Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Nikita
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 18:11
- Nahlásit

Fifi
musis mu holt obcas nabit baterejky!!
Tetka, ten celej den nic jinýho nedělá než že sedí na nabíječce, to osobně hlídám, aby byl dostatečně připraven, až zavolá teta z neta

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 22:06
- Nahlásit

Nikita
Víš jak jsi nám málem rozbila telefon, když jsi tuhle volala druhou hodinu v kuse?!
Musim smutne konstatovat, ze jsem krom vysavace dneska "rozbila" asi i telefen, tedy ten klasicky telefenni pristroj od pevne linky.. Ani nevim jak, ale vybily se mu batercicky nejaky miniaturni, o kterych jsem ani nevedela, ze v nem existuji. Takze nam nejde vytocit ani jedno telefenni cislo... To jsou veci..

Nikita
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 23:21
- Nahlásit

Fifi
No teta, to NEEEE!!!
To znamená, že dneska nezavoláš? Ale zítra už jo, viď že to spravíte???
Co já bych si tu jinak počala

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 15:22
- Nahlásit

Ahoj fsem,
pridavam nekolik fotecek z dneska.. Znaveni vychazkama si jeste smecka chvili hrala na zahrade.... A na ty prvni fotce je miminko Krysa.

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 11:05
- Nahlásit

A zde Krysa spinka...

A koukam, ze dneska ma nase rtw forum prvni narozeniny! To to leti...

Pocasi dneska hnus fialovej - chcije a chcije.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 13:57
- Nahlásit

Fifi

Pastelka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 13:57
- Nahlásit

Ahojky všem!!! Jen nakukuju....., mám bohužel móóóć práce.
Fifi
Pěkný fotky. KOukám, že Amyk solidně Dorotku mučí...
Ati
Jenom jsem ti chtěla dát vědět, že je zítra kousání. Figurovat bude Pavel a je to od 16.hod.

J_J
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 14:48
- Nahlásit

a jestlipak vite kdo ma jeste "pidinarozeninky"? no ano...Varonek ...ma dneska 8mesicu

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 14:56
- Nahlásit

Ahojky.
Tak nam ted odvezli Krysu. To bude smutku a zarmutku... Hlavne Kremylek bude teskniti..

Pastelka
Amyk Dorotu moc nemuci, na to jeste fakt nema...

J_J
Gratulace k pidinarozkam.

J_J
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 15:00
- Nahlásit

dik Fifi - vyridim

crazy_horse
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 15:19
- Nahlásit

J_J

Zdar, pochlub se nejakou foteeckou. At je srovnani. To nase tele jalovy melo v sobotu 42 kilo. Ani nevim, jestli to Petra doplnuje na web. Pozdravuj zbytek posadky.

ati
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 16:51
- Nahlásit

Pastelka
jé to si hodná,ale já to nestíhám. Jak to bude o víkendu,máš na Pavla kontakt? Jinak Evka zjištovala info o tom druhém a prý je dobrý

Pastelka
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 10:47
- Nahlásit

ati
Na Pavla bohužel kontakt přímo nemám. Taky jsem zjišťovala a prý není špatný. Až bude další kousání, dám zase vědět. Ono to teď přes zimu nebude nic valnýho.

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 11:02
- Nahlásit

Caute, ode dneska se Kremylek muze se cti radit mezi malamuty...

J_J
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 12:37
- Nahlásit

crazy_horseno ja ted zadne nove fotky nemam..jen to co je na webu a par z nocniho kousani ale ty jsou hodne tmave..takze je nepublikuju

Nikita
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 19:26
- Nahlásit

Fous taky tahá!

Akorát teda ty cesty místy nic moc...

Pastelka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2006 13:54
- Nahlásit

Holky ahoooj! Já sem jen tradičně nahlédnu a nechám vzkaz pro
ati
Kousání by mělo být v neděli od 14,30 ( ale to si raději ověř u Evi ), protože to mi Alena říkala jen ústně. Smskou mi teď přišel zase až čtvrtek 21.12. od 16.00 . Myslím, že mi ale neděli nepsala, prože jsem jí říkala, že se mi neděle nehodí.

Zatím ahoj všem!!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2006 15:00
- Nahlásit

Pastelka
Ahoj nahlizecko.

Ja prihodim par dnesnich fotek - jiz jsem prava Kralovna kolobezka.. a nema to jedinou chybu.. A Kremylek taha..

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2006 15:12 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Tak pro vsechny.

P.S. - Musela jsem pouzit snehove foto z lonska, jinak by to vypadalo spis jak aprilovy zertik..

Kalliope
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 12:23
- Nahlásit

Fifi
díky za přání a taky vše nej v roce 2007 !

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 13:05
- Nahlásit

Dneska nam klapnula kolobrnda hned po ranu, jeste ze tak, co jsme pribrndily, tak prsi.. Pesani maji spavou... Ale Kremylkovi se zacinaji formovat slusne kýtičky na zadnich paratkach, a i bych rekla, ze jde s fyzickou dost nahoru.... Budu muset vymyslet novou polni trasu, o neco delsi!

Nikita
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 13:19
- Nahlásit

Tady dopoledne sněžilo, přímo chumelilo A zůstalo to ležet. Lesní a mezipolní trasy jsou tak na gumáky, všude bahna že to dál nejde

Pastelka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 14:03
- Nahlásit

Ahoj holky!!! Opět jen nahlížím.
Fifi
Díkes za PF! Ty fotky jsou bájo! Rotvíci to tahání mají prostě v krvi.
Jéééé jak já se těším na jaro! Tohle je fakt humus, než se dovalím z práce, tak je tma... Všude bahno a zima. Ale na Vánoce se těším, to jo!

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 14:31
- Nahlásit

Pastelka
Nestihas, ja vim, ale aspon za nas podrb Kytku za usiskem..

A s tim tahanim - neco na tom rtw bude... kdyz mohli tahat reznikum vozejky s masem... je fakt, ze Kremylka to bavi. Dneska dokonce v zaprahu i chvilku cvalala (samozrejme decentne).

Pastelka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 14:41
- Nahlásit

Fifi
No jasná páka, že je to baví. A hlavně je to na pohodičku, žádnej velkem sprint, jen takový úhledný vyklusávání. Teda, ale ty rovný pláně ti závidím. Tady je to samá nerovnost a kopce. Ale jestli nebude v sobotu venku hnusota, tak vytáhnu kolo a Kytice půjde do zápřahu, aby nešla s fyzičkou moc dolů, poslední dobou se pořád jen válí..je jak Růžena Šípků.

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 14:51
- Nahlásit

Pastelka
A hlavně je to na pohodičku, žádnej velkem sprint, jen takový úhledný vyklusávání Presne tak! Jsem rada, ze mi to potvrzujes.. Nasadi si svuj vytrvalecky poklus a tak teda - jedeeem, panicko.. .) A za tu placku u nas jsem taky rada. Aspon vidim vsude na sto honu (ted zrovna o vikendu jeden hon byl, tak jsme radsi ani nevylejzaly, bylo to tady jak za druhy svetovy). A hnusota je tady porad, akorat po ranu je to jeste malinko primrznuty, jinak jsme bahenni koule vsechny - ja, Kremyl i kolobrnda.. Tak jeste jednou zdravime Šípkovou Kyticu, a ty se zase ozvi..
P.S. - nevis, jak to dopadlo s Alexem(snad si na jmeno vzpominam dobre)? je v pohode?

Pastelka
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 11:38
- Nahlásit

Přejeme Vám všem s Kytičkou krásné a klidné prožití Vánoc, velice štastný a převelice úspěsný Nový rok! Hlavně samozřejmě hodně zdraví, to je nejdůležitější!!!!
Fifi
S Alexem je to už v pohodě, uzdravuje se a rehabilituje, bude to prý trvat tak do jara, než bude zase v kondici. Důležitý je, že sám chodí a nemá snad žádné následky.
Mějte se s holkama prima, kolobrnděte ve zdraví a pozdravuj Péťu! Hezký svátky!

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 12:39
- Nahlásit

Přejeme vám i všem zvířecím miláčkům krásné Vánoce a šťastný nový rok.
Petra + Vláďa + David + Kristýna + Ing + Cherry + Míša Růžičkoníčkovi

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 12:40
- Nahlásit

Taktez prejeme vsem krasne Vanoce (ac na blate), stesti, pohodu a spokojenost, hlavne zdravi a at to steka!

Kalliope
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 12:41
- Nahlásit

jj, vše nej !

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání