Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Pro Ebony jen tak
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 193 . 194 . >>
Autor Zpráva
Roxana
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 19:32
- Nahlásit

Fifi
Ahojkyy tak teda na holej pupek a cestny pionyrsky - pis si me

kachna_
ta epka - nevim, ale znama s fenkou epileptickou ji nechala vykastrovat, zachvaty se objevovaly v souvislosti s haranim a/nebo faleskou .. ale uz je to dyl a fenka byla tehdy mlada - jak je tomu ve skutecnosti a popr. u psu, to nevim - jeste me napada prolezt odkazy u BO, tam se epilepsii myslim jako tematu dost venuji ..

miisha
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 19:34
- Nahlásit

Fifi
hele ona jí nějak moc spořádaně na psa

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 19:55
- Nahlásit

Roxana
pis si me
Tak teda na tvou dusi, na psi usi, na kocici svedomi"

miisha
hele ona jí nějak moc spořádaně na psa
Myslis? se v tom kolikrat topi, rypak zarytej, nema cas se ani nadechnout.

argosek
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 20:09
- Nahlásit

Neessi

Jak ste to myslel,pane argošku? Jen tak ?

no jen tak preci

Fifi

To by asi bylo zahlavi bez predlozky, nejspise se nedockate

proc bez predlozky? toto tema je urcene pro ebony jen tak, jako jina temata jsou pro vtipy nebo pro basnicky.

miisha
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 07:56
- Nahlásit

bré ráno ksindlové

jak se máte? máme nádherně zatažený den... zítra mám volno, jupíííí, nezapomněli jste? a snaaad mi dovezou tu koloběžku pitomou, a jestli ne, tak to zaháknu za guli a odvezu z pošty

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 08:15
- Nahlásit

čus xindlice
tady je hnusnohnusně,Mauglí celou noc proběhal na záchod a je se mnou doma,tagže zelenej den vynecháváme.

Eire
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 09:24
- Nahlásit

Zdar

http://www.youtube.com/watch?v=p7QL46cK7B8&feature =related to je pro ty,kterým tohle nepadá na hlavu,tak aby nezáviděli....

jablunka

proběhal na záchod a je se mnou doma,tagže zelenej den vynecháváme.

Chudáček malej,ale esli mu nejní dobře,tak máte zelený den doma,ni??

miisha
zítra mám volno, jupíííí, nezapomněli jste?

Ne, nezapoměli,páč já mám taky opjet volno,du pařit s kámoškama,teda pařit,votpolední čajový dýchánek to bude

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 09:35
- Nahlásit

Eire
ale esli mu nejní dobře,tak máte zelený den doma,ni??

Vono mu nic není,až na tu běhavku.Dokonce jsme měli ráno problém,páč do tý školky chtěl.Ale mám obavu,že by sme nestihli dojít.

miisha
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 09:36
- Nahlásit

Eire
tak máte zelený den doma,ni??
no taky mě to napadlo, ale říkala jsem si nebudu nechutná....
já mám taky opjet volno
jak si to představuješ jako?
votpolední čajový dýchánek to bude
po anglicku

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 09:37
- Nahlásit

Eire
miisha
votpolední čajový dýchánek to bude
po anglicku
čaj o páté?

miisha
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 09:41
- Nahlásit

jablunka
čaj o páté?
tak nějak Ale já jsem čajová a já piju čaj několikrát denně no- černej teda...ceylon

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 09:49
- Nahlásit

miisha
Ale já jsem čajová a já piju čaj několikrát denně no- černej teda...ceylon
Taky sem čajová,ale z černejch piju jen ten s irskou whiskey,jinak sem na bílý čaje,rooibois a přez zimu ovocný,ale musý to bejt kusový,abych je mohla vyžírat.No a ujíždím na mátovým.

Eire
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 09:51
- Nahlásit

jablunka
miisha

Jj a jak tu psala minule Jebloň,ulítám taky na rooibosu,Samuraj je bezva a Lákavé pokušení znáš?A Chladivé jahůdky jsou taky gút a ještě Slunce v buši...mňam.

Ať už vyleze to fluníčko,a Ebony podá hlásání,zda muž už ví.

Eire
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 09:53
- Nahlásit

jablunka
přez zimu ovocný,ale musý to bejt kusový

Jsem dělala ovocný pečený,znáš??

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 10:00
- Nahlásit

Eire
a Lákavé pokušení znáš?A Chladivé jahůdky jsou taky gút a ještě Slunce v buši...mňam.
Neznám,ale už vím co vozkouším.Já sem v tomhle konzervativec,jak mi něco sedne,většinou se toho držím dokud to vyrábí.
Jsem dělala ovocný pečený,znáš??
Měla jsem ho jednou u kamarádky,taky si je dělá a byl moc dobrej,ale sama sem ho nedělala.Asi od tebe potom vyžumrám recepis.

miisha
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 10:08
- Nahlásit

Eire
no ten roiboos, ten jsem poprvé ochutnala až letos a normálně mi to chutnalo páč já ovocný třeba nepiju vůbec...až na vyjímky jako třeba jabko se skořicí

brut
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 10:27
- Nahlásit

Dobré ránko ... teda jak komu, já vstávala před chvíli a jsem celá polámaná. Se budu muset jít "vylítat" s plesnivcema, třá to zabere

Fifi
Heleeeeee, pani, neco pro tebe!
jůůůůůůů, supéééér. Díky, tohle musím pročíst
Včera mi holky přítel koupil knihu Čtyřlístku a prý je super, takže jí dostanu k narozkám ( vyšlo dalších 5, tak prý mi koupí postupně všechny ).... a k dokoupení už mi chybí jen 5 starých čísel ( buhužel budou dost nedostupný)a budu mít všechny do čísla 170 ( další už se mi tak nelíbili)

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 10:38
- Nahlásit

miisha
roiboos, ten jsem poprvé ochutnala až letos a normálně mi to chutnalo páč já ovocný třeba nepiju vůbec..
Ale rooibos není vovoce,je to :Rooibos (Aspalathus linearis) je bobovitá rostlina, používaná na výrobu bylinného čaje. Již přes mnoho generací je tento nápoj populární v Jižní Africe .

brut
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 10:41
- Nahlásit

jablunka
Eire
rooibos můžu taky, ale jen obyč, ovocný piju jen sypaný ( v pytlíku jsou hnusný), ale miluju zelený a bílý...ovšem nejvíc u nás jde černej a bylinkovej ( já bez máty, páč na ní mám nějakou alergii či co... pokaždý je mi blbě od žaludku)

miisha
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 10:47
- Nahlásit

jablunka
pani, právě jste to okopírovala z internetu a vytahujete se tady na mě u mě to spadá kategorie ovocných čajů, kolegyně mě dycky říká "dej mi ten tvůj jehličnatej"...takže tak no
A jako mezi náma - všechny "čaje" které nejsou z čajovníku nejsou čaje ale vývary a odvary

Eire
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 10:48
- Nahlásit

miisha

Tady to je pěkně popsaný http://www.caj-kava.eu/rooibos-honeybush.html

brut

No u nás mátovej a bylinky,to jsou stálice a pak ten rooibos,semotamo zelený.Taky všechno sypaný,máme tu krámek s čajíkama Oxalis

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 10:49
- Nahlásit

jablunka
psala jsi o lacláčcích: http://www.veselanohavice.cz/vn-uvod/

add. epilepsie - kastrace. Makrel vedle v tématu vymyslela, že to může být z toho důvodu, aby se nerozrušoval třeba tím, že v domě hárají fenky, že se prostě snaží eliminovat veškeré možné příčiny. Eire, díky za odkaz.

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 11:05 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

kachna_
psala jsi o lacláčcích:
No jo,ale já psala o klasickejch modrejch tepláčkách,jiný laclový doma máme,od kraťasů až po rifle.
Myslela sem takové,co se za totáče nosily v jeslích a školkách,ale ať hledám jak hledám,nemůžu nikde najít obrázek.

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 11:08
- Nahlásit

jablunka
prostě ta látka, co dítě nevypadá jak prase, když jednou přeleze po vytřený podlaze? Chápu, když seženeš, dej mi prosím vědět

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 11:22
- Nahlásit

kachna_
prostě ta látka, co dítě nevypadá jak prase, když jednou přeleze po vytřený podlaze? Chápu, když seženeš, dej mi prosím vědět
Jo,to sou přesně ony.
Já ještě dvoje mám,jsou to tepláky snad ještě po mě,ale ty sou tak do 2 let a to uřž fakt neoblečem.

brut
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 11:25
- Nahlásit

Eire
máme tu krámek s čajíkama Oxalis
ten je dobrej .... já kvůli nim musím do Práglu. Tady máme sice čajovny dvě, ale ani v jedný neprodávají jiné čaje než ovocné a i těch je jen pár

jablunka
Myslela sem takové,co se za totáče nosily v jeslích a školkách,
ty byly minule na ČT v Retru a jak jsem se u nich bavila

Mathea
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 13:40
- Nahlásit

Bre popoledne,
sedim tu na uzasne zabavnem predmetu a za pul hodky vyzaduju, abyste ne me sici myslely, pac pisu logiku. Bude sranda velika Ale fcera to bylo lepsi, nemohla sem luxovat, malem sem podpalila barak, zjistila sem hotspot i u cuby, kera ho za skoro 7 let ma poprvy (snad to bude jen po tom oslabeni po operaci, pac osetrovat oba zlataky s tim samym je uz trochu masakr) a do toho sem se snazila ucit a nezabit Britaka Byl to zas fajn den

Ebony
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 13:41
- Nahlásit

argosek
já si sem k počítači klidně sednu jen tak, jen nevím, co z toho budete mít

Eire
muž už ví, jsem se blbě ukecla

a zase tady celý den leje....

argosek
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 14:00
- Nahlásit

Ebony

já si sem k počítači klidně sednu jen tak, jen nevím, co z toho budete mít

jestli mate webkameru a skype, tak bezesporu hodnotny kynologicky zazitek

Ebony
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 14:37
- Nahlásit

argosek
jestli mate webkameru a skype
nemám

tak bezesporu hodnotny kynologicky zazitek
tak málo?

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 193 . 194 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání