| Autor |
Zpráva |
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2008 09:33
- Nahlásit
monica
já nevím, ale asi než dělat závěry, tak bych jí zkusila (s košíkem), vzít na procházku, nejdřív na vodítku a pak by se vidělo. Těžko říct takhle na dálku
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2008 09:57
- Nahlásit
monica
Ja bych to jako nezkuseny majitel radsi nepokousela. U dvou fen rtw je pravdepodobne, ze budou "bojovat o pozice". Urcite by ted mela navrch 3leta, ale za rok by mohl nastat problem s mladsi, ktera dospeje a nebude se uz chtit podrizovat. Ale jak uz psala Kalliope – tezko radit na dalku. Treba ta cuba z utulku byla jen vystresovana (nevim kde k setkani doslo) a neni vubec dominantni a v tom pripade by problem byt nemusel ani do budoucna.
|
monica
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2008 11:26
- Nahlásit
[b][/b]Kalliope, Petra_ruza
Jasně, že se to nedá takhle na dálku moc radit. Spíš jsem chtěla znát názor ještě někoho. Ono by se to možná nedalo poznat ani při té procházce, protože ta útulková fenka byla šťastná, že jde ven. Takže by byl možná klid,ale doma by mohlo být rodeo. A ještě jeden dotaz - myslíte, že by byl lepší pes? Kvůli hierarchii? Vím, že asi nejlepší by bylo štěně, ale jak jsem psala, moc se mi do toho nechce.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2008 12:02
- Nahlásit
monica
Ja bych tedy radsi zvolila psa. Prece jen dve feny, pokud se neznaji od mala, by mohly tropit nepristojnosti. Pes mi prijde vhodnejsi, pokud ho zvladnes ukocirovat ve vztahu k jinym samcum.
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2008 12:12
- Nahlásit
monica
Já bych radši taky volila psa. U dvou fen je větší pravděpodobnost, že se poperou a to i kydž se znají od malička. To je aspoň moje zkušenost. Ale jestli to bude starší pejsek, tak radši taky vyzkoušejte vzájemnou snášenlivost. Člověk nikdy neví.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2008 12:15
- Nahlásit
Pavka
Cau, jsem sehnala Bisona!!! A poslu ti neco na maila.
U dvou fen je větší pravděpodobnost, že se poperou a to i kydž se znají od malička.
No to by si tak mohly u nas zkusit!
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2008 13:47
- Nahlásit
Fifi
tobe se perou jen mali psi
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2008 13:54
- Nahlásit
Petra_ruza
|
monica
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2008 21:20
- Nahlásit
Děkuju všem za rady. Snad se brzy zadaří a najdem vysněného kamaráda.
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 11:29
- Nahlásit
Fifi
Pěkný video, že ho taky nepřidáš na stránky
U nás je taky veselo. Danda se hárá a tak to Derik začíná zkoušet. Prej tréninku není nikdy dost.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 12:31
- Nahlásit
Pavka
U nás je taky veselo.
Tak to u nas ted taky bylo! Prijeli si lidi pro stene, rotvice byly zavrety v baraku. Sfine si otevrely vedle, kde se rozmrazovalo maso. Dve kg hoveziho s drobama a kilo hrubomletyho hoveziho! TY MRCHY TO SEZRALY KOMPLETNE (obaly vysmesne zanechaly pohozeny na zemi)!!!! Je zabijuuuuu! A jestli to cely sbouchala jen Dorota, tak asi pukne. Ted abych stenatum narychlo neco uvarila, bo rozmrznout nova davka urcite nestihne.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 13:20
- Nahlásit
Fifi
TY MRCHY Myslis ty hlavicky cerny, lostomiloucky??
Ted abych stenatum narychlo neco uvarila, bo rozmrznout nova davka urcite nestihne. - hod to do mirkovlnky, to pujde
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 13:27
- Nahlásit
Roxana
No ty mas ale napady. Ze bych tu dvoukg sisku nasekala sekerou a narvala do mikrovlny? Uz jim varim kure a hovezi..
Myslis ty hlavicky cerny, lostomiloucky??
Tlusta Berta je napucnuta teda dukladne, jestli zacne prdet, potahne do kotce.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 13:54
- Nahlásit
Fifi
No ty mas ale napady. Co se ti zasejc jako nelibi na spalku z toho nadelas uhledny hromadky a je to , ne
Uz jim varim kure a hovezi.. Nooo, to maji dobrej back-up
Tlusta Berta je napucnuta teda dukladne, jestli zacne prdet, potahne do kotce. No esliva zblajzla dve kilca masika, tak trochu tusim, ze ji kotecek enmine
OT - pls, pls, pls, nemohla bys me poslat jeste jednou odkaz na ten suchos brittish humor
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 15:53
- Nahlásit
Fifi
Dve kg hoveziho s drobama a kilo hrubomletyho hoveziho! TY MRCHY TO SEZRALY KOMPLETNE (obaly vysmesne zanechaly pohozeny na zemi)!!!! Je zabijuuuuu!
já se teď musím hroozně omluvit za škodolibost, ale mě to přijde hrozně vtipné, , alespoň vím, že v tom nejsem sama !! Takové nehody se nám občas také stanou
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 15:55
- Nahlásit
Fifi
jestli zacne prdet, potahne do kotce
tak tohle je bezkonkurenční Tuhle jsem černý smrady vzala na noc nahoru domů, večer měli hovězí jazyky a těstoviny, a jako zákusek každej sežral asi kilo uhlí, fuj ty pros*ali celou noc u těch postelí, to bylo duo na zabití, celou noc musilo být otevřený okno a my měli rampouchy u nosu, jenom aby pejsáčci měli pohodlíčko
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 16:52 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Roxana
pls, pls, pls, nemohla bys me poslat jeste jednou odkaz na ten suchos brittish humor
Jasny, hodim to sem, at se treba pokochaji i dalsi.
Son´s Boyfriend
Kalliope
ale mě to přijde hrozně vtipné,
No jiste, to se dalo cekat, ze...
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 17:26
- Nahlásit
Kalliope
jako zákusek každej sežral asi kilo uhlí
Fakt? Plíseň mi taky chodí do uhláku na obaly a na uhlí
|
Wottan
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 23:30
- Nahlásit
monica
A co Hany ze Zvolena?Je to prej úžasnej "gumák",super lítací pes,pro každou srandu.Je mu dva a půl roku a s feňulí by to určitě nebyl problém.
Navíc,by ho to pravděpodobně zachránilo před tím nejhorším,co bohužel v karanténních stanicích hrozí a to je utracení.
S financemi na cestu,bych pomohla.
|
Wottan
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 23:33
- Nahlásit
monica
Ještě Hany je na stránkách rtw v nouzi,www.rottweilervnouzi.wz.cz
|
Wottan
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 23:36
- Nahlásit
monica
Je tam ještě rotvík z ústeckého útulku,ale jak říkám.Hanymu by to možná zachránilo život http://sweb.cz/Rottweilervnouzi/
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 09:09
- Nahlásit
Nikita
jj, jsou to prasata, vždycky je přistihnu když už to maj schroupaný a pak tlačej jak diví a nic
|
monica
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 09:38
- Nahlásit
to:Wottan
O Hanym ze Zvolena vím. Ale jsme z Plzeňska, takže fakt štreka a manžel řekl, že by jel max. na hranice (je dost pracovně vytíženej). A když jsem tam volala, tak pán prý nemá nikoho, kdo by pejska do ČR dovezl. No, a ještě jeden problém by trošku byl-Hany prý vůbec není zvyklý chodit na vodítku. Takže v kombinaci s naším 11 měs. "střevem" by to asi bylo dost zajímavý. Ale je mi ho taky moc líto,na fotkách vypadá kouzelně.
A teď ta lepší zpráva: v sobotu bychom se měli jet podívat do ústeckého útulku na Rockyho. Tak nám držte palce!
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 10:10
- Nahlásit
monica
kdyby Rocky nevyšel, myslím, že naučit chodit Hanyho na vodítku by asi bylo fakt to nejmenší
|
monica
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 10:18
- Nahlásit
to Kalliope
Tak zvládnout by se to asi dalo, jasně. Navíc bydlíme na vesnici, venčíme v lese a lidi potkáme tak jednou za uherák. Ale hlavní problém je fakt v tý vzdálenosti do Zvolena.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 11:05
- Nahlásit
Prijela jsem z nakupu. Dvere do "rozmrazovaci mistnosti" dokoran. Maso opet v prdeli. Prodam dve rtw, zn. nenazrany!
P.S. - to vazne neni vtip.
monica
Drzim palce!
Ikdyz teda ja bych si radsi pockala, az fenka trosku zmoudri, aby te ze dvou nerizenejch strel nekleplo.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 11:09
- Nahlásit
Fifi
Maso opet v prdeli. Sou holt sikovny, dvere nejsou zadnej problem Treba te to nakonec naucej davat nekam nahoru skrin, konecne
Prodam dve rtw Tak ja bych si prosim zamluvila Kremylka, jo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 11:12
- Nahlásit
Roxana
Hele, to BYLO nahore na stole!!! Nedostaly vcera veceri, uz po ranu mely podrazdenej pohled. Se proste budu muset zase naucit zamykat a nezapominat.
Tak ja bych si prosim zamluvila Kremylka, jo
Klidne, kdy si ji vyzvednes?
|
monica
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 11:12
- Nahlásit
to Fifi
Přece bys takový zlatíčka nezatratila pro kousek masa.
A myslím,že mě neklepne. Už s touhle si dost "užíváme" - rozkousanej plot a věčné útěky (před 3 měsíci), poničená nová fasáda a o zdemolované zahradě nemluvě. Ale co by člověk z lásky ke psům nevydržel,ne?! A tom mám trénink nervů ještě od dvou mých lidských zlatíček.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 11:19
- Nahlásit
monica
Přece bys takový zlatíčka nezatratila pro kousek masa
Kousek? PET kg za dva dny. At si treba puknou, mrazak mam plnej a jim bude blbe, mne neee.
Už s touhle si dost "užíváme" - rozkousanej plot a věčné útěky (před 3 měsíci), poničená nová fasáda a o zdemolované zahradě nemluvě.
Ty jo, tak to si docela troufas. Abys pak nemela utekare dva, bo ve dvou se to lepe tahne...
|