| Autor |
Zpráva |
Danča
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2006 09:27
- Nahlásit
Já jsem z Prahy a jestli mě odkážeš na nějakého odborníka na RR, tak budu jen ráda..
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2006 11:06
- Nahlásit
to slovo "odborník" zkus vynechat, takového v Čechách neznám nicméně znám pár lidí, kteří by ti mohli být nápomocní kontakty sem ale opravdu psát nebudu, napiš mi mail (viz výše) a já ti je pošlu.
RoSa
Od Lucky měla být moje druhá fenečka, ale vlivem okolností z toho bohužel sešlo. V té době jsem akorát dala totiž v práci výpoveď, ještě neměla novou a Zyra se jako na potvoru rozhárala mnohem dřív, než se čekalo. Tak jsem štěndo odřekla. Uvidíme až bude mít další vrh...
Nám vet nasadil okamžitě efedrinové kapky. Je fakt, že počůrávání přestalo okamžitě, ale pořád mi to nějak nedalo - že na základě jednoho vyšetření moči by měla mít takhle definitivní diagnózu. Zkusila jsem je tedy zhruba po 1-2 měsíčním užívání vysadit a doteď se nepočůrala. Musím zaklepat, už to budou dva měsíce, co je "v suchu".
|
Danča
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2006 09:32
- Nahlásit
Radek:
Ahoj Radku, už jsi byl na tom cvičáku? Zajímá mě, co ti bylo řečeno na ten obranářský výcvik?
Jinak jsem založila galerii s pár fotečkama, kdyby se chtěl někdo podívat...http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=ga leria&gallery_id=1008
|
radek
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2006 09:59
- Nahlásit
Danča
Ano, ale figurant byl na zavodech a hlavni vycvikar mi rekl, ze on sam stim zkusenosti nema. Jinak ze by to pro psa melo byt spise hrou, ulovit si rukav ...atd (uz tu bylo psano).
|
Ridge
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 13:57
- Nahlásit
Pro potěšení odkaz na štěňátka RR živá kamera RR
|
Bugsy
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 14:01
- Nahlásit
Ridge
Děkuji,škoda,že tam nejsou pořád je to lepší než telka.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 16:05
- Nahlásit
Ridge
hehe to je super...konečně dobrá Real. Show
|
Danča
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 12:51
- Nahlásit
super, takových příspěvků kdyby bylo víc...
Sháním někoho na venčení v Kobylysích... moto: extra hravé štěně
|
nels
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 12:59
- Nahlásit
Danča
ahoj,my jsme z Proseka,chodime vencit hlavne k PVA v Letnanech,tak jestli budete mit nekdy cestu kolem jo a jinak,mame RR rok a pul staryho
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 14:09
- Nahlásit
nels
poslala jsem ti fotky z ranní prochajdy na mejla
|
Danča
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 12:25
- Nahlásit
nels
Ahoj, tak to je super, jezdíme do Letňan k rodičům přítele a už jsem tam na to místo koukala když jsme jeli kolem a řikala si, že pro psy je ideální. Tak se můžeme domluvit na mailu na nějaký den DanaMareckova@seznam.cz
Jen musím upozotnit, že Vincent je takovej psí terorista, vážně dost hravej a neúnavnej..RR 5 měsíců..
|
Danča
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 12:30
- Nahlásit
Pár foto toho našeho rošťáka:
http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=galeria&gall ery_id=1008
http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=galeria&gall ery_id=1008
|
Danča
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 21:29
- Nahlásit
Ahoj, chci se zeptat Vás, co máte Ridgebacky, jestli jsou ty vaše mazlíci mazlivý? Ten náš se mi zdá takovej flegmouš co se nás týče. Neřekla bych, že nás nemá rád, ale občas mě to napadne. Spí s náma v posteli a jakmile si ho hladíme, tak se většinou odplazí na druhou stranu postele snad aby jsme ho neotravovali, nebo co..celkově se nenechá moc hladit...
Jsem zvyklá od předešlého psa, že nám neustále projevoval lásku a teď si dělám trochu starosti, že náš RR se teda moc neprojevuje..
|
RoSa
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 08:48
- Nahlásit
Já mám stejnou zkušenost - moje Sára byla cca do 4 let nemazlivá. Pak se to změnilo a teď se lísá, dává hlavu do klína atd. Sousedi mají o 4 roky staršího RR než my a taky začal být mazlivý až někdy ve věku kolem 5ti let.
Tak na tom možná něco bude...
Asi stejně jako skutečnost, že RR začíná někdy kolem jednoho roku věku sám od sebe hlídat. To mi bylo taky řečeno, že to přijde samo, a opravdu to pak tak bylo.
