| Autor |
Zpráva |
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2007 21:44
- Nahlásit
Teta
Zrovna jsem byla v sobotu na hlavním nádraží,tak jsem si vzpomněla jak jsi tady byla a bylo mi mooooc smutno. Taky je mi moc líto že jsi tak daleko.Dnes jsem měla strašnou chuť na ten koktejlík na Stodolní.mňam!!!!!
bubu
Ti kteří se netěší ať si chuchnou! Ale já se fakt moc těším.To by byl zázrak aby někdo neprudil.Každý přece musí aspoň troch vědět co ma doma za zvíře a nemuže čekat zázraky.Jednou ten a podruhe zase ten druhý odchází více štěstný.Určitě je mi milejší posudek od přísného rozhodčího a spravedlivý,než aby dostal titul pes nebo fena jen za to že je ve třídě sama,sám.Tak se zase můžeme těšit na CACIB bez CACIBů.ha ha ha. A tak to má být,pořádek a kázeň musí byt,tak je to správně.
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2007 21:45
- Nahlásit
všem
tak jsme dnes s cipískem skončili náročný trénink a přípravu na MS boxerů.... a už si budeme měsíc jen válet šunky a očekávat, že mu v té hlavě něco zůstane
jinak touto cestou ještě jednou moc díky všem Artrozovým včetně Mistra II za veškerou pomoc ve výcviku a poskytnutí azylu !!!!! DÍKY DÍKY DÍKY !!!!!!!!!!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2007 21:47
- Nahlásit
Corleona
Jůůů, já netušila, že Cookie jde do Morového sloupu?
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2007 21:48
- Nahlásit
mistr
myslim, ze my ti mame za co dekovat
vcetne dohlizeni na nas pitny rezim.......a jak pekne si nam sla prikladem.....JSI STATECNA!!!!!
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2007 21:48
- Nahlásit
Artroza
jinak teď mi psala panička od Renny, že furt nic
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2007 21:50
- Nahlásit
Artroza
no jsem tak statečná...............že tady usínám na klávesnici ufff..........opět náročný vejlet
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2007 21:51 - Změnil/a: Adina
- Nahlásit
bubu
......ach jo,malý práskač.... .jsem to chtěla říct,ale o něco později,páč jsou knihy ve "výrobně" a k nám přijedou až ve středu,hnedlinko ve čtvrtek jsem chtěla.......
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2007 21:57
- Nahlásit
mistr
vítej vítej , to víš že zůstane, je to přece boxer!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2007 22:00
- Nahlásit
Artroza
ha, háá, Kukina ještě straší na Bašce! Tak teď už mám jakoustakous jistotu, že si ji Vláďa fakt veme
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2007 22:01
- Nahlásit
Adina
jééééééééééé, tak já se znám se spisovatelkou....
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2007 22:06
- Nahlásit
corleona
......aneb Jessica Flatcher napsala.......
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2007 22:07 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
ola
Kukí měla jít původně do PL. K majitelce naší feny z áčka (Alcapona). Jenže bohužel..
Je nemocná. Hodně nemocná. Má sedm boxerů a ti ji prý drží při životě.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2007 22:08
- Nahlásit
Adina
Máte tam odstavec, "Jak nakrýt fenu, aby sviňa nerodila zrovna na ATIBOX"?
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2007 22:09
- Nahlásit
corleona
to nevim, jestli si ji vezme....ale napsany to tam ma
( ale urcite jo, takovou peknou cubinku!! )
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2007 22:16
- Nahlásit
Artroza
nevim, jestli si ji vezme no nestraš, stačí, že tu zůstanou tady ty dvě piraně.. Včera přišel Tom do kuchyně a ukazoval mi nohu - z nártu mu valila krev: "To mi udělala Baruška.. SSSSSSSSSSSVIŇA JEDNA!!!"
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2007 22:23 - Změnil/a: Adina
- Nahlásit
corleona
"Jak nakrýt fenu, aby sviňa nerodila zrovna na ATIBOX......jsou možnosti: 1. prosit fenu,aby si to rozmyslela a hárala jinak(jiný termín ke krytí)-návod na přemlouvání po vyžádání zašlu
2.nakrýt v termínu a přemluvit ji,aby rodila až po Atiboxu-návod na přemlouvání zašlu
3. vykašlat se na "šukec" a nechat si to,až nebude Atibox
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2007 22:26
- Nahlásit
tož všem dobrou, Ady se asi nedočkám a jsem po tom víkendu nějaká utahaná
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2007 22:27 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Adina
Bod 3 zvažujeme..
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2007 22:27
- Nahlásit
Jo a hodila jsem
nějaký fotečky ze soboty do fotoalba
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2007 22:29
- Nahlásit
corleona
Adina
tak tenhle návod si zapíšu!
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2007 22:49
- Nahlásit
Ada.....????????
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2007 23:21
- Nahlásit
Adina
Hepy narozeniny tu jů.
Ada
At vám to dopadne !!!!! Držíme palce.
Tak jak, jak, jak????
bubu, Adina
Dík za odbornou radu. Dříve jsme požívali od Kiltix od Bayera, ale Scalibor od Intervetu se nám také zdá, že funguje lépe. Frontline jsme používali dříve, ale s tím jsme spokojeni nebyli. Kámoš ovčáčkář používá Ex Spot - a taky spokojenost. Já dám spíše na funkčnost, než na vzhled - i když zrovna na hladkostrs. psovi ten bílej obojek docela září. Ale on za chvili chytí takovou správnou "zemitou" barvu, vzhledem k tomu, že oba dva chodějí spát do záhonu.
bubu
jako tisková mluvčí garbein - garbein neumí psát? At už se přihlásí, néé.
mívala jsem "snídani do postele"....
Cituška
90/86/92 - very gůůůůůůůůd !!!
Orry
Hepy narozeniny - be furt happy.
Markét, Adina
není tu už těch beranic nějak moc? -
corleona
usilovně několik dní přemýšlím, z čeho je tvé vstávej semínko holala - a bingo, jo?
možná ji nakryjem o týden později, než by se normálně mělo - no hele, ale to už nebude jen krytí, ale sex pro potěšení ....
Vcelka
Blade dneska už pěkně zlobí, - už si zas přitáhnul domu nějakýho mrtvýho upíra, jó?
Moc pěkný fotky v galerii - hlavně ta s plyšákem.
Teta
Díky za lupeny na taneční zábavu, rezervace v hotelu uskutečněna, čekáme na potvrzení rezervačky.
Cituška
zjistila že není ten míček a zase tryskem běžela ke mně a vzorně si sedla k noze s tím tázavým pohledem - co ještě mohu pro tebe udělat mamko? - to je šikovná ceruška.
Artroza
dohlizeni na nas pitny rezim
Sem neska viděl pjekně kulaťoučkou Artrozu, articka s pupikem, mistra I a mistra II bez pupíku. Viděl jsem i Tetu - v tom modelu, co měla ta fiflena na sobě, jí málokterý chlap mohl koukat do očí.
Kufa, mám toho plný brejle neska a ještě nějakou práci.
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2007 23:36
- Nahlásit
Tommy Gun
...dík za přání...(už néjni co slavit )...a bude hůř....kurňa ...utíká to,chjo
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2007 23:42
- Nahlásit
SIO Apalucha
Každý přece musí aspoň trochu vědět co ma doma za zvíře
Tak se zase můžeme těšit na CACIB bez CACIBů.ha ha ha.
áno, hahaha, ale to by napřed ještě museli i něco pískat
Adina
......ach jo,malý práskač.....jsem to chtěla říct,ale o něco později,páč jsou knihy ve "výrobně" a k nám přijedou až ve středu,hnedlinko ve čtvrtek jsem chtěla.......
kecy kecy kecy, nic než kecy, všechno sis chtěla nechat pro sebe a celý náklad knihy si strčit do své knihovničky! já tě znám. a tady se rodí o stošest a užitečná kniha se někde tají!! to ti asi pěkně poděkujou tak se neflákej a koukej ji vyšpulit na veřejnost sofort!
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2007 23:49
- Nahlásit
Tommy Gun
obojek
no já obojky nemám ráda, za á) se mi to nelíbí a za bé) mám pocit chemie na psiskovi a za cé) někteří "odborníci" se neptají eslivá klient nemá náhodou taky kočku a ubezduší mu ji neboť ne vše je vhodno pro oba a za dé, obojek na kočce způsobuje u koček chodících ven nepěkné zlomeniny vazu...
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2007 23:56
- Nahlásit
bubu
celý náklad knihy si strčit do své knihovničky! já tě znám. a tady se rodí o stošest a užitečná kniha se někde tají!! .... .....fakt,sem slíbila ve čtvrtek a tys to proflákla dřív ,chjo
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 00:23
- Nahlásit
Adina
já jsem nic neproflákla, já jsem jenom upozornila na superužitečnou věc kterou si ty hamtíš pro sebe! fšecko ti dlouho trvá a chudáci lidi netuší, že je tu kandidátka na nobelovku za literaturu.
a všem z cz-psa bys měla vyřizovat objednávky přednostně!
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 00:34
- Nahlásit
bubu
No dyť my už tu některý máme objednáno přecé Když si tu nebyla....
Adina
Dodatečně všechno NEJ k narozkám
Ada
Jak to vypadá?
Cituška
Gratulujůůů
Vcelka
Blejdík je móc krásnej Jsou si docela podobný, že jo? hihi
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 00:56
- Nahlásit
Denisa
Taky všechno nejlepší
Orry
Taky opožděně všechno nejlepší.A panička dá za mě pusinku na ten krásný sametový čumáček, že jo?
Tommy
No a pak že nejdeš na boxí ples
Vždycky zapomenu, než dočtu co napíšete za víkend, kdy se má lítat venku nebo pilně cvičit na cvičáku a né sedět u počítače, komu jsem co chtěla napsat
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 02:49
- Nahlásit
Tommy Gun
Koukala jsem na boxí weby a našla jsem CHS Komínbox, že by nějaký kolega? hihi http://sweb.cz/petrnop/
|