| Autor |
Zpráva |
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 07:54
- Nahlásit
Ada
supééér!!! držte se všichni!!! tfuj tfuj pro štěstí! pak mi budeš vykládat, ale napřed si dám panáka...
mistr
taky ať jsou všici zdraví a taky gratulace k miminkům!
Tommy Gun
ale na několika školeních mě školil nějaký postarší psycholog, tak možná už taky byl senilní... ale hlavně taková ta firemní školení... - to opravdu s psychologií nemá nic společnýho!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 07:57
- Nahlásit
Denisa
Jo firemní školení, postarší, rádoby "akční" psychouš a vůbec mu to nešlo - hrozně strojený a umělý to bylo.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 07:58
- Nahlásit
Jupí, jupajdá a my jdeme v pondělí na mrskut na coursing! velikonoční coursingování...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 07:59
- Nahlásit
Tommy Gun
jestli on to nebyl nějaký soudruh, asi čerpal také z dob komančů - akční a tykací a strojený...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 08:04
- Nahlásit
chůďátka...
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 08:06
- Nahlásit
Denisa
Jj, přesně takový, jaký píšeš to byl psychouš.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 08:07
- Nahlásit
Ahojda všem,moc děkujeme za gratulace.Já dostala teplotu a chrchlám.TAkže fakt ke štěnikům chodím v roušce.Ale myslím že je to od nervů.Zítra mi už nic nebude.
Bubu s všicni co jste někdy meli co dočinění s císařem!
ZA jak dlouho by tak měla fena začít chodit.MYslím třeba jen na záchod a tak.FAtty je zatím ještě oblblá.Ale prý aspon na záchod by si dojít měla.????
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 08:08
- Nahlásit
Denisa¨
Ada
Gratulace!!!!!!!!!!!!!! .. fakt hroši - nejmenší 600..
A při rození veterinář, co si víc přát..
|
Ada
Člen |
- Nahlásit
mistr
TAky ti moc gratuluju k miminákům
|
Paja s Tinou
Člen |
- Nahlásit
Ada, taky velika gratulace. Vsichni si radne odpocinte, mate toho jiste dost!!! Ale macci to teda jsou
U nas odtekla voda az rano, takze to snad dneska uz bude taky za nami. Ten prvni vak z ni uz snad taky vychazi, tak doufam ze to frajerka taky zmakne co nejlepe a prekvapenim bude jiste pocet miminaku...
Denisa, no tak to budete mit alespon akni zmrskani
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 08:11
- Nahlásit
Mistr,
k tobe taky leti BIG gratulace a jaky je finalni pocet steniku???
|
ola
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 08:12
- Nahlásit
Ada + Mistr
Obrovská gratulace k novorozeňatům!!! Teda Fatty je super matka, takový landáky veliký - to je teda hrdinka!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 08:13
- Nahlásit
corleona
FAtty je neměla šanci porodit.Jedno se tam šprajclo a hned jsme jeli.Ale všechny míma i FAtty se mají k světu.VEterinářka u porodu to je paráda!!!!!!
Kluk se jmenuje Balů a zbytek je Brenda,Berenika a Borůvka.(Borůvla proto že už byla nafialovělá.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 08:14
- Nahlásit
Ada
já jsem bohužel dočinění měla, ale je to už asi 10 let, takže nevím.. nepamatuju.. Fena rodila celou noc, porodila 5 štěňat a poslední štěně zůstalo v cestách. A jeden veterinární "všeumělec" se vůbec nesnažil a rozhodl se řezat.. Tenkrát jsem nevěděla vo co gou. Dneska bych ho kopla do řiti..
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 08:15
- Nahlásit
Paja s Tinou
tý brďo, tak taky držím pěsti!!! pak napiš!
no to jo, zmrskání... jenže já řídím a zmrskání pomlázkou taky nehro, protože Giordina jak někdo naznačí nápřah na mou zadnici, tak chytne bleskurychle švihací pomlázku a už to cupuje... moc se jí líbí pentličky a vůbec je to takový jako klacíček, mňam mňam!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 08:16
- Nahlásit
Ada
Kurňá, jáááák Berenika??????? He? Tento rok je Berenika obsazená!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 08:17
- Nahlásit
corleona
Ada
matně si vzpomínám, loni zrovna rodila na táboře fenka Kamily Mokrášové císařem, že jí v noci udělali císaře a ještě ráno byla krapet oblblá a ven ji vzali násilím, ale asi to bude individuální
holky vetky, kde jste?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 08:18
- Nahlásit
corleona
??????Vy máte Bereniku?????? Já už mám v tech jménech zmatek. TAk já vymyslím jiné
Ale berenika je moc pěkné jméno.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 08:19
- Nahlásit
Ada
krásný jména a víš, co je sranda, ráno mě napadlo, jak se asi bude jmenovat ten klučík a že by bylo hezký Balů a ejhle, je to tu!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 08:24
- Nahlásit
My nakonec dneska fakt pojedem k vetovi. FeeBee ráno zase kašlala. Sice míň, ale nic moc. Dala jsem jí zase sirup a je vidět, že jí jednak chutná, a že ví, že se jí uleví. RAdši s ní ale pojedu.
Navíc mě čeká návštěva u zubaře s Kubou, který má kaz, takže to bude dnes opravdu náročné adrenalinové odpoledne!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 08:27
- Nahlásit
Cituška
ola
Tak at' je FeeBee v pohodě a brzy ju to přejde.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 08:33
- Nahlásit
Paja s Tinou
Držíme packy
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 08:36
- Nahlásit
Paja s Tinou
taky držím palečky, ať je vše v pohodě!!!!
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 08:43
- Nahlásit
no čauky
já zatím nevím konečný počet
čekám na zprávu............ale prý jich tam bylo hodně
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 08:45
- Nahlásit
Ada, Cituska, Denisa, jsem tu v praci jako na trni. Ale zatim zadna nova zprava. Rano uz jsem malem jela domu, ze teda budu delat porodni babu ja, ale nakonec si ji vzal tata...on mi vzdycky rika ze panikarim, coz asi pravda je...
Oni to spolu snad nejak zvladnou Jediny cim se vzdycky uklidnuju je to, ze dva vrhy predtim porodila uplne v pohode, tak snad to bude tak i ted...
Ada, ty uz si ale nejak brzy vzhuru ne? To si si asi moc nezchrupla...
Denisa, jo jo, to Tika vzdycky kouka jako puk co ze to ti pani maji za klaciky, ale jeste se zatim zadne nezhostila
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 08:49
- Nahlásit
mistr
Ada
Gratulace k štěníkům.Ať se mají prťata hezky k světu.
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 08:50
- Nahlásit
takže už vím: 2 zlaté feny, 2 žíhané feny a 2 zlatí psi
všechno ok a v pohodě
za chvíli tam jedu se na ně podívat !!!!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 08:52
- Nahlásit
Paja s Tinou
No to ne.NA spaní není čas.Dávám Fatty každou chvilu vývar a homeopatika.I štěnikům je dávám.
Tak Fatty už vstala a šla se vyčůrat Sice se ještě po narkoze trošinku motala ale v poho.Mezitím byla u štěniků Aduška.Já mám takovou radost že není problém s Aduš a FAtty.Že se snesou a snad i víc jak jindy
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 08:53
- Nahlásit
mistr
No to je krásná nadílka Tak je za nás pomuchluj
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 08:55
- Nahlásit
Ada
Moc gratuluji.Se ti nedivím že máš nervy,já se klepu ještě včil když si vzpomenu na porod feny! A to bylo před 12 lety.Fence dej jméno Batul(Batulka) když je takový cvalda.Čau večer.
|