Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 16:20
- Nahlásit

Vazeni, odhalena pricina pronikani k masu!! Berticka Sadlovita ma falesku a chodi tam kojit muj starej batoh, kterej lezi v koute! Sem ji ted hledala vsude, uz mi bylo blivno pri pomysleni, ze lezi nekde v obore, nozky ma nahore...

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 16:23 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit

Fifi
Berticka nema hlad, chce se jen pomuchlat

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 16:25
- Nahlásit

Petra_ruza
Pomuchlat a musi se poradne najist, aby ho dobre nakojila.. Kopyto z pakone.

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 16:29
- Nahlásit

Fifi
ty ji porad podeziras a ona je pritom zodpovedna matka

Fiend
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 16:30 - Změnil/a: Fiend
- Nahlásit

Petra_ruza
No já doufám, že ano;)) Ale není chován za účelem - zabij vše, co vidíš. Já dokonce doufám, že budu mít kavkazáka,který z lásky ke mně bude běhat i revíry;) Zatím zvládáme tak zlehka k noze, sedni, lehni, ke mně.. neuvěřitelně rád aportuje. Takže všechno, co by kavkazák vůbec nikdy dělat neměl;)
Taky máš teda drobečka..budu muset stránky pořádně okoukat;)) My jsme na stránkách www.arisek.cz , ale na webu se pořád hodně pracuje..málo času na práci, hodně času na Aríska;))

Kalliope
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 16:30
- Nahlásit

Fifi
chodi tam kojit muj starej batoh

chudák malá, tebou skoro hlady utýraná, ty jí tak křivdíš

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 16:34
- Nahlásit

Petra_ruza
ty ji porad podeziras a ona je pritom zodpovedna matka
To neni podezirani, jiz mam o vcerejsim mase hmotne dukazy A zodpovedna matka panna, co ji taky jinyho nez batoh zbejva, vlastne, ze jo.. Kdyz to tu kvici..

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 16:37
- Nahlásit

Fiend
Já dokonce doufám, že budu mít kavkazáka,který z lásky ke mně bude běhat i revíry;)
Hele, s tebou je legrace. To bych si taky prala, mit psa, ktery z lasky ke mne bude stopovat, kousat, poslouchat a NEZRAT MASO, KTERY NEMA!
A nuf nuf, dej Ariskovi poradnyho hudlana od nas vsech!

Fiend
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 16:46
- Nahlásit

Fifi
Prosímtě.. holky snědly maso stejně určené pro psy.. chtěly Ti ušetřit mytí misek, to je přece jasný;))
Hudlana.. bys měla vidět tu slinu.. co měl ráno na tlamičce (tlamě) ;)) Mu ještě dorůstají zuby a nějak mu to bokem protéká - blééé.

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 17:01
- Nahlásit

Fiend
My jsme na stránkách www.arisek.cz
Je zatim fakt malinkej (to nebylo na tech fotkach tady moc poznat) a sladouckej. No uvidis, jak to bude s dominanci, atp. Jeden chlapek s 6 letym rtw obcas zkousi cvicit na "lasku k panickovi" (kdyz treba zapomene pamlsky) - a nene, na to se nehraje.
Me muj pes taky tak nadherne nebeha makety na lasku ke mne, ale k tomu kulatymu nesmyslu na snurce

Fiend
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 17:05
- Nahlásit

Petra_ruza
A to já občas věřím v nemožné;)) Taky mi několik lidí tvrdilo, že pustit kavkazáka na volno nikdy za jeho život není možné..ale na bezpečných místech chodíme na volno oba normálně;)))) Nemyslím, že by mi přerostl Arísek přes hlavu, ale přeci jen.. jsem už stará občas senilní ženská, tak kdo ví;)) PS: Jak mi z kapsy nesmrdí pamlsky..je to fakt jiné, ale protože všechno psí oblečení nějak těmi dobrůtkami smrdí trvale, dá se to občas ošálit.

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 17:10
- Nahlásit

Fiend
ja bez pamlsku a pro jistotu i bez dvou nesmyslu (nahradni termin pro balonek jsme vymysleli kvuli psovi, protoze uz pri vyrceni toho slova... nebo micek mi skakal po hlave). Osalit se da 2x - 3x, ale vickrat to nezkousim, neb neni blbej

Fiend
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 17:12
- Nahlásit

Petra_ruza
Na míček psík až tak není..ale kdy si na hloupého hraje.. když doma honí naši kočku. To se dycky rozběhne.. já ho napomenu..on zastaví..chvíli dělá..jakože vzpomíná.. s čím to pořád dokola otravuju..a za chvíli to zkusí znova;)) Možná kdybych sebou nosila Lízu na rameni ven..a občas mu jí hodila.kdo ví;))))

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 17:31
- Nahlásit

Fiend
když doma honí naši kočku. To se dycky rozběhne.. já ho napomenu..on zastaví..chvíli dělá..jakože vzpomíná..
tak to by u nas bylo podobny. By se perdela rozebehla, skousla, zastavila se a vzpominala, proc ze se zlobim Jinak Liza ma svatou trpelivost.

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 17:33
- Nahlásit

Fiend
moje kocka si umi sjednat respekt. Ovcanda meho pritele dokonce nesla ze schodu, kdyz pod nimi moje Misa sedela A s Ingousem se taky doma nehonila (ted je psik jen venku). A co mame jeste domaciho voriska, tak toho obcas preventivne placne po palici a jsou v pohode. Cherrynka ji dokonce i pusti k misce a to jinak neni zadna "trubka" - venku se s Ingousem rezou jak kone (nikdy si ale nic neudelaji), protoze ona se mu proste nepodridi - je to pulpitbul

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 17:48
- Nahlásit

Petra_ruza
moje kocka si umi sjednat respekt
Hele, tohle se krasne posloucha. Ale jako perdela venku s kockou videti=pruser.

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 17:54
- Nahlásit

Fifi
perdela venku s kockou videti=pruser.
ale jo - verim – maminku od Cherrynky jsme k ni taky nepustili.

monica
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 21:42
- Nahlásit

to Mel
díky za tipy, kdyby to v Ústí nevyšlo, mrknu na to

Mel
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2008 13:39
- Nahlásit

A další miminka, tentokrát mají dozor (kterej se jich teda dost bojí )

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2008 14:07
- Nahlásit

Mel
no sladoucky...

Kdyz jsme si byli vybirat stenatko, tak se nasi Cherrynce taky vubec ty stenata nezdaly. Nejdriv jim zdrhla na kopecek a pak se ji libilo, ze do nich staci strcit a uz se valej (bylo jim 5 tydnu)

Mel
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2008 14:09
- Nahlásit

Petra_ruza
každopádně ta malá černá kulička vypadá na tý fotce dost nebezpečně... bych se, bejt na místě Cherrynky, taky před ní měla na pozoru
Těmhle štěňatům jsou 4 týdny a Azíčkovi 13 let, tak už má právo bejt na sebe opatrnej

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2008 14:25
- Nahlásit

A cvičákový děti:

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2008 14:35
- Nahlásit

Mel
ta malá černá kulička vypadá na tý fotce dost nebezpečně
taky to byli mali piraně
ted uz jim budou brzy 2 roky

Kalliope
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2008 15:51
- Nahlásit

Petra_ruza
ta fotka s malýma figurantama je super

Fiend
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2008 18:49
- Nahlásit

Ahoj všem ;)) Tak teda cvičákový děti fakt super;)) To už je let, co můj synek takhle pobíhal s rukávem po cvičáku.. Až mi ta fotka zvedla náladu, fakt pěkná.

Fiend
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2008 18:54
- Nahlásit

Tak taky posílám jednu fotku..takhle to funguje u nás doma;))

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2008 19:31
- Nahlásit

Fiend
Tohle me opravdu privadi v uzas.

Fiend
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2008 19:42
- Nahlásit

Fifi
Hihi..výchova, děvče, výchova;)))) Tvrdá, nesmlouvavá a já jsem velký šéf;))))) No a zpět do reálu..si neumíš představit, kolikrát jsem houkla.. "nech Lízu", abych tu fotku měla;))

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2008 19:53
- Nahlásit

Fiend
To bych se asi mohla uhoukat.
Btw - Dorote dneska bylo nejak tezko, skrundalo ji v pupku silene. Takze doslo na ma slova, ze ji bude blbe.

Fiend
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2008 19:55
- Nahlásit

Fifi
Jéje.. se chudinka opravdu přebaštila. No..třeba jí to vyléčilo..já bych to prubla kýblem masa;))

<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání