| Autor |
Zpráva |
miisha
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2010 19:52
- Nahlásit
Mathea
mecheche u nich? I kdyz vy ste z daleko, co?
tim lip, ostudu si nebudem delat doma
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2010 20:05
- Nahlásit
miisha
tim lip, ostudu si nebudem delat doma
Tak jen udej termin.
A vubec, kde je Ebonyjovic?? Uz ji sezral pan celebrita?
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2010 20:09
- Nahlásit
Fifi
Uz ji sezral pan celebrita?
nebo naopak?
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2010 20:34
- Nahlásit
jsem se snazila zjistit jestli ve svitavach mame taky automaticky vemeno podle vzoru Eire - nemame, ale vy treba mate, kdybyste se chteli podivat
http://www.apic-ak.cz/?path=m10|mt166|mo10745
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2010 21:37
- Nahlásit
tu jsem, nešel mi internet, ale i tak stejně nemám čas...
miisha
nebo naopak?
počjek v neděli
Neessi
tak proto máme výstavu až v neděli, když je rozhodčí v sobotu u vás na bonitaci...
si pak sdělíme vzájemně zážitky
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2010 21:39
- Nahlásit
miisha
ale vy treba mate
my máme, ale ještě jsem netankovala
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2010 21:54
- Nahlásit
Ebony
prosimte uz to mas nastudovany? mi dej vedet do zitra teda
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2010 22:15
- Nahlásit
Cuuus ksindlici
jen mam poznamku na hracky - veverky nepomlouvat!! Jsou fakt skvely Jako fakt! nejlepsi je ten parez
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2010 22:16
- Nahlásit
Eire
kde jsi?a co Mauglí ještě bekánkuje?ještě ho bolí nohýnky?
Jabloň absolutně nestíhá,opět se začínám potkávat ve dveřích.
Dnešní akce Vetamix mě dodělala(povyprávím jindy).
Mauglí bekánkuje,nožička bolí a do toho se zase rozjela alegie na bůhvíco! Ale se já si nestěžuju,jen se svěřuju(gdyby to někomu nechtělo dojít).
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2010 22:22
- Nahlásit
jablunka
klidne si postezuj...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 06:04
- Nahlásit
Dobré ránko ,ksindlice
Všem děkuji za morální podporu na dnešní bonitaci. To,že Bordžínka převálcuje figuranta je jasné ,jak facka.Už jen to,že půjdeme kousat na konec a figurant bude utahanej a Bóba bude nažhavená z toho čekání na kousání. Prostě to hárání nás odsune ! Když jsem tam posledně zahlídla těch několik psů(kluků),kteří nejevili valný zájem o figuranta,je mi jasný,že kdybych se s Bóbou "prošla po place" před kousačkama,tak by jim bonitace skončila hned
Doufám,že odchytím někoho,kdo mi to nafotí a až se vrátím ,podám zprávy ! Třá se vrátím brzy,bo nemám zapsanou genetiku v PP,páč by to na ČKS nestihli do bonitace zapsat a odeslat.Uvidím.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 09:31 - Změnil/a: Eire
- Nahlásit
krásnou xindláckou sobotu
vypadá to na pěkný den,Alberte.
http://www.youtube.com/watch?v=rZ70n7iGIt8&feature =related
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 11:30
- Nahlásit
Chjo, jak jsem byla bývala tušila,tak mi bez zápisu genetiky do PP bonitaci dnes nemohli uznat,ale zase nás nechali projít všechno "mimo soutěž" . Kontrolák super s pozn. rozhodčího "Moc pěkný" , váhy,míry ( v kohoutku 62 cm) na "sedmičku",povaha vyrovnaná.....prostě -druhá tř.chovnosti.Takže další bonitace bude nejspíš v září s potvrzenýma papírama.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 11:53
- Nahlásit
Ksindl vespolek.
Neessi
tak mi bez zápisu genetiky do PP bonitaci dnes nemohli uznat
Jejda, to sou slozitoste. To maj NO takhle drsny? - jakoby ti to nemohli zapsat, jiste si mela naky potvrzeni, o tej genetice, ne?
Ale tak aspon ste si to zkusily nanecisto, mamutka ma jen 62 cm? Bych ji rekla vic. Kolik max muzou mit fenule ofcacky?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 12:34
- Nahlásit
http://hobby.idnes.cz/gorily-v-zoo.asp
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 13:24
- Nahlásit
čaaaau křupky ksindlácký
kuuuurňa to je havaaaaaj cooo?
Neessi
tak bonitace dopadla jinak dle vašeho očekávání pani?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 13:32
- Nahlásit
Fifi
. To maj NO takhle drsny?
Mají,ale nejlepší na tom je,že v oficiálním bonitačním řádu ,který jsem pečlivě nastudovala,tam o zápisu genetického vyšetření do PP není ani slovo.Když jsem to poznamenala na místě,tak mi bylo řečeno: "Ale bonitační řád se dělal dřív,než padlo rozhodnutí o potvrzení do PP" Na to jsem řekla,že by to měli v tom případě opravit ,aby to jasně vyplývalo z prozic na bonitaci.S tím souhlasili,že mám pravdu,ale ČKS to prostě chce mít předem a basta. No tak to pošlu do Brna a bude.
mamutka ma jen 62 cm
má! Při mírně roztažených předních a fakt trochu přitlačil,aby neměla 64 měla by mít max.do těch 60 cm .........
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 13:34
- Nahlásit
miisha
tak bonitace dopadla jinak dle vašeho očekávání pani?
No jo,prostě formality ! Ale jde o h*****, hlavně že jim předvedla plný zákus !
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 14:05
- Nahlásit
Neessi
no jo, to mě nenapadlo, že nemáš DNA...být tebou, tak jedu na jinýho rozhodčího, za 62cm dává 7 jen Novotný. On vůbec jako jedinej tady rozdává sedmičky jak na běžícím páse, stačí se podívat na výsledky bonitací.
miisha
no, vyšlo mi to na hodinu a půl cesty, s tím, že jedu dodávkou, která je pomalá a ještě tě budu naloďovat, tak bych to tak viděla v půl sedmý ve Svitavách. Pak ti ještě před cílem brnku, a nevím, na který parkoviště ke kterýmu obchoďáku se trefím Ale snad tam ráno nebude takovej provoz.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 14:17
- Nahlásit
Ebony
seš si jistá na půl sedmou a neee na 6? na kterej mám teda zaparkovat? Tak já to dám ke Kauflandu, ten je vlevo před kruhákem a parkoviště bývá prázdný. Žiš já to nechcu vidět, to bude řevu
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 14:21
- Nahlásit
miisha
ten je vlevo před kruhákem
odkud vlevo?
Žiš já to nechcu vidět, to bude řevu
to bude, Morgan bude řvát stopro v autě
vem si i rodokmen radši
seš si jistá na půl sedmou a neee na 6
a to jako mám vstávat ve čtyři? Přejímka je do 8,45, a ze svivtav do Jaroměře to má být 1,5 hod. ráno snad nebude provoz, to by jsme měli stihnout...
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 14:27
- Nahlásit
Ebony
no Kaufland je hned naproti Albertu, takže místo doprava je to doleva, ale to je jedno kde, prostě cinkneš kde stojíš a přeparkuju
vem si i rodokmen radši
to maj napsaný v propozicích, tak beru
a to jako mám vstávat ve čtyři? Přejímka je do 8,45, a ze svivtav do Jaroměře to má být 1,5 hod. ráno snad nebude provoz, to by jsme měli stihnout...
se jenom ptám
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 14:52
- Nahlásit
Pomóóóóc
Může mi něgdo vysvětlit,proč ,kvůlivá natažení tří trubek na třech metrech a tažení do prádelny,je bordel v celým baráku????
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 15:05
- Nahlásit
Ebony
a ze svivtav do Jaroměře
Jaromere?? Jakoze jaromere za HK?? Vy tam zitra jedete? Nechcete si udelat vstrééču nekde na pul cesty, az se budete vracet?
jablunka
proč
Protoze krumpac.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 15:14
- Nahlásit
Ebony
tak jedu na jinýho rozhodčího
Ale na kterýho ? Poraď!
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 15:40
- Nahlásit
Neessi
napíšu ti do mailu, aby na mě zas někdo nepodával trestní oznámení
Fifi
Nechcete si udelat vstrééču nekde na pul cesty, az se budete vracet?
tak záleží, jak na tom budeme časově...a jestli nás tam hned nenaserou
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 15:46
- Nahlásit
Ebony
miisha
To mě mrzí,bych vás ráda poznala in natura,ale každým dnem mi bude rodit fena...a po smutné události z minulého týdne nechci nic riskovat.Snad pojede zasejc někdy kolem.
Neessi
62??jsem myslela že Bóža má 68 jak naše akitka přerostlá.No ,tak příště to dopadne.Jen pro zajímavost u IW se na bonitaci přihlásím,veznu PP a očkovák a je to.U čau čau ,oslovím posuzovatele,zaplatím mu cesťák a uvařím u SEBE DOMA kafíčko...
jablunkaMůže mi něgdo vysvětlit,proč ,kvůlivá natažení tří trubek na třech metrech a tažení do prádelny,je bordel v celým baráku????
Můžu,je to epidemického původu,Žany se rozhodl,že když zakoupil mega sprcháč s vanou a párou ....tak ta vobyčejná vana mušíí ven, a jeho maníci dorazili v 07 a tak klofou ,tukaj a klopí zraky dycinky,když mě potkaj v předsíni.Ale jsou to zlatíčka ten bordel není tak hrozný jak jsem čekala.No čekala,včera večer mi žanek sdělil,že má pro mě překvapení..jsem se uzarděla,zvlhla a vono PRÁSK buračka v baráku!!
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 15:50
- Nahlásit
Eire
oslovím posuzovatele,zaplatím mu cesťák a uvařím u SEBE DOMA kafíčko...
i ty jedna....!
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 15:50
- Nahlásit
Eire
a po smutné události z minulého týdne nechci nic riskovat
co se stalo???
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 16:00
- Nahlásit
Eire
jsem myslela že Bóža má 68
To má jen když je nasraná a má na hřbetu kartáč,tak dá i 70 ,ale ať je to jak chce -prostě nad soukmenovcema vyniká mohutností ! S tím nic nenadělám a rozhodčí ať si škubnou .Je to moje holčička milovaná a basta
|