| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 16:53
- Nahlásit
A jsem se teda pobavila venku. Vracim se z vychazky s jednim kudrnackem, a miji me jeden vesnican na kole. Slezl, a zacal zapradat hovor (to se zde moc casto nestava). "Vy mate ty bojovy psy, ze jo pani? Ty, co kousou do lidi, co jsou tuze nebezpecny, to rikali tudle v televizi" ...
IQ tykve, co mu na to ma clovek rict. Tak jsem hodila nadsazku (kterou, se obavam, asi nepochopil), ze ano, to jsou presne oni, proto s nima jezdim na cvicak kousat do lidi. A ze co na Nove rikaji, je vzdy pravda.
Ale slovo cvicak melo zazracny ucinek, "tak to jooo, to sou teda vycviceny, to je neco jinyho"
Boze, dej mi silu snaset takovy paka. Navic si fakt asi vsichni myslej, ze jsem smecku rozsirila o x kousku malych bojovych sfini.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 17:13
- Nahlásit
Fifi
......Největší hloupost je diskutovat o hlouposti s hloupými......
Aristoteles
to jsem ted videla na jedny diskuzi a myslim, ze to prave sedi...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 17:20
- Nahlásit
Petra_ruza
Největší hloupost je diskutovat o hlouposti s hloupými......
Aristoteles
A je to smutny, bohuzel. My jsme videt, bo holt s tema sfinema bojovejma ven chodime. O kus dal ma chlapik cca 2-3 kavkazaky, letos jsem ho jeste s zadnym ze psu venku nevidela. A pochybuju, ze je nalozi do auta a vyjede nekam ven mimo nasi rit.
|
Martík
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 08:09
- Nahlásit
Ahojky, tady je můj první pokus o vložení fotky Tary - zhruba před týdnem jste chtěli vidět jak vyrostla.
|
Martík
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 08:14
- Nahlásit
tak nic no
|
monica
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 08:20
- Nahlásit
to Martík
Fotku jsem si otevřela přes ten červenej křížek v rohu. Tara je moooc pěkná. A má takovej inteligentní pohled. Narozdíl od naší blbky,krerá poslední dobou na mě čumí jako kdyby mě snad nikdy neviděla. Nebo nedejbože,když po ní něco chci.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 08:29
- Nahlásit
monica
krerá poslední dobou na mě čumí jako kdyby mě snad nikdy neviděla.
Zive si to umim predstavit.
Martík
A ja vidim prd.
|
monica
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 08:32
- Nahlásit
to Fifi
Možná si to ani neumíš představit... Posledních pár dní je fakt na zabití. Zdá se mi,že dělá naschvály kvůli Rockymu. Tak budeme čekat a doufat,že se jí zase někdy "vyjasní". Ale jestli to čekání ustojí moje nervy je ve hvězdách.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 09:01
- Nahlásit
Martík
tak nic no
jak nic?
|
Martík
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 09:57
- Nahlásit
jéé
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 10:29
- Nahlásit
monica
no my když jsme si přivezli Ejmuli, tak ze začátku to vypadalo super, když ale Píďa zjistil, že ta návštěva se furt nemá k odchodu a asi u nás jako bude natrvalo, tak se začal doma počůrávat, no ale pak to tak nějak samo vyšumělo.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 12:50
- Nahlásit
Tak slyseli ste tu ranu??? to mi spadnul sutr ze srdce
Dorena ma srdce jak mladice, v brichu zadny hnusy neobjeveny. Pricinou hekani jsou spasmy na zadech, mame rimadyl. A narizeno zhubnout, coz bude ovsem velky problem. Uuuuuuuf.
|
monica
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 13:21
- Nahlásit
to Fifi a pusu na čumáček
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 13:29
- Nahlásit
se mi ulevilo. A zrovna jsem objednala po netu Giom chondro forte, at se Dorene ulevi co nejdriv. A byly jsme pochvaleny, ze ma krasny cisty zubiska jak dvouleta fenule.
Martík
Krasavice!
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 14:05 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit
Fifi
tak super!
Pravda - zhubnout by mela i bez doporuceni veta
asi ji budes muset trapit hlady, kdyz s pohybem toho moc nenadelate Hlavne poradne zamykej rozmrzajici maso!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 14:16
- Nahlásit
Petra_ruza
Hele, vona se jen podiva na misku a ma kilo navic. A cim min jidla bych ji davala, tim vic si zacne ukladat na horsi casy.
Nez se ji posraly nohy, mela krasnych 37 kg a byla jak lanka. Ted je z ni takova nafoukla lan s 52 kg. A si rikam, at je radsi stastna a tlusta, nez hubnouci a hladova, uz ted je jen na lightce a nedostava zadnou megaporci. Zvysim frekvenci kratkych vychazek, uvidime, jak zabere rimadyl a chondra, taky holt uz ma svuj vek...
A cecikovou bulku jsme resily, je po harani, budu to hlidat. Jen tak ji to kuchnout nedam, mela narkoz v zivote uz dost. Kdyby se to zvetsovalo, zasahneme. A byla uplne zlata, trpeliva pacientka.
Ad maso - neboj! To uz je mimo dosah.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 14:24
- Nahlásit
Fifi
Hele, vona se jen podiva na misku a ma kilo navic.
jeje - co mi to pripomina?
A cim min jidla bych ji davala, tim vic si zacne ukladat na horsi casy.
a to na sobe taky nepraktikuju - mam ten samy nazor
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 14:38
- Nahlásit
Fifi
tak když jenom zhubnout, tak to je dobrá zpráva, skvělý !
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 14:40
- Nahlásit
Fifi
hele je normální, že ten náš malej čerej smrad, má po harání břicho jako já ? Tzn., že tam má pěknou pneu, ale tlustá přitom neni, se jí to tam bimbá .....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 14:42
- Nahlásit
Kalliope
Tzn., že tam má pěknou pneu, ale tlustá přitom neni, se jí to tam bimbá .....
Myslis cecky? Tomu se rika falesna brezost. Sebrat hracky, aby si je nehnahnala pod sebe, zvysit pohyb, ubrat trochu zradla, pripadne davat treba octovy zabaly na "prsa" - kdyby je mela horky a spoustelo se ji mliko. VItej ve svete fenek.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 14:55 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
Fifi
TY VOLE FALEŠNÁ BŘEZOST JO !!! No tak to je teda super. No to je opravdu úžasný, to mě nenapadlo, pač nemá žádný příznaky navíc jako, že by byla žravá, že by si něco tahala do pelechu, že by se víc mazlila, byla nesvá. No tak to je fajné teda, hm, tak to vidím zítra na celodenní tůru, já jí to z tý hlavy dostanu, mě nemůže nějaká falešná březost rozházet !
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 15:03
- Nahlásit
Kalliope
No jak je to dlouho po harani? cca dva mesice nebo min? Ja to Amyne vyhanim z hlavy na kolobezce. jen ji delej mamologickou kontrolu, aby se ji tam nedelaly nejaky hrčy. A tak tak, utahat, aby nemely cas na vymejsleni kravin.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 15:10 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
Fifi
no na Nový rok začala, takže teď to budou 3 měsíce jéžiši kriste, co nás ještě čeká. Navíc začla být hustá na psy, ale od Pídi to nemůže mít, u něj to nemohla vidět, navíc začla značkovat, a to dost často, problémy s močákem nemá. Nechápu kde se to v ní bere
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 15:18
- Nahlásit
Kalliope
To tak odpovida. Hustejsi na psy - ano, si zacina chranit svy fiktivni potomky, znackovani - to holky vobechcavaji porad kde co, nejlepe se zdvihlou nohou - proste ti miminko dospiva.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 15:20
- Nahlásit
Fifi
no jó, ale proč je tak příšerně hustá. Já to nechápu, škoda, že nebydlíme blízko sebe, já bych jednou přijela na návštěvu. Když je totiž madame na vodítku tak se vzteká takovým způsobem, až se zalyká. Já jen doufám, že když to budeme pilovat a cvičit ovladatelnost mezi psy, že se časem uklidní, ale hrozně mě to zarazilo, já nechci dva Píďáčky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 15:30
- Nahlásit
Kalliope
Kdyz je na voditku, tak te ma za zadkem a je silna v kramflecich, nevim, jakym zpusobem se vzteka... Chce to poustet mezi samce, ktery znate, s fenama bych byla opatrnejsi, a netrpet ji to. Pokud to teda nedela ze strachu - ale to by zase musel posoudit nekdo online.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 15:39
- Nahlásit
Kalliope
On ji ted byl rok vid? Ingous mi takhle zblbnul v 10m (do ty doby se bal vrciciho psa). Pak zjistil, ze se muze i branit, ze se nemusi schovavat "mamince pod sukni" a stal se z nej pošuk, co nesnasi vybrane jedince na cvicaku a dominantni samce taky. "Vtloukam" mu do hlavicky, ze prat se nebude a svete div - ne ze by se nechtel poprat, ale uz se nezmita a nesili tolik, kdyz mijime nejake psy. Byl to fakt des - namachrovanej pubertacek. Ted je to opravdu lepsi, i kdyz samozrejme nemuzu cekat, ze z nej bude beranek.
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 15:44
- Nahlásit
Kalliope
Falečka je výborná zejména když zaplatíš výstavu a nejlépe ve třídě mladých
Když je totiž madame na vodítku tak se vzteká takovým způsobem, až se zalyká
A to jí dovolíš??? Když mám psy na vodítku, tak jen když přecházíme kolem silnice do míst, kde je pouštím, a to je připnu a prostě jdeme, a nebudou ani očuchávat kde je co napadne, na to mají dost času, až budou navolno. Vztekat se by si mohli zkusit...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 15:44 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
Petra_ruza
no já se toho právě bojim, Píďa je sice už o 50 % klidnější, než býval, ale tam už se to nikdy nenapraví, ten je přímo vysazenej na velký černý psy, takže pro nás je jakejkoli rotvíkářskej tábor s tímhle blbem teda fakt vodvaz , ale ona právě byla hodňoučká, tak jsem si říkala, že OK, no a po hárání obrátila o 180 stupňů a konec, tak cvičíme ovladatelnost mezi psy, ale tím, že tam nemáme skoro žádné fenky a venku jich moc nepotkáváme, tak tam si myslim, že bude průůůser , jakmile se totiž dostane ke psu, tak začíná machrova, okamžitě "téčko" a kdybych jí pořád hlasem neusměrňovala, tak už máme za sebou tak 10 rvaček
Nikita
Faleška je výborná zejména když zaplatíš výstavu a nejlépe ve třídě mladých
|
ati
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 15:45
- Nahlásit
Pár videí pro zasmání a poťuťáníčko )
http://www.youtube.com/watch?v=iZ5YVMRRsLc&feature =related
http://www.youtube.com/watch?v=MfPC0FMFu0A&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=j2EgXAh-GQM&feature =related
|