| Autor |
Zpráva |
Steph
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2009 17:41
- Nahlásit
zkopirovano:
Bohužel někdy si osud s lidskými životy nepěkně pohraje.Máme tu zvláštní prosbu pro milovníky pejsků rasy kavalír,ikdyž spojenou s velmi smutným osudem jedné mladé ženy.Kéž bych mohla pomoci jí ,abych tuhle výzvu vůbec nemusela psát.
Paní Beděrové je 32 let a má nevyšší stupen rakoviny.Umírá ! Za 8 týdnů odejde do hospicu,odkud se podle slov lékařů domů už bohužel nikdy nevrátí.Paní Beděrová ma doma 4-měsíčního čistokrevného pejska rasy kavalír a ráda by ho darovala do velmi laskavých rukou, aby mohla odejít s vědomím, že bude o jejího mazlíčka dobře postaráno.Pejsek žil v bytě, je čistotný a zvyklý na malé děti !
Obracíme se na vás všechny, pokud by jste měli zájem si pejska adoptovat kontaktujte prosím paní Beděrovou z Havířova na telefoním čísle 733227779
Fotografii pejska, bohužel zatím nemáme k dispozici
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2009 12:25
- Nahlásit
Steph
není to trošku podezřelé...nechci být rejpal,ale že by někomu vyřídili hospic ze dne na den a on už měl doma štěnísko.........pokud je to pravda,je mi paní nesmírně líto,pokud je to něčí forek-tak ubohost sama.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2009 12:59
- Nahlásit
Steph
hodila jsem to mezi lid kavalíří. Můžeš prosím, tam odkud jsi to kopírovala hodit informaci, že u kavalírů hodně funguje prý zpětná vazba, kdy je dobré se obrátit na chovatele, odkud štěndo je?
díky.
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2009 23:33
- Nahlásit
žanda
bohuzel neni
Jinak pejsek pujde ke znamym te pani, ktera zadavala prosbu, pouze rodine pomahala s inzerci
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2009 14:08
- Nahlásit
Další číňanka.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2009 14:13
- Nahlásit
impact
Jenže není darovací,paní se jí jako devítileté chce zbavit za symbolickou cenu!!! Madam bych zcela nesymbolicky nakopala do řiti!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2009 14:16
- Nahlásit
jablunka
Aha, to jsem nedočetla.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2009 14:17
- Nahlásit
Daruji dvě mladé fenky. Sice to jsou kříženci, ale ta jedna je teda naprosto lukcucní.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2009 14:20
- Nahlásit
impact
Krásný holky. Ta Kačenka, to jsou barvy!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2009 14:20
- Nahlásit
corgi
Mazec, co? Je upe úžasná.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2009 14:31
- Nahlásit
impact
Kačenka je nádherná, ta druhá ovšem jako kačena vypadá na tý fotce ... hezounký
BTW. sháním něco a lá stafbul, psa, mladýho
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2009 14:37
- Nahlásit
reneeska
sháním něco a lá stafbul, psa, mladýho
Malýho Hajzla? Můžu si dělat plané naděje, že bych se toho psa zbavila?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2009 14:43
- Nahlásit
reneeska
Nefím o ničom.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2009 15:28
- Nahlásit
Presunu i sem. Jeden kastrovaný foxteriér HLEDÁ DOMOV.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2009 15:33
- Nahlásit
Biluška
Hajzlteriera chci já, tohle má být vyrovnaný hodný pes pro kamarádku
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2009 15:53
- Nahlásit
Fenka AST s PP k darování.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2009 16:45
- Nahlásit
reneeska
Hajzlteriera chci já
Výborně Kdy si ho odvezeš?
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2009 16:50
- Nahlásit
Biluška
Kdy si ho odvezeš?
Počkej počkej, mám jisté plány
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2009 08:27
- Nahlásit
Steph
Kavalírek už se chystá do nového doma,noví majitelé si pro něj ve středu jedou.
Kopíruji mail který jsem dostala.
Dobrý den, na stránkách diskuze http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_9951_4.html , jsem našla kavalíra, který z důvody nemoci majitelky hledá nový domov.Spojila jsem se s bratrancem, který má sedmiletého pejska a roční fenečku, okamžitě se spojil s majitelkou pejska a dohodli se že ve středu si pro něj přijede, pejsek se u něj bude mít skvěle, jsou to takoví kavalíří nadšenci, ale proč Vám to píšu, včera jsem se snažila zaregistrovat, ale zřejmě to tam probíhá jako u nás, musí se čekat na schválení, a to mi zatím nepřišlo, tak jsem Vás chtěla poprosit, jestli by jste tam mohla písnout, protože vidím, že tam přispíváte, že vše je na dobré cestě a ve středu by měl pejsek z Havířova cestovat do Turnova.
Díky Magda Lacinová
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2009 11:34
- Nahlásit
Steph
Malinko nechápu jednání.
Tak ted volali příbuzní, že ačkoliv byli s paní pevně dohodnutí, a chtěli se dál domluvit, tak jim sdělila, že pejsek už je pryč. Snad je v dobrých rukách. Magda.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2009 17:15
- Nahlásit
Steph
Pak je mi moc líto obou................ (
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2009 18:26
- Nahlásit
Hele lidijové, zatím předběžně, ale požádala mě kánoška z Plzně- chtěli by voříška, spíš mladšího, ale hlavně nekonfliktního k lidem a k dětem (mají předškoláka a školáka), zvyklého venku na zahradě - teplá bouda, odpoledne procházka, poždavky na poslušnost minimální. Nejsou extrovní pejskaři, jen hledají náhradu za psáka, co jim odešel. Jdu projet útulky, ale kdybyste věděli a nejlépe osobně znali nějakého, budu raději. Nevím, zda by sami byli schopni poznat nějaké potencionální problémy a ne ve všech útulcích jsou profíci.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2009 18:36 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Hyena
Ahoj, děláme ŠTĚNĚ V NOUZI, v plzeňskym kraji ted nějaký šmudláčky máme
http://www.stene-v-nouzi.estranky.cz/stranka/plzen sky-kraj
Myslím, že Andy by byla pro ně jako dělaná.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2009 18:50
- Nahlásit
ankaras
Přeposláno, zítra to s ní proberu ještě ústně.
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 07:04
- Nahlásit
Hyena, kdyby chtela Andy, muzu se zeptat Karla na jeji povahu, delam jim stranky
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 14:35
- Nahlásit
Kámoš hledá mini jezevčíka, dlouhosrstá fenka, králičí nebo jak se té velikosti nadává...
|
leila
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 15:05 - Změnil/a: leila
- Nahlásit
Mucholabka
hele po něčem jsem se ti koukla ale záleží co si od juzevce slibuje a za kolik ho chce našla jsem tyto mimina : http://www.jezevcik-stoupa.eu/ a tyto http://www.inzerce-psu.com/jezevcik/28628-jezevcik -dlouhosrsty-trpaslici-stenata-s-pp/
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 16:15
- Nahlásit
leila
No, já myslím že by s PP ani mít nemusel...já mu napíšu smsku dík.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 16:19
- Nahlásit
Mucholabka
Toz jestli netrva na PP - mrkni sem, krizenci josefcika s jorksirem. Taky by to mohlo bejt pidi. Ikdyz ne zcela cisty.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 17:14
- Nahlásit
Fifi
To jsem mu nabízela z vlastních zásob a nechce.
|