Takže nezbývá než čekat
|
radek
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 09:44
- Nahlásit
Danča
Je to pravda, ikdyz Aron ma nekdy svoje chvilky kdy chce podrbat.
http://www.aron.ic.cz
|
Danča
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 09:54
- Nahlásit
Hned jsem o něco klidnějš, díky. Už teď je vidět malej pokrok od doby co jsme si ho přivezli. Kam si sednu tam za mnou přijde a tlačí se na mě, jen hladit se pořád nenechá, to se radši odvalí kus dál. A s tím hlídáním máš snad pravdu, jen si zatím neumím představit, že náš bude přirozený hlídač, protože zatím vše, co potká na ulici s velkou radostí vítá.ať jsou to psi, děti, dospěláci..cizím do auta leze..no, je to velkej milovník jízdy autem a zřejmě je mu jedno jestli pojede s pány nebo s cizími, ale určitě z toho vyroste--doufám!!
|
radek
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 10:05
- Nahlásit
Danča
No kdyz me tudle privezli stehovaci novou postel a vesli do bytu, Aron by je nejradsi sezral trochu prehnane, ale stekal, vrcel a pani z nej meli respekt... a to ma 5 mesicu.
přijde a tlačí se na mě, jen hladit se pořád nenechá
A mas rukavici na vycesavani? Aron drzi jak pominutej.
|
Danča
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 10:11
- Nahlásit
Mám, ale radši vyčesávám kartáčem, který si taky navlíknu na ruku a to drží, jen u toho trochu cestujeme.. To kdyby k nám přijeli stěhováci, nebo kdokoliv jiný kdo k nám přijede je vidatně přivítán..ale ani od cizích se nenechá moc hladit, přivítá, tetelí se, ale pak dá pokoj..
|
Danča
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 22:34
- Nahlásit
Ahoj lidi, využívám tuhle diskuzi ač to není k tématu, ale myslím, že je to uplně jedno.
Nemáte někdo tip na výlet se psem?, bylo by to ze soboty na neděli pro dva a pes. Něco kulturně zajímavého a zároveň s bohatou přírodou pro volně pobíhajícího psa s ubytovaním. V blízkosti Prahy (okolní města). Budu ráda za každou radu a nápad..
|
nels
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 22:38
- Nahlásit
Danča
ahojky moc hezky je to u Sv.Jana pod Skalou (okoli Karlstejna) a pak taky kolem Melnika (smer Kokorin). jak se jinak mate? uz je Vincous v poradku?
|
Danča
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 10:02
- Nahlásit
Díky, podívám se na to na net. Máme se fajn, zítra jdeme na vydnavání stehů, tak snad se to pak rychle zahojí, už se potřebuje pořádně vyřádit s pesanama...jak se máte vy?
|
Danča
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 09:44
- Nahlásit
Ahoj, může mi nějaký admin poradit? Zapoměla jsem heslo nebo jméno uživatele a chtěla bych přidat fotky do galerie.
Díky
|
Danča
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2006 11:05
- Nahlásit
Vřelé díky za radu jak do galerie..
Jinak se chci zeptat co s rozmazlenym psem co se granulí týče.
Můj pes mě fakt štve! Nejdřív nechtěl Hill´s, ok, koupili jsme Nutro Choice, vypadal dost nadšeně, ale dva měsíce jsou pryč a už je taky nežere. Je možný, že mu fakt nechutnaj? Tak proč sežral už dohromady přes 36kg? Mám zkusit zas něco nového, ale nerada bych aby si zvykl,, teď tohle žrát nebudu a dostanu něco jinýho, určitě to vydržim dýl než panička,,.Je ve vývinu a už hladoví skoro týden a vařit mu nebudu, pač jse názoru, že v granulích má vše, nic víc nic míň, jen vybrat ty správné a toť otázka, co mám zkusit teď? Byl mi nabízen Royal Canin a nebo Propac? Má někdo zkušenosti s těmito granulemi a s tak vybíravým psem?
|
Bugsy
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 13:08
- Nahlásit
Danča
Bugs je co se týče granulí,taky docela rozmlsanej.Je to teda tím,že dostává i vřený.Takže já mu vždycky do tý velký hromady granulí namíchám něco co má opravdu rád.No a on to pak zbaští skoro celý .
|
Danča
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 14:50
- Nahlásit
určitě je to tím,tak jsem mu vařený přestala dávat..i na doporučení veterináře...
zkusili jsme Propak od známých a ten mu chutná moc, tak jestli i to žrát po čase přestane, tak nevim. Když mu to občas smíchám, tak to, co mu není dost dobrý plive..
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 15:36
- Nahlásit
Na Přední Kopanině je cvičák a tam instruktorka, která zároveň chová RR. Má tam asi 3 štěňata, která tam chodí s majiteli, nejdříve na "čumendu" a pak cvičit.
|
radek
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 16:35
- Nahlásit
Danča
tak mu do toho pridej trochu masa a stavy z konzervy, ja mu do granuli skoro vzdy neco pridam.
|
Danča
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 17:46
- Nahlásit
radek
To bych mohla pro zpestření, ale pak mi jednou dojde konzerva a ta potvora mi to suchý nesežere..
|
radek
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 07:06
- Nahlásit
Danča
nemusi to byt jenom konzerva, treba tavenej syr, vejce, vyvar, vareny maso ...ale problemy s granulema sme nikdy nemeli.
|
Danča
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 10:12
- Nahlásit
ten vývar jsme taky zkusili a nic moc, asi zrovna nebyla vhodná příchuť vývaru Já nevim, teď mu kupuju nový granule, který mám vyzkoušený že chutnaj a pokud časem chutnat přestanou, tak zvolim tvou taktiku.
|