Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2008 11:10 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit

Mel
cvičákový děti jsou super,
jojo diky v nedeli to vygradovalo... nejenze si Kiki hraje s blatickem, snazi se jim krmit psy a vnucuje ho lidem, tak jsem ji pristihla, jak misto blaticka zmoula hovinecko , takze "taky doufám jednou něco takovýho budu mít" - doufej jen s mirou
Mrkejte, jakou má Gary lásku:
krasavice - asi mu nevadi, ze ma klabonosik

Mel
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2008 13:22
- Nahlásit

Petra_ruza
jak misto blaticka zmoula hovinecko , takze "taky doufám jednou něco takovýho budu mít" - doufej jen s mirou
to já doufám, že povel fuj! bude první, kterej se nauči

asi mu nevadi, ze ma klabonosik
naopak, jemu to přijde velice sexy, stejně jako nabouraný čumáčky

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2008 14:08
- Nahlásit

Mel
to já doufám, že povel fuj! bude první, kterej se nauči
dobra - nechavam Te v blazenne nevedomosti...

monica
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 08:46
- Nahlásit

Tak se s vámi jdu podělit o výsledky včerejšího vyšetření na veterině.Doktor byl zhrozenej,v jakém stavu Rocky je.Řekl,že chudák vypadá daleko starší než ve skutečnosti je.Dobrá zpráva je,že zadní packy+další potíže by se měly zlepšit až se zbavíme průjmů a pes nabere a dostane se do lepší kondice.Má jen 44kg ve 4 letech.No a bohužel jedna špatná zpráva-až se uzdraví čeká ho plastika dolních víček,vrůstají mu dovnitř oka a dráždí sliznici.Ale to snad není až tak strašná operace.
Teď teda máme nasazenou drsnou dietu (jen rýži,mrkev,piškoty a trochu medu+léky). V pátek kontrola,tak budu info.
Držte nám palečky a ťapky,pls.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 08:52
- Nahlásit

monica
tak hlavně ať to všechno dobře dopadne, chudák, takový potíže, ale až se dostane do kondice, tak to bude zase všechno fajn, tak hodně štěstí

monica
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 09:03
- Nahlásit

to Kalliope
Díky.On je navíc tak báječnej a vděčnej,že by člověk udělal cokoliv aby se cítil líp.Ale už za ty 4 dny co ho máme je vidět trochu postup k lepšímu.Tak věřím,že to jednou bude vše OK.

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 09:19
- Nahlásit

monica
Dobrá zpráva je,že zadní packy+další potíže by se měly zlepšit až se zbavíme průjmů a pes nabere a dostane se do lepší kondice
Tak to je dobre, ze nenasli nejaky vetsi problemy. Oci se zoperujou a bude to stramak. Palce drzim stale, at prujmy prejdou a kluk je brzo ve forme!

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 10:22
- Nahlásit

monica
Ale už za ty 4 dny co ho máme je vidět trochu postup k lepšímu.
Jasne - vzdyt i psychika hraje svou roli! Dietku jeste chvili vydrzi, ocicka se zoperuji, zacne pomalu nabirat a za cas nikdo nepozna jaky to byl kdysi chudacek.

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 14:03
- Nahlásit

Brezen, za kamna vlezem.. Nachumelilo, vsude bilo, bledule, snehule, primulky pod perinou. Chci teploooooo, jaroooooo!
Velikonoce nebo Vanoce?

Kalliope
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 15:18
- Nahlásit

monica
On je navíc tak báječnej a vděčnej,že by člověk udělal cokoliv aby se cítil líp

tak tomu orpavdu rozumím

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 15:25
- Nahlásit

Fifi
Jsem zrovna dneska rikala, ze tak nechumelilo ani na Vanoce , kdy by o to clovek stal. Ja uz chci taky jaroooooo!

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 15:30
- Nahlásit

Petra_ruza
Sem si koupila aspon petrklic na vokno..

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 16:37
- Nahlásit

Fifi
to ja taky takle privolavam jaro Mam dva!

monica
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 16:39
- Nahlásit

Díky všem za podporu.
Počasí fakt paráda,psiska to tady nádherně rozhamtali,bláto je snad úplně všude. Pomooooc!!! Vedro sice nemusím,ale čeho je moc toho je příliš. Když děti dostali boby k vánocům,tak je ani nerozbalili,tak že bych pro ně došla?!

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 16:43
- Nahlásit

Petra_ruza
Mam dva!
Zase ses lepsi.

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 16:59
- Nahlásit

monica
Když děti dostali boby k vánocům
Nase mala dostala vloni k Vanocum boby a pouzili jsme je slovy 1X! A jiny vozime v kufru, tak uz nam to zacinalo byt blby, ze je vyndame asi az v cervenci a ted jsme zase IN!

Fifi
jasneeeee

monica
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 21:31
- Nahlásit

to Petra-ruza
Jestli vy ste to nepřivolali???!

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 23:07
- Nahlásit

monica
Jestli vy ste to nepřivolali???!

urcite ne - my je tam vozime uz asi 1,5 mesice co nam je vratili znami z dovoleny
Ale pamatuju, ze pred 2 rokama napadlo 12. brezna asi 15 cm snehu:

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 00:05
- Nahlásit

Lidi tak krásný Velikonoce!
My se ženeme z jara do krute zimy ny VV.

Kristýna
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 11:07
- Nahlásit

Petra_ruza
Nemachruj!

monica
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 21:46
- Nahlásit

Chci se podělit o dobrou zprávurůjmu jsme se snad už zbavili,dnes na veterině dostal Rocky ještě injekce antibiotik a už by to mělo být v poho. Za 10 dní jdeme na očkování.
Ale zase vyskytl další "problém",zkusím ho popsat. Včera nám přivezli novou boudu,Rocky okamžitě pochopil,že je pro něj a celý nadšený do ní zalezl a chrochtal si jakej že to má pěknej bejvák. Až mě překvapilo,jak je inteligentní Jenže dnes se mu do něj nakýblovala feňule a on asi nechápe,že jí má buď vyhodit nebo se nastěhovat do její boudy. Takže teď v jakémkoliv hnusném počasí sedí venku a kňučí (teď dokonce vyje). Myslíte,že mám zasáhnout a pokusit se je nějakým způsobem zabydlet anebo mám čekat,že jim to dojde. Je mi ho líto,že mokne. Truhlík!

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 16:13 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

monica
růjmu jsme se snad už zbavili,dnes na veterině dostal Rocky ještě injekce antibiotik a už by to mělo být v poho. Za 10 dní jdeme na očkování.
Bezva.
A jak ty boudy, po par dnech? Uz to gentleman pochopil?

Jinak vsem vesele Velikonoce (sadisticky svatek, ktery neuznavam, vypoustim psy a poustim TV nebo beru psy a jedem pryc). A tem na ruznych VV, at vas snih nezasype.

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 16:51
- Nahlásit

monica
Jenže dnes se mu do něj nakýblovala feňule a on asi nechápe,že jí má buď vyhodit nebo se nastěhovat do její boudy.

Chudacek asi nikdy nemel nic svyho, tak si to ted neumi ubranit. Bych se snazila fenuli vysvetlit, ze tady neni jeji misto – pokud nemate moznost je nejak rozdelit, aby mel moznost to pojmout "za svy" – pak by ji to treba vysvetlil sam

Fifi
Jeli jsme na jih s bobama, nekteri dokonce nakoupili i retezy a oni tam meli jaro! Byli jsme tam za pitomce
Vcera se zima jeste o neco pokousela, ale dost neuspesne. Rano zacali chlapi pobihat po baraku uz v 7,30 a vsechny nas tam postupne serezali. Taky tenhle svatek nemam rada – ktera jo, ale tam by sis TV nepustila a se psema neutekla.

Kristýna
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 17:28
- Nahlásit

Petra_ruza
No jestěže jsem nejela... Jsem si jen vytrpěla v sobotu dostání figurantským bičem a dneska něco symbolicky jalovcem....

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 12:52
- Nahlásit

Kristýna
vysoky jalovec, vysoky jako ja.... asi to hosi u vas nejak prehnali
(ale jinak vim, ze se tak rika pomlazce)

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 13:41 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit

Vyber fotek ze skoro 1500, ktere jsme spolecnymi silami nafotili:
http://petraruza.rajce.idnes.cz/VV_Slavetin_Veliko noce_2008/

Mel
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 14:50
- Nahlásit

Petra_ruza
jéééééé, slavětín, tam jezdíme na coursingové akce

Mel
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 14:51
- Nahlásit

Petra_ruza
hele, kam to vsude jezdíte po těch výcvikových akcích? Sháníme nějaký areál na LVT a jestli už takhle máte ozkoušeno víc, bylo by to fajn...

Kristýna
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 16:39
- Nahlásit

Petra_ruza
Ne pomlázce říkáme pomlázka nebo karabáč a jalovec je jalovec. Je to totiž další možnost té věci na mlácení. Uštípneš kousek jalovce a tím se ženy švihají...docela značně to bolí....

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 17:45 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit

Kristýna
ja jsem zrovna slysela v radiu, jak se kde rika pomlazce a rikali i jalovec

Mel
vsude mozne po jiznich Cechach, ale jde to pres Lucku Vombatku... Nejsou to vylozene arealy pro psy jako Slavetin.

<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání