| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2013 22:19
- Nahlásit
birma
hele,co se týká spánku,tak spratek teriéří se může jít zahrabat,hyperaktivky labradůří ho v tomhle vysoko převyšují já spáááááát nejduuuuuuu
Já myslím,že je to NOčko s vořechem vořechovičem a jeho praprababička byla erdel s fouskem a prapradědeček vižla s knírem musíš věřit,že se ten erdel nebo jakej hajzlk teriérskej tam je, bude projevovat co nejméně páč jinak si rovnou nech naordinova diazepámek
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2013 22:20
- Nahlásit
žanda
nakonec je to stejně šumák,hlavně že se spolu budete mít fanfárově
to sice jo, ale kdyby to měl bejt erdel s malinou, tak bych se asi začala předzásobovat alkoholickými nápoji
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2013 22:22
- Nahlásit
birma
já tedy znám erdela i malinu a jsou skvělý.......tedy tihle dva
to jsem si říkala, když jsme přivezli dědka domů taky,že se ze mě stane alkoholik.............nestal...............no ženská vydrží víc než vůl .)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2013 22:31
- Nahlásit
jana33
ale vypadá jak vožralka v obchodě, oči se klíží, hlava padá, pak cukne,votevře voči, a zase dokola
to je VONO! strašný! a to má taky nálož, žádný flákando,což?
birma
hrubosrstá pižla na to bude stačit
klid, klid, tetkon před usnutim si vopakuj, je to pekinéz s grifonem, je to pekinéz....
Fifi
A nakej dratovitej jinej vohar by to nespravil?
i spravil, ty i bejvaj klidnější, než pižlíci, to je fakt, ale zatim zvostaňme před večerem u tý varianty pekinéz x grifon, aby se jí dobre spalo
žanda
borderteriéra
SEŠ MAGOR?? TO SEM VŮBEC NECHTĚLA ZMIŇOVAT!!! Bordelterijér by jí zabil rovnou.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2013 22:32
- Nahlásit
PetraK
Bordelterijér by jí zabil rovnou.
ten mě nechá klidnou, žádnýho osobně dobře neznám
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2013 22:32
- Nahlásit
PetraK
dyk je to malinká potvůrka,jak by jí mohl zabít když popřemýšlím,najdu něco lepčího
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2013 22:33
- Nahlásit
jana33
Já myslím,že je to NOčko s vořechem vořechovičem a jeho praprababička byla erdel s fouskem a prapradědeček vižla s knírem
To zni de facto skorem nevinne, souhlas! V "PP" se to hezky naredilo, takze zustaly jen ty nej vlastnosti pozitivni.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2013 22:40
- Nahlásit
birma
ten mě nechá klidnou, žádnýho osobně dobře neznám
a to je dobře! Ešusí kámoška láska z největších bordelteriérka si pořídila kámoše bordelterijéráka. Ten prcek nejen že vypadá, jako zachlupacenej miniaturní RTW, ale von si i myslí, že je RTW , a furt to hopiká. Ideální na agility, do nory a na zbláznění
žanda
jak by jí mohl zabít
jednoduše, jednoho dne skočí z vokna radši aby měla pokoj už
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2013 22:43
- Nahlásit
Fifi
V "PP" se to hezky naredilo, takze zustaly jen ty nej vlastnosti pozitivni.
nebo taky naopak, že?
PetraK
Ten prcek nejen že vypadá, jako zachlupacenej miniaturní RTW, ale von si i myslí, že je RTW , a furt to hopiká. Ideální na agility, do nory a na zbláznění
začíná mě mrzet, že žádnýho neznám
Ale koukala jsem, že tenhle útulek udal i jaga x jezevcem a to si myslím, že nic horšího mě fakt potkat nemůže. Cizí neštěstí posiluje
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2013 22:46
- Nahlásit
birma
jaga x jezevcem..............to k němu dostali i meprobamat a hromadný pojištění ,ne?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 00:17
- Nahlásit
šiš vy ste fšichni blbí. Dyť to je neškodnej voříšek
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 08:16
- Nahlásit
birma
Cizí neštěstí posiluje
cyniku
i jaga x jezevcem
tak záleží na tom kam to bylo, jestli někam blízko Bohnic, tak to jako velkej problém nevidim
začíná mě mrzet, že žádnýho neznám
malej tělem, v duši ďábel
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 09:09
- Nahlásit
jaga x jezevcem..............
My před léty zachránili tak šestitýdenní štěně bordelteriéra a jezevčouna - náš teriéří spratek byl z něho nadšenej, ovšem roztomilé miminko už v těch šesti týdnech zhulákalo a seřadilo do latě celou smečku, a když jsem ho odmítala vysadit na židli,kam chtělo,tak vydrželo čtyři hodiny v kuse vřeštět
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 09:11
- Nahlásit
jana33
v kuse vřeštět
tak esli tam nebyl přikříženej i vřešťan?
a nechali jste si ho?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 09:18
- Nahlásit
PetraK
Jsem magor nebo co kdyby jo,tak už sem nepíšu vrátili jsme ho původním majitelů,který se ho fikaně zbavili tak,že udělali díru v plotě,odkud spadlo smrádě do potoka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 09:25
- Nahlásit
jana33
Jsem magor nebo co
tak já si říkala, že určitou slabost pro tyhle magory určitě máš, ne?
,že udělali díru v plotě,odkud spadlo smrádě do potoka
ešivá si tu díru spíš nevyrobil von sám, delikvent
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 09:27
- Nahlásit
PetraK
Jednoho magora už jsme našli a nechali si,to jako služba lidstvu stačí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 09:30
- Nahlásit
jana33
No já si říkala,ž e třebas právě, když si jeden zvykne na ten adrenalin, ešivá se pak jeho potřeba nezvyšuje?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 09:44
- Nahlásit
jagojezevec
mám pro vás fotky a protože se parchantík moc fotit nenechal, tak i dvě videa (ale kvalita odpovídá tomu, že jsem to zkoušela prvně a scénář je poměrně dost stereotypní )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 11:00
- Nahlásit
birma
heh, jagojezevec je dobrej a jeho nová rodina ještě víc, klobouka dolů dávám.
a pak že neusne!! tady už skorem i spí!!
tjoooooooooo bomba, krásně reaguje na jméno. jste čikovný!
moc mu to sluší,
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 11:05
- Nahlásit
PetraK
tady už skorem i spí!!
ho nebavilo, že ho fotim
ale je fakt, že teď už chrní snad půl hodiny dokonce i kočky už slézají ze skříní (a o to větší bude bugr, až se vzbudí)
tjoooooooooo bomba, krásně reaguje na jméno
jojo je úžasnej! chytrej a šikovnej. Akorát ho budu muset fakt brzo naklikat, protože jinak se nenaučí ani sedni, natož lehni (sedět jsem ho viděla zatím dvakrát, leží jenom když chrní a to se k němu nikdo nestihne přiblížit, při náznaku manipulace tuhne a tvoří protitlak... )
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 11:05
- Nahlásit
Trochu mě děsí,že jagojezevcův deníček končí v roce 2011
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 11:11
- Nahlásit
birma
že teď už chrní snad půl hodiny
von se to naučíí.
a jak v noci? kde chrápal? a chrápal vůbec?
při náznaku manipulace tuhne a tvoří protitlak.
snad se to ochodí, až zjistí, že se nemusí štrézovat. Nicméně jo , do toho klikání bych šla hned. Je chytrej, žádnej zabedněnec, půjde vám to a on pak bude mít radost - spešl u tý manipulace je supr, že ta iniciativa vychází pak od psa. Krom těch kravinek s bednou, bych cvičila (ne úplně souběžně pochopitelně, ale třeba po hodině,dvou) postupný navykání na to, že se ho dotýkáš, zvedneš tlapku a tak. Ale!! Hlídej si, aby to fakt a opravdu bylo po pidimidi krůčkách , aby to ustál aby to byl on, kdo chce udělat ten další krok. a na tohle bych si fakt nachystala špek, to je super platidlo
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 11:30
- Nahlásit
PetraK
von se to naučíí.
a jak v noci? kde chrápal? a chrápal vůbec?
jojo už věřím tomu, že naučí Zalomil to už večer kolem devátý nebo desátý a s přestávkama na venčení, krmení a občasný prohnání koček spal skoro až do šesti. Cestoval různě po pokoji včetně pelechu (jinam nemá v noci přístup)
PetraK
do toho klikání bych šla hned. Je chytrej, žádnej zabedněnec, půjde vám to a on pak bude mít radost
jojo taky myslím
postupný navykání na to, že se ho dotýkáš, zvedneš tlapku a tak
To já občas samozřejmě zkouším (jen tak mimochodem, když se tu snaží lézt po nábytku) a nic, žádná reakce. Vadí mu to vyloženě u toho otírání po procházce (ale uplácím ho, tak to snáší už statečnějc )
Hlídej si, aby to fakt a opravdu bylo po pidimidi krůčkách , aby to ustál aby to byl on, kdo chce udělat ten další krok. a na tohle bych si fakt nachystala špek, to je super platidlo
Provedu! Mám tu i vepřový srdce, to bych mohla zkusit jako první, špek koupím odpoledne
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 12:02 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
birma
jojo už věřím tomu, že naučí
ščastná to žena!!!
Vadí mu to vyloženě u toho otírání po procházce
hm no asi blbá zkušenost, ale jak tak koukám
(ale uplácím ho, tak to snáší už statečnějc
kráčíte mílovými kroky
Provedu! Mám tu i vepřový srdce, to bych mohla zkusit jako první, špek koupím odpoledne
supr. Hele ono v podastatě ten princip klikru můžeš začít aplikovat hned i bez něj, zkusila bych si sednout ku dveřím (aby to bylo podobný tý situaci po prochajdě a počkala až se přikohátá, pochválila už za to že se tam dokohátal sám, a zkusila vyčíhnout jak by zvednul i malinko tlapajznu, pak pochopitelně hnedle jásot, mávání fáborama, žranice. a takhle třikrát-3x když udělá něco co by mohlo směřovat k tomu,že výsledkem by bylo dobrovolný podání tlapky (jakoby si rozfázovat, jak to celý vypadá, pes pozvedne nohu, vejš, vejš, až ti jí podá, ty se pak přiblížiš na snesitelnou vzdálenost jen rukou, pak se dotkneš, pak vezmeš hadr,............. víš jak to myslím, jo?) prostě cokoliv co po malinkatých krůčkách povede k tomu, aby výsledek byl dobrovolný podání tlapy, vydržení toho, že mi ji utřou. atd. Když ho baví být s tebou v kontaktu, mohla bys to zkusit. S tím, že vždycky fakt tak 3x a dost, aby byl von lačnej toho, že hra bude pokračovat, otočit to ne do povinnosti, ale celý do hry.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 13:56
- Nahlásit
birma
je teda nadhernej
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 18:55
- Nahlásit
PetraK
cokoliv co po malinkatých krůčkách povede k tomu, aby výsledek byl dobrovolný podání tlapy, vydržení toho, že mi ji utřou. atd.
jenže von si dycky zaprasí i podvozek a u utírání toho vrčí a ohání se taky... Jsem mu koupila novej ručník a ono to za ty mlsoty půjde
cernej caj
dík
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 19:12
- Nahlásit
A vykoumali jste už, cože to vlastně doma mám? Já v něm vidím fakt víc toho erdela, než fouska (ale děsím se obojího stejně) a malinu rozhodně spíš než NO
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 19:18
- Nahlásit
birma
Ja koukam az ted na fotky a video. Krasne reaguje, dobre vam to spolu jde! Je teda slusne vyzablej, ale to jiste rychle nabere.
Já v něm vidím fakt víc toho erdela, než fouska
Ty ja nevim, mi to prijde, ze ma moc kulatou lebku, ani ta stavba tela mi ho moc nepripomina. Cert vi, z ceho Adam pochazi. Proste "byl stvoren" pro Tvou potechu. V utulky by nevedeli, odkud byl privezenej a pripadne mu dohledat naky rodicovstvo psi tam?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 19:51
- Nahlásit
Fifi
z ceho Adam pochazi.
z žebra přece - sem začala psát pak mi došlo, že to je ta druhá tak zase prt víme
birma
dycky zaprasí i podvozek
to je mi jasný, tohle počasí je děs, ale přesně - já si myslím, že přes dobrůtky to půjde. No a kdybys to "trénovala na nečísto" tak jako po troškách přes den? aby se vochodil rychlejš?
|