Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Zbytečnost trestání
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 .
Autor Zpráva
Eimy
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2005 11:11
- Nahlásit

Denisa
S tím "voněním fen".... Mám feňuli kastrovanou asi 3 měsíce a poslední dobou musím spoustě majitelů psů vysvětlovat, že ona opravdu nehárá a už nikdy hárat nebude, protože nemůže.
Při jejím háráním jsem si připadala jak blbec, protože jsem s ní chodila na volno, tak na každým rohu jsme ji odložila, nakoukla, jestli náhodou nejde pes a pak jsem ji pustila dál. Koukala na mě vždycky jak na magora... Ale v našem okolí je teď většina fen, se kterýma se stýkáme kastrovaných. Nevím, jestli je to teď tolik "v modě", když jsem tady mívala na víkendy psa od babičky, tak jsme se občas s nějakou tou háravkou taky potkali, ale majitelé to v 90 % hlásili, takže s tím nebyl problém...

jana33
# Zasláno: 5 Srp 2005 11:20
- Nahlásit

Denisa
máš určitě pravdu s tím "voněním",ale alespoň podle mé zkušenosti pokud fenka opravdu nehárá, ale je před nebo po, tak si jí pes důkladně očuchá,ale pak ji nechá. Alespoň u nás to tak funguje, kritický je ten jeden "nejvoňavější týden", kdy pes už jenom ze značek feny cvaká zubama, jak kdyby měl zimnici naskakovači na všechno a vždy, to je zase zcela jiná kapitola

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání