| Autor |
Zpráva |
Klarav
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 13:59
- Nahlásit
Používáte jí někdo? Fakt by mě to zajímalo... chtěla bych si jí pořídit, ale nechci kupovat zajíce v pytli
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 14:10
- Nahlásit
Klarav
já ji sice nekoupila,ale udělala si vlastní v době kdy pes nesměl mít obojek a fungovalo to 100%-fakt 100%-absolutně žádný tah.pes reagující na sebemenší tah a vůbec ovladatelnější...sice už ji nepoužívám(nebo to co jsem si udělala sama)ale jinak super.
|
Puna
|
# Zasláno: 31 Srp 2006 14:22
- Nahlásit
Klarav
já ji mám a používala jsem ji, teď už jen výjimečně, jak píše Anu, fungovala stoprocentně, ono ale stačí prý připnout vodítko na košík a efekt je stejný...
Jakýho máš psa?
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 14:27
- Nahlásit
[b]Puna[/b]
připnout vodítko na košík a efekt je stejný...
no a já hledala název jak to popsat,ten můj vynález )) jo to je nejlepší.....máš pocit že vedeš na vodítku pak rybičku,která něžně plave ve vzduchu
|
wami
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 14:32
- Nahlásit
Anu
ten můj vynález
Koukam, ze Kolumbova vejce se obejvuji neustale znovu a znovu...
Jo, vyjde to uplne nastejno, ja to pripnuti voditka ke kosi pouzivam u kola s Lumpem, kdyz jedem po frekventovanejsi ulici a nema zrovna tahnout...
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 14:34
- Nahlásit
Puna
no tak připínat vodítko na košík..to bych teda nedělala, páč na našeho psa bych asi nenašla košík, který by vydržel ten tah a tlak psa..
Naproti tomu, když jdu s naším Griffčou ven já a ne přítel, tak já jdu zásadně s haltinou, protože jinak bych ho těžko zvládala On totiž funguje dobře u nohy jenom mému příteli a ten pak haltinu nepotřebuje. S haltinou ovšem pejsa funguje bez problémů i mně.
|
Klarav
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 14:39
- Nahlásit
Puna
Mám maďaráka. Je mu 9 měsíců a je to strašný střeštiprdlo. Jakmile vidí něco živýho panička nepanička šup za tím a já jen vlaju .
A Halti mi přijde jako dobrý řešení. Takže říkáte že dobrý jo ?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 14:39
- Nahlásit
Evik
připínat vodítko na košík..to bych teda nedělala, páč na našeho psa bych asi nenašla košík, který by vydržel ten tah a tlak psa..
Zalezi, kam to pripnes...
Obvykle se pripina na bok kose za prvni zkrizene draty (cca v urovni koutku tlamy), pri tahu psa mu tah voditka staci hlavu k tobe a s takhle zkroucenou hlavou vetsina psu fakt tahat prestane...
|
Margaret
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 14:41
- Nahlásit
Halti ohlávka je super. Jen ji nosíme už rok a bez ní je to stále stejně hrozné
Košík teda nenosíme nikdy, ale stejně si myslím, že to stejné není.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 14:44
- Nahlásit
Margaret
stejně si myslím, že to stejné není.
Ano, kos uplne nestahne tlamu psa, takze mu muze zustat otevrena...
|
Puna
|
# Zasláno: 31 Srp 2006 14:52
- Nahlásit
wami
ano, uvádím na pravou míru, tvůj vynález
Margaret
a snažíš se ho to i nějak jinak odnaučit?
já ji mám taky zhruba rok a už ji skoro nepoužíváme...
|
Klarav
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 14:53
- Nahlásit
takže se s ní dá naučit aby přestal tahat nebo nedá a netáhne jen s ní?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 14:54
- Nahlásit
Puna
tvůj vynález
jezismarja, jenom to ne...!
Ja se o tom kdysi bavila s jednim postarsim vycvikarem a on mi povida... "Halti? Coze to je...? A na co...? Aha, tak to my vzdycky pouzivali voditko na kos..."
takze jen reprodukuju kolumbovo vejce
|
Puna
|
# Zasláno: 31 Srp 2006 14:57
- Nahlásit
wami
tak to beru zpátky teda
|
Margaret
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 14:58
- Nahlásit
Ale jo, jasně, že se snažíme i jinak. Ale je to děsně akční a divoký zvíře, tak nám to asi ještě chvíli potrvá. No.
Wami
Jasně, ale když netáhne, tak tlamu může taky otevřít (s halti)
|
wami
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 14:58 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Puna
tak to beru zpátky teda
uf, jeste ze tak, ja tak genialni nejsem...
No nic, jdu zas srotit, mejte se tu pekne...
Margaret
Jasně, ale když netáhne, tak tlamu může taky otevřít (s halti)
No a to je jediny rozdil ve funcknosti...
(Jo, ehm, a pak je asi rozdil v cene, teda aspon pro ty, co doma kos a voditko maji jako beznou psi vybavu... )
|
Klarav
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 15:16
- Nahlásit
právě že koš nemám. Zatím jsem ho nepotřebovala... ale Halti mi vrtá hlavou...to jo...
|
Puna
|
# Zasláno: 31 Srp 2006 15:18
- Nahlásit
wami
tak počasí Ti na učení přeje, jinak držíme s Luckym na pondělí pěsti - štěstí
|
Margaret
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 15:23
- Nahlásit
Klarav
Já koš mám, ale vůbec nepoužívám. Tu halti doporučuju, cena není nijak veliká a určitě se vyplatí do ní investovat.
|
Klarav
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 15:26
- Nahlásit
já jsem jí viděla jenom na internetovém obchodě firmy Baron a tam jí mají myslím cca za 360Kč. Nevíte někdo ještě o jiném obchodě?
|
Puna
|
# Zasláno: 31 Srp 2006 15:27
- Nahlásit
Klarav
já bych si ji být tebou taky asi koupila, já si ještě pamatuju, jak jsem byla šťastná, když mi přišla, nemohla jsem se dočkat...
fakt teď po tom roce můžu říct, že to nebyly vyhozený peníze a když náhodou jde se psem někdo jiný než já (mamka, brácha), tak se hodí i teď....
a jakýho máš toho pejska?
|
Puna
|
# Zasláno: 31 Srp 2006 15:29
- Nahlásit
Puna
já jsem ji taky kupovala u Barona, oni myslím jako jediní distribuují tu pravou HALTI, pak se různě po zverimexech dají koupit jakoby napodobeniny (neznačkové), asi levnější...
Ani už si nevybavuju, že by stála tolik ?
|
Klarav
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 15:48
- Nahlásit
Puna
Mám maďaráka. Někde výš jsem psala jaký je to střeštiprdlo .
Já jsem jí totiž jednou viděla na kabalovce. Dávali pořad, jak vězni cvičí štěňátka pro slepce a vozíčkáře. Bylo to až neuvěřitelný, co je kokázali neučit. A tam právě používali jenom tuhle ohlávku. Takže bude asi fakt dobrá. Tak počkám na výplatu ...
|
Margaret
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 08:44
- Nahlásit
Klarav
Vždyť stojí jen okolo tří stovek, to je moc?
|
Klarav
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 09:21
- Nahlásit
finanční situaci tady snad rozebírat nemusíme ne ? Jo Margaret, v téhle republice žijí i tací, co si nemůžou před výplatou dovolit vyhodit pětikilo. Prostě si raději počkám...
|
Margaret
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 09:26
- Nahlásit
Klarav
Ale prosím tě...
|
Klarav
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 09:29
- Nahlásit
Margaret opravdu nevím proč to řešíš... Prostě je to tak a nestydím se za to!
|
Puna
|
# Zasláno: 1 Zář 2006 10:24 - Změnil/a: Puna
- Nahlásit
Klarav
no vidíš, já ani neumím číst...
Já mám setra, takže to jsme na tom asi hodně podobně
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 10:31
- Nahlásit
jááá bych potřebovala aby netahal na stopppěěě
|
wami
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 10:45
- Nahlásit
Terri
Pmatujes ten vycvikac...? Zkus to nekdy - teda jestli chces - maly praseci ouska co dva kroky. Dost se zpomali, tim, jak zvyka, a taky nechce zadny vynechat, motivacka je to pro zravce velika (ty smradlisky fakt vonej)...
A jestli to nezabere, tak holt budes stopy proklusavat...
|