| Autor |
Zpráva |
mistr
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 13:43
- Nahlásit
Teta
Denisa
já beran nésu a su ščasná........... berani sou strašné plémě
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 13:49
- Nahlásit
Ada
jo jo, držíme pěsti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
all
včera v té restauraci byla mladá pinklice a muchlila se s G. neb doma prý má 8-měs. boxerku zlatou a předtím měli doma taky boxerku... tak láska oboustranná pinklice + G. a tak jsme i cosi kecaly spolu a já se jí ptám, zda mají tu boxerku s papíry a od koho a ona, že "nééé, s papírama bych si nikdy nevzala, ti jsou tak přešlechtění až jsou nemocní, to vůbec bych nechtěla s papírama..."
jako slýchám to hodně často a už mě to nepřekvapuje, tak jsem včera taky s úsměvem na rtech jí akorát řekla, že my s papírama máme a ona na to, že prej "to nevadí , máte ji hezkou... a je zdravá jo?!?!" fakt sráááánda!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 13:50
- Nahlásit
mistr
já vím...! já mám bráchu berana, sama su beranisko a mamka chudák s náma vytrpěla a do toho otecko býk! chudák mamča střelec, tak to aby se šla picnout!
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 13:59
- Nahlásit
Denisa
no to moc sranda není, že lidi mají zažitý takový kecy, pak to má taky vypadat..................hlavně si nikdo z nich neuvědomuje, že většinou štěňata bez papírů mají papírový rodiče, ale protože jsou nějak "vadný" tak je neuchovnili
Zrovna v pátek mi volala jedna paní, že shání 2 boxery bez papírů ............tak jsem s ní měla dlouhý rozhovor
šlo jí hlavně o peníze.......... tak potom aspoň jako že slevila, že si teda vezme s papírama, ale nějaké horší škaredé štěně hlavně že bude levné
TO JE TEDA ALE HNUS !!!!
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 14:16
- Nahlásit
Denisa
prostě beran = boxíkář! nebo obráceně boxíkář = beran!
buuu buuu tak to já asi budu muset prodat obě holky boxerky, buu buu já nejsem beran buuu buu
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 14:16
- Nahlásit
mistr
hm není , ale já už na to nemám energii to někomu vyvracet... záleží jak komu taky, někdy se ještě vyburcuju, ale jinak prostě už na to nemám... to je jak s výchovou, výcvikem, "parkovou univerzitou", mně je těch psů líto když třeba vidím jak psovi vůbec nerozumí a dělají základní chyby, ale bohužel no...
šlo jí hlavně o peníze.......... ... ať si koupí u ťamanů nebo v sekáči nějakou levnou plyšovou napodobeninu...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 14:22
- Nahlásit
Stýnka
ne e, neprodávat nic! však kříženiny bostonkářoboxerkářů - ti nemusí být berani...
to jsou jiné, zvláštní odrůdy
a pak např. bubu je taky zvláštní odnož! ač beran, tak má knedlo!
tak moje hypotéza dostává trhliny!
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 14:24 - Změnil/a: Adina
- Nahlásit
mistr
berani sou strašné plémě ......SSSSSSSSSSSSSSS
šlo jí hlavně o peníze......no "nekup to",když je to tak levné .... ..a skoro zadara :cool hnedlinko si vezme 2-a eště ušetří!baba!)
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 14:27
- Nahlásit
Ahojda,
tak my vcera byli skoro jako na boxerim srazu, protoze jsme s bubakovcema potkali na litacce novou boxeru 7. mesicu Quinni, byla to fakt frajerka
http://www.boxerjalsandow.com/odchovq.htm
Kupodivu na ni Tina ani nevrkala, z cehoz jsem mela teda nejvetsi strach...ale je fakt ze ona se ji asi pro jistotu i krapek stranila
takze mame dalsi kamosku na venceni
Teda, to jsem taky zvedava co u Ady!?! No snad je vsechno v poradku!!!
A to je tu opravdu tolik berannich povah jo? Teeeda. No ja jsem lev, ale s beranama si rozumim
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 14:30
- Nahlásit
Denisa,
jinak pani od Quinni byla z Polska a ted zije v Pardubicich a kdyz videla Tinu, tak pravila "vase fenka mi pripomna jednu moc sikovnou fenku z internetu. Ma ji mlada holka a dela toho s ni fakt hodne." Tak ja hned pravila zdali to neni Giordi a ona ze jo
Rikala jsem ji o tomto webu a byla smutna ze neumi cesky psat...
Jinak taky vedela hodne o Corleone
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 14:31
- Nahlásit
Paja s Tinou
Ani nevím - jedeš na ten víkend do Žirovnice s Katkou?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 14:38
- Nahlásit
Paja s Tinou
no bodejť by si lev nerozuměl s beranama!
jednu moc sikovnou fenku z internetu...no tak to je sranda jak je Giordi úspěšná po internetu jen obrázkama a videem!
tak klidně ať napíše po polski, nám to corleona přeloží!
tak doufám, že uděláš z venčení fotečky!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 14:48
- Nahlásit
Paja s Tinou
Beran a lev jsou prý nejlepší partnerři! Proto jsem si asi vzala štíra
Jinak taky vedela hodne o Corleone
No jo, Corleona je přece jakopolka!
hele Corleono, to znamená že na taneční zábavě budeš excelovat v polce že?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 15:10
- Nahlásit
Hele co je na seznamu:
http://www.super.cz/vtipky/6894-tak-a-ted-te-spolk nu.html
|
zzizalka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 15:11
- Nahlásit
denisa
ale ne, nemyslela jsem že je Martin starej, ale vykám automaticky než jsme představeni. každý se tomu diví,ale neumím se to odnaučit, asi stará škola
Jo jo, to bude počucháníčko v alpách. Ale budem spát ve stanu tak doufám, že mi Betynku nesežere medvěd. Ve Slovinsku je prý nejvyšší počet medvědů v evropě.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 15:16
- Nahlásit
ALL
tak jsem šmahem zaktualizovala stránky, prostě všechno, fotky obou zkoušek, videa s Kájinkou a nový fotky štěňat v odchovech
Teď pádím se synkem do klarinetu a večer má koncert, tak budu až po 20.00 hodin
Mějte se tu fajn
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 15:37
- Nahlásit
Market, no jeste nevim, ani jsem se s ni nestihla sejit, ale mam to v planu zkusit ji napsat na vikend, zdali bude mit volno a uvidim. Akorat to ted mame zase dost nabity, tak nevim, nevim...
Giordi, no uplnou nahodou jsme s sebou fotacek meli, takze nejake ty foto ulovky mame, tak ted jen to nazmensovat a muzu to hodit do galerky
Teda,
Proto jsem si asi vzala štíra
Vsak jsem ji hnedle rikala ze ma Corleona s Polskem co docineni Ji treba jeste potkame, tak ji to pripomenu, at sem neco zkusi hodit!
Zizalka, ve stanu? Bych asi zmrzla Tak s sebou poradnou vystroj na medvedy a nejakyho nam vyfot
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 15:40
- Nahlásit
Ehm
Tak jsem prave Tetu prejmenovala na Teda
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 15:44
- Nahlásit
Paja s Tinou
Jasně Ted Bundy
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 15:49
- Nahlásit
Paja s Tinou
Já jsem taky lev. A žiju s býkem.
Teta
Už mám lístky!!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 15:49
- Nahlásit
Lenda
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 16:09
- Nahlásit
Ahoj všem,jsem tu jen na skok.Fatty nebylo moc dobře a měli jsme sní hodně starostí.Dnes v jednu jí teprve praskla plodová voda.Takže až těd' začíná opravdu rodit.Tak se zatím mějte.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 16:11
- Nahlásit
Ada
Držím pěsti,ať je vše v pohodě.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 16:47
- Nahlásit
Lenda, ale lvi jsou super ze
Jinak ja jsem tedy se strelcem
Hele a byk se lvem - v pohode?
Ada, taky drzim pesti at je vsechno v poradku!!!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 16:47 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Teta
já tančím jedině vláček..
Denisa
zziizalka
horský pastviny - to budou jiný stopičky
toš to nevím, ale v Rakousích jsou sice pastviny, ale fšecko oplocené a a soukromé - bacha na to!!!! Tam je problém najít místo na vyvenčení, natož na stopu!!!!!
neberani
VŠICHNI jste nedonošení nebo přenošení berani, smiřte se s tím.. !!! Tak to prostě je!
Paja s Tinou
Jo, paní ať klidně píše po Polskiemu. Budu dělat translejšn onaljn.
Tommy Gun
Eeeee..tys chtěl něco přepolštit, jsems i vzpo.. Jdu na to..
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 16:54
- Nahlásit
corleona
v tvém případě pendolíno že?
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 16:57
- Nahlásit
Všem
Tak tohle
už je tedy hodně velká síla...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 17:06
- Nahlásit
Konečně doma z práce! V kanclu probíhá rekonstrukce, malování atd. Já byla ustanovena hlavním koordinátorem, tudíž organizuju ne příliš důvtipné a inteligentní hochy cechu zednického, malířského atd. MÁM NERVY NA DRANC!!! Když zedník o velikosti, vzhledu a hlasu Luise de Funése (pouze s dlouhým prořídlým hárem alá Petr Janda) pošesté zahalekal "Kucíííí, kde mám žícíííí!" tak jsem si vzala dva Brufeny a uši uspala namáčecí houbičkou!
Jinak - dobrá zpráva - FeeBee nekašle, potravu přijímá normálně (tzn. loudí a kape) a navíc naměřená teplota v kaďourkovi ukázala 38, což je asi normál, nebo ne? Tzn. že ráno buď něco sežrala na zahradě, anebo se jí šprclo v krku něco ze sardinek, kterýma jsem jí včera přilepšila baštu! Pokud by měla kašel (ať už chřipku nebo "kotcový" kašel), tak by asi kašlala pořád, nebo ne?
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 17:08
- Nahlásit
Paja s Tinou
Tvě tvrdé hlavy pohromadě.Je to občas boj,ale zatím to jde.
Střelec je tuším pro lva ideální.
corleona
U nás lvů to nějak nejde. Možná osm měsíců přenošená bych mohla být.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 17:18 - Změnil/a: Krista
- Nahlásit
Lenda,Paja s Tinou
Já jsem taky LEV!!!To už nás tu není taky zase tak málo,ne?
Jo a doma mám raka a žíhanýho střele(ne)čka
|