Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Pro Ebony jen tak
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 193 . 194 . >>
Autor Zpráva
argosek
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 22:49
- Nahlásit

miisha

co takhle normální auto?

to bych v nem musel sedet a dela hluk - to by psy nebavilo.
no ale uz me kluci vyvedli z omylu, z to bude jednoduche - asi bych to ani neumel ridit takovy model. sakraaa. jeste mam v zaloze plan s elektrickou ctyrkolkou - a za ni tahat navnady. a asi koupim i ten navijak - uz jsem hojednou chtel koupit, ale kdyz jsem byl domluveny, ze se na nej pojedu podivat, prisla encefalitida a pak jsem uz mel par mesicu uplne jine myslenky.

ach jo, takovy dobry napad jsem myslel, ze mam a zase prd.

argosek
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 23:19
- Nahlásit

Psíček

nemuzu vam preci hned odepsat, to byste si myslel, ze jsem chlapec do vetru.

Neessi
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 05:58
- Nahlásit

argosek
jeste mam v zaloze plan s elektrickou ctyrkolkou

třá tuhle ? http://www.quad-atv.cz/Elektro-ctyrkolka-Dragon-Ni tro-500w--detail--1872.html

argosek
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 08:00
- Nahlásit

Neessi

třá tuhle ?

ta je na pouziti jako ctyrkolka moc slaba, navic by pejskum ani neujela. ovsem neco takoveho by se pry dalo pouzit jako zaklad pro postaveni toho auticka .

Neessi
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 08:51
- Nahlásit

argosek
neco takoveho by se pry dalo pouzit jako zaklad pro postaveni toho auticka .
a proč si myslíš,že jsem ti to zkopírovala? Investice by se zase o moc nezvýšila.Zabudovat radiové řízení nevyjde na moc.A rychlost 25km /h je pro psy akorát na vytrvalost.Nosnost 80kg sice není pro tebe,zato se to nepřevrhne

Eire
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 09:01
- Nahlásit

argosek
Neessi

To není marný napad.Takový coursing bez navijáku

A jelikož tu nebudu,páč mám volno,přeji aby pracující měli už padla http://www.youtube.com/watch?v=z_cKFCP9QfI

argosek
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 09:20
- Nahlásit

Neessi

.Nosnost 80kg sice není pro tebe,

chces tim neco naznacit?

A rychlost 25km /h je pro psy akorát

no rychlost 25km/h je pro psy malo - to by to hned dohnali. ale kdyz to nebude zatizene tak ta rychlost bude moct byt vyssi .

kazdopadne uz mi na autickovem foru poradili, co si koupit - bude stacit obycejny terenni model za 17 tisic a k tomu se prida nejaky bazmeg dozadu za ktery se pridela navnada a bude se dat na dalku odepnout.
jak prijde vyplata, kupuju prcka .

To není marný napad.Takový coursing bez navijáku

presne tak . jsem zvedavy, co se z toho vyklube - kdyby to psy fakt bavilo a ukazalo se to technicky spolehlive, byla by to super vec.

miisha
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 09:26
- Nahlásit

argosek
hele a kolik stojí ten naviják? To autičko je myslim hračka spíš pro tebe než pro pésky

argosek
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 09:29
- Nahlásit

miisha

navijak prijde na 30-40 tisic. ten si taky koupim, ale az budu mit vlastni velky pozemek. jenze s autickem je lepsi, ze

1) vydava zvuk jako nadopovana mys - to se mym psum bude moc libit
2) nemusim stavet "drahu" a muzu tahat prakticky cokoliv
3) muzu libovolne menit smer

blbe je akorat, ze lanko muzu natahnout na velke plose, zatimco auto musim drzet v dohledu tak abych dobre videl kam jede.

argosek
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 09:30
- Nahlásit

ostatne - napadlo me to vcera, kdyz ajsa, jako skoro kazdy den, ulovila mys. rikal jsem si, ze by nebylo spatne, kdyby nekdo vyrabel roboticke kocky, co by psi mohli honit, akorat ze takove veci asi zatim nikdo nevyrabi a auticko je skoro jako kocka.

miisha
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 09:34
- Nahlásit

argosek
navijak prijde na 30-40 tisic.
to jako fakt jo strašný....

argosek
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 09:38
- Nahlásit

miisha

mi to zas tak strasny neprijde. kdyz si vemes, jak to psy zabavi a unavi, tak je to vyborna investice.

miisha
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 09:47
- Nahlásit

argosek
prosimtě...je tam nějaký motor, ocelový lanko a nazdar - jako jak ti to nepřijde zas tak strašný Víš kolik stojí novej motor do auta? to rači kúpim psum kolotoč... jako vopravdickej, ne na běhání.

brut
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 09:56
- Nahlásit

Dobré ránko

argosek
autíčko vůbec není špatný nápad. Nedávno jsem se ptala jednoho začátečníka ( koupil si teréňáčka a je z něj nadšenej jak malej kluk), jestli by se dalo využít. No a prý ano, ale na větší psy je prý dost pomalý, takže by se muselo vymyslet jak zvýšit rychlost.
Já to brala tak, že by se za autíčko zavěsil střapec a různým kličkováním by auto dojelo ke mně, kde by střapec psi "zabili". Takže bych nemusela používat naviják a hlavně by se dalo autíčko použít i někde na louce, kde znáš terén....
Přece jen kupovat auto a ještě naviják mi přijde trochu zbytečný, hlavně když máš velký pozemek, kde můžeš trať nastavit pokaždé jinak...

brut
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 09:58
- Nahlásit

argosek
jo a podotýkám, že jeho auto není k zapůjčení.... viděl totiž jak ti moji magoři "zabíjejí" igelitovou kořist a má o svou novou hračku strach

argosek
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 10:40
- Nahlásit

brut

No a prý ano, ale na větší psy je prý dost pomalý, takže by se muselo vymyslet jak zvýšit rychlost.

ja myslim, ze to by nemel byt problem - ta auta co jsemkoukal zvladaji rychlosti nad 60km/h - nektere i nad 100km/h. ale to uz by clovek stejne asi neuridil, kdyz musis klickovat a sledovat psy .

Já to brala tak, že by se za autíčko zavěsil střapec a různým kličkováním by auto dojelo ke mně, kde by střapec psi "zabili". Takže bych nemusela používat naviják a hlavně by se dalo autíčko použít i někde na louce, kde znáš terén....

jojo, tak si to taky predstavuju - jen bych nechtel aby to jezdilo az ke mne, ale abych moh uvolnit navnadu (kure, parek, peska), kdyz uvidim, ze uz se pes po ni sape.

jo a podotýkám, že jeho auto není k zapůjčení.... viděl totiž jak ti moji magoři "zabíjejí" igelitovou kořist a má o svou novou hračku strach

:-D. to nastesti neni treba - po vyplate si koupim asi tohodle blbecka
http://www.elcar.cz/produkty_detail.php?id=2479

Neessi
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 11:37
- Nahlásit

argosek
.Nosnost 80kg sice není pro tebe,

chces tim neco naznacit?

Ne , jak tě to mohlo napadnout

bude stacit obycejny terenni model za 17 tisic

S elektromotorem nebo spalovacím?
To já bych vzala tu el.čtyřkolku a upravila ji.Hlavně bych přidala solární panel s dobíjecí baterií a byla bych ekologická

brut
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 11:45
- Nahlásit

argosek
ta auta co jsemkoukal zvladaji rychlosti nad 60km/h - nektere i nad 100km/h. ale to uz by clovek stejne asi neuridil, kdyz musis klickovat a sledovat psy
tak to je super rychlé ..... to co jsem viděla já, tak bylo pomalejší. On má zmenšeninu nějakého teréňáku ( ale nechtěj vědět jakýho, protože rozlišení auta je naprosto mimo mé schopnosti )

jen bych nechtel aby to jezdilo az ke mne, ale abych moh uvolnit navnadu (kure, parek, peska), kdyz uvidim, ze uz se pes po ni sape.
pokud by jezdilo tak rychle ( 100km)tak by s tím neměl být problém. Jen nevím, jak by jsi řešel to uvolnění, poud by auto nepřijelo až k tobě. U nás naštěstí běhají na střapec, takže by se dal udělat jen delší tažný špagát.....

to nastesti neni treba - po vyplate si koupim asi tohodle blbecka
oj, to je pěkný blbeček .... nějak se v těch informacích o autě ztrácím.. má kola na "pérkách" tak, aby byl schopný přejet třeba klacky či jiný hodně nerovný terén?

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 11:54
- Nahlásit

Bry den, automodelari!
argosek
Pane, o modelu letadla jste nepremyslel? Pak by vam odpadl problem s terenem, vypousteni lana by se tez jiste nejak poresilo.. a pokud byste pridal i cisternicku s vodou a rozstrikovac, meli by to psickove i se sprchou, po aerocoursingu.

Neessi
To já bych vzala tu el.čtyřkolku a upravila ji.Hlavně bych přidala solární panel s dobíjecí baterií a byla bych ekologická
Ja te docela zive vidim, jak sedim v garazi a montis vozitko. Kutilka Timka.

Neessi
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 12:03
- Nahlásit

Fifi
Ja te docela zive vidim, jak sedim v garazi a montis vozitko. Kutilka Timka.

Nááááááááhodou,mě tohle bavčí Ve 3.třídě jsem byla hlavní konstruktér motokár z kočárků ,bo jsem uměla vyrobit přední rejd(to víš,motorkářská famílie ),akorát že se našim ztrácely některý součástky

miisha
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 12:10
- Nahlásit

lidi skovejte pséky domů, jinak je budete mít zaprášený

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 12:11
- Nahlásit

Neessi
e 3.třídě jsem byla hlavní konstruktér motokár z kočárků
Si zena netusenych kvalit a moznosti! Ja nejsem technicky typ. Teda jsem, rozmontovat mi jde cokoliv, ale smontovat to pak po me akci jiz nelze. To radsi praci se drevem, s dedou jsme vyrabeli krasny samorosty, psum jsem vytesavala cinky z polen. Pekne dlatecko, pilku a uz jsem jela.

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 12:13
- Nahlásit

miisha
skovejte pséky domů, jinak je budete mít zaprášený
Si z toho delas rit, ale ve meste pred chvili jeden duchodce lital na parkovisti s plachtou a prikrejval trabanta. Asi aby se mu ten splasenej vysavac neucpal prachem.

Neessi
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 12:14
- Nahlásit

miisha
jinak je budete mít zaprášený

zapopelený ! Taky to teď čtu ,hned to půjdu čupkám říct
Ještě že jsem se na ty vokna vyprdla,počkám až sopka dosoptí !

Neessi
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 12:15
- Nahlásit

Fifi
To radsi praci se drevem,

To já už taky,bo z toho nemám ruce od šmíru,jen sem tam třísku.

miisha
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 12:24
- Nahlásit

přátelé ksindlácký...kolobka je domááááááá

Neessi
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 12:37
- Nahlásit

miisha
kolobka je domááááááá
gratulíruju,tak se uč kolobrndit a až ti vyroste droběna ,tak začnete závodit

miisha
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 12:39
- Nahlásit

Neessi
až ti vyroste droběna ,tak začnete závodit
si piiiiš a budem soupeřit se ségrama, že Ebony

Neessi
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 12:43
- Nahlásit

miisha

to já mám kolobrndu u jednoho motorkáře už přes rok,vloni se málem přizabil na motorce a furt klempíruje,takže než mi ji vrátí,tak budu asi v důchodu

miisha
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 12:58
- Nahlásit

Neessi
proč ji tam máš když tu píšeš že máš motorkářskou famílii a uděláš motokáru z kočárku? takže pak si otevřem závod v kategorii ofčounů jo?

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 193 . 194 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání