Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Pro Ebony jen tak
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 193 . 194 . >>
Autor Zpráva
miisha
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2010 18:51
- Nahlásit

wami
zdar ksindlice, děkujem za pochvalu
mám jediný dvě klíčový slova "trpělivost" a "balonek", ty drobný pokroky, co vidím, vidím asi fakt jen já
a to jsem chtěla psa, co bych nemusela ke spolupráci ukecávat si už nikdy nic nepořídím s jakýmkoliv ani utajeným úmyslem

mluvíš o žíhancovi? naval video
Fifi
čéče mě dneska tak pálí čelo...a to sem měla krém na držce dneska!

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2010 19:03
- Nahlásit

wami
taková "poněkud méně fena", co?

náhodou je to echtčuba,žádná skalára- : ) To bys měla slyšet ty požadavky ,kdy budou štěňata !

wami
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2010 19:18
- Nahlásit

miisha
naval video
video nemám, neb nemám na co točit. starý komapkt odešel do křemíkového nebe a zrkadlovka, co fotím, je už taky vykopávka a tehdy zrcátka točit neuměly.

takže jediný videa, co zkusím nahrát, jsou ze zimní agi intenzivky - Lump a Meluzína...

Neessi
náhodou je to echtčuba,žádná skalára- : )
tož to ja, aby aby se jí pan ženich enlek a neutek

miisha
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2010 19:30
- Nahlásit

wami
od někoho vysomruj, dneska se natáčí i na mobily a pro ilustraci to stačí ze zimní agi intenzivky - Lump a Meluzína... ale ty mluvíš o Beru ne? Hele trpělivost přináší růže

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2010 19:31
- Nahlásit

wami
tož to ja, aby aby se jí pan ženich enlek a neutek

čéče, vona se těm psům ,kupodivu,děsně líbí.Asi má charisma

wami
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2010 19:33
- Nahlásit

miisha
dneska se natáčí i na mobily a pro ilustraci to stačí
jsem zkoušela, ale mám to zas v nějakým připitomělým formátu a nejde to zkonvertovat... a navíc, to by někdo musel točit nás a to už je v loji úplně...

Lump a Meluzína
tsss, ti dva sice nejsou Beru, ale sjou to první videa, který se mi podařilo vymámit, po cca roce!

Hele trpělivost přináší růže
no, jak už jsem psala výše, to je taky to jediný, v co doufám...

miisha
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2010 19:33
- Nahlásit

Neessi
Asi má charisma
je to dračice a to chlapy rajcuje

wami
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2010 19:34
- Nahlásit

Neessi
Neessi
Asi má charisma
po paničce, ne? jakej pán, takovej pes...

miisha
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2010 19:36
- Nahlásit

wami
jo mě to nejdřív z foťáku ňáko nešlo, ale hodila jsem si to do formátu .mov, což přehrává realplayer, ten se dá stáhnout na netu a už to valim na youtube
no, jak už jsem psala výše, to je taky to jediný, v co doufám... a co už umíte? nebo co máte rozdělaný?

wami
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2010 19:54
- Nahlásit

miisha
jo, z foťáku OK, to mi šlo, ale z toho mobilu je to ňáký divný...

a co už umíte? nebo co máte rozdělaný?
tak když (!!!) se Berunka soustředí, umíme tunel, i mírně zahnutý tunel, na ruku stopku na sestupce, toč (kolem vlastní osy doprava), kros (kolem vlastní osy doleva), sem (stahování kolem bočnice), tady (běh na ruku, případně i do zatáčky)...

s mým úprkem dozadu se nám tu a tam podaří hezká přivolávačka, rozumí sedni a na pamlsek lehni... zkoušíme chůzi u nohy, na pamlsek cca 3-5 kroků...

a z toho občas hrajem hru "chyť si svého holanďáka", když kolem nachystané odměny plynule prosviští kamsi v dál, když pome podezření, že by mohla do auta, tak ohluchne úplně, a když není pořádně vypohybovaná před tím, než po ní něco chcu, tak se to zvrhne v hru na zeměkouli a měsíc - já procházím zvolna kolem a Berunka pilně rotuje...

už asi 14 dní mě i vítá, když přijdu

je fakt, že s ocasem dolů ji člověk téměř nevidí, ze zmijky už byla dávno překřtěna na "choleru", o hračky se s ní už pomalu nechce tahat nejenom Meluzína, ale ani velcí, a začíná zkoušet, koho by tak mohla jen tak proforma sežrat...

prostě cvok, no

miisha
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:04
- Nahlásit

wami
umíme tunel, i mírně zahnutý tunel, na ruku stopku na sestupce, toč (kolem vlastní osy doprava), kros (kolem vlastní osy doleva), sem (stahování kolem bočnice), tady (běh na ruku, případně i do zatáčky)...
to mluvíš teď asi o agility co?
na pamlsek lehni... zkoušíme chůzi u nohy, na pamlsek cca 3-5 kroků...
no bez pamlsku ani rána, to je přece jasný
už asi 14 dní mě i vítá, když přijdu
co dělala před 14 dnama?

miisha
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:07
- Nahlásit

wami
prostě cvok, no
no ono to tak asi nevypadá, ale juno je taky magůrek, doplácím na svůj pomalej postřeh - to je věčně berany duc, hlavička do mých brejlí, pecka do zubů, prokouslej prst apod. Z poslušnosti za chvíli budu mít na prstech pahýlky, jak je žravá, už nevím jak ji to mám dávat

wami
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:13
- Nahlásit

miisha
to mluvíš teď asi o agility co?
na ja

no bez pamlsku ani rána, to je přece jasný
u nás to tak jasný není, občas to na pamlsek jde, nicméně některé věci jen za tahací uzlík, to je jak kdy a jak co

co dělala před 14 dnama?
s*ala na mě, jsem jí nestála ani za přivítání

Z poslušnosti za chvíli budu mít na prstech pahýlky, jak je žravá, už nevím jak ji to mám dávat
zodle dělá s požitkem Lump, dycky mi řezákama přejede po prstech... mám jeinou radu, jak to dávat - hlavně rychle!

wami
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:25
- Nahlásit

miisha
vyhrabala jsem tak 3 týdny starou fotodokumentaci...

další na rajčeti...

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:29
- Nahlásit

wami
3 týdny starou fotodokumentaci..
To je buchticka prouhovata rozkydla!
zvrhne v hru na zeměkouli a měsíc - já procházím zvolna kolem a Berunka pilně rotuje...
Ja mam mohutnou predstavivost.. hryzes se pri tom do ruky, at udrzis trpelivost na uzde?

miisha
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:36
- Nahlásit

wami
s*ala na mě, jsem jí nestála ani za přivítání
tomu nerozumim, měla něco lepšího na práci? nebo se jen tak válela na zemi?
mám jeinou radu, jak to dávat - hlavně rychle!
jako já už fakt nevím, jsem to házela trošku z vrchu, to nám ale padá, teď to dávám mezi palec a ukazováček, tak mám zas ožranou kůži v tom místě, ale zdá se mi to míň bolestné
vyhrabala jsem tak 3 týdny starou fotodokumentaci...
no fidiš, tak přivolání bude v pohodě, ne?

wami
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:38
- Nahlásit

Fifi
To je buchticka prouhovata rozkydla!
tyvado, jsem si to myslela taky... ze stejný sérky fotek je tadleta:

a dneska mi přišly fotky, že ségra Berunky ("Bruna" ) jela do nového domova...

tak mám pocit, že jsme na tom pořád ještě dobře

miisha
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:39
- Nahlásit

miisha
btw vy máte 4 měsíce, my cvičíme od 6 měsíců, spíš 7...ale tebe asi trápí, že je jak na gumě co?

wami
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:40
- Nahlásit

miisha
tomu nerozumim, měla něco lepšího na práci? nebo se jen tak válela na zemi?
ne, já přišla, Melzí mě vítala, ona mlátila Meluzínu. Popřípadě, po vystěhování ven, jsem já přišla, a ona prosvištěla okolo ořvávat sousedojc ovčouna. Takže - ano, měla vždycky něco lepšího na práci. Já fakt slavím i to, že mě vlastní pes vítá!

no fidiš, tak přivolání bude v pohodě, ne?
je krásný, jak ty fotky klamou

miisha
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:40
- Nahlásit

wami
ségra Berunky ("Bruna" ) jela do nového domova...

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:41 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

wami
tyvado
Tyvado, ja mela na mysli ten jeji posez! nic jinyho a navic to mela bejt jako pochvala, vis?!
Ad segra - ta ma docela vyplasenej vyraz (+ edit vyzivnou kondici ) - nebo se mi to jen zda? Neznam holandskou mimiku.

miisha
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:42
- Nahlásit

wami
e krásný, jak ty fotky klamou
tak dokud nebudeš mít videa, můžeš nás balamutit malamutit
á fakt slavím i to, že mě vlastní pes vítá!
no třeba u nás sou i lidi, kteří slaví, že jim pes žere pamlsky, což zrovna pro mě je těžko pochopitelné, že...

wami
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:45
- Nahlásit

miisha
btw vy máte 4 měsíce, my cvičíme od 6 měsíců, spíš 7...ale tebe asi trápí, že je jak na gumě co?
víš co, to je právě ta prča, já vypadám, jakože cvičím... Berunce je měsíců 5, ale právěže jediný, o co se pokouším, je, aby znala vlastní jméno, aspoň po mě otočila hlavu, když jí zavolám, a aby si chodila ke mně aspoň pro pamlsek.

Ten zbytek, co jsem vyjmenovávala, vznikal formou vyložený hry s klikrem, když byla ještě tma a nedalo se chodit ven, a teď to tu a tam zopáknu, až na sedni a lehni je to ale jen a jenom o tom, aby byla ochotná vydržet chvilku v kontaktu.

Celý cvičení je cca 3-5 minut za celý den...

jinak se hlavně taháme (teď ne, teď přezubuje), balonkujeme, chodíme na prochajdy, socializujeme s cizíma psama a prostředím, a občas ji na cvičáku protáhnu tím tunelem.

A hooodně mazlíme, a pečujem, taky proto ta radost z vítání, že se to konečně posouvá tak jakože mě začíná brát na vědomí...

miisha
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:49
- Nahlásit

wami
taky proto ta radost z vítání,
vidiš no, ale to je přeci posun jak sviňa, nebuď nenažraná

wami
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:49 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Fifi
Ad segra - ta ma docela vyplasenej vyraz (+ edit vyzivnou kondici ) - nebo se mi to jen zda? Neznam holandskou mimiku.

hele, je v 5 měsících druhej den v novým domově... je rozkydlá, poněkud (nebo cholera hubená ) a je taková... proti Berunce, jak to říct... mírná...?
http://aksil.rajce.idnes.cz/2010-04-17_Bruna-1-den /#album

Tyvado, ja mela na mysli ten jeji posez! nic jinyho a navic to mela bejt jako pochvala, vis?!
jo, tak to jo... to děkujem!

wami
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:52
- Nahlásit

miisha
taky proto ta radost z vítání,
vidiš no, ale to je přeci posun jak sviňa, nebuď nenažraná

taky pravda, asi máš recht...

ovšem, s nostalgií vzpomínám na závislost páně Lumpovu (dobře, opravdu ve štěněcím věku to BYL závisláček) nebo Meluzínčinu, která již od prvních minut za mnou chodila jak ocásek a neustále na mě upírala oči plné lásky...

brut
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2010 21:53 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

Ebony
krásné štěnítko, gratuluji... hlavně ty ušiska jsou úžasný

miisha
videjka supéééér .... maličká je moooc šikovná

wami
sem na zmijku zvědavá... piraňa má hrací absťák, tak si bude mít alspoň s kým hrát

Neessi
téééda, to je zákus

miisha
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2010 22:05
- Nahlásit

brut
díííík ale maličká už moc nejni

brut
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2010 22:21
- Nahlásit

miisha
ale maličká už moc nejni
mno, to asi ne... si stále myslím, že je tak velká, jak jsem jí viděla a chovala, teď bych se jí zřejmě lekla

miisha
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 07:42
- Nahlásit

bre rano vsem,

je tu zas pindeli, jeste ze mam v patek volno

Sinu si to takhle karou do prace a co nevidim...objizdim prejetyho bazanta, stejne jako tucet aut prede mnou a druhy bazant si ho nerusene dava ke snidani

Tak to aby rec nestala a neco jste se dozvedeli ze sveta zvirat

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 193 . 194 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání