Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Jak unavit hlavu?
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 20:40
- Nahlásit

Fifi
Jen skoda, ze nektery utulky takhle nadnasej popis psa, aby se udal.
Jenže ona neřekla nic, co by nebyla pravda, i mě upozorňovala na to, že přelejzá ploty a zdrhá. Ani nevím, jestli tahle jeho nervozita a nejistota byla v útulku, kde ho pokaždý venčil někdo jinej rozeznatelná. Když jsem ho tam vyvedla ven, tak vypadal v pohodě a sebejistě - známý okolí, známej scénář... (a mě přehlížel, jako kdybych byla vzduch, prostě závaží na druhym konci vodítka, kterého si není třeba všímat)

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 20:53
- Nahlásit

birma
Ok, tak to jen vyznelo to psany slovo jinak, beru zpet.

birma
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 21:17
- Nahlásit

Fifi
jasně, jsem to blbě napsala. Prostě mi přijde zajímavý, že na něj sedí jejich popis Adam je temperamentní pes s velkou chutí do života. Je akční a je rád v lidské společnosti. Miluje dlouhé procházky a výlety. Po důkladném vyběhání by byl schopný učení povelů .Adam je společenský psí kamarád. Je velmi čistotný určitě byl zvyklý žít v bytě. (teda až na tu čistotnost) a přitom je to takový vošáhlo.
Pořád přemejšlim, co by to tak mohlo bejt za křížení a dneska mě napadla fakt hodně děsivá možnost a to malina s erdelem pomalu se kvůli tomu dávám na modlení

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 21:25
- Nahlásit

birma
dneska mě napadla fakt hodně děsivá možnost a to malina s erdelem
Pozehnej panbuh. To by bylo neco. Nebo teda spis panbuh s tebou a zly pryc? A tezko rict, co v nem koluje. Esli nejde z fleku po kockach, bych toho terose mozna vyloucila.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 21:27
- Nahlásit

birma
po mě dneska vyjel při utírání břicha a nohou, prakticky nespí, jak je furt vyšponovanej

chudera ,

hm na tu manipulaci můžu ten klikr jen doporučit - jsem tu psala, jak jsem s klikrem Ešusa naučila, že střihání drápů nerovná se smrt. Určitě ho začni co nejdřív naklikávat, ať ho máš na všecko připravenýho.

vydržel mu ten spánek asi 10 vteřin

myslíš, že z nervozity a nebo z hyperaktivity?

Když si promítnu to, co o něm říkala paní v útulku, tak to vyznělo, že je to ideální rodinný pes a to bych v tomhle stavu moc neviděla a být to můj první pes, tak si asi právě trhám vlasy hrůzou

tohle je blbý, blbý, to by se nemělo stávat takovýhle rozpory. Je ale možný, že oni s ním zrovna moc nemanipulovali?? Páč utírej psa do kotce a pod. a nevěděli o tom?

Vero
hele já se radši obejdu bez rumu, aspoň svýho normálního psa budu i nadále vidět.

prooosim Tě, dneska už máš rum i s certifikátem - neprověřený nepiju, nechala jsem si to potvrdit přímo z Božkova

normálního psa

a teď si ze mě dělá čurinu, viď? Buldozer a normální, jo?

chceš říct, že oka nezamhouří ještě čtvrt roku???

no! ešivá to nejni z nervozity, tak ne! Nezavře ho vůůůůbec nikdy, jen dyš mu jednu flákneš pánvičkou . Hele fakt nepřeháním, že můj pes neumí odpočívat, musím mu to NAKÁZAT! Už jako malej tady bloudil bytem, unavenej jako sviň, ale rozhodně!! rozhodně nesměl propásnout, kdyby se něco začlo náááhodou dít!! Musela jsem ho dát na pelíšek, říct místo, chvíli mu hladit voči, jako se to dělá malejm dětem a pak vytuhnul a chrápal jak dřevorubec (to zas vytuhnul ale tak, že když jsi mu dala plátek šunky přes hlavu, tak ani to ho nevzbudilo, jak byl v bezvědomí ). Jinak tu bloudí prostorem s vočima podlitýma krví ešče dneska . No a i dneska ho musím nadirigovat na spaní. Jediný co ho zažene na pelech- kde ale nespí - jsou vosy . Tak si zkus pořídit roj

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 21:28
- Nahlásit

birma
Altárek už není?
Jinak přeju pevné nervy, zjevně máš masochistický sklony,když sis ze všech vořechů pořídila zrovna spratka teriéřího

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 21:30
- Nahlásit

birma
malina s erdelem pomalu se kvůli tomu dávám na modlení

mně jak tam leží na tý fotce - napadnul erdel a pižla - páč takhle nějako jen bez těch flekanců přesně vypadá vypnutej Ešus.

birma
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 21:33
- Nahlásit

Fifi
Esli nejde z fleku po kockach, bych toho terose mozna vyloucila.
nevraždí je, ale jak se pohnou, tak za nima letí a pak na ně štěká, když se nehejbaj a nebojej se ho, tak je očuchá a pak do nich šťouchá tlapama, aby se pohnuly a byla nějaká sranda
Už druhej den ho trimuju (a takhle zralou srst na trimování jsem snad ještě neviděla), takže něco drsnosrstýho tam bude, když ne erdel, tak nějakej lovečák, což je taky terno (nic proti nim, jen jsem po něm nikdy neprahla) (na knírače to nevypadá a drsnosrstejch vovčounů je u nás podle mě málo, takže pravděpodobnost mizivá)

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 21:34
- Nahlásit

birma
a pak do nich šťouchá tlapama, aby se pohnuly a byla nějaká sranda

vižlá, vižláá sjel na vodu mělkouuu

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 21:37 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

jana33
PetraK
zrovna spratka teriéřího
napadnul erdel a pižla
Drzte huby sestry, neplaste ji!!! Se ji snazim terose vymluvit, Adamek bude urcite klidnejsi verze, treba "jen" maliny s NO.

birma
ale jak se pohnou, tak za nima letí a pak na ně štěká,
Už druhej den ho trimuju
Ouje, tak beru zpet.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 21:39
- Nahlásit

Fifi
Drzte huby sestry, neplaste ji!!!

jistě, v podstatě je to pekinéz, bych tak řekla. Skorem čistokrevnej klidnej pekinéz, možná, ale to pochybuju šmrncnutej tim... eh, jak se voni menujou? jo maltézáček se jim řiká. V podstatě klidný vemeno.

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 21:40
- Nahlásit

Fifi
Dobřeeee,určitě je to kříženec grifonka,ty se taky trimujou

birma
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 21:40
- Nahlásit

PetraK
vydržel mu ten spánek asi 10 vteřin
myslíš, že z nervozity a nebo z hyperaktivity?

asi spíš z nervozity, protože jak se něco pohne, tak je na nohou a bloumá, kam si zas lehnout (pokud ho nenapadne, že by mohl seřvat nějakou kočku, sežrat jim krmení, vyloudit něco ode mě nebo něco takovýho)

mně jak tam leží na tý fotce - napadnul erdel a pižla - páč takhle nějako jen bez těch flekanců přesně vypadá vypnutej Ešus.
nestraš, to zní snad ještě hůř než erdel s malinou... To už radši pižla s vovčounem

jana33
Altárek už není?
Altárek na Štědrý den ochrnul, koncem ledna jsem ho nechala uspat
zjevně máš masochistický sklony
hele von na těch fotkách a v popisu vypadal jako krásný, milý a hodný zvíře. Což teda v podstatě je, jen má nějaké ty přidané hodnoty

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 21:41
- Nahlásit

jana33

a vidiš! grifonek mě vůbec nenapadnul!! to je vono pekinéz - ten myslim neběhá vůbec, ne? a trocha toho grifonka. To tak nějak bude.
(myslíte, že se jí tetkon bude už dobře spát? )

birma
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 21:42
- Nahlásit

PetraKjana33
ste blbýýýýýýýýýýýýýý, se tu tlemim a jeho to vzbudilo (máte štěstí, že rovnou zase usnul, jinak byste to měly spočítaný )

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 21:43
- Nahlásit

birma
To už radši pižla s vovčounem

dobře, tak jo! ale nevim, jak tam dostat tu drátovitost. Je sice drátovaná vižla, ale ne takhle. tak tam musíme dodat ešče něco jinýho. Třebas toho grifonka.

asi spíš z nervozity, protože jak se něco pohne, tak je na nohou a bloumá, kam si zas lehnout (pokud ho nenapadne, že by mohl seřvat nějakou kočku, sežrat jim krmení, vyloudit něco ode mě nebo něco takovýho)

proč tam zas čtu toho Ešátora?

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 21:44
- Nahlásit

birma
a jeho to vzbudilo

divíš se? jde mu vo jeho vlastní původ a von by tetkon měl spát!

birma
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 21:47
- Nahlásit

PetraK
ale nevim, jak tam dostat tu drátovitost. Je sice drátovaná vižla, ale ne takhle.
fakt? já doufala, že hrubosrstá pižla na to bude stačit

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 21:48
- Nahlásit

birma
Tak to mě mrzí,ale na ty katastrofický předpovědi se dožil hezkýho věku
hele von na těch fotkách a v popisu vypadal jako krásný, milý a hodný zvíře
ježiš,kouknu a vidím ale grifon s pekinézem,to je v cajku

Hele naše nejmladší labradůra nechce spát za žádnou cenu, v praxi to vypadá tak,že sice leží,ale hlavu nepoloží,ale vypadá jak vožralka v obchodě, oči se klíží, hlava padá, pak cukne,votevře voči, a zase dokola

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 21:48
- Nahlásit

PetraK
birma
divíš se? jde mu vo jeho vlastní původ a von by tetkon měl spát
hlavně mu to nedávej číst nebo bude akresivní

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 21:49
- Nahlásit

PetraK
dobře, tak jo! ale nevim, jak tam dostat tu drátovitost.
A nakej dratovitej jinej vohar by to nespravil? My ji tam dostaneme, ne ze ne, i mimo terieri skupinu.

birma
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 21:51
- Nahlásit

jana33
na ty katastrofický předpovědi se dožil hezkýho věku
to určitě, prvotní předpověď přežil o víc než 8 let...

ježiš,kouknu a vidím
jsem tě měla přizvat k výběru asi
naše nejmladší labradůra nechce spát za žádnou cenu, v praxi to vypadá tak,že sice leží,ale hlavu nepoloží
labradůra v něm nebude určitě (aspoň něco teda )

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 21:51
- Nahlásit

Fifi
von je to vlastně čistokrevnej fousek bez fousu

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 21:57
- Nahlásit

jana33
vlastně čistokrevnej fousek bez fousu
Vid! protoze ma drzticku po tom NO. A do perdela mu prave taky chybej fousy.

žanda
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 22:00
- Nahlásit

já ted nevím,co máte proti spratkům teriéřím kočky
je to pořád akce,reakce a výbuch, nenudíš a furt jsi ve střehu a v pohybu............no není to báječný?????,

birma
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 22:04
- Nahlásit

Fifi
A do perdela mu prave taky chybej fousy.
von nějaký fousy ale má sice kratší než erdel, ale má
žanda
nenudíš a furt jsi ve střehu a v pohybu............no není to báječný?????
úplně super!

žanda
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 22:08
- Nahlásit

birma
uvidíš sama,nakonec
kraken už tu akci takovou nemá,jako bývalo a začíná mi to i někdy chybět.......no "vyrostl" z něj klidnější psí pán

mě Adámkova srst z fota připomání borderteriéra.....

birma
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 22:13
- Nahlásit

žanda
mě Adámkova srst z fota připomání borderteriéra.....
takovej typ srsti to je, to je pravda, ale ta velikost krapet nesedí
zítra vytáhnu ven foťák, tak budou fotky přímo z akce dneska jsem to cvakala mobilem, ale to je skoro k nepoznání, jestli je to pes nebo srna...

žanda
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 22:16
- Nahlásit

birma
no však taky píšu jen o srsti taky jsem si říkala,že na něj je moc dlouhej a vysokej
ale kde je psáno,že tam neproběhl třeba u "babičky" že jo....
nakonec je to stejně šumák,hlavně že se spolu budete mít fanfárově

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 22:17
- Nahlásit

birma
zítra vytáhnu ven foťák, tak budou fotky přímo z akce
Ideal! Se ti tu usneseme na vemeni teda, pak, konecne.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání