| Autor |
Zpráva |
Eire
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 12:49 - Změnil/a: Eire
- Nahlásit
Zdar,nestíhám barák,nestíhám latifundie ,ale stihla jsem nahrát dlouhý monolog ptáka,jak láká Coru čurat ))Z toho ptáka jednou něco bude,možná politik,blbý kecy na to má dost.
http://www.youtube.com/watch?v=31hqSbQPRX8
A upravovala a koupala jsem dopolko vlkoše puboše.Jsem utahaná jak po šichtě v lomu a mokrá a vonící po psím šamponu
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 12:55
- Nahlásit
Eire
ten ptak chce evidentne curat, vem ho chudaka na zachod
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 14:08
- Nahlásit
Eire
stihla jsem nahrát dlouhý monolog ptáka
už vím,co domů nechci,by mi z něj za chvilku hráblo
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 16:54
- Nahlásit
zdarec ksindláci!
byla sem se podívat na výběráku v české třebové, počasí parádní, i když stále zima...no nespálila já jsem si celej ksicht?? jistě...! ještě že jsem nechala doma ty sluneční brýle, páč to bych vypadala jako ouplnej kokot.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 18:25 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Brej den, ksindlicky.
miisha
ještě že jsem nechala doma ty sluneční brýle, páč to bych vypadala jako ouplnej kokot.
Ti dik! Ja sem je doma NENECHALA! A byli jsme se podivat na rtw cupu, celej den xichtem proti slunicku. V kramu se mi ted lidi bezostysne smali.
Eire
Vobcas mu neni rozumet, ale mele hezky. Kacour blaznivej!
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 18:37
- Nahlásit
Fifi
madam, je mi vás líto, ale řežu se smíchy
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 18:42
- Nahlásit
miisha
řežu se smíchy
Dalsi takova!! Kdyby to nebyl muj xicht, smala bych se tez.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 18:44
- Nahlásit
Fifi
no já vím moc dobře jak to vypadá mít takový brejle na ksichtě, ale dnes jsem vykutáleně ty brejle nechala v autě a div venku neoslepla, ale vyplatilo se Pálí mě čelo................au..........
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 18:44
- Nahlásit
miisha
Fifi
čus škvarcíí..děkuji za usměvnou chvilku,to víte nic nepotěší ,jak cizí neštěstí Ale namyslím to vážně samo
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 18:52
- Nahlásit
Zdar lidičky
miisha
Fifi
sem byla na klubovce a chytře si stoupla tak, abych měla čumák ve stínu, takže nejsem vůbec opálená , ale jsem pro změnu dopálená a to pekelně, páč to byla výstavní hrůza ( a to nemluvím o tom, že tam bylo pár vystavovatelů, kteří asi nikdy neslyšeli nic o ukazování psích zubů či ohmatání kulek u psů.... )
Viděla jsem tam Jiříkovo a Fajku ....bohužel jsme názor na "hodnotu" rozhodčích a na jejich posuzování měli stejný
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 18:52
- Nahlásit
Eire
my víme držko držkatá
Ebony
naval foto Morgánka
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 18:55
- Nahlásit
jablunka
o velkým baráku mi ani nemluv ... ráno začneš a než skončíš, tak můžeš pokračovat. Máme 4+1, k tomu dvě chodby a koupelku s hajzlíkem... sklep a půdu má na starosti mužskej, to by mně jinak totálně šlehlo...
wami
Buď mi oznámí, že žijou, nebo nebude žít, až dojedou...
můžu být mouchou, až budete na tohle téma mluvit?
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 18:56
- Nahlásit
brut
Viděla jsem tam Jiříkovo
Co si pamatuju má tibetky,že co to bylo za klubovku naval info
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 19:09
- Nahlásit
Eire
Co si pamatuju má tibetky,že
jj, mají tibetky... v počtu 3 kusů
bylo za klubovku naval info
málopočetný plemena....a já byla u svých a mluvila s tibeťákama a pár akiťákama. Jukla jsem ještě na pár dalších, ale vzhledem k pozdnímu začátku jsem toho moc nestihla
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 19:13
- Nahlásit
brut
málopočetný plemena....
taky prosím o info, kde kdy jak. Kolegyně má jakýsiho dlouhosrstýho vipeta a chce na výstavu a od chovatelky nemůže vymlátit žádný info kloudný.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 19:22
- Nahlásit
brut
chytře si stoupla tak, abych měla čumák ve stínu
Tam to neslo, si takhle chytre stoupnout, sesmahnuty byli vsici, panove plešky a damy frnaky. Holt jarni zradny slunicko. Uz se do me dava zimnice, to bude skvelej vecir.
miisha
A jak vyberak, hezky vykony?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 19:28
- Nahlásit
miisha
taky prosím o info, kde kdy jak.
tohle pořádá Klub málopočetných plemen... byla to klubovka se zadáváním titulu. Další bude v červnu, ale vipeti k nám myslím nepatří.
Fifi
Tam to neslo, si takhle chytre stoupnout, sesmahnuty byli vsici, panove plešky a damy frnaky
juj, bych se dobře bavila
Sem dneska dostala další orchidej do sbírky Zjišťuju, že tohle je kytka přesně pro mně... vůbec si jí nevšímám, ona stále žije a navíc dokonce kvete
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 19:36
- Nahlásit
Fifi
A jak vyberak, hezky vykony?
sem byla poprvé koukat a bylo jsem překvapena i docela nehezkými výkony, na to že to byl výběrák. soutěžila myslám jediná dobrmanka mezi ofčáky a malinois a natrhla jim prdel v poslušnosti Sice pokadila 2 cviky, ale to předvedení bylo naprosto nekompromisní i když....mě se třeba víc líbí, když pes kouká s hlavou vytočenou než když ji má kolmo k zemi, ale tak neva no
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 19:52
- Nahlásit
jablunka
by mi z něj za chvilku hráblo
Prdlačky,je milej,zdraví mě čau p*čo,miláčku nebo bejkůůů a mele a mele a když zapomenu ho osprchnout ,připomene mi to ,syčí na mě jak sprchovátko..
brut
to je pravda mě orchidejky taky jedou jak plevel,čím méně péče,tím líp
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 20:01
- Nahlásit
Eire
to je pravda mě orchidejky taky jedou jak plevel,čím méně péče,tím líp
mno, tý péče se u nás opravdu nemusí bát žádná kytka... proto přežívá jen ibišek, vánoční hvězda ( stále ještě kvete- když jí nesežere kočka), orchideje a ještě nějaká kytky s bílými květy. Vše ostatní zahubím ani nevím jak rychle....
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 20:57
- Nahlásit
Fifi
Ebony
jsem si teď vzpomněla, že ste řešily ňákou borderu z Roudnice. Tož to je dobrej úlet, mě to došlo až teď
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 21:03
- Nahlásit
miisha
Tož to je dobrej úlet, mě to došlo až teď
A co jako? Jj, ptala jsem se dneska kamosky, co tam byla a bordera mela pry naprahy - to pro Ebony, jak se ptala.
A vubec, Ebony - co pan celebrita Morgenovic???! Uz ho Rufus stihnul sejmout?
.....stale rudnu cim dal vice, zatimco okoli oci bledne....
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 21:09
- Nahlásit
Fifi
A co jako?
no niiic, že bomba lidi běžně prodávaj psy páč nejsou dostatečně talentovaní a na výběrák pak jde někdo s borderou, to je právě skvělý.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 12:00
- Nahlásit
tak lidi, mám jen jednu fotku, víc mi nejde nahrát, blbne mi nějak připojení...navíc stejně moc fotek nemám, Morgánek je mi pořád přilepenej na noze, to se blbě fotí.
A jdu spát, spala jsem asi tři hodiny a mám dost
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 12:09
- Nahlásit
tak ještě jedna, pro Fifi, sehnala jsem i ten červenej koberec hned mi ho pochcal a pos..l
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 12:28
- Nahlásit
Ebony
Zdravime pana Morgana! Bude z nej kusanec, tlapajzny ma poradny a ta maska tmava Voni vypadaj tak rozkosne, kdyz jim ucha este nestojej a takhle se jim bimbaj po hlave ruzne do stran.
hned mi ho pochcal a pos..l
Bodejt by ne, asi si precet napis a dal najevo svuj nazor na tuto znacku.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 12:33
- Nahlásit
Fifi
Bude z nej kusanec, tlapajzny ma poradny
no, nevím jak na fotkách, ale v reálu je celkem drobnej, spíš celej dědek Bandas, i v povaze ale možná je to tak lepší
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 12:46
- Nahlásit
Ebony
No na fotce vypada mohutne, ale kdyz rikas, ze to bude Droběn.. tak ti budu verit. At se mu u vas libi a spolecne at se dari!
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 13:32
- Nahlásit
přátelé z klubu Ksindl,
mám první videa ze cvičáku, ale nevím jestli se tím mám chlubit
Ebony
celebrita na červeným koberci prej
|
Fifi
Člen |