| Autor |
Zpráva |
Eninka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 11:50
- Nahlásit
Eldoguero
Nebudeš tomu věřit, ale s tvým posledním (předposledním) příspěvkem - souhlas 100%
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 11:54
- Nahlásit
Eninka
hlavně mu chybí empatie,
K některým věcem nedokážu být empatický, to je pravda.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 11:57
- Nahlásit
Eninka
Gi a smečka
spíš to myslím tak, že doufám, že se prostě někdo baví reakcema okolí, než že to myslí vážně
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 11:59
- Nahlásit
jindra 22
Zjistil, že o chovu s PP ví velké houby,
Nejde o chov. Jde o etiku chovatelů.
Ono to s tím ale velmi úzce souvisí. Nikdo tu netvrdí, že všichni chovatelé jsou vzor slušnosti a etického chování, na druhou stranu je prezentovat, tak jak to děláš ty - majitel druhého psa (z čehož si nejsem jistá, zda husky byl s PP nebo bez) - je dost mimo mísu. Uvědomuješ si, že i sem chodí řada chovatelů, kteří se třeba (a svým okolím a majiteli svých štěňat) považují za ty slušnější ne-li přímo slušné?
Pokud něco nevyjdem, tak jak by mělo, ještě není důkaz toho, že chovatel se zachoval neeticky, nebo dokonce protiprávně. A vyjadřovat se tak, jak to zde děláš ty je už opravdu hodně přes míru.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 11:59
- Nahlásit
kachna_
Bavil bych se reakcema, bavil. Kdyby nešlo o tak vážné téma.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 12:00
- Nahlásit
kachna_
spíš to myslím tak, že doufám, že se prostě někdo baví reakcema okolí, než že to myslí
Obávám, že jakkoliv je to nepravděpodobné, tento člověk skutečně existuje ...
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 12:01
- Nahlásit
Eldoguero
Mimi mísu snad ani ne. Ale úplně zbytečné, jak zjišťuji.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 12:02
- Nahlásit
Eldoguero
Dobrá, já vás už nechám na pokoji. Váš postoj nezměním, a vy ostatní ten můj také ne.
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 12:03
- Nahlásit
Eldoguero
Nikdo tu netvrdí, že všichni chovatelé jsou vzor slušnosti a etického chování
Ale někteří tvrdí, že jsou to vždy hovádka.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 12:11
- Nahlásit
jindra 22
Mimi mísu snad ani ne.
Ok, tak mimo realitu, lepší?
Váš postoj nezměním, a vy ostatní ten můj také ne
To určitě ne, nevím, jak ostatní, ale já se tvůj postoj rozhodně změnit nehodlám, jen se snažím poukázat, jako mnoho dalších, na nesmysly, které píšeš.
Gi a smečka
Ale někteří tvrdí, že jsou to vždy hovádka
A ti mají vždy pravdu, že
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 14:43
- Nahlásit
kdokoliv si kupuje štěně nebo jakéhokoliv živého tvora tak by si měl uvědomit že to neni ani televize nebo vysavač záruku že po zdravých rodičích vyroste 100%zdravé štěně vám nedá nikdo a ani vám nikdo nezaručí že i když rodiče jsou šampioni tak jejich potomci budou taky.100% záruka na zdravého šampiona je nereálná ale když budete dobře vybírat a používat mozek tak určitě najdete dost stanic kteří se snaží o zdravá a standardní štěňata, ale i u nich se občas může najít "vadný" kus.A dále může štěně hodně ovlivnit jeho majitel.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 16:55
- Nahlásit
Gi a smečka
On se transformoval. Zjistil, že o chovu s PP ví velké houby, tak dělá, že hrozně rozumí právu. Chudák.
Já bych ho spíš tipla na takovýho toho politickýho huhlala, ty většinou rozuměj všemu
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 20:26
- Nahlásit
Mimochodem tady ho slečna/paní prodává z důvodu mírné povahy - o chorůpce nic nepíše a pes na fotce vypadá cajk
http://zvirata.bazak.cz/inzerat/nemecky-ovcak-prod am-no-s-pp-74909.html
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2012 09:44
- Nahlásit
Jste všechny tak malé a nízké!! Když psa NECHCETE, neotravujte mne!!!
