Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Belgicky ovcak malinois a jeho vycvik
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 11 . 12 . >>
Autor Zpráva
Sali
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2005 16:05
- Nahlásit

ala_baionette
ta čuba je roční,do chovu má dva roky čas.Nejdřív musí něco dokázat.y

stremka
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2005 16:11
- Nahlásit

Sali
tak jsme prokecali celou stránku.Až bude hezky tak se na vás do Zvoliněvse chystám podívat.Ale to se ještě domluvíme aby jste tam byli.

ala_baionette
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2005 16:27
- Nahlásit

A JÁ SE K vÁM PŘIDÁM A VEZMU MALÉHO ZABIJÁKA...

stremka
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2005 16:28
- Nahlásit

ala_baionette
ty máš toho habrmana?

ala_baionette
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2005 16:35
- Nahlásit

Já mám malého Birdyho Bootse z Alexova dvoraa vezmem ještě pár lidí a uděláme si vlastní tábor

ala_baionette
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2005 16:36
- Nahlásit

joooo, přes den budeme cvičit a po večer se budeme oddávat zpěvu, vínu a hrám

ala_baionette
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2005 16:37
- Nahlásit

upřímně, to by nemuselo být vůbec špatné....

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2005 16:39
- Nahlásit

ala_baionette
to beru,a co takhle vyrazit na proslulý pinzetí tábor k manželům Součkovým a Martině Merhautový do Dobřan,dělá se tam TART a bejvá tam i Luděk šilhavej,tedy víno a zpěv až do rána.....bejvá to v první půlce srpna a je tam paráda....převážně starý zkušený harcovníci.

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2005 16:42
- Nahlásit

stremka
Zvoleněves už jako plac neexistuje....scházíme se různě po okolí,domlouváme se po netu,mailem nebo telefonicky..

stremka
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2005 16:46
- Nahlásit

Sali
však říkám že se nějak domluvíme.Nebo na nějaké akci.Tart cvičák je taky na Mělníce u Pružiny,ale nevím jak tam je.

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2005 16:52
- Nahlásit

stremka
nebo se můžem někdy sejít u Grbavčiců ve Štětí,aspoň uvidíš naživo Axe.....akorát Grbavčic není typ,který má rád moc velkou diskusi,při které ztrácí svou zřejmě pracně budovanou image

stremka
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2005 17:01
- Nahlásit

Sali
a veŠtětí je taky Filipová nebo jak se jmenuje?

ala_baionette
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2005 17:03
- Nahlásit

kdyby šlo o ten plac, to není problém, ale ještě se nějak domluvíme... Jak se tam pohybují ceny? myslím pobyt a tak... jinak říkám, že pokud jde o plac, neměl by to být problémpoptám se napíšu

ala_baionette
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2005 17:08
- Nahlásit

myslím že by to bylo grátis, jen nocleh asi ve stanech...areal je oplocený, dá se tu poblíž cvičit tart a jinak krásné hřiště na cokoli

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2005 17:16
- Nahlásit

stremka
jasně,je tam doma,má na cvičáku kotce...

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2005 17:19
- Nahlásit

ala_baionette
to je v Dobřanech problém-moc lidí na málo prostoru ke stanování....jinak plac je velikej a terény kolem taky.
Ceny si nepamatuju,ale nic moc levnýho to není,jen figuranti jedou za režijku.

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2005 17:20
- Nahlásit

ala_baionette
ono jde hlavně o lidi...ty jinam nenalákáš.

stremka
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2005 17:29
- Nahlásit

Sali
do Dobřan jsem jezdila(jestli je to na cvičáku).Je to moc u silnice do lesa dost daleko ale na stopy hned u cvičáku.Na koupání do Radbuzy nic moc.Ale bylo tam dobře.A propó o stopách tu nebyla ještě řeč:jak vám to čuchá?

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2005 17:33
- Nahlásit

stremka
prosímtě upoceně.lepší popis dát nedokážu.
Pinzety čuchají dobře,ale maligně je prostě hlava tvrdá.jedem step by step odměny a la IPO,protože jinak to s ní prostě nejde.Ona by už chtěla mít hotobvo a zase kousat.

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2005 17:34
- Nahlásit

jinak je to ten plac.

stremka
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2005 17:43
- Nahlásit

Sali
tak zkus šikovně dávat (občas) kousnout na konci stopy.Ale nesmí o tom vědět že tam ten figurant je.To by byl průser.Chce to zapojit myslivnu a vymyslet terén tak aby to klaplo.

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2005 17:56
- Nahlásit

stremka
To radši ne,aby neletěla na konec,já naopak pracuju na pomalým přesným sledování,a na to se mi ta IPO metodika pamlsku tak už ob šest kroků osvědčuje. Teda před sněhem jsme skončili na těch ob šesti krokách...jsem zvědavá,jak to bude te´d.
Figuranta na konec jsem dávala Meruně pro probuzení chuti dojít.

stremka
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2005 18:07
- Nahlásit

Sali
ale na pošlapaném sněhu se dá taky čuchat.Sice to někdo odmítá ale voda drží dobře pach a musí to být pošlapané.I to je dobré vyzkoušet.Ono se to sice u PC hezky radí ale skutek je makačka.Ale jako každý koníček.

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2005 18:15
- Nahlásit

stremka
ale jo,dá se to...aKORÁT TAdy jsou jen nepošlapaný pole.....ale už to slejzá,už se dá vyrazit,už nezapadnu....
kdzbzs věděla,kolikrát jsme si naplánovali a dohodli stopy s kamarádama,a pak začalo chulemit....a to my nejsme líný jet na stopy třeba padesát km....
další-v týdnu chodím domů většinou za tmy a víkendy v den,kdy nesněžilo,jsme kousali,a když jsme večer po netu domluvili stopy,tak se přes noc trhla peřina.

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2005 18:17
- Nahlásit

Jinak já miluju stopování a za dlouhýho světla chodím obden.....

stremka
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2005 18:19
- Nahlásit

Sali
no už aby bylo to jaro.Sice já teď ty problémy nemám (jsme důchodci) ale přesto když jedu někde autem tak říkám "kurňa tady by se čuchalo.Už se toho asi do smrti nezbavím.Ale věřím že ještě na pole taky vlezu.Nechám tomu čas.

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2005 18:25
- Nahlásit

stremka
mě teďa děsně blbne krční páteř,každý obrany druhej den oskuhrám,mám hnutou plotýnku a v neděli jsem to asi dorazila,už se těším na zítra
ale stopy můžu,ty mě nic nedělají....

stremka
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2005 18:32
- Nahlásit

Sali
tak cvičit.Já jsem v říjnu po operaci kyčle a cvičení které jsem považovala za banální my dost pomohlo.Já vím že to nevyléčí ale trochu uleví.

ala_baionette
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2005 18:54
- Nahlásit

nemám tam kotec, ale kotců je tam k dispozici tak dvacet.. Bydlím pár desítek metrů od cvičáku, takže kdyby bylo něco potřeba doma... půl kilometru od cvičáku je splav a přírodní terén..na druhou stranu je kaplička a také přírodní terén.. všude okolo pole na stopy, ty jen volají Sali, pokoř nás na cvičáku studna, hned vedle hospoda a místa na stany tři p....e.

Jinak já zatím nečuchám, páč je malej ještě malej a nejsou vhodné podmínky na začátky - pořád je všude sníh..

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2005 19:08
- Nahlásit

ala_baionette
ta hospoda zní slibně a ty terény kolem taky.....
důležitý je,jestli je tam v horkých dnech dost stínu na zaparkování auta se psama....víš.to je prokletí Dobřan,volnej nestíněnej prostor....
Odkládačky jsou dobrá věc,já osobně nechávám psy pokud možno spát ve voze,vzadu tam má každý svou klec,a na tábor jim tam dáme mříže a mají dvoubox a trojbox pro víc pohodlí....pinzety do jednoho oddílu a maliny do druhýho,ale při obranách je dobrý je brát z jednotlivých kójí....

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 11 . 12 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání