| Autor |
Zpráva |
danajasa
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 18:33
- Nahlásit
Je to velký bílí dům s plnou penzí a po zahradě se tiše pohybuje služebnictvo v bílích pláštích http://www.plbohnice.cz/
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 18:42 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
|
chvilka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 18:50
- Nahlásit
|
oliverka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 18:51
- Nahlásit
danajasa
Vidím, že jste dala adresu domu....ale my Vás nechceme navštěvovat....Nezlobte se.... ))
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 18:55
- Nahlásit
oliverka
ale my Vás nechceme navštěvovat....Nezlobte se
Škoda mám tu kafé zadara a všichni mi naslouchaj.Tož nemusíte no,ale já mám klíčky heč.
|
oliverka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 18:56
- Nahlásit
danajasa
a když už mi budete nechávat vzkaz....neškodilo by ČESKY... ))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2011 20:22
- Nahlásit
jsem dojata až k slzám
|
oliverka
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 20:00
- Nahlásit
Je to velký bílí dům s plnou penzí a po zahradě se tiše pohybuje služebnictvo v bílích pláštích
Nic nekomentuji...jen DÁMO....Český jazyk je krásný a Vy ho tak przníte...Maturita tam asi nebude... )
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 20:05
- Nahlásit
oliverka
hele nejsi učitelka??? to by lecos vysvětlovalo
btw. jakpak je štěněti?
|
oliverka
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 20:10
- Nahlásit
davidkova renata
Nejsem učitelka...ale umím ČESKY....bohužel...
Psovi je jakž takž...po injekcích vypadá dobře ale to už jsem zažila a pak týden bez injekcí a kolaps...nevím vlastně jak to bude dál...
Ale pes má fakt náturu Enza....zdá se mi vyjímečnej....i myslím, že má extra talent na stopu...možná co ztratil na vzrůstu se dává jinam....je prostě hodně talentu v něm.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 20:47 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
oliverka
Ještě chci dodat,,,,Impact dostala kopii tohoto mailu....proč jí sem nedala SAMA ....nechápu....
Jako, že bych sem měla dávat kopii každého majlu, co mi přijde? Se nedivím, že to nechápete. To je totiž poněkud nepochopitelné i pro normálně smýšlejícího člověka. Ne tak pro Vás..
Zvažujete vykání? Hezké. Já Vám někde tykám?
Ono už ta logika věci, že mi pošlete cizí email z důvodu: nemám vás ráda a proto jsem Vám poslala kopii. I když chápu, že se zrovna u Vás logika předpokládat nedá. Kriste, nemám nic společného ani s Vámi, ani s chovkou a naprosto mě Vaše připitomnělé nápady nezajímají. A jestli Vás mrzí, že Vám na Vaše kydy každý kašle, tak to jaxi není můj problém.
Což je asi vše, co bych k danému tématu chtěla říct.
Jako off topic bych přidala, že si o Vás již od dob EQCH myslím, že jste psychicky labilní a doporučuji návštěvu odborníka.
pápá
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 21:11
- Nahlásit
oliverka
...Maturita tam asi nebude...
Tož matůru mám,ale dělala sem ju na Aljašce inuiti na tom tak nebazírujou hi haj
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 22:02
- Nahlásit
Bóže, bóže, tady by se fakt šiknul nějakej odborník na psychické poruchy bych řekla
danajasa
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 23:51
- Nahlásit
šiši, co to je?
|
viky
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 06:08
- Nahlásit
oliverka
má extra talent na stopu. V kolika? 3 měsících? Hmmm no ty vole, tož paní bude asi určo odborník jako prase.
Kolabs? Já bych fakt chtěla vidět veterinární zprávu a znýt diagnozu. Páč tu kydáš špínu na Petru, meles nesmysli, ale nic konkrétního neuvádíš.
Hele já bych na Petřiném místě odstoupila od dohody - v tomto případě ustní - páč na to má právo, pséka si vzala domů a na tebe bych zavolala zelenýho antona a nechala převézt na adresu co tu uvedla danajasa
|
Mika
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 09:42
- Nahlásit
viky
kdesi pisala, ze ma talent aj na obrany, no proste zampion
To ma na tom sokovalo najviac, psa ma par tyzdnov, vacsinu z toho stravil na liekoch a na klinike, ale uz stihla zistit, ze ma extra talent na stopy a na obrany.
impact
Nasla som si na EQCH tu diskusiu a mas pravdu - je to lauter to same, ako tu, len v tamtom pripade sa jednalo o kona - dokazy ziadne, vsetci su proti nej, vsetci klamu a ona je obet. No potes, chudak pes
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 10:44
- Nahlásit
Eldoguero
Bóže, bóže, tady by se fakt šiknul nějakej odborník na psychické poruchy bych řekla
Na to nemusí být odborník : hysterie
Pokud nemá skandál aspoň 2 X denně život stojí za ......
Není to žádná sranda, dá se to léčit , ale těžko.
narozdíl např. od epileptiků totiž netuší, že je problém a že je taky ohrožuje na slušném životě.
A o blízkém okolí nemluvě.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 11:12
- Nahlásit
viz Münchhausenův syndrom v zastoupení...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 22:05
- Nahlásit
agáta12
Baysha
no, takže by nakonec tu odbornou pomoc přecejen potřebovala ať je to jak chce
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 00:03
- Nahlásit
agáta12
Není to žádná sranda, dá se to léčit
Jen podotek... nedá, bo je trvalou součástí osobnosti. Od hysterek a hysteriků se dá akorát zdrhnout nebo je ignorovat
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 14:19
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka
Od hysterek a hysteriků se dá akorát zdrhnout nebo je ignorovat
což nemoh žádný z jejich psů ani kůň a to je to nejhorší...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:06
- Nahlásit
Psíček
už jsem si říkala, kde jsi, takový pěkný téma a bez tebe
|
Majesty
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 11:08
- Nahlásit
Tak jsem to tady pročetl a nestačím se divit.
Dotyčné dámě musím říct, že teda má strašného smolíka... Tolik zvířat a všechna nemocná, fakt hrozné. S takovou smůlou bych ani snad nevycházel z domu, protože to člověk nemůže vědět, co se stane....
Nejspíš bych asi doporučil pobyt v onom zmíněném ozdravném zařízení, případně mohu i pomoci. Pracuji tam, znám lidi a mám i klíče. Je tam opravdu krásně a většinou to pomůže.
Co mají mezi sebou a jak to řeší nebo neřeší nemůžu nijak soudit, neúčastním se, takže píšu jen to, jak to na mě působí. I sebelepší chovatel se nikdy nezavděčí všem, stejně tak nesedne nakonec chovateli každý majitel štěněte. Lidé jsou dnes různí a notorických stěžovatelů bohužel přibývá.... Asi nová móda. Na blbce se dá narazit doslova všude.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2011 20:46
- Nahlásit
Psíček
Chej fypatni ty jedna nebo ufidíš!! Robin Hood jsem já!!!
Tak nemusí bét zas tak zle.Já sem jinej pavilon-já být Ribanna z Aljašky howk
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2011 22:16
- Nahlásit
a možná příde i kouzelník....
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 00:15
- Nahlásit