| Autor |
Zpráva |
Neessi
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 20:32
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/krimi/198109-zlodej-ukradl-a uto-i-s-miminkem-a-psem.html
Myslím,že tohle by se mi stát nemohlo- bo přehlídnout moji Bordžínku v autě jde asi těžko
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 20:43
- Nahlásit
miisha
prosimtě jaks došla na takovou krávovinu?
No prostě to tak je,odjaktěživa a v určitejch kilech uš je to znát hodně.
Neessi
Myslím,že tohle by se mi stát nemohlo
Mě taky ne,u nás těžko zase něgdo přehlídne ty děti.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 21:00
- Nahlásit
jablunka
Mě taky ne,u nás těžko zase něgdo přehlídne ty děti.
No jo,to je fakt
Tuhle mne stavěli policajti-jela jsem jen já a Bordžínka ,když nás viděli zblízka ( měla jsem sklopené zadní sedačky,aby vzadu měla pohodlí),tak ani doklady nechtěli,jen se ptali,jestli tam má "ten pes dost místa " !!!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 21:15
- Nahlásit
Neessi
se ptali,jestli tam má "ten pes dost místa " !!!
Měla si říct:"Nevím jak pes,ale mamut Boženka ano."
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 07:30
- Nahlásit
dobré ráno všem tady,tak jsem včera vzala psiska do centra dění prahy - na Vaclavák a jen jsem čekala na Elišku co bude dělat,projistotu jsem měla v ruce vodítko ,no mohla jsem ho zas dát do batohu,bo šla,má dobrej čuch,takže skoro do každého hotelu,nebo nobl restaurace šla se suveréně kouknout co jako tam maj a jestli by nebylo i pro ní a tlemila se na všechny kolem,jako by tam vyrostla,tak si turisti nás zastavili 4x,jako skupina a průvodce překládál,zdali by si nemohli vyfotit skupinu mích psů ,no s dastym to šlo,ale holky nestojej,takže jsem je držela v zadu za prdelkama a voni fotili,nebo si každýho vyfotili vzlášt za pohybu a dasty miluje plyšovou hračku - chobotničku ,takže bud jí nosí nebo si jí háže sám před sebe,neudělá bez ní krok,když jde jíst,vezme si jí sebou,když jde pít to samí a když jí chci umejt tak čeká až doschne a pak si jí veme z topení a zaz jí žužlá
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 08:07
- Nahlásit
Dobré ráno všem
brezen2008
Koukám, že jsi toho včera měla fakt hodně!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 08:35
- Nahlásit
čus xindlice
Fčera sem malilinko fotila jaro........hadi a štíři už vylezli,maj předstih.
Zbytek je tady....URL
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 10:12
- Nahlásit
jablunka
fuuuuj co to sem davas jako??
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 13:02
- Nahlásit
Fifi
se toho prvniho zprava nedockala, dik. Lze z trimovani ziskat tenisovy loket?
To víš dneska se děsně krade!!Nejen tenisový loket
Jablunka
Hezkou zahrádku máte paní,takovou čarodějnou,jen ty přerostlý žížaly asi nebudou kutnat Mauglímu,když se tudle ošklíbal nad vobyč rousnicema
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 13:20
- Nahlásit
Jsem normálně vedle z chování jednoho debila samečka.Volám holčině co má ode mně feninu,zda jede na bonitaci a táák.
Founa měla vypnutý,teď se mi ozvala,že ji napadl expřítel,minule ji roztrhal origoš PP k vlkošce.Normálně ji autem zablokoval cestu,když se ve svým zamkla,tak ji poškodil kapotu a čelní sklo.Asi tu fenu budu muset na čas vzít sem,ten kretén je snad všehoschopný Ona se klepe strachy co se mu urodí v blbé palici.Svědky nemá,ale policie to řeší...
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 14:44
- Nahlásit
miisha
video nemám, jak je začnu točit, tak přestanou řádit, ale našla jsem, jak Rufus trénoval droběny
http://www.youtube.com/user/Ebonynadruhou#p/a/u/0/ at4Q-kzwR8Q
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 14:55
- Nahlásit
a valná hromada
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 17:07
- Nahlásit
Ebony
jak Rufus trénoval droběny
No on je prostě úžasnej a droběny,no tý vole,Rufus pěnu u huby jak je nasranej a ony mu olizujou hlavu.
Eire
Hezkou zahrádku máte paní,takovou čarodějnou
Doufám,že i nějakou dobu vydrží.
ty přerostlý žížaly asi nebudou kutnat Mauglímu,když se tudle ošklíbal nad vobyč rousnicema
Tak zatím se na ně chodí jen dívat.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 17:09
- Nahlásit
Ksindl vespolek preji,
to byl krasny navstevni den, Alberte. Cuby vyhlazeny do vyhlazena, navstevnice zblemcany do slizovita...
Ebony
Supeer video Se jen divim, ze maj pred nim drobeny takovej respekt, on vypada strasne legracne, kdyz se vztekli.
Valna hromada dukladna, teda. Vyhoda mensich psu a stenat, narves jich na gauc vice.
Joo a navstivi nas tu jedna nova ksindlice, ma takovou podivnou bilou chlupatici s temer lidskyma okama.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 17:14
- Nahlásit
jablunka
Rousnicee veliky! To sou slepejsove nebo uzofky? Krasny hadata Tu jsou jen jesterky. A zahradka fakt jak z pohadky
Eire
Svědky nemá,ale policie to řeší...
To je radost, aby nedopadla jak ta rodinka z Ceskych Bud. Chudak holka.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 17:21
- Nahlásit
Fifi
sou slepejsove nebo uzofky? Krasny hadata Tu jsou jen jesterky.
Slepejšové to sou a ještěrky máme taky a žere je OTA!!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 17:34
- Nahlásit
jablunka
žere je OTA!!!
To ma dobrej postreh. Si holt vylepsuje hnusnovajickovou dijetu.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 17:35
- Nahlásit
Ebony
Já ti nevím,ale ten žaškrdlík diunej , co staví do latě droběny...by se měl modlit a děkovat za každý úsvit slunce
jablunka
Tak zatím se na ně chodí jen dívat.
Ochutnávka bude následovat nu popravdě asik ne,máme je u kompostu nepočítaně...šedý,zlatý,do bronzova s modrejma zrcadlíčkama,to se žrat nedá.Ale pokoukáníčko je kouzelný
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 17:51
- Nahlásit
Eire
Já ti nevím,ale ten žaškrdlík diunej , co staví do latě droběny...by se měl modlit a děkovat za každý úsvit slunce
von je jinak hodnej, jen takovej můj malej napoleonek
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 17:53
- Nahlásit
jablunka
Rufus pěnu u huby j
to není pěna, to vyrval Jůlince kus chlupů, ale jinak on se musí akorát vztekat, protože tou svojí placatou tlamou ani nikoho nemůže pořádně kousnout
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 19:09
- Nahlásit
Ebony
heheee, dobry video...zda se mi to nebo ten jezevcik tam zas hrabal vzadu? umi i neco jinyho? no ja su desne zvedava na ten cirkus v nedelu, esli drobenu vubec narvem do auta
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 19:33
- Nahlásit
jablunka
ty hady máš na zahradě? Esli jo,tak mě určitě nečekej na návštěvu ! Dobře,že to vím !
Eště někdo má hady na zahradě?
Jinak jsem totál vyčerpaná,bo mi dneska měnili poslední dvě plastový okna v pracovně a ložnici. Bordel neukliditelnej,prach všude,navíc bylo zima a děsně foukalo .
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 19:39
- Nahlásit
Neessi
né na zahradě,ale kámoš má anakondičku a krajtičky
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 19:42
- Nahlásit
Neessi
ty hady máš na zahradě?
Né hady,ale slepejše a jak je známo,to nejni had,ale ještěrka.
Tagže tě čekám.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 19:45
- Nahlásit
jablunka
a jak je známo,to nejni had,ale ještěrka.
Tagže tě čekám.
Zapomeň ,pro mne je to had ! Mně vadí i delší rousnice.Když mě moje děti chtěly "postrašit",tak nasbíraly žížaly a omotávaly je kolem krku igráčkům ...........fuj,to bylo chnusný!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 19:46
- Nahlásit
brezen2008
ale kámoš má anakondičku a krajtičky
bych s ním nekámošila,co když ti sežerou Elišku !
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 19:53
- Nahlásit
Neessi
Eště někdo má hady na zahradě?
Já prosím a v množství větším,než Jablu.Ale to sou hadí ještěříí,ty na lidi nejdou
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 19:54
- Nahlásit
Neessi
Když mě moje děti chtěly "postrašit",tak nasbíraly žížaly a omotávaly je kolem krku igráčkům ...........fuj,to bylo chnusný!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 19:56
- Nahlásit
Neessi
Mně vadí i delší rousnice
Tak ty mne vadi taky, kdyz si s nima hrajou na dvorku perdelice a skubou si je na kousky.
Jinak hadove - esli mas fobii, desenzibilace snadna - pohlad si Jeblonovic Otika a pochopis, ze i had je prijemny na omak.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 20:01
- Nahlásit
Fifi
pohlad si Jeblonovic Otika a pochopis, ze i had je prijemny na omak.
Nech si to,jo! Nebo se budu bát aj Otíků! Tímhle mne krmila i moje máma,jak mají tu kůžičku ....brrrrrrrrr
A vůbec,konec hadů ,nebo neusnu.Ty fotky mi stačily na půl roku dopředu.
|