Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1044 . 1045 . 1046 . 1047 . 1048 . 1049 . 1050 . 1051 . 1052 . 1053 . 1054 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Cituška
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 07:05
- Nahlásit

SIO Apalucha

aha aha tak vše nejlepší k svátku a snad bude tento den už sluníčkový

kkathy
objednávám závazně 2 tyto průhledné hrníčky na dobírku, je to možné? a jsou i jiná plemena?

Tommy Gun
díky moc, Artrozy se zeptám

Artroza
tož se tedy ptám, je ještě k mání pravý box kalendář?

a všem dobré ráno

Cituška
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 07:09
- Nahlásit

kkathy

tak změna objednávky, 2 ty kouřové průhledné a 1 modrý pro Páju

Ada
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 07:21 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Dobré ráno vše
Corleona
SIO Apalucha
Vše nej nej nej!!!

Tak jsem si včera dala panáka slivovice a docela to zabralo.Dnes už piju druhý čaj se slivovicou.A pak musím dát pauzu bo se musím být schopná postarat o matku a její ratolesti

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 07:29 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

bubu
tak co propagační komise? už propaguje? Propaguje, propaguje - ale pořád jeden nejmenovaný potenciální člen PK z Rýmařova dělá mrtvého brouka a na moje dva maily neodpověděl ani fň. Mohla bys to nějak zařídit? Třeba ho píchnout skalpelem nebo svorkou - třeba si vzpomene, že na něco zapomněl.

alli
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 07:30
- Nahlásit

Dobré ráno
Corleona, SIO Apalucha
Přeji vše nejlepší ke svátku

Cituška
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 07:31
- Nahlásit

Ada

ahoj "náhradní mamčo", to je fajn, že je lépe, slivovička je prostě všelék

tak pohlaď štěňulky i Fatty za nás a hezky se starej....

ola
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 07:52
- Nahlásit

Paja s Tinou
Mimísci jsou nádherní! Jsou to teda taky pěkní cvaldové! Mamina se tváří náležitě hrdě! Super!!!

ola
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 07:56
- Nahlásit

Corleona
Jako vždy úúúžasný fotečky! Nádhera! Nunda je prostě borec! Kverda z mimínosů asi až tak nadšen není, co?

Stýnka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 08:05
- Nahlásit

SIO Apalucha
corleona
oběma Ivanám všecičko nejlepší k svátku

Adina
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 08:07
- Nahlásit

SIO Apalucha.....
všechno nejlepší k svátku

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 08:12
- Nahlásit

Dobre ranko,
tak jsem vcera okoukla situaci a mame novou smecku slusne vyvazenou je to 3 holky + 3 kluci.
Nejlepsi je Tina, ta vi z se doma neco deje a chodi a natahuje. V jednom nestrezenem okamziku se vplizila ke steniskum, opatrne nakukovala, pak ale pribehla neboha matka a razne ji tedy naznacila, ze tak by to tedy neslo...

Ola, ty prvni tri tydny si je bude strezit a nehne se od nich, ale pak to polevi a budou moct vypomahat i "teticky"

Corleona, no vypada to ze to pani Majeri a majerky tedy budou!

Cituska, no my meli jezevce taky od mala. Ale ted uz bych si jezevcika neporidila, jsou to strasni ustekanci

Adina
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 08:12
- Nahlásit

bubu
jaký bylo noční kafe s pechem?.... , asi žádný nemá,ale třeba má "sbírku motýlů"

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 08:25
- Nahlásit

Tak jsem prave taky omrkla nove fotecky u Corleony a jsou nadherny!!! A Nunda je opravdu borec!!!

Jinak vsem Ivanam tady preji take vsechno nejlepsi k svatku!!!

ola
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 08:35
- Nahlásit

Jo, jo, přidávám se ke gratulantům - všem Ivanám a Ivankám všechno nej k dnešnímu svátku!

Dnes jsem dostala prima pracovní úkol - mám vybrat nemovitost pro jednu romskou rodinu... (Nevíte někdo o nějakém levném bydlení v Černobylu?)

blažena
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 08:42
- Nahlásit

tož ode mě taky gratulace všem Ivankám

corleona
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 08:50
- Nahlásit

ola
i tu čunku..
Ale já jsem vlastně taky..