A pro vaše info, chovatelce jsem ho nabídla...nemá zájem!!
A pro další info...jak někdo psal na jiném serveru...konkrétně pošahaná Eninka...tak vy slavná právničko...nikdy a nikdo mi za psa peníze nenabízel....každej by ho chtěl to je pravda....ale ZDARMA!! A kdo nemá posranejch deset litrů za psa, není mi zárukou, že bude mít na jeho kvalitní stravu!!!
Blanka.V.
Tady je pošahaná právnička Eninka, zeptám se Vás Blanko přímo a na rovinu, prodáte mi svého psa Olivera za těch nabízených 10 tis Kč, když si pro něj přijedu? Podotýkám, že pes dostane veškerou péči, kterou vyžaduje jeho zdravotní stav, bude spát v posteli a lítat po zahradě, bude prostě psím kamarádem ostatním psům, berete tuto nabídku?
zkopírováno z ifauny....
doufám, že mi psa prodá, protože pokud ne, tak nešlo o umístění pejska do jiných rukou. Pokud mi jej prodá, sním slaměnej klobouk.
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2012 16:30
- Nahlásit
Eninka
Tak na to jsem sama zvědavá.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 13:57
- Nahlásit
No já bych teda třináctiměsíčního psa s podělanou slinivkou za deset tisíc určitě nekoupil. Nemyslím si o sobě, že jsem necita a lotr, ale také nejsem důstojníkem Armády spásy...
|
Petra Furstova
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2015 11:25
- Nahlásit
Jindra 22
Po dlouhé době jsem si přečetla diskuzi o Oliverovi, byla jsem z toho tak vysílená a znechucená, že jsem to musela přestat sledovat. Zde tedy ještě něco na vysvětlenou a jak to vše pokračovalo. Takže pokračování pro všechny, kteří to sledovali a poděkování pro všechny, kteří nakonec pochopili jak to vše nebylo snadné a v mých silách to dořešit.
Jsem chovatelkou Olivera a v době kdy jsem to ještě měla sílu řešit jsem žádala po BV veterinární zprávu, protože já a nejen já jsem pochybovala o tom, že pes je vůbec nějak nemocný! Kromě toho žádný sourozenec tohoto psa nemá žádný zdravotní problém, problémy se slinivkou nemá ani jeho matka ani jeho babička a z otcovi strany (chovný pes Enzo, kterého mám ještě doma je mu 11,5 let se těší výborné kondici, nikdy mu nic nebylo a nevím o žádném problému se slinivkou ani u jeho potomků). Takže kde máte napsané a nebo jak víte, že pes je/byl někdy nemocný??? O tom, že je majitelka VB psychicky nemocná za to vím jistě stejně jako každý kdo měl tu čest přečíst si pár jejich příspěvků.... Někdo tady psal, že chovatel který nevystavuje písemné kupní smlouvy si není jistý kvalitou svých štěňat. Vážený, koupila jsem mnoho štěňat z nejvyhlášenějších CHS u nás i v zahraničí. Pouze jednou!!! jsem dostala kupní smlouvu a to jen proto, že jsem ji vyžadovala! A to vás mohu ujistit, že to jsou o moc vyhlášenější stanice než ta moje a ceny byli vyšší než deset tisíc! Pokud si beru štěně počítám s tím, že to vyjít prostě nemusí. Pokud dáte štěně z rukou, tak velmi těžce už ho budete dostávat zpátky kort od někoho kdo se chová takto! Pokud si myslíte, že jsem neudělala maximum v této kauze, přála bych Vám stejnou zkušenost s takovouto paní, myslím, že většina chovatelů by byla tak znechucená, že by nechala chovu. Tahala mě po úřadech, dávala různá udání na ČKNO a na státní úřady a pokud si zadáte na internetu do vyhledávače jméno mojí stanice na prvních místech vyjedou takovéto debaty. Měla bych žalovat spíše já ji. Naštěstí i přesto vše jsem se přenesla a snažím se chovat jak nejlépe dovedu a na nedostatek zájemců si nemohu stěžovat. Přeji všem hezký den.
|