| Autor |
Zpráva |
Eninka
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2011 18:14
- Nahlásit
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.117781408 233226.18576.115133701831330&type=1#!/pages/Ps%C3% AD-%C3%BAtulek-Lys%C3%A1-nad-Labem/115133701831330
Beník našel nový domov, třetí příspěvek zvrchu na zelené dece
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 09:00
- Nahlásit
Jeden by z těch lidí fakt zvracel. Dementi...
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/12733462/Dobrman-x -Ovcak.php
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 09:06
- Nahlásit
Gi a smečka
Ty voe.
Někteří lidi by zasloužili fakt nafackovat.
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 09:22
- Nahlásit
pawLINka
By mě docela zajímalo, v jakým stavu je ta kůže za krkem.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2011 08:11
- Nahlásit
doufám,že se jen zaběhla
evidenční číslo: 2276/2011
plemeno: irský vlkodav
popis: fena, 4 roky
srst: šedočerná, standard
velikost: standard
nalezen: 14.11.2011, 02:30
P-3,Žižkov
charakteristika: čipovaná,hledá se majitel.
k odebrání: V Zámcích 56, Praha 8
telefon: 283 011 711, 233 554 242
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 15:42
- Nahlásit
https://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=2980448 50216230&set=a.147819361905447.19359.1000003215267 00&type=3&theater
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 15:54 - Změnil/a: Jebloň
- Nahlásit
davidkova renata
Tak snad už jo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 15:58
- Nahlásit
Jebloň
to nejde co? včera mi takhle nešla malá vikina eldorádůch...andrea to tam pak sama vložila a šlo to toš nefim no
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 15:59
- Nahlásit
davidkova renata
to nejde co?
No nejde,musela sem si ji stáhnout.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 16:15
- Nahlásit
Jebloň
Ťuťu černohlavé malině! Snad se jí najde někdo aktivní, sportovní.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 18:42 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Daruji Belgického ovčáka
Jmenuje se Koran, narodil se 19.5.2007. Koran byl koupen v chovné stanici DOG- ARAGAT Ústí nad Labem. Je s průkazem původu, řádně očkován. Koran je hravý, má rád děti a je to výborný hlídač. Poslouchá, ale povely je nutné doučit, vzhledem k jeho věku by to neměl být ještě problém. Bojí se rachejtlí a má strach vlézt do auta, ale pokuď je již v autě, tak se velmi rychle uklidní a cestu autem snáší dobře. Od mala je zvyklý na zahradu, se spaním venku i v domě. Zemřel mu páníček a my si ho bohužel nemůžeme nechat. Korana darujeme, i když s těžkým srdcem a POUZE do dobrých rukou. Množitelé - ruce pryč!
Tel: 737 224 018
http://www.utulek-litvinov.estranky.cz/clanky/daru ji.html
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 22:11
- Nahlásit
K darování je 3. letý pes Kanárské dogy. Neagresiní, pohodový, bezproblémovy, kamarádský pes. Ideálně k někomu, kdo má zkušenosti s molossy a podobnými typy psů a rozhodně k někomu, u koho už by zůstal na stálo.V případě zájmu volejte 602 402 803
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 22:50
- Nahlásit
Eldoguero
Happu blondýna...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 23:12
- Nahlásit
Gerda
jo jo a vypadá to, že trošku i povahou, snad ne tak moc, jako Happunka, ale prý je strašně hodný
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 23:33
- Nahlásit
Eldoguero
jsou mu teprve tři, ještě by mohl "zmužnět" ))))
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 07:52
- Nahlásit
Eldoguero
Ježiš, proč mi ho ukazuješ? Kanárci jsou tááááák krááásníííí!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 08:32
- Nahlásit
Eldoguero
sem úplně antistádní a vubec se mi ten pes nelíbí . Ani trošku .
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 10:12
- Nahlásit
pawLINka
musela bys k němu koupit ještě čivavu, aby nebyl v dyzgomfortu jako Happu, páč ten žádnou čivavu nemá a je z toho velmi smutný. Měla jsi vidět, jak byl Happu v nebi, na letnim táboře to uvidíš, až kejtlina vytáhne jezevce a krysy a půjdou s Happu ven )))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 11:22
- Nahlásit
Gerda
Měla jsi vidět, jak byl Happu v nebi, na letnim táboře to uvidíš, až kejtlina vytáhne jezevce a krysy a půjdou s Happu ven
Přesně tak, on chudák viděl poprvé v životě takhle malý pejsky takhle zblízka. Většinou je vídá jen na výstavách a tam se k nim moc nepřibližujeme, za prvé není moc čas a za druhé, ani jedna strana nehodlá riskovat poškození
Ale to je Happunka, on je hodně květinové dítě
Jo a Happu za pár měsíců budou 4 a je pořád stejný tak bych řekla, že jestli zmužní, tak leda postavou
pawLINka
Prý je to miláček, si ho vem
Biluška
vubec se mi ten pes nelíbí
To mě moc nepřekvapuje mě se naopak líbí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 11:29
- Nahlásit
Eldoguero
víš, jaký to pro ty psy musí bejt, když jsou to grifoncííí v těle sabyjáka? Nemaj v podstatě žádný kamarády....velký by je prali a malýho by zašlápli...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 11:45
- Nahlásit
Gerda
Chudáci, ještě, že Happunka má kamarádky Kaly, Bjútinku a Bonninku, tři kočky a kdyby mu ji před časem Max nezakous, mohl mít ještě kámošku cvičenou slepici Zoru
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 11:56
- Nahlásit
Eldoguero
dáme mu k narozkám čívu. Ale zas...aby to nevyděsilo Viktora...myslim, že tak malýho psa nikdy ještě neviděla....
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 12:03
- Nahlásit
Gerda
Radši né Viktor je značně nesvůj z malých psůch, navíc Happu je v kotci a to hádám by se čivavě asi nelíbilo
Viktor hodně dlouho chodila u známých kolem jorkšírky, vůbec nechápe co to je za zvíře a dokonce bych řekla, že mi ani moc nevěřila, když jsem prohlásila, že je to pes
Momentálně s Happu spinkají kocouři a mám podezření, že k němu v noci leze i Lilinka
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 12:24
- Nahlásit
Eldoguero
Hele, mi se fakt děsně moc kanárci líbí. Ale mám pocit, že bych byla tou povahou trochu zklamaná... Potřebuju drajvového psa, stačí že už rostu z Deliny.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 12:29
- Nahlásit
Eldoguero
Viktor je prostě na velký, no ))
Momentálně s Happu spinkají kocouři a mám podezření, že k němu v noci leze i Lilinka
on je takovej miláček!!!!!
pawLINka
Ale mám pocit, že bych byla tou povahou trochu zklamaná...
v molossech se nevyznám, ale moloss a drajf mi nejdou k sobě )))) Mě by se zas líbil pes povahou Happu, šťastnej, hodnej poloretardovanej obřík...hodili bychom se k sobě.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 12:34
- Nahlásit
pawLINka
Tak teriér to rozhodně není, ale na druhou stranu to nejsou žádný lemry líný. On i Happunka je docela aktivní a balonkový pes, ale tím, že je tak hrozně citlivej, tak je problém s jakoukoliv korekcí, všechno ho rozhodí.
Ale jinak s kanárkama se dá normálně dělat, za normálních okolností i koušou poslušnost třeba i na balonek se s nima dělat dá. Problém je trošku se stopama, to není jejich doména, dá se, ale ...
Třeba při hrách s ostatníma psama jsou fakt hodně rychlí, lidi jsou často až překvapený, jak dokáže být třá Happu se svýma krátkýma nožičkama rychlej Hodně vydržej, takže na dlouhý procházky v pohodě. Ńěkterý koušou třeba na ringo a docela slušně, řekla bych, že třeba do TARTu by se s tím dalo. Ale pokud jsi zvyklá na pity, tak ta povaha je hodně odlišná, to je pravda
Ale až uvidíš našeho kanárka, tak podle něj se zas až tak moc soudit nedá, protože on je sice neskutečný zlatíčko, hodný zvíře a miláček, ale není to úplně typickej vzorek kanárka
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 12:38
- Nahlásit
Gerda
moloss a drajf mi nejdou k sobě
Pravda v tom pravým slova smyslu moc ne. Oni se třeba zaměřujou na jednu konkrétní věc, do který dají maximum, ale další věci, který třeba ostatní psy rozhodí, je nechají naprosto v klidu. Nejsou to rozhodě plemena na sportovní kynologii
Happu, šťastnej, hodnej poloretardovanej obřík...
je to tak
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 12:49
- Nahlásit
Eldoguero
Oni se třeba zaměřujou na jednu konkrétní věc
třeba běžej za jezefčíkama a nevšimnou si, že odhazují z cesty maloděcko )))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 13:04
- Nahlásit
Gerda
třeba běžej za jezefčíkama a nevšimnou si, že odhazují z cesty maloděcko
Joooooooooo třeba to
Chudák, pak byl v deprézi z toho, že Viktor pláče a Happu vůbec neví proč
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 13:14
- Nahlásit
Tak už si někdo toho kanárka vemte, bude jako Happu ))))
|