Jinak děkuji děkuji moc za gratulace k svátku, já mám v kalendáři Izidora, bo mám SK. Pak tu mám další kalendář, ten ringáčský a tam je Legoslav

Cituška
Ten plyšák na fotkách, to je původně Kokiho plyšák. Ale musel mu být odebrán, protože by se s Maxem o něj poprali. Tak si s ním běhá po bytě Nunýk, když ho to popadne. A to je právě ten kocour, pro kterého běžel, když jsme mu ukázali několik hodin stará štěňata. Zaběhl si pro něj do svého pelechu, postavil se nad bednu a upustil ho přímo na mimina a nechápal, proč si už s ním nehrají

Teta
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 08:55
- Nahlásit

corleona a SIO Apalucha
Milé dámy, všechno nej k svátku od tety a strejdy k dnešnímu svátku. Já to mám náhodou zakroužkované v kalendáři, jenomže než já se ráno dostanu k pc, tak mě tady ty ranní ptáčata zdatně předběhly!

corleona
Legoslav

Kkathy
Hrnky jsou supéééér. Můžeš mi na sebe poslat e-mailovou adresu. Písni kdyžtak na silova@chello.cz, díky!

Cituška
Já mám jeden ten kalednář doma volný. Jestli chceš tak to ho pošlu tento týden zároveň s lístkama. Ok?

corleona
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 08:56
- Nahlásit

ola
No Kerinek zrovna hlodal prasečí nožku a u toho vydával výstražné zvuky a štěňata se okamžitě zdekovaly, i když je to zajímalo,.. ta vůně. Kromě ofrklé Barušky.. To musel provést až útok do mříží, pak teprv zdrhla. Jinak Kerin je hodný a nic štěňatům nedělá, když se dostanou k plotu, tak je olizuje, ale více méně jsou mu ukradení.. Jeho budou zajímat, až začnou děvčata hárat..

ola
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 09:02
- Nahlásit

corleona
i tu čunku..

Jak se ti vlastně říká - Ivo nebo Ivano? Jsou to asi dvě různá jména, ale vím, že každý to má jinak.

corleona
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 09:03
- Nahlásit

ola
mě se říká všelijak..

Teta
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 09:04
- Nahlásit

corleona
ola
Svědili mě prsty, měla jsem takové vtipné komentáře, ale budu dnes hodná když máš ten svátek

ola
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 09:23
- Nahlásit

Teta
vtipné komentáře
Sem s nima!

corleona
Tatínek mi říká Nástěnko, sestra mi říká Nasťo a macecha "ty zmije zlá, ty zmije jedovatá!"

Adina
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 09:32
- Nahlásit

ola...
co kašlavka?

Cituška
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 09:34
- Nahlásit

Teta

prosím prosím smutně koukám ano!
dnes mi přijede manžel, tak hned převedu penízky na účet. A kolik za kalendář?

A jak dopadl porod?

ola
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 09:35
- Nahlásit

Adina
Nekašle! Včera jsem vetovi aspoň večer volala a vylíčila mu situaci. Pravil, že uvidím dnes ráno, jestli bude zase kašlat, pak mám když tak přijet. Pokud nebude, mám pokračovat se sirupem a nenamáhat aspoň pět dní. Ráno po kašli ani památky. Chová se naprosto normálně. Dala jsem jí teda sirup. Snad už to bude OK.

ola
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 09:37
- Nahlásit

Adina
Jo, ještě jsem zapomněla. Koukala jsem, že maminu "naší" Bugginy prvně kryli pejskem z tvého chovu! Štěníci po něm byli moc pěkňoučcí!

Teta
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 09:37 - Změnil/a: Teta
- Nahlásit

Cituška
Kalendář je zdarma. Mě neděkuj, dostala jsem je od Artrozy a máme jeden navíc.

Ad porod: zatím nic, včera byl 63. den tak uvidíme jestli se jí bude chtít dnes?!

Adina
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 09:47
- Nahlásit

ola
kryli pejskem z tvého chovu....já vím , a na "Karla" ,coby chovatel , jsem opravdu pyšná

Teta
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 09:49
- Nahlásit

Adina
Kde na tebe najdu nějakou e-mailovou adresu?

corleona
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 09:50
- Nahlásit

Adina
Hmmmm.. Karel sa mi ozaj páči..

<< 1 ... 1044 . 1045 . 1046 . 1047 . 1048 . 1049 . 1050 . 1051 . 1052 . 1053 . 1054 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání