Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1035 . 1036 . 1037 . 1038 . 1039 . 1040 . 1041 . 1042 . 1043 . 1044 . 1045 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
bubu
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2007 08:59
- Nahlásit

Ada
Bubu s všicni co jste někdy meli co dočinění s císařem!
ZA jak dlouho by tak měla fena začít chodit.MYslím třeba jen na záchod a tak.FAtty je zatím ještě oblblá.Ale prý aspon na záchod by si dojít měla.????

Chodit by měla tehdy až bude schopna chůze, a až bude schopna chůze, ať se jde vyčůrat. Nevím v kolik hodin jste řezali ani co bylo použito za narkozu, pokud je ještě kapput, tak ji z toho nechej v klidu vyspat, ale pak už pomalu na nohy a čůrat. samozřejmě je jak ožralá, ale z toho se právě musí vyspat. Ale máš přeci dochtorku za zadkem, a ona nejlíp bude vědět kolik čeho jí dala a jak to probíhalo a podle toho ti dát inštrukce. Ale teplotu bys Fatty mohla měřit i bez inštrukcí.
Jinak pozdravuj rodičku i hrochy.

Cituška
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2007 09:02
- Nahlásit

mistr

hezký, paráda, jééé ty se máš, že tam jedeš A nezapomeň nám pak říct jména ať foťej, že jim to na diskuzce "přikazujem", teda prosíme, no

bubu
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2007 09:04
- Nahlásit

Cituška
ahoj dobré ráno, sím tě, znáš zdražila??

Cituška
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2007 09:04
- Nahlásit

Ada

to je fakt moc hezký, jak se snesou, já koukala stejně, když přijela Jitka s Henrietou a Cita ji pustila do bedny a vyloženě se chlubila a pak tam svorně ležely obě a lízaly štěnda - maj to ty fenečky v hlavě holt srovnaný

bubu
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2007 09:05
- Nahlásit

mistr
tady se taky rodí?? tak gratuluji, kytku rodičce pošlu přes UPS

Cituška
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2007 09:06
- Nahlásit

bubu

myslíš doktora Zdražila? Něco mi to říká, ale nebudu mlžit, jen velmi nejasně

blažena
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2007 09:07
- Nahlásit

Ada
mistr
veliká gratulace k nadílce malých placatek

bubu
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2007 09:08
- Nahlásit

Cituška
myslíš doktora Zdražila?
ne e, myslím toho přes čokelné pse, jako výcvik, závody, zkoušky, spoluzakladatele gapay a podobně, věk asi 58.
a kdy přijedeš k nám do hor?? he?? víš jak tu teď začíná být hezky? jarní vzduch a kytičky voňavé?

blažena
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2007 09:10
- Nahlásit

Paja s Tinou
ať to rodička zvládne f pohodě, sama a bez komplikací
(kdo je otec - neznámý vojín nebo jezevčík) - aby to taky nebyli hroši

Adina
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2007 09:19
- Nahlásit

Ada....gratulace k miminům .bubu už vše napsala,buď v kontaktu se svou dochtorkou,to je úplně to nejlepší,co můžeš pro Fatty udělat
...a jináč-hlídej ji,aby se nedostala na stehy(od 3. dne to začíná svědit,tak aby na nich nezačala "pracovat":cool

Teta
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2007 09:19
- Nahlásit

Ada
Blahopřeju! Tak to tedy byla fuška, hlavně že jste všici zdraví

Denisa a Tommy
Taky jsem měla nedávno takové školení kde lektor začal tím že nás seznámil s termínem "TYNAČO". Prý "tykání na čas omezení"

My očekáváme potomky kdykoliv ode dneška (dnes 63 den). Včera jsem s paní mluvila a říkala že fena se drží ale je prý jak koule. Ale takové hrochy jako má Fatty, tak to snad nebudou!

Ada
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2007 09:29
- Nahlásit

Teta
No my jsme na to koukali jako bláááázni.I vét'a říkala že to ještě teda neviděla.Takoví naši hrošíci to jsou

Teta
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2007 09:42
- Nahlásit

Markét
a navíc jsme jednou (vlastně dvakrát) na pejskařském bále byli a
Já ti dám
Tohle ale nebude bál, tohle bude opravdu zábava kterou organizuje Teta, takže nuda fakt nebude!
Čeká tě tam super překvapení a opravdu ale opravdu bohatá tombola

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2007 09:42
- Nahlásit

Mistr, to je paradni!!! Jeste by mohli byt dva zihanaci a bylo by to uplne vyrovnane Tak je podrbej i za nas

Blazena, no zatim by to mohl stale byt ten jezevec, ale vsechno se uvidi az vylezou na svet...okud tam bude nejaky ten flekanec, tak je to jasne Si tu pripadam jak nejaky vyvrhel spolecnosti
Jo a jednou jsme takove hrosiky krizene meli taky...byli to sileni mackove, na tu malou kozu

Nic jdu napsat otcovi, me vubec neinformuje

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2007 09:48
- Nahlásit

Tak prvni rezatej kluk na svete, a behem hovoru pry vyslo dalsi stenisko, tak ted uz to snad pujde dobre...ty jo jsou to ale desny nervy. Kazdy mame sve tipy na pocet, tak to jsem zvedava kde se to zastavi

corleona
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2007 09:59 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Ada
ale klidně Bereniku nech, ta naše je bílá, ta stejně nikde nebude, maximálně na bílém srazu..

bubu
My známe Zdražila. A to very gůd. Albiho dobrý známý a dlouhá léta byl Z. jeho podřízený..

mistr
Paja s Tinou
gratuluju k cipískům i necipískům!!

Cituška
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2007 10:00
- Nahlásit

Bubu

no jo, tak to budem muset přijet, ještě najít nějaký volný termín, to bude asi ze všeho nejhorší, a aby to seděli i Koudelům

tak tohoto Zdražila znám jenom tak, že vím, že existuje. Pročpak? On mě zná?

Stýnka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2007 10:00
- Nahlásit

blažena
tak co ten sen byl nebo ne?

blažena
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2007 10:01
- Nahlásit

Paja s Tinou
tak to je paradní zpráva - prcků ať je přiměřený počet, všicí pokud možno rezatý, no i kdyby njákej flekatec dalmatoidní.....
jsou to prcci s láskou dělaní - tož na množství ani vzhled nekoukejte

Teta
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2007 10:03
- Nahlásit

blažena
jsou to prcci s láskou dělaní Aj, ty romantiku!

blažena
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2007 10:04
- Nahlásit

Stýnka
čéče sen nebyl ani pejskařskej, ani ten druhej
sem zaklapla víka - dlooouhá mdloba - a budík

corleona
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2007 10:05 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Tak u nás rvačka.. Začali se látat v jedné půlce výběhu Koki a Max a to rozpumpovalo v druhé půlce Untytu s Kerinem. Látali se tam všichni, štěňata seděly vzorně před plotem jak v kině v první řadě a čučely jak puci.. oči vytřeštěné, uši vzadu
Na Keriho stačilo zařvat a ukončil rdoušení Untyt, ale na chlapce vedle jsem musela vzít hadici a skropit je.. Trošku krve, ale jinak vše OK.

blažena
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2007 10:08
- Nahlásit

Teta
no istě
víš co zlotřilých nástrah, plotů atd. museli překonat
to nejni jako u nás - co přivezem nevěstu žampionovi až pod nos a eště mu jí všemožně držíme a štelujeme....

blažena
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2007 10:12
- Nahlásit

corleona
štěňata seděly vzorně před plotem jak v kině v první řadě
to je zase story
jinak teda rvačka nic moc - tož to jako ....
ale zase když se to vobejde bez látání raněných u veta - tak to ještě houby zle, ne?

Cituška
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2007 10:25
- Nahlásit

corleona

teda to mají štěňátka pěkný program v kině, to jsi jim raději měla pustit 100+1 dalmatinů

hlavně že nemusíte jet šít

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2007 10:25
- Nahlásit

Blazena,
víš co zlotřilých nástrah, plotů atd. museli překonat...no a nebo jim taky nekdo otevre branku a zdvorile je vpusti dale

uz jsme odchovali vrh skoro "dalmatinu" (doopravdy to byl jakysi ovcak) a taky se meli jako v bavlnce, vsak tyto budou opecovavani taky at je to cisty nebo ne
Si pripadam jako kdybych ta zaslouzila matka byla ja, hned jsem obesilala hromadne smsky A ted me vsichni volaji a gratuluji

Corleona, tak snad se toho za tu rvacku steniska moc nepriucili

Stýnka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2007 10:28
- Nahlásit

blažena
no teda to je škoda a já si říkala, že se dneska ani nebudeš budit a budeš si to pořádně vychutnávat...

corleona
ad rvačka jen ať se učí hnedka od malička

corleona
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2007 10:29 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Paja s Tinou
no to doufám.. tyhle se moc nebijí.. tryskomyši se přestěhováním k Béčkům absolutně zklidnily.
Áčka se nám rvaly furt a dost hnusně, musela jsem je od sebe škubat a ještě kolikrát ťafli i mě. Tihle se jen bleskově porvou a klid.. Jsou nějací podezřele hodní a vzorně si hrajou

bubu
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2007 10:37
- Nahlásit

corleona
sakryš, škoda že bydlíme v takové pustině, několik chovatelů boxerů a o živobytí postaráno...

Ada
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2007 10:38
- Nahlásit

Tak jsme si na chvilku hodila šlofíka.
TAk Balů chlapeček je pěkné kvítko.Nemohl se dostat ke struku a zača ješet ja pavián.(no ono to spíš zní jako když mnaučí kot'e)
V jednu mi přijede sesterská výpomoc.
A vypadá to že Brenda zůstane v naší ch.s. Ségra o ní uvažuje ale ještě to musí probrat ze švárou.To by bylo super.

<< 1 ... 1035 . 1036 . 1037 . 1038 . 1039 . 1040 . 1041 . 1042 . 1043 . 1044 . 1045 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání