| Autor |
Zpráva |
Nikita
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 18:55
- Nahlásit
ati
Taky beru Vetamix, brala jsem teda z tohohle sortimentu jen uši Bereš i rýži nebo těstoviny? Koukala jsem, že rýži mají balenou jen po 50kg, to se mi brát nechce.
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 19:08
- Nahlásit
jsi se zblaznila..co bych delal s 50kg susenych usi
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 19:15
- Nahlásit
J_J
To bylo na koho? Já psala o 50kg balení rýže, uši se dají snad po deseti KUSECH nebo kolik jsem toho objednávala!
|
ati
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 19:17
- Nahlásit
J_J
mohl bys vyrábět přírodní náhrdelníky 50kg je minimum pro dopravu zdarma
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 19:18
- Nahlásit
no jasne ze jsem to psal ATIne, jsem se ptal na dodaci podminky - pry dovoz zdarma od 50Kg.
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 19:19
- Nahlásit
no ja to pochopil dobre...no ne ze by si s tim Varonice brzo neporadil...ale preci jen..to se radsi domluvim s tebou
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 19:21
- Nahlásit
hele jsi rikala ze mas ty packy za 6kc...na webu je 5,5 :P
|
ati
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 19:42
- Nahlásit
J_J
od ledna jsou změněné ceny,jsem to psala že zdražili a dávaj množstevní slevu
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 19:59
- Nahlásit
ati
Hele mívají ještě akce? Slyšela jsem o nich (to jsem od nich ještě neobjednávala), ale prý jen telefonicky s objednávkou to řeknou, že na webu to flákaj.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 20:37
- Nahlásit
Nikita
akce zrušili,maj procentuální slevy podle množstevního odběru
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 09:58
- Nahlásit
Dobre zasnezene ranko preju
|
ati
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 10:22
- Nahlásit
J_J
ahoj,konečně sluníčko. Právě jsme odházeli hory sněhu,kníračce jsme museli vyčistit celý výběh,páč by se propadla a nebyla vidět
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 10:31
- Nahlásit
Zdravim a pozdravuji.
Mame taky snehu plno Perdel je porad sama snehova koule, jesteze se to na rotvajze nechyta!
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 10:33
- Nahlásit
Také se přidávám, a hlásím že Sev. Morava je pod sněhem a stále chumelí. Radost z toho mají děti a knírači
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 10:49
- Nahlásit
Terri
Radost z toho mají děti a knírači
A panicci kniracu a jinych fousu... Tady uz nechumeli, nastesti. I tak je tu kalamita, neb asi polovina zdejsich ridicu nepovazuje za nutne auta prezouvat na zimaky.. Vcera na ceste za barakem vyprostoval jerab nakladak, nejak se doklouzal do skarpy a prevratil...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 11:05
- Nahlásit
Fifi
Tady je na pohled krásně, byť do loňského metra sněhu to má ještě daleko... akorát knírač má problém vyčuchat zapadlý balonek
No jo řidiči... u nás také nepochopili, že nastala zima. Ale zatím nevyhlásili humanitární katastrofu jako na D1 včera na Nově
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 13:42
- Nahlásit
Holky se dneska krasne na snehu vyblbly.
Perdel obaleny ve snehu... A Kremylek beeeeeziiiii...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 16:29 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
Fifi
Hele, že tys ten pravý obrázek naaranžovala Jakože jsi tam v Corelu dosadila sníh
Áno, perdel a fousaté zmrzlé kuličky co se sundávají i s chlupama
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 17:04
- Nahlásit
Terri
Tssssssssss... si ftipna... Zadna fotomontaz!
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 17:08
- Nahlásit
Fifi
bílé pozadí jde udělat lehko
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 19:55
- Nahlásit
Terri
Nenech se rozhodit, není nad omrzlý fousy!
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 20:13
- Nahlásit
Tak u nás je to děs a hrůza-denně tak 5hodin sněží(s hrůzou to pozoruju ve škole z oken) a už je tu tak 15cm..Barunka je nadšená,ale já šílím!!už jenom proto, že se již 5den chystám naimpregnovat své boty. Dneska jsme šly naposledy tahat sáňky cvicčně a zítra už bude mít zátěž...uvidíme, jak se bude tvářit , ale pokud se bude chovat stejně jako dnes(jančení, točení se, hraní si) tak to bude celkem sranda.
Nějaké fotky ze včerejška:
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 20:34
- Nahlásit
Kristýna
Ja se takhle chystam na bezky... Jen jsem zvedava, jak budu pripadne brzdit....
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 20:49
- Nahlásit
Fifi
No to já bych na běžky nemohla-Barunka je skoro jako lovecký pes a když potkáme(v zimě stačí ucítit stopu,která je tam skoro pořád) srnu, z Barunky se stane úplně někdo jiný kdo neslyší,nevidí atd. a já bych zabrzdila až v Polsku
Můžu být ráda, že si ji už více méně uřvu na vodítku-ale na běžkách si myslím, že to nelze!! , no nevadi-máme sáňky .
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 20:53
- Nahlásit
Fifi
Jen jsem zvedava, jak budu pripadne brzdit....
Že by ses nechala inspirovat mým instruktážním videem?
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 21:02
- Nahlásit
take vam nejde ICQ? ja se nepripojim ani na jejich web
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 21:05
- Nahlásit
J_J
ICQ hlásím plně funkční, momentálně naostro testuji
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 21:23
- Nahlásit
J_J
Moje icq funguje, jak má ..až na to, že nikdo nepíše, takže vlastně nefunguje, jak má
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 21:24
- Nahlásit
Kristýna
NO to ja mam hlas, kdyz potrebuju, hooodne mohutny, takze stale doufam, ze ji nejak na bezkach urvu. Zver ji zase az tolik nerajcuje - resp. me slysi...
Hele, a technicka... no nevadi-máme sáňky - a jak se brzdi na nich???
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 21:30
- Nahlásit
Fifi
No dovoluji si tvdit, že můj hlas není zrovna nemohutný a to ani nemusím chtit ...ale Barunka je prostě lovec a věty(v atlasech psů) typu:Rotvajler ztratil lovecké pudy-mě přivádí do varu...
no nevadi-máme sáňky - a jak se brzdi na nich???
Jednoduše člověk vystoupí (zatím na nich sice nesedím) a zatáhne za záchrané vodítko připnuté na obojku.. a to už se mi lépe manipuluje se psem v mimosmyslovém vnímání(loveckém amoku)..
No člověk si nevybere...aspon to ale není spící typ rotíka-už jsem si na to zvykla.Je to gumítek/hopík.
|