Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Pro Ebony jen tak
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 193 . 194 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 13:08
- Nahlásit

Neessi
Ještě že jsem se na ty vokna vyprdla,počkám až sopka dosoptí !
Ale já zase konečně po 14dnech pověsila prádlo venku!!!!Žádnej sopečnej prach necíííííííííííí!!!!!!!

miisha
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 13:12
- Nahlásit

jablunka
Žádnej sopečnej prach necí
no pozor, to není jen tak ledajakej prach...ten je až z Islandu!

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 13:18
- Nahlásit

miisha
no pozor, to není jen tak ledajakej prach...ten je až z Islandu!

To je mi fuck,i gdyby byl z Měsíce,tak ho nechci.

Neessi
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 13:21
- Nahlásit

miisha
proč ji tam máš když tu píšeš že máš motorkářskou famílii

Páč už všichmni předci motorkáří umřeli a jsem na všechno sama,takže jsem to dala ke kamarádoj kvůlivá sváření nášlapky.

Neessi
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 13:23
- Nahlásit

jablunka
konečně po 14dnech pověsila prádlo venku!!!!
Měla jsem to taky v plánu-mám volno,venku větříček,sluníčko a plný 2 pračky prádla.....bílýho.Nebudu to riskovat,co kdyby se trefili s tím popelem !

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 13:24
- Nahlásit

miisha
kolobka je domááááááá
No konecne! A co ty chranice, na hlavu, na kolena, lokte, mas?

jablunka
konečně po 14dnech pověsila prádlo venku!!!!
Ty nadelas, az to oschne, vyklepes a je to.

miisha
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 13:30
- Nahlásit

Neessi
kvůlivá sváření nášlapky
nojo, tak svařovat každej neumí a bez nášlapky to nepojede
Fifi
A co ty chranice, na hlavu, na kolena, lokte, mas?
nemám eště, kúpim kúpim některej víkend

argosek
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 13:58
- Nahlásit

Neessi

S elektromotorem nebo spalovacím?
To já bych vzala tu el.čtyřkolku a upravila ji.Hlavně bych přidala solární panel s dobíjecí baterií a byla bych ekologická

s elektromotorem, prosim, ty spalovaci jsou slozite na udrzbu, nic pro zacatecnika, a navic jsou hlucnejsi.

s tou ctyrkollkou to asi jednou takhle udelam, ale zatim mi zkuseni chlapci poradili tohle auticko - ze to urcite zvladne, to co potrebuju .

brut

nějak se v těch informacích o autě ztrácím.. má kola na "pérkách" tak, aby byl schopný přejet třeba klacky či jiný hodně nerovný terén?

ano prosim - jsou to zmenseniny monster trucku - to jsou takova ta auta, co prejizdeji jina auta, takze na to, jak jsou mala, zvladaji docela narocne tereny. koukal jsem na par videi a fakt jsem cumel.

Fifi

Pane, o modelu letadla jste nepremyslel? Pak by vam odpadl problem s terenem, vypousteni lana by se tez jiste nejak poresilo.. a pokud byste pridal i cisternicku s vodou a rozstrikovac, meli by to psickove i se sprchou, po aerocoursingu.

to viubec neni spatny napad, slecno fifi, ale myslim, ze budu mit dost potizi naucit se poradne ovladat to auticko, natozpak letadlo nebo helikopteru. jednou bych si ale neco litaciho na dalkove ovladani koupit chtel a pak to vyzkousim

a ted mam radost, protoze mi privezli novy notebook s monstr displayem a muzu jit vencit. doufam, ze me s touhle vobludickou pusti do letadla.

Ebony
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 14:35
- Nahlásit

miisha
kolobka je domááááááá
i ta moje?

Neessi
to já mám kolobrndu u jednoho motorkáře už přes rok
si kup co miisha, je levná, tedy zatím, mají na to nějakou akci

teď odjel veterinář, naočkoval půlku psů, bohužel Ermínka už ne, prý už to nemá cenu...

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 14:41
- Nahlásit

Ebony
bohužel Ermínka už ne, prý už to nemá cenu...
To je pan pajda? Se zase zhorsil? A nema cenu.. sadlo se taky jakoby neockuje, a jak se zvesela kutali.

Ebony
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 14:48
- Nahlásit

Fifi
tak nezhoršil, ale prostě už mu ten zadek moc nefunguje, ale zatím vše zvládá bez pomoci, žere, venčí se a sám se přemisťuje, tak ještě počkám.
Navíc se mi nechce kazit zítřejší den...

miisha
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 14:54
- Nahlásit

Ebony
i ta moje?
jistěěěě

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 15:29
- Nahlásit

miisha
Ebony
i ta moje?
jistěěěě

Kolobrndi Kralovstvi?

Ebony
Navíc se mi nechce kazit zítřejší den...
Doufam, ze panu Morgenovi natahnete aspon cervenej koberec na privitani! Takova celebrita!

miisha
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 15:33
- Nahlásit

Fifi
Kolobrndi Kralovstvi?
megalomanství

Eire
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 15:40
- Nahlásit

Huž sem tu, týý jo,tadyk je to úplně technická forasamý kolobrndy,a hammery pro vyběhání psáků a dokonce letecký coursing.A jako technické zázemí, stájová dílna" metal gynda"

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 15:46
- Nahlásit

Eire
stájová dílna" metal gynda"
se bude jiste majitelce libit, este ji nech vytisknout naky letaky a bilboardy.

Eire
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 15:56
- Nahlásit

Fifi

este ji nech vytisknout naky letaky a bilboardy.

No to je nápat,fčilka vyrejžuju majlant na tom xindlu s PP,tož to by šlo.

miisha
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 15:59
- Nahlásit

jedu na cvičák, zdar večer

Ebony
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 16:16
- Nahlásit

Fifi
Kolobrndi Kralovstvi
no jasně, jsem se rozhodla, že aspoň jednu kolobku na dva psy

Doufam, ze panu Morgenovi natahnete aspon cervenej koberec na privitani! Takova celebrita
no to je fakt, aby se mu u nás vůbec líbilo, třeba se ve vchodě, až uvidí ty opatlaný dveře od psích baheních tlap, otočí a vrátí domů

miisha
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 20:57
- Nahlásit

brej večíř,

tak jsem po půl dni našla klíče, abych mohla dotáhnout matky na kolobce a ze všech velikostí až do čísla 22 (nebo kolik) mě chybí 15ka kterou potřebuju...do háje mám to ale plodný den

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 22:55
- Nahlásit

Ebony
A už se jen jednou vyspíš a je doma.
miisha
ze všech velikostí až do čísla 22 (nebo kolik) mě chybí 15ka kterou potřebuju...do háje
to nasere,soudružko.

Sem přišla na to,že už mě velkej barák točí!Ráno začnu a večer padám na hubu s tím,co musí zase druhej den.A stejně nemám hotový fšechno co bych chtěla.
No pro tentokrát na to prdím,zejtra mají přijet dvě kámošky z Bylan a Pardubek,tak to nebude čaj o páté,ale víno do páté.

miisha
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 23:57
- Nahlásit

jablunka
co to je velkej barák? my máme v provozu 2 místnosti a děsím se toho, až zprovozníme celý dům

Ebony
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2010 00:04
- Nahlásit

jablunka
Sem přišla na to,že už mě velkej barák točí!Ráno začnu a večer padám na hubu s tím,co musí zase druhej den.A stejně nemám hotový fšechno co bych chtěla
proto já už nic nedělám, já začnu a než se otočím, tak je tu úplně stejnej bordel od těch pěti hajzlů, co mám doma...a hlavně teď, kdy tři dny v kuse chcalo...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2010 08:33
- Nahlásit

dobré ráno i tady všem
neesi - dnes se mi vo tobě zdálo,byli jsme u jedné paní na vejletě,měla tam zebry,tygry,ovce,milion psů a davídkovic tam byla a mi museli o dům dál,bo davídkovic nás nenechala spát na verendě,tak nás hnala ke tygrům,děsný .....

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2010 09:21
- Nahlásit

miisha
co to je velkej barák?
Pět místností,z toho nejmenší má 4x 4,5m,chodba,koupelna,prádelna (sklep a uhelnu nepočítám,tam uklízí chlap) a zahrada.
Ebony
já začnu a než se otočím, tak je tu úplně stejnej bordel od těch pěti hajzlů, co mám doma...a hlavně teď, kdy tři dny v kuse chcalo...
Eště si k tomu připočti tři haranty a neskutečnýho bordeláře chlapa a mám to to samý.

wami
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2010 10:42
- Nahlásit

bré ráno,
vy naděláte všici s barákem... já tu obývám místnosti 2 (pokoj a kuchyň) + koupelnu, a než to všechno s 2 chodbama a dalšíma 3 místnostma "pro návštěvy" vypigluju ke spokojenosti nepsí části rodiny, co mi od včerejška dojela na návštěvu, tak jsem mrkva úplně.

A to tu mám jen přes den malou žížalu, až navečer se mi tu vždycky nastěhuje celá banda, bohužel je zrovna období línání, že

Nemám kolobku, žíhaná cholera mě jednak nevnímá, druhak jí teď není ani moc jak vylítat, páč má v hubě akorát holý dasně a nemůže se o nic tahat, což ji se*e, mám debilní směny v práci, takže se nedostanu ani k netu ani na trénink...

chjo

A svěřila jsem "své" dítko Banušku chlapovi na vejlet a nemá ani tolik zodpovědnosti, aby poslal 2x denně sms, že jsou v pořádku, mě dneska asi šlehne

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2010 10:47
- Nahlásit

wami
vypigluju ke spokojenosti nepsí části rodiny, co mi od včerejška dojela na návštěvu, tak jsem mrkva úplně.
Tak tohle sem nigdy nedělala a nigdy dělat nebudu!Gdyš se k nám něgdo chystá,dostává jasný instrukce co si vzít na sebe,v tomhle vobdobí není černá dobrá,páč světlý chlupy sou fšude,a pokud s tím má problém,jezdit nemusí.O takovýhle náfštěvy nestojím.

A svěřila jsem "své" dítko Banušku chlapovi na vejlet a nemá ani tolik zodpovědnosti, aby poslal 2x denně sms, že jsou v pořádku, mě dneska asi šlehne

Tohle chlap nemůže v životě pochňápat.

wami
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2010 11:12
- Nahlásit

jablunka
Tak tohle sem nigdy nedělala a nigdy dělat nebudu!
já bych taky ne, ale vono je to s tím barákem v tudle chvíli tak trochu složitější...
vzato kolem a kolem není v pravým slova smyslu "můj" (byť jsem tu celý život), jsem tu tak nějak v pronájmu a majitelem je - jak jinak - součást nepsí části rodiny. Z jedný strany mě z toho může takhle šlahnout, ze strany druhý bych samojediná v jedný osobě celej barák neutáhla, takže takhle je to v konečným důsledku rozumný kompromis pro všechny.

Tohle chlap nemůže v životě pochňápat.

ale se ho neptám, jestli to chňápe. To dostane příště befelem. Buď mi oznámí, že žijou, nebo nebude žít, až dojedou...

wami
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2010 11:14
- Nahlásit

"své" dítko Banušku
hehe, koukám, že mi ty uvozovky ujely...
své "dítko" to mělo být

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2010 12:15
- Nahlásit

wami
kolem a kolem není v pravým slova smyslu "můj" (byť jsem tu celý život)
Tak to je na prdlačku.
To dostane příště befelem. Buď mi oznámí, že žijou, nebo nebude žít, až dojedou...
to ani jinak nejde.
Dneska mi mají přijet přez noc dvě kamarádky,jedna je těžká ekzematička,alergička,astmatička,tagže sem se pokusila odchlupit co nejvíc barák.......pro změnu sem chlupatá já.Naštěstí je to holka zlatá a nenáročná a Terezka slíbila,že vygruntí co nejvíc svůj pokoj,kde budou holky spát,tak to snad přežije,zatím přežila vždycky.

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 193 . 194 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání