| Autor |
Zpráva |
Nikita
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 15:04
- Nahlásit
Fifi
No já mám pocit, že bod 3 nás nemine, alespoň některé z nás - aneb ctím svou vlastní zkušenost
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 19:51
- Nahlásit
Sice se zpožděním oznamuji, že jsem s Barunku Carin Zlatá Moravia složila zkoušku ZZO. Vím že asi většina lidí neuznává...taky k nim více méně patřím , ale co...
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 21:22
- Nahlásit
Kristýna
No jste šikulky – my už to víme. Gratulujeme! Jen si z toho papíru vymaž aspoň to rodný číslo. Víš jak je to se zneužíváním osobních dat!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 22:27
- Nahlásit
Prubezny vysledky MS rtw najdete TAAADY
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 23:01
- Nahlásit
Petra_ruza
To mě vůbec nenapadlo
Dík
|
ati
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2006 08:04
- Nahlásit
Kristýna
proč neuznává? Zkouška je zkouška .Ať je to ZZO nebo BH,což je pro němce povinná zkouška do chovu. Já osobně mám se psy složeno dost zkoušek a přesto mám z každé radost.
Takže gratulujem a jen tak dál
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2006 18:25
- Nahlásit
Fifi
Prubezny vysledky MS
Česká vlajka se jim teda nepovedla...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2006 18:49
- Nahlásit
Nikita
A joo, vidis to, toho sem si vcera nejak nevsimla! Detailistko!
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2006 20:52
- Nahlásit
Tak v kníračích jsme třetí v družstvech a v jednotlivcích 15., 20., 22., 23. a 33.místo z celkově 39 závodníků (včechno IPO3).
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 08:44 - Změnil/a: J_J
- Nahlásit
hm to je bida ti kniraci
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 09:05
- Nahlásit
J_J
RTW v trojkách dopadli jak?
To víš, knírači mají na MS jen nejvyšší kategorii, trojkovou
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 09:32
- Nahlásit
lepe nez ti vasi
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 10:19
- Nahlásit
J_J
lepe nez ti vasi
To je co?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 10:25
- Nahlásit
Preji krasny den.
Jela jsem do mesta tim svym strepem. Dojizdim, auto nejak naklonene ku strane, jak vrba nad jezerem.. Rikam si - kuwa, copak, copak.. Zaparkuju. Prazdny kolo.
Hever shodou nahod zustal doma. A ikdybych ho s sebou mela, byl by prd platnej, neb nam o vikendu sproste pri pokusu o zdvih auta projel prozranou podlahou...
Volam SOS kamosce - holka zlata, hodna, prijela pro me a odvezla domu.. Pred barakem zjistuju, ze klice od domu zustaly ve vyfouklym strepu...
Vracime se do mesta. Vyzvedavam klice od baraku, jedeme domu.. Cestou se stavujeme u mechanika - ten uz me zna... Chapave vyslechne, co potrebuju, rekne si od klice od "auta" a ze jen doufa, ze tam je vzadu rezerva...
To je to jediny, cim si nejsem celou dobu jista - takze tu ted v koutku jen tise doufam... Dle me polovice, ktera je do soboty na sluzebce - "BY tam byti mela".
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 10:33
- Nahlásit
Fifi
Jéééé píchlé kolo, v tomto jsem se vypracovala se starým žigulem natolik, že bych bývala z fleku mohla jít dělat mechanika do Forda
Ale rezerva - kolikrát já jsem jen projevila zájem vyzkoušeti, jakže se z mého současného psovozu vůbec sundavá. Neb tam není v kufru jako u žigula, ale vepředu zavěšená pod motorem. "K čemu, koukni, tadyto vyhákneš a je to". Načež jsem zůstala onehdá v Lípě stát do rána na ráfku. Dofoukla jsem to na dojetí do pneuservisu. Tam mi to dávali dokupy a já si vyžádala sundat rezervu a zkontrolovat, zdali není prázdná, až ji budu na cestě do Lbc potřebovat přehodit. Ten hák, na kterém to drží, nešel sundat, šroub rezatej jak liška a musel se urazit. To bych si s tím jistě bývala poradila někde v pangejtu potmě a následně bych byla za slepici!
No ale perlička - to kolo, co bylo jako rezerva, vůbec nešlo nasadit, mělo totiž jiné rozměry!!!!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 10:40
- Nahlásit
Nikita
Toz, ja bych i rezervu vymenit u normalniho auta zvladla.. Ale ne u tyhle svine tezky, prorezly...
A az to zvednou na hever(jsem je dukladne upozornila, ze ta podlaha OPRAVDU neni v nejlepsim stavu), tak se asi pocuraji smichy, protoze vyfuk mam od muzika opraveny plechovkama od Gambace....
A auto pumpu jsem mivala az do nedavneho LVT ve Dvore, kde mi ji naky sfine cerny ctyrnohy zlikvidovaly.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 10:41
- Nahlásit
Fifi
he he ,to znám já byla minulý týden v Plzni na kontrole s Ronie. Příjemně jsem si užívala dne,zajela jsem si za Hynkem Procházkou na kafíčko a smála jsem se když vyprávěl jak ráno chtěl nastartovat auto a baterka vytlučená Potřebovala jsem něco málo nakoupit a po návratu k autu,otočím klíčkem a nic. Naštěstí je tam servis,dva mladíci přišli koukli,hm vytlučená baterka,startovací kabely to jistily. Že by se mi někdo pomstil za to posmívání?
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 10:47
- Nahlásit
Fifi
A auto pumpu jsem mivala az do nedavneho LVT ve Dvore, kde mi ji naky sfine cerny ctyrnohy zlikvidovaly
Jakou? Který???
ati
po návratu k autu,otočím klíčkem a nic
Jooo tohle se mi stalo, ale v lese. S Fifi v lese...
Nebyla to ale vytlučená baterka, odešla tam jakási součástka.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 11:04
- Nahlásit
Nikita
Jakou? Který??
No normalka auto pumpicku, co se s ni foukaj kola u auta...
A mrchy cerny ctyrnohy - no ty nase, co tam byly zavreny... Ale tuto skodu jsem objevila az nedavno...Sloufek rozzuzlanej, navic i ten zavit je nakej zkrivenej, pumpovatko rozzvejkany....
|
ati
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 11:13
- Nahlásit
Fifi
a co icq,zapni si
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 11:16
- Nahlásit
ati
Rozkaz
A jinak auti uz mam doma - reserva tam byla - ale pry uplne prazdna.. A navic je oproti ostatnim pneoskam asi polovicni na sirku... Ale mechanik ani nic nechtel zaplatit, zrejme ma se mnou soustrast....
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 11:19
- Nahlásit
Fifi
mechanik ani nic nechtel zaplatit, zrejme ma se mnou soustrast....
Poté, co zřel tu náhražku výfuku...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 11:34
- Nahlásit
Nikita
Taky me to napadlo...
Ale Gvyfuk je jiz opet zcela funkcni! Jiz nemam tunning a taky me uvnitr auta neotravuji vyfukove splodiny... (btw - ty plechajzny nam poradil prave znamy automechanik!)
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 13:35
- Nahlásit
Kristýna
také gratuluje ke složené zkoušce ZZO, já jí teda uznávám a to tak, že dost , takže zdravíme s Píďou Barunku
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 13:40
- Nahlásit
jinak zážitků se škodárnou máme taky plno, třeba jak jsem jela a najednou přede mnou kolo: "doprdele jakej idiot tu pouští po silnici kola..." a hups už jsem stála v pangejtu
nebo jak v listopadu začalo náhle hustě sněžit, a já letní pneu, no co domů jsem nějak dojet musela, jedu dva metry, tři metry a už ležim v pangejtě - na střeše a takhle bych mohla povídat donekonečna, je to fajn zábava se starými křápy, co?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 14:07 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Tyyy jo, voni sou teprve dve a u nas se zatahlo, cernocerna skorotma, zacina ta nejaka vichrice, ci co to rosnickari placaji....
Ad auta - ja mela a mam porad jen samy strepy, takze me uz muze jen maloco prekvapit.....
A - Kristýno
take dost opozdene, ale gratuluju!!!!!!!! Me se starou rtw stala ZOP plno nervu... Taky jedna z tech "nejlehcich" zkousek...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 14:40
- Nahlásit
Fifi
já na žádnou zkoušku už nejdu, za ty nervy mi to fakt nestojí, stačí mi to ve škole
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 14:42 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Kalliope
Jen pockej na pristi letni prazdniny a nejaky LVT, treba zmenis nazor a Pidalka se uz zklidni
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 16:08
- Nahlásit
Fifi
Píďalka, ta se nezklidní, jakékoli naděje jsem ztratila před týdnem, někdy mám chuť ho zavraždit, dám ho do útulku a pořídim si čivavu
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 09:30
- Nahlásit
Kalliope
nebo mopsika
Ale nehazej pistol do obili, on z te puberty vyroste a pak to bude báááááááááááájo
|