Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1044 . 1045 . 1046 . 1047 . 1048 . 1049 . 1050 . 1051 . 1052 . 1053 . 1054 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
ola
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 16:17
- Nahlásit

Teta
Lístky dorazily!!! Díkec moc! Bezva spolupráce!

Corleona
Pozor u objednání ubytování přes "jejich rezervaci" na netu. Posílala jsem to minulý týden a dnes jsem tam volala, neb odpověď nedorazila a paní nevěděla, jestli něco došlo. Naštěstí místo ještě měli, tak jsem to pojistila telefonicky. Paní si na mě vzala mobil, tak snad to bude OK, abych nakonec nemusela spát u baru!

Ada
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 16:20
- Nahlásit

ola
Nebo taky pod barem

ola
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 16:22
- Nahlásit

Ada

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 16:33
- Nahlásit

Ada, tak to je super ze se holky takhle snesou a Fatty Adus necha. To u nas to podle vcerejsich reakci zatim v zadnem pripade nehrozi
No nic koncim a jedu za miminakama...

corleona
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 16:42
- Nahlásit

ola
acha.. tak dík, radši tam zavolám..
No co, tak bychom si pod bar vzali flašu něčeho doblého

Teta
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 16:44
- Nahlásit

ola
paní nevěděla, jestli něco došlo To víš je to taková Křivoklátská Baška
Díky za informaci, budu na to lidi upozorňovat aby raději telefonoval i nebo y?

Adina
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 17:00
- Nahlásit

Ada
aby neměla srůsty,by se měla nakrýt nejlíp další hárání...toto je doporučení a je v pořádku...
Nikdo Ti ale nemůže dát záruku,jak to příště bude( každý jedinec se hojí jinak,..že na děloze jsou jizvy po operaci je jasný,ale "jak to v tom břiše" bude vypadat nemůže říct nikdo nic,šak se tam šije několik vrstev)...a dále záleží na dalších momentech(velikost ,početnost vrhu.....:confused a okolnostech ale myslím,že hodně záleží také na Tobě ,až se Fatty dá do kupy teď(po operaci) a po štěňatech(až budou u svých nových páníčků),jestli budeš chtít ji nakrýt Ty-to musíš vědět sama.

ola
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 17:15
- Nahlásit

Teta
Křivoklátská Baška
To sedí! Bylo mi divné, že se paní neptala kolikalůžkový pokoj chci? Upozornila jsem ji, na jakou akci se hodlám dostavit, tak doufám, že nás "boxeří tanečníky" nestřádá do jedné cimry např. tělocvičny TJ Sokol Křivoklát.

Ada
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 17:17
- Nahlásit

Adina
Tak děkuji za názor.Já jí prostě jen už nechci vidět takhle trápit.Nemám na to nervy.A hlavně nechcu trápit ju.Ale na druhou stranu ty srůsty.No budu nad tím dlouho přemýšlet.A hlavně uvidím jak jí bude až štěníci budou u novejch páníčků.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 18:44
- Nahlásit

Artroza
si vyridime - uf uf.

corleona
malou Žáčkovou.......Sssssssviňa! Ta mu tam tu králíkárnu sežere i s pletivem.
já mám zas reakci na střelbu..Jak nejsem v lese, tak jsem v hospodě
- tý woe, co slovo, to perla.

blažena
Gdypa uš budež mýt ten ynternát nataženej doma?
na candrbál nejdu - cože, ty nejdeš?????
bez tohoto dokundamentu -

bubu
hotovo, co mám udělat s mrtvolou?? - já psal, píchnout - ne zapíchnout. Tak ted už nezbejvá nic jinýho než zakopat (ne dokopat). Chudák dochtor - sotva si moh znovu písknout, ty ho pošleš pod drn. Bubu horší Unie.

Artroza
sic dostal rano na zadek, - na zadek měl dostat ten, kdo to nechal na nevhodném místě. Takže kdo měl správně dostat nabacáno?

Teta
Co je to za burdel v těch Roztokách. V neděli večer jsem posílal objednávku na nocleh a dosud nedorazilo potvrzení rezervačky.
cituška
panu Žáčkovi -

Denisa
ujímat zaslání "dokumentů" o Giordaně pí. poradkyni chovu - počkej si rok dva, třeba přijde nějaká odezva.

ola
Naštěstí místo ještě měli, tak jsem to pojistila telefonicky. - kuwa, to je burdel. Du tam volat. Dík za info. My vobětnávali v neděli a do dnešního dne ničevó.

corleona, ola
Hewe, a má vůbec cenu si brát pokoj. Pít a plesat se bude asi do rána, pak si dáme šlofíka v áleji a můžem frčet dom.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 18:49
- Nahlásit

Ada
moc blahopřeju ke štěňátkům

Dala jsem na stránky nějaký nový fotky, pesani jsou v pohodě, od pondělí už tu budou zůstávat samy, myslim že to bude v klidu.
Všem kdo jste nám nechali vzkaz v návštěvní knize moc díky udělalo nám to radost.

Za týden jde Blade na druhý očkování, mám ho odčervit týden předem nebo míň dní předem?

Jinak vás vůbec nestíhám číst, v práci strašně práce, že za celý den na net ani nevlezu. Zítra má šéf školu, tak tajně doufám že budu mít trochu klidu, ale kdo ví on si vždy někdo s něčim vzpomene.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 18:54 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Vcelka
Na fotky mrknu a do guestbooku se vám musím taky upsat.
My odčervujeme bud týden před nebo týden po očkování - at té chemie na psí organismus není naráz tolik. Ale na todle ti spíš odpoví Adina nebo bubu - jak je to správně. Já se taky rád přiučím.

Jsem zapomněl napsat, že jsme byli dnes na obídku s Markét, která je v našem městě na praksi. Fajn polední pauza.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 19:30
- Nahlásit

Tommy Gun
taky díky za vzkaz, jo to ti nevim jestli jsme první kdo má doma bílou dvojku, to bych teď musela projet všechny bělouše na stránkách protože si tim nejsem uplně jistá.

Ještě jsem zapomněla Blejdík už má 7,6 kilo.

ola
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 19:30
- Nahlásit

Vcelka
Ta fotka, kde spolu odpočívají v postýlce, je naprosto skvělá. I při přetahovačce Viky vypadá jako uvědomělý otec, který učí svého syna! Jsem ráda, že už jsou kluci v pohodě a ty, že z toho nemusíš mít nerva! Nám to brzy taky vypukne a už jsem z toho lehce nervózní!

Ada
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 19:40
- Nahlásit

Tommy Gun
Prosímtě neříkala Ti Věra kdy bude mít, nebo by měla mít ty stránky brněnské pobočky???

SIO Apalucha
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 20:09
- Nahlásit

Ahoj všichni,byla to dřina vše přelouskat.MOOOOOC děkuji za přánička,je to od Vás moc milé.Ráno nálada všelijaká,ale pozor!!!Koupila jsem si nové sluneční brýle,páč vylezlo slunko a hned je líp.V zelenině jsem ještě koupila obrovský pugét za 30,- kč a corli super dáreček A včil je mi tak krásně jak bych jsi něco šlehla.Kdybych to bejvala věděla že mi to udělá tak dobře,tak to udělám už včera a bylo by po ptákách.
A hlavně nejkrásnější dárek je že dnes nemusím vařit!!!!! HUUUURÁ

SIO Apalucha
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 20:14
- Nahlásit

kkathy
Můžu taky poprosit o nějaký hrníček,nebo více?

corleona
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 20:22
- Nahlásit

SIO Apalucha
Zdar a hned Tě naseru, kuchař právě dovařil masové kuličky s omáčkou

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 20:24 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Ada
Věra kdy bude mít, nebo by měla mít ty stránky brněnské pobočky? Říkala mi nějaké datum mezi 20. a 25. dubnem, ale bohužel neřekla, jakýho roku.

SIO Apalucha
Sluneční brýle nenosím. Pouze občas na řízení (a to už musí být) a pak když jsme někde o dost jižněji a na horách, to je nesundám z xichtu. Slunce je sfiňa. Ale tady u nás mě se slunečníma brýlema neuvidíš. Jednou v HR jsem celý den u moře stál do půl lejtek v móři a chytal rybky. Slunce ráno začalo svítit po mé levé ruce a navečer zapadalo po mé pravé ruce. V poledne bylo čelem. Já samozřejmě borec, skoro nenamazanej - celej den čuměl na hladinu na splávek (to bylo naposledy co sem chytal ryby). Večer a pak ještě několik dní jsem nemohl ležet na břiše a ráno téměř neotevřel oči - zánět jak sfiňa. Od té doby nosím na jihu aspoň ty sluneční brýle. Poslední brejle jsem utopil na soutoku řek Mrtvica a Morača, kdy jsem byl nedobrovolně fláknut do superledové vody i s brýlemi.

corleona
masové kuličky Du si namazat chleba. Bacha, aby ty masové kuličky spešl pro tebe neměly zápalnou šňůru.
Koukám, že se držíš článku v bulváru a chceš mít dobré klouby, tudíž na to užíváš kvalitní živočišnou bílkovinu a s rostlinnou bílkovinou se nezahazuješ.

SIO Apalucha
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 20:26
- Nahlásit

corleona
Co to číslo zmyvarky!?!?!?!?! Pisni ho prosíííííííííím.Bo zas bude mít Alfa samec připičatělá řeči a ať mi neukrade mojí raušovou náladu,kterou ještě břinknu šampáňem a jahodama.Zítra mám kontrolu u doktora no neva vezmu si své nové brule a neukážu očíčka.

corleona
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 20:29
- Nahlásit

Vcelka
Blejdík v posteli.. nejbáječnější fotka pro chovatele
Před chvílí mi poslali i fotky Bereniky. Z postele..

SIO Apalucha
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 20:31
- Nahlásit

corleona
Dnes jsem v klidu.Masové kuličky mě nemužou rozhodit,leda segedin!!!! To bych zuřila.
Vy už zařizujete spaní na candrbál?Tož já musím tež bo kde bych blinkala v soukromí????

corleona
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 20:32 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

SIO Apalucha
zmyvarka: 501911800025 Nadiktoval mi to právě kuchařka, neb ja su f kancelařu f prvnim patře

no já myslela, že Ty už to máš bloklé krs Tetu Žak!

SIO Apalucha
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 20:36
- Nahlásit

Vcelka
Fotečky jsou supr,supr.supr. 7,6kg????????? No to bude macek.

SIO Apalucha
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 20:40
- Nahlásit

corleona
Mam tak blognutu enem tak krengoslup.Ani nevím či budu spát sama či vezmu někoho do kumpla,kdo tež přijede sámotinký.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 20:40
- Nahlásit

corleona, Artroza
Propagační komisařko - jak by měla vypadat bojova zastava pochybnýho spolku? Máš nějaký nápat?

Teta
V neděli jsem rezerovoval bydlení v Roztokách (v těch křivoklátskejch ne u Prahy) přes web, po 18 hod. dnes mailem a pro jistotu jsem tam zavolal. Nevěděli o ničem. Vzal to výčepák v plným lokále. To že zvedl někdo asi po minutě a půl telefon jsem poznal dle toho, že přestal být slyšet vyzváněcí tón a ve sluchátku se rozhostil zvuk plnýho lokálu. Tak jsem výčepákovi vyklopil, celou moji story a co požaduju, tak prej zavolá majitelku. Majitelka po minutě po předání něco zachrčela do telefonu a pomjerně nevochotně my vobětnala noclech. Na počet v lůžek na pokoji se ani neptala, tak jsem jí vnutil info, že bychom chtěli sóbe s francůzkim ležajom. Vzala si na mě číslo tel. a rychle to ukončilo. Asi se jí zrovna připaloval guláš na plotně.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 20:42
- Nahlásit

corleona
no on je tak šikovný že když přijde jeho čas večerní, tak si sám dojde do ložnice a vleze si do postele. To mi řekni kdo ho to naučil. Postel je pomalu vyšší než on a stejně se tam vydrápe.
No jo jenže takto to nende, dyť já už se tam vůbec nevejdu, jeden vepřík, druhý vepřík a je to fakt moc. Zatim to ale nezvládáme ukočírovat a pejskové stejně vítězí, včera sme usínali že spali dole a ráno byli stejně obá u nás a to sme si ani nevšimli kdy tam vlezli. Hrůza asi si koupim svojí postýlku a budu někde spinkat sama.
Jo a všechno nejlepší k tomu dnešnímu svátku a chlapa který vaří večeře teda strašně závidim.
ola
tvojí nervozitu chápu, taky sem měla nervíky, někdy i sem s toho nemohla usnout, ale uvidíš že to bude skvělý, Fee jí určitě přijme v pohodě a bude to správná dvojka.

corleona
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 20:44
- Nahlásit

Tommy Gun
rozhodně kupírovaná hlava, když bojová!!!!!!!!!!!!!!!

Lenda
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 20:45
- Nahlásit

Tommy Gun
Já měla stejný postup jako ty.Přes web se několik dní nic nedělo a tak jsem se nejdřív dovolala do hospody a pak asi panu majiteli,který po mě nic nechtěl a nic mi nechtěl ani písemně potvrdit,že by se prý upsal.Tak to mám tak nějak ústně slíbeno.

corleona
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 20:48
- Nahlásit

Vcelka
No, Tom ho jednou dal na sedačku a to byl konec. Už chtěl jenom tam. Vyskočil předníma a tal dlouho ryčel, až jsme ho vzali za zadek a vyšoupli nahoru. Ale byl v bytě jen párkrát, tak ten návyk až tak nechápu..
A majitel Bereniky dnes říkal, že ji uspávali střídavě s manželkou a když pak byl na řadě on, tak, že si nakonec vzal do postele a Niki spala do rána jak zabitá Takže tam už mají pelech taky vyřešený

<< 1 ... 1044 . 1045 . 1046 . 1047 . 1048 . 1049 . 1050 . 1051 . 1052 . 1053 . 1054 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání