Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Zajímaví darovací psi :o)
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 67 . 68 . >>
Autor Zpráva
ketty
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2009 20:26
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
no mezi jedouci auta to je fakt humus jako ..proc to nedaj aspon nekam k utulku teda kdyz uz hodit do prostred dalnice...nemam slov...

corgi
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 16:34
- Nahlásit

Přišel mi email zhruba tohoto znění:
K darování je argentinská doga, fena bez PP, stáří 3 měsíce, původní majitelka ji nezvládla, takže se jí vzdává. Je v Českých Budějovicích, pokud jsem to dobře pochopila, tak u chovatele nebo prostě nějakého pána, který ji (jak jinak) dá do útulku, když se nikdo nenajde.
Nebudu to komentovat, zřejmě je to celé myšleno vážně, tudíž to sem dávám.

Easy
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 16:57
- Nahlásit

corgi

jak se nedá zvládnout 3 měsíční štěně?

corgi
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 16:58
- Nahlásit

Easy
Nevím, třeba se počůralo...?

Easy
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 17:11
- Nahlásit

corgi

to mi mozek nebere, co za chytrá hlava majitelka bude, když neumí zvládnout psí mimino...

corgi
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 17:14
- Nahlásit

Easy
Už jsem to poslala i na molossa v nouzi. Škoda slov na tyhle lidi. Mně stačilo vidět toho debila s argentinou v Polepšovně mazlíčků - holt hezkej bílej pejsek, tak proč si ho nekoupit, že jo, bez PP je určitě levnej...

Easy
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 17:20
- Nahlásit

corgi

na argentiny znalec nejsem, mam stafinu, ale myslim, že v takovém věku jsou snad všichni pejsové stejní a to jest, zvladatelní.

Dines
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 20:05
- Nahlásit

corgi
No tak to je něco - jsem přímo z ČB - ale tohle teda - poslední cca půlrok je tu celkem dost zajímavých darování...

Martík
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 22:19
- Nahlásit

Já teda AD mám a nechápu co se nedá ve 3 měsících nezvládnout. Je to naprosto klasický štěňátko.

Kaccka
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 22:52
- Nahlásit

To bude klasika - stene kouse, beha, skace na lidi, taha za obleceni a nejlip u toho jeste obcas vrci - cili je strasne dominantni, agresivni a bude z nej zabijak, neni to ten plysacek co si predstavovali. Ach jo. Uz jsem takovyhle podobny reci slysela i o steneti yorka, takze u argentiny me to ani tak moc neprekvapuje. Snad se co nejdriv dostane k nekomu pricetnymu a tihle lidi si uz zadnyho zivyho tvora neporidi.

Steph
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2009 08:12 - Změnil/a: Steph
- Nahlásit

ketty
vsechny stenda z dalnice jsou v poradku a uz jsou na ne 3 zajemci, tak snad brzo budou vsichni doma.

Easy
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2009 09:18
- Nahlásit

nějaké nové info ohledně argentinky?

impact
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2009 12:35
- Nahlásit

Spoluvlastnictví perspektivní fenky JRT...

impact
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2009 12:37
- Nahlásit

A totéž, tentokrát ACD.

corgi
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2009 13:31
- Nahlásit

Easy
Jediné info je, že bude přidána na molosse v nouzi, jinak stále totéž

Easy
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2009 14:02
- Nahlásit

corgi

stěhuju se z bytu do baráku, ale až po novym roce.Tam mám povoleno mít dalšího pejsu. Brala bych ji, ale do bytu mi neprojde ((

corgi
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2009 14:08
- Nahlásit

Easy
Myslím, že vhodnýho pesa seženeš vždycky, jen se podívej, kolik jich už je v tomhle tématu Doufám, že si tohle štěně vezme někdo s mozkem v hlavě. No a kdyby do ledna nic, tak se přihlaš

Easy
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2009 14:22
- Nahlásit

corgi

pejsků je bohužel opravdu hodně, takže je stále z čeho vybírat. Snad se pro ni najde fajn člověk, v lednu už z ní bude velká holka, to by mě pak taky mohla odmítnout

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 14:02
- Nahlásit

prej malej dogouš

http://www.psidomovlukavice.wz.cz/index.php?page=f otogalerie&offset=5

corgi
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 15:06
- Nahlásit

davidkova renata
No tak z toho jestli bude doga, nevim nevim Krásný štěndo

Dines
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 15:07
- Nahlásit

corgi
Símtě, přepošleš mi ten mail ohledně tý argentiny? Zkusila bych tam napsat, něco zjistit, eventuálně to zkouknout naživo, o co vlastně jde (poslala jsem ti sovu)

corgi
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 15:11
- Nahlásit

Dines
Už píšu

cilka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 17:21
- Nahlásit

Překopírováno z fauny :

Z rodinných důvodů (dceři se objevuje alergická reakce) darujeme štěňata belgického ovčáka malinois s PP.
Dejte prosím vědět, kdo by měl zájem. 2 psi, 2 feny, odběr ihned, okolí Brna případně přivezu.
Bohužel v současné době nemáme jiné řešení (
Tel: 608820116

Ebony
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 19:03
- Nahlásit

cilka
zvláštní, a co budou dělat s matkou, otcem a dalšími psy, co mají doma?
http://www.working-dogs.eu/index.php/nai-psi

Dines
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 19:13
- Nahlásit

Ebony
Tak si tam přečti tu diskusi
Buď se dcerce alergická reakce stáhne, když bude míň alergenů, nebo fenu ustájí venku..

cilka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 19:30 - Změnil/a: cilka
- Nahlásit

Ebony
no hele co s těma ostatníma budou dělat fakt nevím jen mi to přišlo , že by to tady pro někoho mohlo být zajímací - štěndo BOM s P.P. zadara ...ale asi nejsou v kursu co ? Nebo je tam něco jiného ? Znáš je že ? Tam jak jsou ty fotky z loňska jak má štěnda ta Orsay to je taková smutná fotka ...

Ebony
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 19:42
- Nahlásit

Dines
jasně, hlavně mít za každou cenu štěňata, zrovna pracovní maliny, kterých je teď všude ti p.dele, fakt miluju lidskou zodpovědnost

cilka
no viz výše, nevím, co na to říct, třeba že lidi, co mají v náplni zachraňovat jiný lidi, by mohli mít víc rozumu a nemnožit maliňáky v době, kdy je přemaliňákováno...navíc to není spojení zas tak zázračný a je mi líto těch psů, jestli skončí někde jako okrasa zadara na zahradě, protože každej maliňák se bez práce zblázní...

no některý věci mě tedy dost dávají zabrat...

Smecka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 19:45
- Nahlásit

Protože mám doma taky alergika, ta poznámka o snížení alergenů mi přijde směšná. Štěňata je snad potřeba prodat tak jako tak ne? K tomu žádné rodinné důvody být nemusí. Nebo si chtěli nechat všechny doma?

Easy
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2009 22:37
- Nahlásit

http://www.daruji-stene.cz/daruji_stene/daruji-ste nata-psa-zdarma/stenata-krizencu-boxera-a-bernaka/

-neumim vložit fotku ale štěnda sou miloučký

impact
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2009 23:32
- Nahlásit

Easy

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 67 . 68 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání