| Autor |
Zpráva |
Neessi
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 20:03
- Nahlásit
Eire
Já prosím a v množství větším,než Jablu.Ale to sou hadí ještěříí,ty na lidi nejdou
Jak f tom můžete,pani,bydlet !! Co když to vleze do baráku nebo do bazénu !
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 20:24
- Nahlásit
Neessi
Co když to vleze do baráku nebo do bazénu !
nejsou blbý,v noci po mě pochoduje jen pajúúnk(polski řečeno)pavouček,v bazénu někdy jde hodit kraula ropuška marfuška.Slepejše máme v zahradě a hodím je mazlit,Žany taky říká,"nech je bejt,ne nechci si ho pochovat,ano je krásně měděnej.."
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 20:30
- Nahlásit
Sem normální prase.....žeru už třetí talíř uzený polífky s krupkama a bandorama.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 20:32
- Nahlásit
jablunka
hlavně,že ti kutná...jsem se dneska neudržela nad kválíkem na česneku s bramkašou
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 20:47
- Nahlásit
Eire
hlavně,že ti kutná...
Bohužel pořád.
.jsem se dneska neudržela nad kválíkem na česneku s bramkašou
šiš,co mi to s Fifijofkou děláte......to bych se taky neudržela,králík je moje TOP jídlo.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 20:49 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
jablunka
uzený polífky s krupkama a bandorama.
Eire
neudržela nad kválíkem na česneku s bramkašou
Nakej den starocesky kuchyne, ne? Dneska byla prdla sosovicova poblifka a poctivy prase-knedlo-zelo.
Neessi
Ty fotky mi stačily na půl roku dopředu.
Az takova fobijka? Toz uz zadnyho hada, mate rada kone, ze? Tak poslu na uklidneni po soku ze slepysu aspon uslechtilou foto.
Ja marne dumam, co ze zvireci rise mi dela nejakej hnus pocit - ano, najdu situace - vadi mi kloši, kdyz mi vrtaj v lese ve vlasech, nesnasim vosy z duvodu alergie (ted sem byla v rouse tmy zavrazdit hnizdo v bedne na dvorku ), pabouci ja rada - na wc krmim Odulu jiz nekolik let.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 21:02
- Nahlásit
Fifi
Sestro ..neser s těma frísákama tady,neusnu
jablunka
šiš,co mi to s Fifijofkou děláte.
Tss ničeho nekonám a zítra budou pečené jitničky a jelitka s šťuchaným bramborem a kysaným zelíčkem...
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 21:13
- Nahlásit
Fifi
nojo, takový frízský koník, to je něco
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 21:20
- Nahlásit
miisha
Zdarek pani, este mate spiiicenou naladu?
Frizaci jsou uzasny, stejne jak arabi, hoven tomu rozumim, ale tydle dve konsky vemena me dostavaj. Krasa, uslechtilost, typ - ale me staci jakykoliv koniky cistit a hrebelcovat a hladit jednou za rok, ponuchnat je a nacerpat z ty hory energii.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 21:25
- Nahlásit
Fifi
Díky,pani-dobře víte,čím potěšit.I když mě dneska ta naše kobyla nasr*** - šťouchla mi do plnýho kolečka hnoje na nájezdu a samo,že se převrátilo
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 21:37
- Nahlásit
Fifi
este mate spiiicenou naladu?
ještě nejsem ani půl roku v nové práci a už mě to tam zas sere, přitom co nová práce, tak si nepohoršuju. Asi bude problém ve mě si řikám anebo musím šáhnout po úplně něčem jiným než dělám teď No ještě jsem nezkoušela podnikat a dělat rukama
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 21:42
- Nahlásit
Nazdarek xindlove, xindlice a xindlicata!
Moc krasnou prehlidku zviratek ste tu udelali
Ja uz se zacinam trosku vykresavat z apatie a uz sem schopna i varit. Ale je prijemny vas tu i jen cist
Fifijova
Pani, ste pekne nastvala moji mamu, pac sem po prezeru u tebe nebyla schopna nic sezrat u ni
Zejtra bude sranda, musim jet do skoly mezi chnusny diuny lidijove a predtim este koupit pro tchana nejaky vypinace Pak do Makra pro sejry, zas nacpu mrazaka kvantem eidamu a budu ho postupne uzirat, uz se tesankuju
Cuka a boli mi muj solidni lipom, f patek sem odhodlana konecne zajit k doktorce se zpravou ze sona, doufam, ze se zas neco nepo...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 21:54
- Nahlásit
Mathea
ste pekne nastvala moji mamu
Si to s ni pekne teda vyrikam, zejtra!
Ja uz se zacinam trosku vykresavat z apati
Kriiis, skriiiit Tak to ma byt!
f patek sem odhodlana konecne zajit k doktorce se zpravou ze sona,
Dojdi k vetce, veme ti to i s tou deluzkou a vajecnickama a nebudes se zase kroutit jak dneska.. ohranicenej lipom solidni umi vyoperovat kazdej.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 21:59
- Nahlásit
Fifi
Dojdi k vetce
Tys fakt buba, ale neskutecne Ze bych si nechala udelat liposukci rovnou i z perdele a ne jen z ty ruky? Habych byla zase stihla jako proutecek? Sem vubec pako, sem k ni mela i na tu voperaci voka sakra, by hned byla veselejsi lecba nad par sklenkama cervenyho
nebudes se zase kroutit jak dneska.
Pchhhh, ibacek todle resi taky dobre
Hele nahodou mi dneska mama rikala, jak pojala tu esej a tlemila sem se jak kun (coz je teda bjeznej stav, ja vim )
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 22:00
- Nahlásit
Peknej brej vecir! Tak jestli muzu, taky vam se obcas skaknu na navstevu, obdrzela jsem osobni pozvani, co se neda odmitnout od tety Fifijovy a Mathey, a prej ste tu samy takovy ksindlice jako tydle dve zencky, no tak me tu bude dobre
Tak hafanum zdar
Fifi, Mathea
prezer u Fifii? jakej, kde co, o nicem nevim?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 22:09
- Nahlásit
Roxana
jakej, kde co, o nicem nevim?
Tak si neusla u volantu? Krev se z zaludku presunula nakonec jinam? Panii, krasny den to byl, cubky este ted smutne koukaj. Jo a tu urajenou belgickou cekuladku mam furt zasitou v lednici, aby mi ji mathea nesezrala.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 22:10
- Nahlásit
Roxana
prezer u Fifii?
My sme vlastne vsecky jen decentne pojidaly, vid? Tri druhy priboru, jidlo o 5 chodech (to sme teda skorem splnily ), decentni chovani, vyjadrovani a vubec nam do toho neslintaly 2 cerny a 2 voskubany prasatka
Sem rada, zes sem zavitala Ale este radsi sem, ze sem te poznala, pani
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 22:14
- Nahlásit
Mathea
Tri druhy priboru, jidlo o 5 chodech (to sme teda skorem splnily), decentni chovani, vyjadrovani
Tak ted si vuuuuuuuuuul ty.
Roxana
Vitej mezi ksindlice.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 22:23
- Nahlásit
Fifi, Mathea
krasny den to byl
bat bat
cubky este ted smutne koukaj
no, u kremyla setrvalej stav, ne?? ba neee, ona je proste - kremylek
belgickou cekuladku mam furt zasitou v lednici, aby mi ji mathea nesezrala.
takze jeste je na tomto svete??
Mathea
jen decentne pojidaly, vid
jasna paka, jak jinak, v nasem pripadku?? (i kdyz opasek v dzinach mi teda tvrdi neco jinyho, zvlastni .. )
este radsi sem, ze sem te poznala
napodobne
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 22:25
- Nahlásit
Fifi
urajenou belgickou cekuladku mam furt zasitou v lednici, aby mi ji mathea nesezrala.
!!!!!!!!! F tom pripade pozaduji navratit cekuladoveho velikonocniho zajice, Mikulase a certa, adventniho kalendare tez, pac to je jako pjekne nefer vod tebe!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 22:35
- Nahlásit
Mathea
Pride na to, sezere to a bude to!! Nevracim nic z darkuch! Dortici ti byly malo??!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 05:15
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/veda-skoly/198137-klimatolog ove-patraji-po-ztracenem-teple.html
Kurňa ,kde je to teplo???????Teď koukám na meteostanici a máme tu -4,7°C
Jinak dobré ráno fšeeeem
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 07:26
- Nahlásit
Neessi
elišky nepapaj,anakondička papá prasátka a krajtičky papaj králíčky
jinak dobré ráno všem
tady je slunečno ,takže teplo je u nás v Praze
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 11:19
- Nahlásit
zduř ksindlové,
co děláte? já mám zítra volno heeeč. vítám dodatečně Roxanu
- prej máte pani ňákýho psa s lidskýma očima...no nemaj to v závěru všichni naši psíci?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 11:57
- Nahlásit
Dobré poledne xindlice
|
wami
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 12:20
- Nahlásit
miisha
ještě nejsem ani půl roku v nové práci a už mě to tam zas sere, přitom co nová práce, tak si nepohoršuju. Asi bude problém ve mě si řikám anebo musím šáhnout po úplně něčem jiným než dělám teď No ještě jsem nezkoušela podnikat a dělat rukama
hehe, to znám, co rok to nová práce, veselé CV... a i to podnikání mám za sebou, jen tedy ty výkopy jsem ještě nezkoušela... :-D
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 12:47
- Nahlásit
wami
no me to zrovna nebavi stridat to jak ponozky...tak ja bych klidne kydala hnuj u koni, ale ty penize se mi moc nelibi Hele ale tak kopat jamy takhle v lete...pak muzes pres zimu delat modelku
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 19:25
- Nahlásit
Ksindl vespolek.
miisha
prej máte pani ňákýho psa s lidskýma očima...no nemaj to v závěru všichni naši psíci?
Jenze nektery vic, az uvidis foto, pochopis. Psice ma veliky kulaty kukadla jako zrcadla, jiny nez vetsina psuch, fakt.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 19:25 - Změnil/a: Eire
- Nahlásit
Pěkný podvečer xindlice
Dodatečně vítám Roxanudo našeho vznešeného a vybraného společenství.
Nevím ,čím to je,ale sem utahaná jak kotě.Snad to je tou jarní únavou.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 19:27
- Nahlásit
Fifi
Psice ma veliky kulaty kukadla jako zrcadla, jiny nez vetsina psuch, fakt.
Fuj lický voči,asi zakletej čék
|