Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1305 . 1306 . 1307 . 1308 . 1309 . 1310 . 1311 . 1312 . 1313 . 1314 . 1315 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 08:11
- Nahlásit

ola
Ano, ano noční zaměstnání pro BK .....
Kufa, my máme stejné myšlenky ve stejný čas ..... viz. naše dva příspěvky.

articek
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 08:18
- Nahlásit

Tommy Gun
a kdy to budeš mít zplozené?

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 08:22 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

articek
To bych taky rád věděl ..... času je pomálu.

ola
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 08:25
- Nahlásit

Tommy Gun
noční zaměstnání pro BK .....
Já myslela spíš něco jako džigolo nebo callboy... a ty děláš na bulvárním plátku.

máme stejné myšlenky
Na minutu přesně!

articek
Co malá artíčková? Jaký má noční, kojící režim? Jde to?

articek
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 08:30
- Nahlásit

ola
úplně super, přes den pije jako divá, padne 8 večer usne až do 3.30h. ten kdo to má přehozený jsem já

articek
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 08:32 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

dočítám vás postupně takže:
CORLEONA
gratulace k miminům, hlavně ať jsou zdraví
BLAŽENA
držím palečky

articek
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 08:37
- Nahlásit

Mistr
hlavně že ti všechno dobře dopadlo a si už doma
Teta
gratulace k 3. místu

corleona
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 08:51
- Nahlásit

articek
No to máš dobré, já jsme měla noční dítě. Jsem seděla na posteli, dřímala a nohou houpala postýlku.
A už mu to zůstalo. S hrůzou zjistím, že jedenáct večer a u něj v pokoji se ještě svítí. Na můj řev, že jedenáct a zítra jde do školy, odpoví suše od PC: "A co jako.."

Tommy Gun
aby nedošlo k mýlce a nenabylo se zde dojmu, že Orgí je úplně nemožný pes, který nemá na vítězství. Protože to jistě tak není. Nicméně, kdosi tahá za špagátky a začalo ho to asi fakt dost bavit.

Cituška
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 09:02
- Nahlásit

ola
Lenda
Tommy Gun

jedu pro ni ve 14.00 hodin.....a asi už to nevydržím

corleona
Pája usnul v 9.00večer, ve 4.00 jsem ho nakojila a pak vstával kolem osmé. Dodnes chodí spát ve 12ti ve 20.30 a sám v půl sedmé vstává, ovšem zase naposledy spal po obědě někdy v roce a pak už nikdy!!!!

articek
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 09:07
- Nahlásit

corleona
no tak to jsem teda vyhrála, noční dítě to musí být hrůza
"A co jako

Cituška
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 09:08
- Nahlásit

articek

jsem bohužel zadaná
a to už 13 let

corleona
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 09:08
- Nahlásit

Cituška
fakt jo? To teda čumím. Mišan má sice nachystaný budík, který si sám namluvil, je to poměrně dost dlouhé: "Vstávej, už je ráno, tak šup šup, oblíkat, čistit zuby, honem do školy, s chutí do školy, ... , ..... ,.... , tak dělej! , vstaň nebo tě vykopu z té postele!!!!!" Ten konec už je dost agresivní, ale kolikrát to jede 3x a nic a já tam přijdu a Mišan tuhý spí s otevřenou pusou a vedle něj leží mobil, ze kterého sám na sebe řve.

Cituška
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 09:16
- Nahlásit

corleona

no jo, ale Pája prostě neumí být vzhůru a víš co to je, když ho nechám jeden den dýl, tak to 2 dny dohání a je protivnej, že je mi ho líto
ale pak samozřejmě je ráno brzy vzhůru

bubu
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 09:22
- Nahlásit

Adina
kolegu Pecha jste po cestách nezahlédli?-
nezahlédli, si myslím že jste ho asi zahlédli tady, ale taky si myslím, že nějak taktizuje bo ste mu byli na atiboxu na stopě (teta)
SIO Apalucha
Brzké uzdravení oli
co jí je??????
Tommy Gun
Čágo!
Tak co Balkán - napiš nějakou pikantní historku - at si zavzpomínám. Jak bych tam zase jel.

no ono tam bylo docela hezky, problém byl v tom, že knedlo je jaxi dost nevhodný tvor do tohodle prostředí...horko by nevadilo, na to je dobře vybavený, ale povrch země není vhodný pro leskymo, no a v civilizaci se zase pohybuješ 10 metrů za minutu (když to dobře jde) protože se někdo neustále seznamuje a fotí s knedlem a nebo mu jen tak dojatě visí kolem krku, ale je fakt, že ze dvou hospod mě vyhodili a jeden černohorec se na něho třikrát pokoušel plivnout - netrefil ani jednou... a něco pikantního pro tebe mám, jenom co to stáhnu z foťáku a někdo to sem hodí.

Adina
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 09:25
- Nahlásit

corleona

vstaň nebo tě vykopu z té postele!!

u nás není namluveno na mobilu toto,ale ve finále takhle vřeštím já osobně (u nás je ranní mobilový budíček -Vstávej semínko holala- a stejně to s nikým nehne)

ola
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 09:27
- Nahlásit

articek
Naši oba hoši se budili ve svém největším žracím období, tj. cca kolem 6 - 8 měsíců, v noci po DVOU hodinách a od pěti už byli čiloučcí jak draci. Navíc Jakub od 11 měsíců nespal po obědě!! Můj spánkový deficit z mateřského období je cca 3,5 roku!

Cituška
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 09:29
- Nahlásit

ola

cca 3,5 roku

corleona
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 09:29 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

ola
Jsme na tom stejně a to mám jen jedno dítě. Moje máti se mě jednou ptala, když bylo Mišanovi cca půl roku, co chci k vánocům a já jsem jí odpověděla, že 6 hodin spánku v kuse.

Jo a tak asi ve dvou letech se pacholek kolikrát vzbudil ve tři a jako že už je dospáno a chtěl si hrát. Takže jsem s ním seděla-ležela na koberci, chlapeček si hrál s kostkama, no a já jsem u toho samozřejmě nekolikrát i vytuhla a rozrazila si málem hlavu o kostku.

Cituška
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 09:38
- Nahlásit

corleona
ola

tak to Vás teda fakt lituju, já byla dávno vzhůru a s nadějí čekala, až se chlapeček probudí a budem si zase hrát

ola
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 09:47
- Nahlásit

Cituška
čekala, až se chlapeček probudí
To je provokace!

corleona
Náš Jakub blbě spí do dnes a v noci vykřikuje ze spaní. Ráno vstává nejpozději v šest - teda hlavně o víkendu, v týdnu by si možná i přispal .
Není nic lepšího, když přijde v sobotu ráno, vyleze si mi na břicho a rychlým chvatem odklopí moje oční víčko a zeptá se "Můžu se jít do kuchyně napít??"

Cituška
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 09:48
- Nahlásit

ola

jéžiši, já bych se tak vyděsila, že bych vylítla z postele a pobořila v ložnici všechno

ola
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 09:50
- Nahlásit

Cituška
Já už se nelekám. Spím na půl oka a mé podvědomí slyší jeho bosé ťapky pleskající po parketách, jak se blíží...

Stýnka
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 10:57
- Nahlásit

Cituška
tak se blíží poledne a tebe tu už hodinu není - snad nesedíš na záchodě
doufám, že večer budou fotečky ze seznamování smečky a miminka s novým domovem držím moc palečky

Cituška
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 11:09
- Nahlásit

ola
Stýnka

já totiž honem honem dělám resty do firmy, abych měla zítra co nejvíc volnýho času
ale záchod mi taky zabírá čas, takovou trému jsem neměla ani před svatbou
to je tím, že jsem nikdy na štěně nečekala, každýho psíčka jsem si rovnou odvezla, no prostě blázen

Stýnka
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 11:17
- Nahlásit

Cituška
takovou trému jsem neměla ani před svatbou
určitě to bude v pohodě, sice asi ze začátku blázinec, ale zmákneš to

Cituška
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 11:17
- Nahlásit

ALL

prosím, upravila jsem stránku City - mrkněte, jestli se Vám ty úvodní fotky nezdají až moc velký, že bych je trošku zmenšila?

Stýnka
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 11:22 - Změnil/a: Stýnka
- Nahlásit

Cituška
tu v postoji bych nechala tu větší, tak jak je... ale uchvátilo mě to povídání k Citě: "A tam mě to trefilo"
jo a takhle ty doděláváš resty do práce

Denisa
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 11:39
- Nahlásit

Zdár!
já mám ještě míň času než když su v hokně! to jsou ty mé kamarádšofty a rozvětvená rodinka... mám dovču a tudíž čas se jim věnovat přece né?!
Giorďásek v pohodě...
Blažena
tak co? myslíme na vás!!!
Cituška
tak dnes si jedeš?
sušený masíko ještě znám tohle, kupovala jsem to přes kamošku a dobrý...
http://www.propsy.eu/inshop/scripts/set.asp?Level= 75

Cituška
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 11:54
- Nahlásit

Stýnka

já to stíhám při tom, mluvím se zákazníky, zapisuju si objednávky a přitom upravuju stránky
tak jsem ty dvě další trošku zmenšila a vypadá to líp, díky

Denisa
jéé, díky moc, mrknu na to!

ola
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 12:51
- Nahlásit

Cituška
Tak už se ti to blíží. Určo dej vědět, jak to proběhlo a foť, foť, foť (ikdyž u tebe nemám strach, ty jsi ve focení a aktualizacích vzorná!)

Artroza
Dnes večer a v noci mají být extrémní bouřky!!! Chystej tašku, neboť nastává čas porodů!

Blažena
Tak co? Jak to vypadá? Furt ničevó?

<< 1 ... 1305 . 1306 . 1307 . 1308 . 1309 . 1310 . 1311 . 1312 . 1313 . 1314 . 1315 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání