| Autor |
Zpráva |
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 10:07
- Nahlásit
Ahojky všem!!! Koukám, že za dobu co jsem tu nebyla, se rozrostla rotvíkatá základna. Já se teď bohužel nedostanu na net. Doma ho nemám a tady v práci teď zaučuju novou kolegyni, páč končím a mám práci novou. Takže mám tak trošku peška. Budu až v březnu. doufám, že se máte všichni prima. Mám vyřídit blemcáka od Kytičky!!!!!
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 10:09
- Nahlásit
Peška co se CZ-PSA týká Pracovně si samozřejmě polepším
|
ati
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 11:31
- Nahlásit
Pastelka
ahoj,jsem ráda že Tě vidím,na kousání to nevypadá co?
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 12:55
- Nahlásit
jajina202
nesmíš věřit všemu ve svým okolí, nejvíc do toho totiž kafraj lidi co tomu nerozumě, podle sousedů už jsem měla být minimálně rok mrtvá, protože prej v roce se to u rotvíků zvrtne a jsou schoplný člověka zabít a teď když vidí, že stále žiju, tak tvrdí, že se to u nich zvrhne kolem pátýho roku, tak uvidíme co bude za tři roky
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 12:59
- Nahlásit
jajina202
když není vykrmený tak je to O.k., vem si nás - Píďa je zase na druhou stranu žoužel, byly mu teď dva roky a váží 41 kilo, nezdá se že by dál nějak mohutněl a přibíral, takže já mám takovýho atletickýho "RTW" , ale je můj a tím pádem samozřejmě nejkrásnější
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 14:53
- Nahlásit
ati
Ahojky!! Ale jo, kouše se. Teď zrovna Pavel marodí, ale myslím, že minulou neděli kousání bylo. Proč ti Alena taky nepíše termíny?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 14:57
- Nahlásit
Pastelka
No nazdaaaar, tak pozdravuj Kytici! A kdyztak pisni na maila, az zmenis fleka, at na tebe mam nejaky kontakt..
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 15:05 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit
crazy_horse
Ty jsi mě předběhl!
Já jen doplním, že našemu mimi teď bylo 9m a má +- 46 kg a 65 cm v kohoutku. A J.J., jak je na tom Varonek?
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 15:18
- Nahlásit
Petra_ruza
9 měsíců a 46 kilo, no pániii,asi začnu Píďáka víc krmit Budeme za ostudy, už tak jsme zaostalí, ještě tohle
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 16:28 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit
Kalliope
Z toho si nic nedelej! Muj prvni rtw Ben mel v 1 roce taky 41 kg a pak uz jsem ho nikdy nevazila, ale urcite mel do 45 kg max. Bud rada, ja s Ingousem udelam aport (taham se s nim) a ruce mam az na zemi a opravdu me bolej . Na Benika se zase na cvicaku sazelo, jestli jeho hladky zadrzeni figurant ustoji nebo ne. Byl hodne rychly, ale napr. oproti NO tezky. Petr s Luckou by Ti mohli vypravet...
V tomhle pripade na velikosti nezalezi...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 16:31 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
Petra_ruza
však já si taky nestěžuju, ještě aby měl víc, to tak!! To už by se mnou smýkal o zem, kdepak, já jsem spokojená s tím co mám, při jeho povaze ohledně druhých psů.....
Navíc teď byl zase pokousaný, já už to asi vzdávám. Když nastane zlepšení, tak se přihodí zase tohle, to je už vážně k vzteku !
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 18:13
- Nahlásit
Fifi
Dovoluji si tvrdit, že barunka nemá normální rotvajleří lovecký pud...
Já bych si Barunku nikdy utéct nenechala, to si radši rozbiju hubu!
No ale myslím, že s klidem tuto diskuzi mužeme ukončit: dnes sem Barunce na sánky privázala špalek dřeva a její výraz bych vám nepřála vidět...To mám tahat??Jsi se zbláznila, ne??
A celou cestu dělala bordel-takže se na to asi vykašlu(už jenom proto abych si udžela zdravé nervy) a začneme běhat...znovu..
Jinak samozřejmě s Vašim výletem Vám budu držet palce a kdyby se něco stalo, tak řekněte-matka je zdravotní sestra(anesteziologie)
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 18:52
- Nahlásit
nevim, ja Varka nevazil
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 19:17
- Nahlásit
Kristýna
dnes sem Barunce na sánky privázala špalek dřeva a její výraz bych vám nepřála vidět...To mám tahat??Jsi se zbláznila, ne??
My se dneska byly jen projit, bezky jsem odlozila, pockam, az jeste pripadne trochu vic snehu. Takze pak se kdyztak ozvu ohledne ty zdravotnicky pomoci....
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 19:46
- Nahlásit
Fifi
Takze pak se kdyztak ozvu ohledne ty zdravotnicky pomoci....
Teta z neta, vzhledem k Tvým virtuozním (nejen)lyžarským schopnostem spojených s pudem sebezáchovy (nadále odmítáš mou skoro nezištnou nabídku zapůjčení fousa k tahu), si jsem jistá, že Ty žádnou lékařskou pomoc potřebovat nebudeš
|
jajina202
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2007 00:06
- Nahlásit
crazy_horse
ahoj, tak jsem porovnala fotky v deníčku, váhu a výšku a zjistila jsem, že máme hodně podobné pesany, jak vzhledově, tak na štěstí váhově. jinak my jsme přesně o dva měsíce mladší. dokonce jsem si na některých fotografiích myslela, že jste fotili naše mimi
|
jajina202
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2007 00:16
- Nahlásit
Kalliope
já vím, mě to nepřišlo a měla jsem radost, že tak nádherně roste, ale znáš to. stále jsem to slýchávala kolem sebe, tak mi to začalo vrtat hlavou.nic víc. naštěstí jsem zjistila, že to tak vůbec není. a na štěstí vyžraný taky není. má dost pohybu, i když jsme teď museli mít klidový stav, protože jsme kulhali na přední packu, ale bylo to "jen" růstového charakteru.
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2007 09:43
- Nahlásit
jajina202
pripadaji stejni - ze jo...mne se ten vas take zdal podobny..cerny s hnedym palenim
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2007 12:22
- Nahlásit
nekdo chtel videt Varonka, tak jedna z dneska
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2007 12:23
- Nahlásit
a jeste jedna s jinym balonem
|
ati
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2007 14:37
- Nahlásit
J_J
moc pěkné,Varonek bude chlapák
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2007 15:54
- Nahlásit
ati
dik no on uz ho "kousek" je jinak jak vidis co dela s balonkem -je to jeste mimi
|
ati
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2007 16:48
- Nahlásit
J_J
Akim má 6let a měl bys ho vidět
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2007 17:11
- Nahlásit
ja vim..Dasty takhle blbnul take
|
jajina202
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2007 17:17 - Změnil/a: jajina202
- Nahlásit
J_J
ale ne někteří si jsou víc podobný a někteří míň. na některých fotkách jsem opravdu myslela, že je to moje mimi, ten blbískový výraz a tak
|
ati
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2007 17:22
- Nahlásit
J_J
ale vypadá fakt dobře,koukej makat a rychle uchovnovat
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2007 17:31
- Nahlásit