Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 16:16
- Nahlásit

to jsem zvedava, kdo z nas projde: http://www.iprima.cz/index.php/plain_site/content/ view/full/12343

Wottan
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 17:28
- Nahlásit

Petra_ruza
To je fakt síla....Taky mě štvou,hlavně tím,jak hned na druhém místě jmenujou rtw

Kristýna
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 17:49 - Změnil/a: Kristýna
- Nahlásit

Petra_ruza
No tak sem se dneska zase hezky naštvala!!!!
Kde je oficiální seznam bojových plemen??? Nemá náhodou mít bojové plemeno max. 30kg a žádnou volnou kůži na krku?? Kdy se oficiálně rtw šlechtil a používal přímo pro zápasy?? Co má společného napadení člověka se zápasy mezi psy?, když (jak jsem četla) je při zápasech otrhávali nakonec lidé a oni psi se na ně nesměli obořit!!
Nechci na žádné jiné plemeno házet špínu, ale myslím, že podobně by s kočkou zatočil i německý ovčák. To je jako hodný pes?? Kolik napadení je od ovčounů a kolik od tzv. bojových plemen??
A ad.anketní pán - by mě zajímalo, kdy se naposledy konal v čr nějaký psí zápas....

Jinak to tam Hádovi od Jurečka opravdu slušelo

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 20:23
- Nahlásit

Petra_ruza
to jsem zvedava, kdo z nas projde
Ja urcite ne, bo me z tech sfini malejch jebne brzo v kebuli...

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 12:39
- Nahlásit

Kristýna
no jasne - pitbulove nebyli slechteni na boj s lidmi (pred zapasem jeden majitel zkotroval psa tomu druhemu). RTW se jim tam jaksi pripletl do toho nesmyslneho seznamu "bojovych plemen" - z toho terminu mi vystreluje nuz v kapse. A co takovej kokrspanel? Vzdyt to jsou nevidany svine. No comment – kazdy se potrebuje zviditelnit – a pokud budou takovy zakony vymyslet lidi, kteri maji doma maximalne rybicky, tak to bude podle toho i vypadat.
Fifi
tak zustanes u perdelu - ty v seznamu nebyli. I kdyz jak tak sleduju ty tvoje videa, tak je k zapaseni obstojne vychovavas. Proto se ti nehodilo, abychom prijeli.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 13:33
- Nahlásit

tak napadení od ovčounů je toliko asi hlavně z důvodu, že se u nás jedná o jedno z nejoblíbenějších plemen vůbec, a tak je jejich početný zastoupení opravdu vysoké, to se pak promítne právě i do těch různých pseudostatistik.

Hlavně tohle je prostě už přitažený za vlasy, legislativa je u nás dostatečná, ale prostě se nevyužívá, to je všechno.

Nevím na co vymýšlet další hordy předpisů a represí...., až se omezí chov těchto plemen, tak se najdou idioti, co začnou k agresivitě vychovávat zlatý retrívry a jsme tam kde jsme zase byli, navíc, jestli se tohle omezí, pak se tady rozbují černý trh s těmihle šťeňaty, pač jak každej ví, zakázané ovoce nejlíp chutná, to ještě budou čumět, fakt

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 14:23
- Nahlásit

Petra_ruza
Proto se ti nehodilo, abychom prijeli.
Kecko. Sak to sou terieri = lovci.
Vcera byla Pavka svedkem jedne drobne potycky - docela koukala. Jsem mezi chlapecky musela sahnout, rvali se jak kone.

Kristýna
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 15:01
- Nahlásit

Fifi
Jsem mezi chlapecky musela sahnout...
Chlapi no....

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 15:42
- Nahlásit

By me jeste zajimalo, jak by osefovali krizence techto plemen. Kdo napriklad pozna, ze nase Cherrynka je pulpitbul?
http://www.ing-rtw.estranky.cz/fotoalbum/psi-zivot /jarni-prazdniny/original/301

Fifi
Sak to sou terieri = lovci.
Vsichni jsme lovci a sberaci - tralalala (jak se zpiva v jedny pisnicce)

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 16:03
- Nahlásit

Petra_ruza
Kdo napriklad pozna, ze nase Cherrynka je pulpitbul?
Nikdo. Kdyz ji nahlasis na urade jako jezevcika, budes mit jezevcika. Ja kdyz byla kdysi prihlasovat perdelu, pani vytahla chytry šanón, hledela do nej skrz bryle a pravila - takovy plemeno tu NEMAM, to opravdu existuje??! Jsem ji to musela odhlaskovat..
Btw - kolik platis v Pze za psa?

Roxana
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 16:20
- Nahlásit

Fifi
Btw - kolik platis v Pze za psa? no jestli muzu drzousnky predbehnout v odpovedi, pak ti prozradim, ze 1500,- za jeden kousek (pokud samo nemas psika fikane hlasenyho na babicku atp.) Minuly dva roky jsme teda platili 1150,- jakoze slevu kvuli cipu, ale s tim je uz konec ... Btw. musim zaplatit znova, tak dik za pripomenuti A silne doufam, ze letos to uz bnude taky naposled

Kalliope
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 16:23
- Nahlásit

Fifi
oo nejsu sice z Prahy, ale ty částky ve městech mě teda šokujou, my jsme sice na vesnici, kde je maximálně 15 baráků, ale tak obrovskej rozdíl jsem nečekala, ročně platíme za Píďu 40,- a za Ejmuli 60,- a myslím, že Cheb snad už chce taky tisícovku

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 16:29
- Nahlásit

Roxana
A silne doufam, ze letos to uz bnude taky naposled
Snad jooo. Neco novyho se tu uvolnilo zase
A je to teda palka...

Kalliope
My platime za prvniho 50,- a pak myslim stovku? za dalsiho? Taky jsme rit sveta.. Kdyby aspon v tech mestech za ty poplatky neco nabizeli..

Kalliope
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 16:30
- Nahlásit

Fifi
Kdyby aspon v tech mestech za ty poplatky neco nabizeli

no právě, co já vim, tak v Chebu jsou snad dva parky kde jsou pytlíky na bobky a toť asi tak vše. Já myslím, že dost peněz jde na provoz útulku, ale kdo ví ....

Kalliope
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 16:32
- Nahlásit

Petra_ruza
Kdo napriklad pozna, ze nase Cherrynka je pulpitbul

no nevim, já to poznala hned

Kalliope
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 16:38
- Nahlásit

je to OT, ale co říkáte tomuhle ?

http://www.lidovky.cz/rodice-si-budou-muset-pohlav ek-odpustit-fde-/ln_domov.asp?c=A080306_153044_ln_ domov_bat

- ti už neví, co vymyslet, za chvíli tady dopadnem jak někde v Uzbekistáně, kde se děti mlátit nesmí, považujou to bezmála za zločin a taky tam děcka skáčou po cizích autech a dělaj si z toho atrakce a každýmu je to jedno. Nejsem pro nějaký řezání dětí, ale někdy plácnutí přes zadek je mnohem účinnější než půlhodinová diskuse. ch jo....

ati
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 16:39 - Změnil/a: ati
- Nahlásit

Fifi
píšu na icq a Ty nic

ati
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 16:43
- Nahlásit

Kalliope
to máš pravdu a někdy správná česká facka dělá divy a ne jen u dětí

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 16:45
- Nahlásit

Kalliope
Hele, kdyz jsem aupairovala v englandu, tak jedna rodina striktne bez pohlavku ci telesneho trestu - spratkove jak vysity, navic si schopny zavolat na linku bezpeci kdykoliv. Druha rodina - normalni, bezny pristup, a decka v pohode. Takze mam podobny nazor jak ty. Ale taky vodcad pocad...

Kalliope
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 16:48 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit

Fifi
jasný, že nebudu třískat děti jak řešeto, ale vidim ty spratky v Německu a tady v Chebu téměř denodenně, co si ti německé dětičky dovolí, to jsem ještě neviděla, i tohle je důsledek liberální výchovy, děti jsou přeci osobnosti, tak proč řvete, že náš Pavlík, tříská vašeho Péťu lopatičkou do hlavy, to je potřeba, aby se ve světe neztratil

Kalliope
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 16:49
- Nahlásit

ati
a ne jen u dětí

jj

ati
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 16:52
- Nahlásit

Kalliope
přesně si to vystihla tu zkratku

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 16:57
- Nahlásit

Kalliope
ati
Ze by padla facka?

Kalliope
ale vidim ty spratky v Německu
To jsem taky zazila A docela sila. Liberalni vychovu u deti uznavam asi tak jako u psu.

ati
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 17:00
- Nahlásit

Fifi
nepadla, ale nikdy neříkej nikdy

Nikita
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 17:33
- Nahlásit

Fifi
Liberalni vychovu u deti uznavam asi tak jako u psu.
Myslíš škoda každý rány která padne vedle?

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 17:34
- Nahlásit

ati
tu zkratku
Toz at se zamezi pripadnym nesrovnalostem, pro priste mozna radsi misto jj (jojo) aa(anoano)..

ati
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 17:34
- Nahlásit

Fifi
aa

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 17:36
- Nahlásit

Nikita
Tudiz ted nevim, zda aa ci jj.

ati
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 17:40 - Změnil/a: ati
- Nahlásit

Fifi
Tudiz ted nevim, zda aa ci jj - a to máš píchni jak řízni

monica
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 08:47
- Nahlásit

Ahojky všem příznivcům RTW! Prosím o radu: máme 11 měs. rotvičku a rádi bychom si pořídili dalšího ňufíka. Myslela jsem raději něco odrostlejšího (do "miminka" se mi už nechce). A teď ten problém: včera jsme se byli podívat na 3letou rotvičku v útulku. Pracovník toho útulku nám jí pak rozmluvil, protože při prvním krátkém setkání na naši RTW dvakrát zavrčela a štěkala. Nezdálo se mi, že by to byla vyloženě nenávist, ale on to nedoporučil. Tak jsem se chtěla zeptat, co si o tom myslíte? Je lepší to nepokoušet, aby se neservaly, nebo by se to nějak urovnalo?
Nemám s tím žádné zkušenosti, tak prosím někoho "zkušenějšího"

<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání