| Autor |
Zpráva |
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 15:05
- Nahlásit
já bych i brala tu foxinku, ale jaksi nemám prostor na odchov štěňat, bydlím se psem v mini 1+1 ve 4. patře bez výtahuplus jsem opravdu 8 - 9 hodin denně v práci...Takže já leda po štěńatech, nebýt ta chuděra březí, snad do ní fakt jdu...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 15:10
- Nahlásit
Lucie od Arta
Možná by se dalo domluvit, že by porodila a odchovala u nás a ty by sis ji pak vzala. Ozvi se když tak na mail, proberu to s Mášenkem a uvidíme. Libuse.kotkova zavinač seznam.cz
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 15:23 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Biluška
Kdybyste měli někdo ty štěnce, měla bych možná zájemce.
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 15:47
- Nahlásit
Biluška
ahoj, proberu to doma a ozvu se. každopádně i kdyby to nevyšlo a ty by sis jí brala k sobě, zkusila bych sehnat zájemce na štěňata...Ozvu se.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 16:02
- Nahlásit
Lucie od Arta
Já si ji určitě nevezmu, dalšího psa si fakt dovolit nemůžu a i kdyby jo tak to tentokrát bude další agiliťák, páč nemám s čím běhat . Ale na dva-tři měsíce ji ubydlit můžu, to není zase takový problém. Se štěňatama už vůbec ne, jsme na to vybavení.
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 16:23
- Nahlásit
Biluška
já to myslela tak, že bych sháněla zájemce i na ni...samozřejmě, ne že bych ti ji nechala na krku.
Nemůžeš tam prosímtě zavolat, jestli je ještě k mání - plus kolik jí je let, jestli to jsou první štěňata a tak? díky moc.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 16:46
- Nahlásit
Lucie od Arta
Nemůžeš tam prosímtě zavolat, jestli je ještě k mání -
Můžu
jestli to jsou první štěňata
Cha cha, ty jsi teda naivní
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 16:52
- Nahlásit
Lucie od Arta
Už je pryč. Prý si ji včera někdo odvezl.
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 20:04
- Nahlásit
Vzpominam si spravne, ze tu nekdo shanel jezevcika? V Liberci je jedno jezevci miminko. Asi neni uplne cistej jezevec, ale je naaadhernej http://www.zooliberec.cz/centrum-pro-zvirata-v-nou zi/_psi/
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 09:57
- Nahlásit
Biluška
kurwa. doufám, že někdo normální a ne debil,co na ní bude sekat další štěnda...chjo. Já už se na ní začínala těšit. Ježiš, řekněte mi, že si ji vzal nněkdo hodnej a ne množitel, co bude štěnda prodávat jako bez PP jack russely, páč ty jsou dražší...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 10:12
- Nahlásit
Lucie od Arta
doufám, že někdo normální a ne debil,co na ní bude sekat další štěnda..
Chci tomu věřit, tak tomu budu věřit.
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 10:49
- Nahlásit
Biluška
asi jo, by člověku jinak hráblo.Jinak doma - žiju sama, ale konzultovala jsem s rodiči, páč na nich by byli psi, kdyby se se mnou něco přihodilo, jinak nikoho nemám - mi řekli, že jsem cvok. ale prošlo by to, znají mě a tak rezignovali. Chci si na jaře/v létě ideálně pořídit štěně, nejlíp synátora toho mého, teda zase kokra s PP na myslivost, ale tahle feňule mě dostala - u nás v posteli by jí to moc slušelo. tak snad se válí v posteli někde jinde.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 10:51
- Nahlásit
Lucie od Arta
A co ta slepá fenka kokra?
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 11:01
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
té by u mě dobře nebylo, obávám se...Jsme hodně aktivní, dělám myslivost, každý víkend někde jsme - na výcviku, v lese, na zkouškách, na dogtrekku...taky mám dvě práce, jsem dlouho přes den pryč, bez auta,bydlím v pidibytě (1+1) ve 4. patře bez výtahu - pes, co by mu s námi bylo dobře, by měl být aspoň průměrně aktivní - ta foxinka vypadala, že by jí dlouhé lítací procházky v lese rozhodně nevadily...Takže tuhle holku ne, nebylo by jí u nás asi moc dobře.ale hodím ji k nám na stránky, třeba někomu padne do oka tam.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 11:04
- Nahlásit
Lucie od Arta
Třeba se taky objeví na cézetpsu
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 11:08
- Nahlásit
Lucie od Arta
dneska se ukazalo, ze ta fenecka neni uplne slepa, na jedno oko urcite aspon trochu vidi, lecej ji zanet a asi to bylo tim narazem, takze je sance, ze se to jeste zlepsi. To jen pro info, snad ji to zvysi nadeji na novou rodinu. A diky, ze ji hodis na stranky.
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 11:12
- Nahlásit
kachna_
nikdy neříkej nikdy, málem jsem měla foxteriérku
Kaccka
jasan, já to četla, že to bude lepší, super...večer ji k nám hodím.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2009 11:56
- Nahlásit
Mám tady pejska SBT.
bez PP táta je s PP ,ale mamka ne , s pejskama i fenkama vychází ,alespon se nikdy nepopral ,ale doma mu pesani vaděj jako teda on je ted v domě ještě s jednim psem a s tim je v pohodě ale u kamaradky se s jejima psema nesnese...jsou mu 3 roky je hodnej milej zvyklej s děckem. je opravdu krásnej
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2009 13:32
- Nahlásit
impact
Ten už má zájemkyni ... snad jim to vyjde s Rikoušem
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2009 13:43
- Nahlásit
reneeska
Jo? To taky mohla napsat.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2009 14:40 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
Dan, velššpringršpaněl s PP, 8 let, pes
Dan se dostal do těžké situace a naléhavě hledá domov! Před dvěma lety mu zemřela panička a letos je nemocný pán, léčí se na onkologii. Pes je dočasně umístěn v Hranicích v útulku. Jmenuje se Dan Eburg, je krásný, hodný a strašně závislý na lidech. Byl chovaný v bytě. Mohl i na zahrádku a s pánem podnikali výlety. Proto rád jezdí autem. Přítulný, doma poslušný. Venku jako slidič. Chovatelka Eva Burgetová, 607 242 301 burgetova@ipm.cz Majitel: MUDr. Aleš Rejtar, 602 547 570 Telefon na útulek v Hranicích je 581 601 378.
http://www.lovecky-pes.estranky.cz/stranka/ostatni
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2009 19:03
- Nahlásit
dejavu
Zítra si pro něj už holky jedou,Dan už svou novou rodinu má-viz zde forum o vyhozené kokřici.....
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2009 19:14 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
žanda
No prima, to mam radost, tak ja ten inzerat na bazosi, co jsem na nej podavala, predelam na Sendy z Decina, protoze je natopovanej 3x, tak abych ty prachy vyuzila, kdyz jeste je na prednich strankach . Pokud to klapne, snudam i z LP v nouzi, radsi z povercivosti ne driv.
Trochu mne zamrzela chovatelka, clovek dela mozne i nemozne, abych psa udala a ona se ani neozve s dobrou zpravou, ale to jsou holt lidi, kdyz neco potrebuji, tak se ozvou a jinak vas neznaj.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2009 19:19
- Nahlásit
dejavu
myslím,že čeká,až ho fakt předá......a to se stane až zítra- ráno se pro něj jede- už se nemůžou dočkat mimochodem. Chovatelku chápu na jednu stranu, aby pak nepsala znovu,že hledá.......to že jí to telefonem někdo slíbil...lidi jsou hnusný,co kdyby-chápu to. Tak se na ní nezlob,jistě ti zítra řekne, že pesan jede kousek za Prahu.... )
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2009 19:20
- Nahlásit
žanda
no jistě, tohle mne taky napadlo, ale napsat větu, že se někdo našel a vypadá to, to mohla
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2009 19:26
- Nahlásit
dejavu
Možná jo,ale sama pro něj dneska jela do útulku, teď ho má pravděpodobně u svejch hafanů doma a na pc asi ještě nedošlo. Nedělám advokáta, neznám tu paní, jen si to v hlavě přemotávám.....ale chápu i tebe, že ti je líto, že nový stav věci nevíš a čas jsi do toho investovala.....
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2009 19:29 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
žanda
Ja uz jsem zvykla, dela to vetsina majitelu. Jedine, co od nich chci, az se pes uda, aby mi dali vedet, zaprisaham je, at to udelaj a nezapomenou a co myslis? Zbavej se zvirete, oddechnou si a na ostatni se vykaslou. Je to takovej druh sebestredneho sobectvi. Ja abych za svy prachy jeste obvolavala za to, ze jsem je zbavila problemu majitele a vyzvidala jestli pes je pryc nebo ne. Pak mne jeste volaj nasr.ny lidi, co psa chtej, volaj k puvodnim majitelum, provolaj zbytecne prachy a pes uz tam neni, ze nemam aktualni informace na strankach.
Ale co, hlavne, ze Dan dostane domov, to mi zvedlo naladu.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2009 19:50
- Nahlásit
dejavu
Na tvém místě by mě to namíchlo taky, kdybych věděla,že jsi v tom byla zainteresovaná, řekla bych ti přímo.....rozhodně mě by to štvalo taky.
A Dan se bude mít určitě skvěle, bude pod "Kontrolou" nebo téměř v rodině holky, co všechny zblbla,aby si ho vzali ) A jak jsem pochopila, občas bude i v Praze u nich na návštěvě- tím sice naštve mýho psa, neb jejich fenu miluje ) ale to má smůlu )
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2009 19:56
- Nahlásit
žanda
Tak to je to podstatny, rada s nim nekdy pujdu v Praze vencit, kez by byli nekde na vychodnim okraji, ale pri my smule budou presne na druhym konci Prahy.
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2009 08:47
- Nahlásit
Frodak se nam zas vratil do utulku, byl hlasen odchyt a ejhle on nas Frodak. Jak se Frodo dostal do utulku? Majitel odjizdel do zahranici a daroval ho znamemu, ten ho nasledne dovezl do utulku, ze ho nezvlada. Prvni adopce - vracen z duvodu agrese na muze a spolubydlici fenu. Druhy test taky nevysel a do tretice novym majitelum zdrhnul a ty se po nem ani neshani. Je hodny, ale nevychovany, vyzaduje trochu vic trpelivosti. Snazi se machrovat a jak ztraci pudu pod nohama, tak vrci a vyjizdi. Nasi prvni prochazku delal motorovku pokazdy, kdyz jsem cukla voditkem, aby netahnul. Postupem casu jsem zjistila, ze na nej staci jen celou prochazku mluvit.....vypravet mu cokoli a on jde vesele, volnym tempem. Byl by dobry pro sportovne zalozeneho cloveka na canicross nebo dogtrekky, nevite o nekom?
http://www.domovfauny.cz/vyberte-si-pejska/detail. html?obr_id=293
|