| Autor |
Zpráva |
Cituška
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 09:52
- Nahlásit
Teta
tak děkuju aspoň za nabídku
a která s těch dvou feneček bude rodit? Na stránkách jsou dvě s datem porodu v dubnu
Corleona
u nás erdely na štěňata vrčeli, ovšem blbý bylo, že se štěňata prostě dekovat nehodlaly, buď byli tak stateční nebo spíš tak tupí
tak jsem nakonec erdelky zavírala
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 09:59
- Nahlásit
Adina
Karel se mi taky moc líbí. Škoda, že s ním nekryli znovu. (jeho synáček jmenovec je taky fešák) Jak se ti líbí ten Relax?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 10:05
- Nahlásit
Ahóóój Ivanky,
gratulace k svátku, užijte si dnes nějakou tu oslavičku!!!
corleona
no pro mě už seš ale beztak Corli...
Jdu dočítat, co se tu vyplodilo za večer...
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 10:05
- Nahlásit
corleona
Hmmmm.. Karel sa mi ozaj páči..
...
tak teda dík za pochvalu ,si toho vážím
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 10:08
- Nahlásit
corleona, SIO Apalucha
Přidávám se ke gratulantům a přeji vše NEJ k svátku Ať se splní nějaké tajné přání
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 10:10
- Nahlásit
ola
Relax?....je to hezkej pes,ale pozor na bílý štěňata ..já bych s ním krýt svoje čubiny nemohla(pedigreečka nejdou k sobě a já o tom vím)
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 10:10
- Nahlásit
tak vse nejlepsi vsem ivanam tu!
za chvili tu budem porad slavit
Cituska
kalendar jsem vam chtela poslat, ale predbehla me teta tak snad vam udela kalendarik radost
corleona
jsi normalni fotografickej magor ... pjekny pjekny...
Topgun
si vyridime
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 10:14
- Nahlásit
Adina
pedigreečka ???
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 10:14
- Nahlásit
já mám v ringáčském kalendáři Legoslava furt = celý rok bude Legoušův, možná příští rok budu otáčet listy...!
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 10:16
- Nahlásit
corleona
halóóóóóó....ma problema na webíku .."nefachčí" galerie boxer history
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 10:18
- Nahlásit
Adina
ted jsem to take zjistila - chtela jsem juknout na syny adama....
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 10:18
- Nahlásit
ola..
pedigreečka ???....jakože rodokmeny mi nejdou dohromady-se mi prostě nehodí
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 10:21
- Nahlásit
Cituška
Teď má rodit Olivia Altbox
Quattro má termín až na konci dubna, ale vypadá to že se nepovedlo. Pán volal že byl na prvním sonu a nictam nebylo vidět. Myslí si že bude něco s fenou, protože minulé krytí s jiným psem také nic. Bylo mi ho líto, zněl moc smutně. On se tak těšil, už měl i připravenou porodní bednu.
Je to škoda, ale takový je život. Moc krytí jsem tedy ještě nezažila, ale toto bylo neskutečně ukázkové. Fena přišla, stoupla a stála. Vůbec se nehla, prostě nic. Druhý to samé. Ta snad ani nepotřebovala páníčka u toho "aktu"
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 10:24
- Nahlásit
Artroza
Eeh, nechtěla jsem tě předběhnou a jestli chceš tak tu čest nechám samožřejmě na tobě. Je to přece váš kalendář plný feškáku a fešand z Ringu. Jen mě napadlo že budu Citušce tento týden posílat lístky na candrbál, tak že bych to do té obálky přidala. Dej vědět co preferuješ.
Uvidíme se dnes večer?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 10:25
- Nahlásit
ze včerejší lítačky... to jsou potřeštěnkyně...
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 10:32
- Nahlásit
Teta
nee v poho, to je v poradku
kdyz posilas listky, posli i kalendar pliiis. pokud budes chtit nahradni, tak napis, vecer bych ti ho vzala....
a aby jste vedeli (y)- uz mi rostou redkvicky, hec!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 10:36 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Tak jsem na stránky hodila pár fotek mimináků.Jsou to jenom takové momentky.Moc z nich poznat nejde.
URL
V sekci štěnátka
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 10:38
- Nahlásit
Artroza
a aby jste vedeli (y)- uz mi rostou..hec...se někdo má
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 10:41
- Nahlásit
Artroza
Ředkvičky nemám, ale už mi alespoň rostou růže a pivoňky
To se taky počítá?
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 10:46
- Nahlásit
Ada
hezky hezky... tak pak dej dalsi
Adina
vo brichu a tak nemluvim
Teta
u nas v horach jsme radi, ze mame redkvicky..........
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 10:51
- Nahlásit
Artroza
u nas v horach..??????? druhá strana D1 má už hory? ,...se budu muset na horaly přijet kuknout
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 10:54
- Nahlásit
Artroza
tak nemluvim....ale já taky neé
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 10:59
- Nahlásit
Artroza
No ty jsi hotový zelinář! A jsou BIO?
My máme naštěstí oba odpor k zahradničení, takže z nás žádný Přemet Prkenná Podlaha nebude a žádnou ředkvičku či maxidýni nevypěstujem..
My se snažíme všemi silami udržet to "Versailles", co tady původní majitelka zanechala. Nicméně stromky hnědnou a padají jeden za druhým, co nepochcali nebo neožrali psi, to nám sklátil sníh Keře kolem plotů půjdou asi do dža Jsou vyvrácené a nevypadá to na to, že by se zvetily. Ale magnolie nakonec vykvetla a snáší statečně i nájezdy štěňat.
Jo a jak jsem chválila štěňata, že se neperou, tak to dneškem skončilo. Nevím, jestli jsou dnes nějaké erupce na oskarovi, ale ráno se mi servaly několikrát a dost hnusně. Svině malé. Porafali v tom ajfru i mě, háááááájzli. No a pak jsem chtěla popostrčit malou Žáčkovou, abych tam mohla položit noviny a pustila se do mě a nešlo ji uklidnit! Sssssssviňa! Ta mu tam tu králíkárnu sežere i s pletivem.. Ten nám poděkuje. A taková to byla poměrně mírná čubinka.. Asi jak Béčka postupně mizí, začínají se Tryskomyši opětovně projevovat a machrovat
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 11:02
- Nahlásit
Adina
dyk mě to jede..
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 11:05
- Nahlásit
corleona
bio az beda
ja naopak vcera po dochtorech prolezala zahradnictvi, az jsem koupila samou vzacnost do zahrady... u nas je to opacne, manza tomu rozumi vic nez ja
a dneska jedem pro plutky, aby nam ty vzacnosti prave neochcali...... tak asi to budes muset resit stejne.....
no to bude radosti v havlickove brodu
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 11:11
- Nahlásit
corleona
Super fotky.
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 11:24
- Nahlásit
corleona
Jo a jak jsem chválila štěňata, že se neperou, tak to dneškem skončilo
takže přeci jen se přiučili z rvačky velkej - šikovní mimísci
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 11:24
- Nahlásit
Artroza
a mě už rostou kopřivy - heč
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 11:26
- Nahlásit
Artroza
My jsme už "plůtek" instalovali.. Na volno po zahradě chodí akorát Nunýk. No ale ten je stejně radši doma..
Ostatní jsou nasraní a hážu na nás skrz plot znechucené ksichty.. Momentálně je venku kosa a poprchává, tak jsou všichni zalezlí v teplíčku, jen Kerin-stupid sedí u plotu a dělá "vibrátor".
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 11:27
- Nahlásit
Teta
kalendář, kalendář.....
a co já jako chovatelka nastávající nevěsty a eště víš možná co....??? já jako vostrouhám kolečka????
|