Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Zajímaví darovací psi :o)
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 67 . 68 . >>
Autor Zpráva
Steph
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2009 08:50
- Nahlásit

a jeste Bella, ale k te vic info nemam
http://www.domovfauny.cz/vyberte-si-pejska/detail. html?obr_id=294

dejavu
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2009 09:20
- Nahlásit

Justin, irský setr, pes, 2 roky, bez PP

Daruji skoro dvouletého psa irského setra, narozeného 14.2. 2008. Je hodný, mazlivý, zvyklý na děti, zdravý, čipovaný a pravidelně odčervovaný. Je zvyklý žít v bytě, neštěká a neničí, ale i na zahradě by si zvykl, v případě dobrého kontaktu s člověkem. Je to temperamentní, aktivní a učenlivý pes, výcvik ho velmi baví. Umí základní povely, jeho problém je však trochu tahání na vodítku a útěky za zvěří, pokud je na volno a nějakou vycítí. K menším psům a fenkám je snášenlivý, na větší si někdy trochu dovoluje. Potřebuje psychicky i fyzicky zaměstnat a to je právě důvod, proč ho musím dát pryč. Nemám na něj tolik času, kolik potřebuje. S sebou dostane i obojek a vodítko (flexi, stopovačka). Kontakt: Martina Cikánová, o. Most, tel.: 720657217 (ne SMS, jinak volejte kdykoliv) is-justin@seznam.cz

http://www.lovecky-pes.estranky.cz/stranka/setri

žanda
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2009 19:22
- Nahlásit

dejavu
Je mi líto, Dan nebude v Praze- mám velmi málo informací,ale bohužel akce nedopadla dobře a pesan zůstává v útulku,přez veškerou snahu všech zúčastněných..........čili nech jeho foto v nabídce. Život je holt někdy takovej a i když se snažíš, tak to nevyjde((

dejavu
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2009 19:27
- Nahlásit

žanda
co se stalo?

žanda
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2009 19:35
- Nahlásit

dejavu
vím toho moc málo, ještě nepřijeli domů- v první fázi si nepadli do oka s původním psem jezevčíkem- což je bezproblémový pes s jinými psy, navíc už psí důchodce ...ale od první vteřiny na procházce po sobě šli......další a bližší info nevím, jen jsou z toho všichni KO( Prostě k více psíkům asi ne....ale to je můj odhad z toho mála,co mám za info. Na lidi je zlatej.
Je mi to moc líto, že to nedopadlo.

impact
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2009 14:21
- Nahlásit

Daruji pejska SBT

Daruji velškorgi s PP

Daruji boxera s PP

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2009 11:18
- Nahlásit

Špic střední černý se znaky

štěňata stáří tři měsíce daruji, plemeno vhodné do bytu i na zahradu.URL

pawLINka
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2009 11:56
- Nahlásit

jablunka
Už bych neměla pít, vidím trojitě

A jinak bych todle téma zakázala, už se sem bojím chodit, protože mám strach, co tady zase vobjevím.

KEISSA
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2009 12:09
- Nahlásit

jablunka
Ti jsou super

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2009 12:17
- Nahlásit

pawLINka
Už bych neměla pít, vidím trojitě

už se sem bojím chodit, protože mám strach, co tady zase vobjevím.
sem na tom podobně
KEISSA
Ti jsou super
Mě taky dostali.

dejavu
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 10:57
- Nahlásit

ten irčan, co jsem ho sem dala 25 Říj 2009 09:20
už má nový domov, z Mostu se přesunul do Hradce Králové

laguna
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 13:05 - Změnil/a: laguna
- Nahlásit

http://www.domovfauny.cz/detail.html?obr_id=303
Krásná fenka leonbergera s pp

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 22:47
- Nahlásit

Okopírováno z Hafíci.cz:
Hafiny kámoši, tak se panička trefila v útulku stále jsem, ale když nikdo nechcete mě nechtěl byste někdo pomoc alespoň dvoum fenenčkám ode mě z útulku?? Já vám je představím: 1. FENEČKA SHI-TZU S PP, ALE BOHUŽEL TETOVÁNÍ V OUŠKU JE ŠPATNĚ ČITELNÉ TAKŽE IDENTITY UŽ SE V ÚTULKU NEDOPÁTRAJÍ. FENEČCE JE 8-10 LET A ŠPATNĚ VIDÍ, TAKŽE BY K NOVÝM PÁNÍČKŮM POTŘEBOVALA CO NEJDŘÍVE. V ÚTULKU JE SICE V OBLEČKU A V BOUDĚ MÁ NASTLÁNO, ALE PÁNÍČEK BY BYL PRO NI LEPŠÍ. JINAK JE MOC HODNÁ, NENÁROČNÁ BABIČKA, KTERÉ SE NĚJAKÝ RÁDOBY PÁNÍČEK ZBAVIL NA STARÁ KOLENA. FENEČKA DO ÚTULKU PŘIŠLA STRAŠNĚ ZANEDBANÁ VŠUDE MĚLA SAMÉ CUCKY OČI JÍ SKORO NEBYLI VIDĚT, JAK JE MĚLA ZHNISANÉ A O OUŠKÁCH ANI NEMLUVÍM. JEJÍ FOTKU NAJDETE NA www.UTULEK-UL.CZ . V ÚTULKU JE VEDENÁ POD JMÉNEM MAJOLENKA!!!! tak a teď se dostávám ke druhé fenečce, která je na tom o trchu lépe, ale také by nové páníčky strašně moc chtěla. 2. FENEČKA SE JMENUJE SISI A JE TO ASI NEJSPÍŠ NÉ MOC ZNÁME PLEMENO COTON DE TULEÁR DLE SRSTI NOŠENÍ OCASU ATD., ALE NIKDO NEVYLUČUJE, ŽE TO MŮŽE BÝT I NESTANDARDNÍ MALTÉZÁK. SISINCE JE KOLEM 3 LET. FENEČKA JE BEZ PP DO ÚTULKU PŘIŠLA TAKÉ VE VELMI ZBĚDOVANÉM STAVU SRST MĚLA ZPLSTNATĚLOU A ZACUCHANOU, ALE JÍ FILCY ŠLI NAŠTĚSTÍ VYČESAT, TAKŽE PŘIŠLA JEN O PRÁ CHLOUPKŮ NA ZÁDÍČKÁCH A NOŽIČKÁCH, DRÁPKY MĚLA STRAŠNĚ PŘEROSTLÉ JEDEN ZAROSTLÝ DOKONCE I DO POLŠTÁŘKU!!! JINAK JE MILÁ, ALE ZPOČÁTKU BOJÁCNÁ A DOKÁŽE SE I OHNAT NA PANIČKU UŽ SI, ALE V ÚTULKU ZVYKLA A VRTÍ NA NÍ OCÁSKEM, AKORÁT JE PRÝ STRAŠNÁ HISTERKA,TAKŽE KDYŽ SE JÍ NĚCO NELÍBÍ TAK STRAŠNĚ ŘVE. JINAK JE VELMI MILÁ A STRAŠNĚ RÁDA BY SI PŘÁLA NAJÍT TAKÉ NOVÉ PÁNÍČKY. OBĚ FENEČKY JSOU TAKÉ ZVYKLÉ V BYTĚ!! U MAJOLENKY TO BUDE, ALE MÍT DELŠÍHO TRVÁNÍ, BUDE CHVÍLI KVŮLI JEJÍMU HENDIKEPU TRVAT NEŽ SI ZVYKNE NA NOVÉ PROSTŘEDÍ. Moc vás prosím o pomoc pro tyto dvě fenečky sice jsou v oblečcích, ale dosud žili v bytě a tak asi chápete jak musí v kotci mrznout. Snad by se u někoho z vás mohlo najít místečko pro jednu malou psí dušičku. Sisi ještě na internetových stránkách útulku není a tak nahraji jeji fotku do galerie. Moc vám děkuji za pomoc.

alda
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 07:34
- Nahlásit

Nemá někdo zájem ?
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/4528133/Daruji-ste ne-Bernskeho-salasnickeho-psa-s-PP-.php
Bude to chtít asi dost financí.

reneeska
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 07:38 - Změnil/a: reneeska
- Nahlásit

alda
přepošlu to na Klub ochránců zvířat kdyby se nikdo nenašel

reneeska
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 07:45
- Nahlásit

oprava odkazu
KOZ

jablunka
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 12:11
- Nahlásit

Bordeux doga
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/4538456/bordeuxka- doga.php

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 12:19
- Nahlásit

jablunka

Asi pan chovatel přechází na méně náročné plemeno

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 12:44
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Ona taková bordo doga toho dost sní, dneska jedu ke kamarádům mají taky bordo dogy,ovčáky,bulteriery a krysaříky tak chci u řezníka koupit pytel vepřových nožiček at´ nejedu s prázdnou,řezník na mě kouká divně protože je tam kupuju dost často.

jablunka
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 13:17
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Neznám,nevím a nehodlám hned soudit.Klidně v tom můžou být zdravotní či finanční problémy majitele.Psi vypadají překrásně,na rozdíl od některých darovací,vypadají,že nestrádali amě nezbývá než se modlit,aby na ně nekáp nějaký množitel.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 13:20
- Nahlásit

jablunka

Oukej

jablunka
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 13:30
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
A vždyť já vím,že si rozumná ženská.Mě spíš rozčilují inzeráty s "Daruji,ruším chov",ale feny už evidentě už žádná štěnata mít nemůžou a psi jsou taky za zenitem a navíc pak najdeš od stejného inzerenta pár darších úžasných inzerátů na jiná plemena..

cilka
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 14:37
- Nahlásit

jablunka
No to je síla ! Má tam cenu volat nebo mě už Biluše s Mucholabkou předběhly ? Ne fakt , ta krajní červená je opravdu nádherná . Tedy mě se líbí nejvíc ...

jablunka
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 14:39
- Nahlásit

cilka
Má tam cenu volat nebo mě už Biluše s Mucholabkou předběhly ? Ne fakt , ta krajní červená je opravdu nádherná . Tedy mě se líbí nejvíc ...
Volej okamžitě!A ta červená čuba se mi líbí taky moc,jenže takovýhle psisko uš prostě neuživím a ani neuskladním.

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 14:45
- Nahlásit

cilka
Klidně volej, mě tyhle placatohubky neberou. Jediná vyjímka je englický buldog a mopslík, ti jo.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 14:57
- Nahlásit

cilka
Na molossy moc nejsem a co se týče apbt mám ještě nějaké plány, tak si nechávám místečko neměj obavu.

leila
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 15:14
- Nahlásit

Daruji do dobrých rukou 2.5 roku starou , chovnou a krásnou fenečku . Hledá majitele kteří jí dopřejou lásku a vše ostatní co potřebuje. Je vhodná na sport(agility,dog dancing) i na hlídání a je uchovněná takže i na štěňátka s PP . Odběr IHNED , pište na email :cerrynka@email.cz

aren
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 19:54
- Nahlásit

Štěňátko francouzského buldočka (fenka):
http://www.dogforum.sk/viewtopic.php?f=20&t=7554&p =353469#p353469

Kelly
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 20:03
- Nahlásit

Tak tu fenku leonbergera si vezme kamarádka, už jednoho leonka má.

aren
buldoček je vážně kouzelnej...

laguna
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 20:24
- Nahlásit

Kelly
Tak to je super.Nejlepší zpráva dne.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 67 . 68 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání