| Autor |
Zpráva |
ati
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 12:30
- Nahlásit
Pastelka[ tak pozdravuj a zjisti jestli je cvičák v sobotu. Dík[b]Fifi
jedeme v pondělí,jsem z ní na prášky už je jí líp a má choutky lítat,pořád jí pozoruju a musím jí zavčas vycukat. Je to pako
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 12:33
- Nahlásit
ati
Se ji ulevilo, noo. Ja kdyz si vzpomenu na tu dobu "klidovyho rezimu", tak me jima hruza.. To bylo to nejhorsi, udrzet Dorotu po operaci pak jeste dva mesice v nejakym rozumnym poklidnym tempu.... Bez hupsani, litani...
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 12:35
- Nahlásit
Fifi
No jo, sice to nebyla žádná sláva, ale ušiska mají svoji původní dýlku. Moje skoro ocelový nervy to přežily. Na konci stopy balonek, vrátily jsme se k propamlskování a jdu těsně za ní. Docela se to zlepšilo, jí asi vážně pomůže jenom chodit, chodit a chodit a důslednost. Včera měla světlou chvilku a druhou polovinu stopy šla naprosto přesně, klidně a velmi soustředěně.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 12:37
- Nahlásit
ati
Jasný brko!!! Zítra písnu, jak to bude v sobotu.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 12:42
- Nahlásit
Pastelka
, ale ušiska mají svoji původní dýlku. To je dobre...
Ja chtela vyrazit na stopicku rano, ale ty hnusaci zemedelsky tu strikaj po polich nejakou zelenou skoro fosforeskujici srajdu, takze sme radsi sly na chvili do lesa.. A tam zase probihala mohutna tezba dreva.. Je to des, porad tu nekde neco hnoji, postrikavaj, kacej...
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 12:51
- Nahlásit
Fifi
Tak to čumim!!! Nám tu nic nestříkaj a jsem samo ráda. Mám takový svoje oblíbený místo.Musím sice vyběhonout na kopce a mám to od baráku pěšky skoro 45 minut, ale stojí to za to. Romantika jako prase. Výhled na hory kolem dokola, samota. Tam si vždycky provětrám makovici. Je tam možnost výběru z růzejch povrchů na stopy.Z jednoho se dá přecházet do druhýho, prostě paráda! Jenom aby začala Kytice pořádně čuchat....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 12:59
- Nahlásit
Pastelka
Bud rada, ze nic nestrikaj... Kdyz jsem dneska videla tu barvy ty srajdy, tak bych tam psa nevytahla ani na vychazku.. Ja mam nastesti taky plno jinejch oblibenejch vychazkovejch mist, nikde nikdo, jen ten vyhled na hory kolem dokola mi teda chybi..
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 13:12
- Nahlásit
Fifi
Tak to ti věřím!!! Výhled na hory by mi taky chyběl. Proč jsi se vlastně odstěhovala tak daleko od Liberce? Péťa odtud pochází?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 13:19 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Pastelka
Peta je ze Zdaru n.S., ja z Lbc.. Duvod stehovani - po x letech v pronajmu v HK proste koupe baracku v Polabsky placce.
A hory - ty mi chybi jen ted, pri tom krasnym podzimu, jinak jsem si snehu a ledu a mrazu uzila dost, naopak ocenuju zdejsi mirne zimy s minimem snehu! Jooo, a objednala jsem si bezva vec, terenni kolobezku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bude vypadat nejak takhle, takze si Kremyylek pekne s perdelem po ty nasi placce zamakaji.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 13:28
- Nahlásit
Fifi
Peta je ze Zdaru n.S., ja z Lbc
Takže v podstatě kompromis.
terenni kolobezku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No jasně, mluvila jsi o ní už v Jičíně. Kdy jí vyzkoušíš? Už teď, nebo zjara? Na to bude jistě rovina lepší nežli hory Mě by chybělo lyžování, na sjezdovku prakticky čučím z okna. Žádný velehory, ale ujde to.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 13:30
- Nahlásit
Fifi
Je supeeer, zajímalo by mě jak to bude v praxi. Příjde mi to lepší než na kole! Hned jak jí budeš mít, poděl se o info.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 13:31
- Nahlásit
Pastelka
V Jicine sem o ni jen mluvila, ted uz je konecne objednana! Takze ozkousim hnedle, jakmile dorazi, uz se tesiiim!
Lyzovani mi zase tak nechybi, kdyz chci, zajedu k nasim do lbc a vyjedu tramvaji na Jested..
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 13:37
- Nahlásit
Fifi
A za jak dlouho dorazí?
|
ati
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 13:38
- Nahlásit
Fifi
ty jo ta je,ale já bych se na ní zabila,na kole se psem jsem jela jednou při VZ1,psa jsem přejela,hubu si natloukla hned na prvních metrech. Pak jsme dojeli dobře,ale pesa mě sledoval abych se nepřiblížila moc na dosah
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 13:39
- Nahlásit
Fifi
A neměla bys místo kolobrndy spíš pokukovat po kočárku?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 13:41 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Pastelka
To nevim, chci tam nejaky ty vychytavky, takze musim chvili pockat. Jen se nebooj, urcite zbrndu nafotim, hnedle jak dorazi.. A taky mi to prijde prave 100x lepsi nez kolo, mam predstavu, ze za jizdy muzu ladne sestoupit, kdyby neco..
Ad kocarek - tak to teda zatim rozhodne neeeeeeeeeeeee! a kdyz tak zaprahnu napresrok psy dopredu a kocar za sedacku....
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 13:49
- Nahlásit
Fifi
Tak vychytávky, jo???? Jsem napnutá jako struna.
kdyz tak zaprahnu napresrok psy dopredu a kocar za sedacku dobrej nápad! A já pořád přemejšlim jak to jednou udělám. Už vidím mimino v maskáčích s blemcákama od psa v nějakým odlehčeným a odpruženým povoze. Taky z maskáčů nebo alespoň khaki.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 14:02
- Nahlásit
Fifi
mam predstavu, ze za jizdy muzu ladne sestoupit, kdyby neco.. Jo tak představy v tomhle směru máme totožný, časem se ukáže, kde je pravda.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 14:02
- Nahlásit
Pastelka
No treba to sedatko neni standardni vybava, to se dela na zakazku...
Ad mimino v maskacich a zblemcany- no a jak jinak??????? Ale to je fakt teprve hudba daleky budoucnosti!
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 14:12
- Nahlásit
Fifi
No jo, u mě je to hudba budoucích 2 let Jenom si to neumím nějak představit v praxi.
sedatko neni standardni vybava Fakt? Myslela jsem, že třeba materiál sedátka, lepší brzdy, zrcátka, zvonek, povrchová úprava...Ale sedačku jsem považovala za standard. Kolik za ní dáš?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 14:17
- Nahlásit
Pastelka
NOrmal ta zbrnda vypada takhle:
A cena - pocitam neco mezi 3-4 tacama. Ja chci navic sedacku, uchytne oko na psy, odpruzenou vidlici.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 14:24
- Nahlásit
Fifi
Hmmm, tak ta cena jde, tipovala jsem to tak aspoň na 6.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 14:40
- Nahlásit
Pastelka
Ma to nosnost 90 kg, tak se na to snad i Peta vleze... A Wami na ni zbrndi i v zime, takze i kdyby objednavka dorazila az za mesic, nic neni ztracenyho...
ati
Holky sou zvykly u kola, ale tam je nenechavam tahat, jen je drzim v ruce, takze su vzdycky zkrivena jak paragraf.. Tady zaprahnu, zasednu a davaj do poli! ...Asi iluze, ale takhle si to fakt predstavuju!
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 15:05
- Nahlásit
Fifi
Tady zaprahnu, zasednu a davaj do poli!
My Ti to s Džíexkem předvedeme v praxi, jen musíš nechat kameru a jiná záznamová zařízení doma
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 15:11
- Nahlásit
Nikita
Budu nenapadny agent efbíáj... skryta kamera....
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 15:17
- Nahlásit
Fifi
To nemůžeš stíhat, my jsme s GXkem děsně rychlé, akční a když je třeba, i brutální až sebedestrukční
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 15:19
- Nahlásit
Nikita
Toz posadim Petu do jednoho z posedu, co sou v polich pri ceste, a on uz bude mit dost casu na nataceni.... Jen este tu kameru sehnat..
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 15:22
- Nahlásit
Fifi
Péťu zabavím, zas mu přivezu pičítač s nějakou poruchou, aby si měl s čím hrát, to bude mít lepčí než klepat kosu na posedu a čekat, v které škarpě si rozbiju hubu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 15:25
- Nahlásit
Nikita
Treba si stejne radsi sedne s placatkou chutneho moku do posedu.. on je take skodoliby...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 14:01
- Nahlásit
Krasny pondelek preji.
Tak jak bylo na svodu a bonitaci vcera?
My vikend nic moc, muzskej mel rymicku.. Takze cajiky, kapesniky, vyvary.. V nedeli aspon vylet s Kremyylkem, perdela uz nemuzu vytahnout mimo zahradu, lepi se na ni sexuchtivi vesnicti vorechove, a ta sfine jedna by jim i dala!!
|