| Autor |
Zpráva |
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2008 19:58
- Nahlásit
Fiend
To už je let, co můj synek takhle pobíhal s rukávem po cvičáku..
a zustalo mu to?
|
Fiend
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2008 20:00
- Nahlásit
Petra_ruza
On teď spíš drží s vodákama, ale na cvičák chodí pořád. Jen asi není nikdo, kdo by měl chuť ho jako figuranta zaučovat;) Nicméně.. ani nevím, proč mě nikdy nenapadlo se ho optat. Možná proto, že mi furt připadá takový maličkatý jako dítka na fotce.. i když má 170 cm;))
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2008 20:02
- Nahlásit
Fiend
deti jsou porad malinky, i kdyz maji 180cm a 90 kg...
|
Fiend
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2008 20:02 - Změnil/a: Fiend
- Nahlásit
Jéje.. Arísek si začal hrát s košem na prádlo.. prádlo v něm mu nijak nepřekáželo..tak já jdu sbírat. To má člověk z toho, že vykecává, místo aby se přetahoval o uzel;))
|
monica
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2008 22:29
- Nahlásit
Fifi
Btw - Dorote dneska bylo nejak tezko, skrundalo ji v pupku silene.
Třá to bylo hlady.Dneska jsi jí určitě takovou dobrotu nedopřála.
|
Fiend
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2008 19:08
- Nahlásit
Tak si sem jdu povídat.. pozdravit.. a ono liduprázdno..
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2008 21:48
- Nahlásit
Petra_ruza
deti jsou porad malinky, i kdyz maji 180cm a 90 kg...
přesně!!! já jsem toho zářným příkladem....
P.S:zdravím po X dnech jsem zpět na netu a vir z počítače byl odstraněn...
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2008 22:36
- Nahlásit
Kristýna
az na tech 90 kg to sedi
Fiend
to se tady obcas stava...
http://petraruza.rajce.idnes.cz/Obrany_Kyje_15._3. _2008/
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2008 23:42
- Nahlásit
Petra_ruza
....
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2008 14:19
- Nahlásit
Kristýna
nemrkej na me... myslela jsem v tvem pripade tech 180 cm ze sedi nic narocnejsiho a "zároháckýho" v tom nehledej...
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2008 17:40
- Nahlásit
Petra_ruza
Nehledám, jen jsem chtěla smajlíkem vyjádřit, že k té váze se nebudu vyjadřovat
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2008 19:45
- Nahlásit
Kristýna
vsak ani ja jsem se nechtela vyjadrovat
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2008 19:56
- Nahlásit
Petra_ruza
No ale nedávno jsem, tak uvažovala nad svou konstitucí a došla jsem k závěru, že jsem takový lidský rotvíček
Vrazí do mě auto a nic se mi nestane, narozdíl od toho auta
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2008 19:59 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit
Kristýna
že jsem takový lidský rotvíček
to ja bych mohla rict taky - a navic ve vystavni kondici!
Vrazí do mě auto a nic se mi nestane, narozdíl od toho auta
??? ty porazis auta?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2008 20:15
- Nahlásit
Kristýna
došla jsem k závěru, že jsem takový lidský rotvíček
Kecko.
|
monica
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2008 21:06
- Nahlásit
Tak se jdu pochlubit. Konečně máme dalšího člena naší smečky.V sobotu jsme si přivezli z Ústí rotvíka Rockyho. Je to úplně šílenej mazel a to jsem si myslela,že nic víc mazlícího než naše Connie už asi není.Až mě to zaráží,že po tom,co si prožil,nezanevřel na lidi. I když těm původním majitelům se tak asi říkat nedalo.Nechali ho ještě s fenkou uvázanýho v tunelu kdovíjak dlouho. Byli prý šíleně podvyživený.Ale teď mám trochu problém,protože šíleně hltá žrádlo a vodu,až se z toho pak mírně pozvrací. Tak jsem mu denní dávku granulí rozdělila na 3x.To jediné mě napadlo.Mám hrůzu z torza žaludku.Nevíte,co by ještě mohlo pomoct?
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2008 21:27
- Nahlásit
Petra_ruza
??? ty porazis auta? ....to sice ne,ale kdyby to přišlo, věřím, že by to tak bylo....
Fifi
Kecko.
no tak zauvažujme:
Nejsem kostra potažená kůži, ale zase si myslím, že nejsem tlustá.
Rotvík není tlustý a přitom nevypadá jako chrt....takže jsem lidský rotvík
monica
Velká gratulace k přírůstku!!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2008 22:10
- Nahlásit
monica
Gratuluju! Kolikrat lidi u nas ziraji, jak moc velky lasky jsou rtw schopni, natoz u vdecnyho pejska z utulku. Tak at vam to klape! a prihod nekdy foto.
S tim zradlem opatrne, dobre delas, vicekrat, vlhcit granule, ale stejne maso je maso. A torzi moc nepredejdes, to je bud a nebo, muze to byt po jidle, po napiti, to by te slehlo.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2008 22:19
- Nahlásit
monica
Super! O jednoho veselyho rotvika vic!
Fifi
muze to byt po jidle, po napiti, to by te slehlo
bohuzel i u prazdnyho zaludku se to muze stat
ale urcite po zradle zadny fyzicky aktivity!
|
monica
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2008 22:20
- Nahlásit
to Fifi
Jo, taky mě to dostalo,jaký jsou mazlové. Prej bojová plemena. Bych jim ukázala,ty akorát "bojujou" o to,kdo se nechá dřív a víckrát pohladit.
Ono těch zdravotních obtíží bude asi bohužel víc. V úterý jdeme k vetovi,ale už teď z toho špatně spím.Má totiž hodně slabé zadní nohy - jakoby se mu podlamujou a třesou se mu.Manžel myslí,že by to mohlo být od toho jak hrozně vyhubnul.Ale já se bojím něčeho horšího. No,budu doufat,že se s tím dá něco udělat.Snad až se dost vykrmí a dostane do lepší kondice. Ale jak píšu,v úterý se dozvím víc. Tak držte prosím palečky,ať nám to dobře dopadne. Je mi fakt na zblití,když pořád přemýšlím,co si musel vytrpět (bojí se třeba napřáhnuté ruky,evidentně ho někdo vychovával "ručně")
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2008 22:54
- Nahlásit
Petra_ruza
bohuzel i u prazdnyho zaludku se to muze stat
ale urcite po zradle zadny fyzicky aktivity!
Covece, jak rikam, to bud prijde nebo neprijde. U nas teda zadnej klid po jidle neexistuje, nazerou se a jdou si treba rvat ven na bubaky, je fakt, ze zadnej vycvik ci tak neco se nekona, ale pobihaji, hrajou si. Urvavat je jsem uz vzdala, to bych je musela svazat do kozelce, aby byly v klidu. U stenat to samy.
A to mas nejen zaludek, ale i slezina muze jit do torze a vubec. Ja si rikam, ze pokud je pes nasvalenej zevnitr (tzn. utroby musi makat) , tak co se ma stat, stane se. I pri spatnym kroku do strany.
monica
Má totiž hodně slabé zadní nohy - jakoby se mu podlamujou a třesou se mu.
To muze byt pater, kycle, pokud vyslovene nekulha, tak by se spravnou vyzivou mohl byt za cas ok. Jasny, drzim palce, s tim vykrmenim primerene, a hlavne - pokud bude zdravotne moci - pomalinku polehounku nasvalovat. Vychazky, vylety, proste pozvolny prirozeny pohyb.
|
monica
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2008 23:00
- Nahlásit
to Fifi, Petra_ruza
Díky za podporu a rady.Určitě je ještě budu potřebovat.Samozřejmě,že se snažím dodržet všeobecně doporučovaná pravidla (klid po krmení,nepřežrávat atd.) ale nejsem zkušenej kynolog,tak uvítám jakoukoliv radu. V úterý budu chytřejší a pak to tu s dovolením budu rozebírat dál.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 09:47
- Nahlásit
monica
tak doufám, že se dočkáme i nějaké fotky
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 14:22
- Nahlásit
Fifi
U nas teda zadnej klid po jidle neexistuje, nazerou se a jdou si treba rvat ven na bubaky
tak to my mame osetreny. Vecer po 21.hod. dostane bastu, Cherrynka jde bastit a spinkat domu a Ingousek jde do kotecku. Pres noc je zavreny, takze nikde zbytecne nevyrvava a v klidu travi.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 15:29 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
Petra_ruza
chudáček v kotečku, vy jste na něj jak na psa já myslela, že Ingoušek spinká v postýlce
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 15:30
- Nahlásit
Petra_ruza
a Ingousek jde do kotecku.
A v kotecku se nehybe? Neskace na boudu apod?
Pres noc je zavreny, takze nikde zbytecne nevyrvava a v klidu travi.
Tak to u nas sou taky pres noc zavreny, v baraku. Chrapou a prdi, tez v klidu travi.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 18:17
- Nahlásit
Kalliope
sme si mysleli, jak si pomuzeme, kdyz si misto 140cm postele poridime 160tku (vetsi se nam uz nevejde). To sme si pomohli... Misto 2-3 na 140tce ted spime 2-6 na 160tce (ja, Vlada, Cherry, Kiki, kocka a obcas prijde i David). Takze Ingousek muze byt rad za svou luxusni 1+veranda+oploceny dvorek
Fifi
Neskace na boudu apod?
ne, neb ma zkosenou strisku na "verande" a na strese boudy ma pneumatiky
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 08:51
- Nahlásit
Petra_ruza
Takze Ingousek muze byt rad za svou luxusni 1+veranda+oploceny
tak to potom jooooo , ale ti moji darebáci by se vecpali asi kamkoli, klidně mi odkrví nohy, hlavně, že jsou na posteli, gaučáci
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 11:05
- Nahlásit
monica
gratuluju k novýmu přírůstku a přeju mu, aby to na veterině dobře dopadlo...
Petra_ruza
cvičákový děti jsou super, taky doufám jednou něco takovýho budu mít
Mrkejte, jakou má Gary lásku:
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 11:07
- Nahlásit
Mel
dobrý
|