Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 10:44 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit

Fifi

Byla to vazne bida.
Vysledky uz jsou na webu RKCR, ale tam neni videt, jak to bylo priserny. Tam kousali – opravdu pekne – snad dve zvirata ze sedmi. Jedno tam melo naprah, ze nakonec uteklo z placu a jedno dokonce uteklo jeste pred hladkym. Jiny se sice tvarilo, ze bude kousat, ale nakonec jen poskakovalo kolem figuranta a stekalo. Dve se zase utrhly u hladkyho... No fakt sila. Velike zklamani. Jak se muzou lidi s takovymi psy prezentovat?! To se nedivim, ze jich pak spousta chce zrusit i zkousky, kde je i ta ZMka snad tezsi, nez cela bonitace...

Nikita
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 10:58
- Nahlásit

A do chovu nejde jenom devítka? To znamená, že jedno zvíře nebylo zařazeno a ostatní ano?
Tak to je úroveň, to jste na tom už pomalu jak VK...

J_J
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 11:12
- Nahlásit

za to urcite muzou figuranti

Nikita
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 11:17
- Nahlásit

Petra_ruza
To se nedivim, ze jich pak spousta chce zrusit i zkousky, kde je i ta ZMka snad tezsi, nez cela bonitace...
No u VK to tak je. Zkouška do chovu není povinná (při krytí musí být dvě do páru). A kousnutí máme jedno jediné, z cca pěti kroků figurant vydráždí psa a psovod ho pouští. Před bonitací je samozřejmě možno si na figuranta zatrénovat

Pavka
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 14:45
- Nahlásit

Ahojda
pro zlepšení nálady z bonitase posílám jednu pohodvou fotku z našeho domova.

Kvalita nic moc - foceno telefonem a ve tmě

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 14:48 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Pavka
Juuuuuuu, ja sem nahodou mrknu - a voni tu sou holcicky!!!!!!!! Typicky rtw poleh, ja porad, po kom to ten Amyk ma, vyvalovat se jak ku... .

A zacala s tim uz jako mala....

ati
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 17:58
- Nahlásit

Fifi
ahoj,bonitaci jsem měla jen zprostředkovanou z dvou stran tak nekomentuju a .Naše Gabča byla nervozní až běda a doblbly holky co se dalo,no stává se nic nenadělám,každý holt nějak začíná.Mrzí mně ,že se Ronie zranilam nemohla jse jet a dělat podporu.
Pastelka ví jak naše čuby koušou,já jsem si to sama obrečela protože to byl pro mně dost smutná zpráva.

Nikita
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 20:04
- Nahlásit

ati
A to se bonitoval nějaký Tvůj odchov a neprošel? Nebo o co kráčí?

ati
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 23:04
- Nahlásit

Nikita
písnu Ti na icq,tady to nemám chut rozebírat

Pastelka
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 07:48
- Nahlásit

ati
Ahojky!!! Budeš v sobotu na cvičáku? Já přijdu určitě, pokud nebude Kytice hárat...

Pastelka
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 07:51
- Nahlásit

Fifi
Pavka
Tak to je naprosto typický!!! Tenhle pohled se mi naskytne každé ráno, neb Kytice chrápe v ložnici s náma. Věčně chrní na zádech.

J_J
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 07:53
- Nahlásit

Pavko jak to s tebou vypada...mas jeste zajem jet do toho Rakouska? asi pojedem jen v nedeli.

ati
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 08:11
- Nahlásit

Pastelka
ahoj,mám to naplánované,pokud bude muj muž doma aby dohlídl na Ronie tak bych na otočku přijela

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 13:26
- Nahlásit

Pastelka
Jasan, haji a zadicka!
A ja ted chytla na Amykovi blesajznu Tuhle si kutalela jezka po dvorku.... Takze deratizace, sprejovani, ted sou vsechny tri urazeny a frkaj... A me svedi celej clovek..

ati
A jak dopadly vlastne stehy a kontrola?

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 13:35
- Nahlásit

Pastelka
Juuuu, a tys vychytala kulaty 5500. prispevek!!!!!!
No jo, uz to bude skoro rok, co si tu pisame!

Pastelka
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 13:49
- Nahlásit

Fifi
Fakt??? A dostanu za to něco?

Pastelka
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 13:51
- Nahlásit

ati
Doufám, že se tam uvidíme.

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 14:04
- Nahlásit

Pastelka
A dostanu za to něco?
Co bys tak chtela???

Pastelka
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 14:07
- Nahlásit

Fifi
Že se ptááááš! Co bych si asi tak mohla přát Třeba kolobrndu! Kdy ti dorazí???

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 14:11
- Nahlásit

Pastelka
Zbrndy se ti zachtelo???? Dorazit by mela nekdy pristi tyden! Nebooj, budu informirovati! A - tak prijed, ja ti ji pujcim na svezeni!

Pastelka
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 14:21
- Nahlásit

Fifi
No jasná páka! Škoda, že nebydlíš někde poblíž! Ráda bych jí prubla, ale nechám to na tobě a věřím, že podáš pravdivé info. Onehdá jsem potkala kluka, měl horský kolo, huskyho zapřaženýho do spešl postroje, kluk ho měl připnutýho k sobě spešl popruhem a uháněli jako vítr přes pole a louky. Než jsme se s Kyticí rozkoukaly byl v trapu. Vypdalo to naprosto suprově!!! Takhle nějak si představuju tebe na kolobrndě

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 14:31
- Nahlásit

Pastelka
a uháněli jako vítr přes pole a louky
To je tez ma naivni predstava!!!!! Jen musim dokoupit postroj a amortizer na Amyka, perdelice uz postroj ma.. A neboj se, ze bych nepodala pravdive info... Uz to vidim.. "Stojim uprostred poli, hulakam Hni se, hnise!!! a perdel ci Kremyyl sedi a tupe zira... Takze pak pri hnaci sile jedny nohy vlecu za sebou tyrane zviratko..."

Nikita
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 14:36
- Nahlásit

uháněli jako vítr přes pole a louky
No takhle já uháněla po svých, když jsem se zapřahla za dva fousy. Ale ty následky...

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 14:38
- Nahlásit

pro Nikitu
Na te fotce od Pavky je ta 69!

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 14:40
- Nahlásit

Petra_ruza
A JOOOOO! Toho sem si nevsimla!!!! Jenze to je lesbicka 69...

ati
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 14:41
- Nahlásit

Pastelka
fajn těším se,už začnem jezdit jako normální lidi,1člověk+1pes a počasí nám snad bude přát

Pastelka
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 14:42
- Nahlásit

Fifi
JO jo, ty představy vypadají lákavě, ale potom ta tvrdá realita Roman na zimu shání sáně, myslí si naivně, že to Kytku nikdo nebude muset učit...že jen zapřáhne a samo to pojede. Chtěla bych pro ní taky postroj na tahání a amortizer by se taky hodil.
Takze pak pri hnaci sile jedny nohy vlecu za sebou tyrane zviratko. Jsem na holky zvědavá!

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 14:42
- Nahlásit

ati
No a jak ta kontrola????

Nikita
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 14:44
- Nahlásit

Petra_ruza
Na te fotce od Pavky je ta 69!

ati
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 14:44
- Nahlásit

Fifi
jo dostali jsme velkou pochvalu,koleno plně funkční,bez otoků. Zítra budu vyndavat stehy

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání