Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Zajímaví darovací psi :o)
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 67 . 68 . >>
Autor Zpráva
Hanca
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2011 19:49
- Nahlásit

jana33
Jméno: Marka

Evidenční číslo:
515
Plemeno: kříženec NO
Věk:4 měsíce

Nález:

09.08.2011

a tenhle kříženec ovčáka? nebo to nesmí být pes z útulku? http://utulek.teplice.cz/nabidka-psu

stetisek123
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 19:00
- Nahlásit

LEOPARD

Celý inzerát ZDE

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2011 09:27
- Nahlásit

Dnes mi přišlo mailem:

Eninka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 22:26
- Nahlásit

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.117781408 233226.18576.115133701831330&type=1

Ahoj, neumím vkládat fotky, tak píšu odkaz, pejsek je vlevo úplně dole....
Je to Beník od evy valoi, téma tady bylo vypsáno pod názvem "Kříženec belgického ovčáka tervueren"...
Téma je zamčený, tak to dávám sem, Beník je úžasnej mladej energickej pes, kdyby vás někoho zaujal....mě zaujal moc a moc bych jej chtěla, ale ke svým třem fenkám si jej nemůžu vzít, protože spolu holky mají momentálně nedořešený vzájemný vztahy.

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 09:20
- Nahlásit

Eninka
Kterej to je? Tenhle?

Beník je úžasnej mladej energickej pes
Ty chceš, aby tě z nich jeblo už úplně, co?

Eninka
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 10:14
- Nahlásit

Gi a smečka

ano, to je on, myšajda šikovnej

chceš, aby tě z nich jeblo už úplně, co

to právě nechci, ale moc mě oslovil, nevím proč, už když byl na ifauně, kdysi, když jej eva valoi našla, tak jsem se do něj zamilovala, no

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 10:56
- Nahlásit

Eninka
vona ho ta umělkyně šoupla do útulku????????? nebo jak to mám chápat?

Eninka
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 11:01
- Nahlásit

davidkova renata

snažila se to zvládnout, myslím velkou rodinu, školu a tak, ale nakonec požádala obecní úřad a ti jej dali do toho útulku v Lysé

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 11:05
- Nahlásit

Eninka
aha..proč mě to nepřekvapuje..podobné týpky reagují vždy stejně ,nejspíš proto pro ně nemám ani pochopení ani nic jinýho ..debaty vo hovně s nima přenechám jiným a že jich tu je..

Eninka
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 11:12
- Nahlásit

davidkova renata

já bych ji za to neodsuzovala, vzala v lese psa, kterej tam mohl bejt bezprizorní kdovíjak dlouho, kdyby se jej neujala, pak mu hledala jeho páníčka na netu, pak se nechala přesvědčit, ať to s ním zkusí a nechala jej u sebe, prostě nevím, jak to myslíš, že pro tyto lidi nemáš pochopení?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 11:14
- Nahlásit

Eninka
jak to myslíš, že pro tyto lidi nemáš pochopení?
to bys těžko pochopila.

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 11:37
- Nahlásit

davidkova renata
Vono to mluví...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 12:36
- Nahlásit

Eninka
vzala v lese psa, kterej tam mohl bejt bezprizorní kdovíjak dlouho, kdyby se jej neujala, pak mu hledala jeho páníčka na netu, pak se nechala přesvědčit, ať to s ním zkusí a nechala jej u sebe,
No, tak nějak. Ačkoliv jsem si k tomu už řekla svý, sem to psát nebudu, tak každopádně ten pes jí nejspíš vděčí za život, že jo.

Eninka
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 12:45
- Nahlásit

Vlčáčková

každopádně ten pes jí nejspíš vděčí za život, že jo.

to určitě jo, aji za šanci, ať už u ní, nebo pro někoho jinýho...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 11:13
- Nahlásit

evidenční číslo: 2044/2011
plemeno: středoasijský pastevecký pes
popis: fena, 4 roky
srst: černobílá, delší
velikost: velký
nalezen: 11.10.2011
Mezi Mochovem a Přerovem nad Labem
charakteristika: Na sobě měla hnědý kožený obojek a modré provazové vodítko.Kupírovaný ocas i uši. Nálezkyně fenu uvázala u útulku Dolní Měcholupy.Karanténa do 18.10.2011.
k odebrání: V Zámcích 56, Praha 8
telefon: 283 011 711, 233 554 242

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 11:30
- Nahlásit

davidkova renata
proč mě to nepřekvapuje..podobné týpky reagují vždy stejně ,nejspíš proto pro ně nemám ani pochopení ani nic jinýho ..debaty vo hovně s nima přenechám jiným a že jich tu je..

to zřejmě až zkušeností člověk pozná no doufám, že už paní Valoi žádného psa nikdy nenajde!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 11:44
- Nahlásit

Sízra Milanová
to zřejmě až zkušeností člověk pozná no
no..))
vem si tu azyjatku,s čupakábrou budou tvořit fajnou dvojku.-)))

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 11:44
- Nahlásit

Sízra Milanová
doufám, že už paní Valoi žádného psa nikdy nenajde!!!
Nápodobně. To je fajn, nechat si psa za půl rok zvyknout na novou rodinu a pak s ním šups do útulku

Eninka
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 18:59
- Nahlásit

Baico

nechat si psa za půl rok zvyknout

měla ho dva měsíce, ne půl roku

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 19:13
- Nahlásit

davidkova renata
vem si tu azyjatku,s čupakábrou budou tvořit fajnou dvojku.-)))

hmm,to zní hodně slibně....a nebyl byl ttam ještě nějakej ten kangal,já bych chtěla mít tři jako má Eninka

Baico
To je fajn, nechat si psa za půl rok zvyknout na novou rodinu a pak s ním šups do útulku

to jo,mohla si ho nechat aspon než mu najdou nový bydlení, když s nim předtim chtěla chodit na cvičák a kdesi cosi,kecy,prdy,beďary....každej přehnaně optimistickej a nerealistickej ťuťuňuňu člověk mi už navždy bude podezřelej.... a kdo ví jestli ho vůbec našli....ehm

Eninka
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 19:16
- Nahlásit

Sízra Milanová

chtěla mít tři jako má Eninka

tak si vem Beníka a máš tři hnedka

a kdo ví jestli ho vůbec našli

můžeš to dohledat na ifauně, když jsi nevěřící Tomáš

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 19:16
- Nahlásit

Sízra Milanová
No já myslím,že tenhle průser je primárně způsobenej pseudozachráncema,co se každýho snaží přesvědčit,ať si psa nechá,že to bude to nej nej.Kdyby takových nebylo,mohl mít pes novej domov už dávno,pokud si teda dobře pamatuju a nepletu si zachránce a diskuzi

Eninka
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 19:17
- Nahlásit

jana33

způsobenej pseudozachráncema

ale hlavně žumpa radila, že to vše zvládne, víš?

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 19:30
- Nahlásit

jana33
No já myslím,že tenhle průser je primárně způsobenej pseudozachráncema,co se každýho snaží přesvědčit,ať si psa nechá

to že někdy je lepší když si ho nenechá 100%souhlasim,ovšem ten problém neni nikdy vina někoho kdo něco radí,ale toho konkrétního člověka co psa má a musí svym vlastním rozumem vyhodnotit jestli na to má nebo ne....a u Evy Valoi bylo hned jasný že na to nemá, už si tu diskusi uplně nepmatuju,ale vim, že mi přišlo že se o psa nezajímá a podezírala jsem jí, že ho snad ani nemá,protože psala hrozně moc nesmyslů...

Eninka
ale hlavně žumpa radila, že to vše zvládne, víš?

nevim o tom že existuje nějakej hlas žumpy,myslim že na to v žumpě bylo několik názorů....jediní kdo paní aspoň nějak znali nebo ten příběh jste byly vy dvě s Vlčáčkovou,takže nevim co to pleteš a já si například myslela že to nezvládne, ikdyž jsem si přála aby se pes už nestěhoval...a hup už je v útulku!

Eninka
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 19:34
- Nahlásit

Sízra Milanová

víš, ono jde o to, že téma znělo že se hledá novej páníček, eva valoi do toho tou diskuzí zabředla a řekla si, že to s ním zkusí celkově nějak zvládnout a celou dobu předesílala, že není pejskař, že psi nejsou její srdeční záležitost atd. Přesto si myslím, že od ní bylo dobrý, že se jej ujala, všude inzerovala, jestli jej někdo nehledá a pak si řekla, že se o něj pokusí i tak postarat, nakonec se rozhodla jinak. Je fakt, že si říkala, že se pes může dostat do lepších rukou, ale zvažovala, že i do horších, tak to takto celé vzniklo

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 19:42
- Nahlásit

Eninka
Přesto si myslím, že od ní bylo dobrý, že se jej ujala, všude inzerovala, jestli jej někdo nehledá a pak si řekla, že se o něj pokusí i tak postarat, nakonec se rozhodla jinak. Je fakt, že si říkala, že se pes může dostat do lepších rukou, ale zvažovala, že i do horších, tak to takto celé vzniklo

to je možný,je teda škoda že si ho u sebe nemohla nebo nechtěla nechat než si ho někdo vezme a musel do útulku....snad si ho vezme někdo kdo ho zas po chvíli nevrátí

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 19:59
- Nahlásit

Eninka
celou dobu předesílala, že není pejskař
No a to bylo právě divný,páč pak tvrdila,že psa měli ale že jim zdechl(doslovně-zabyl se skokem přes plot kerej skákal furt a vletěl pod auto),tak si nechaj tohoto a ted ho dali do ůtulku takže co si vo ní má čék myslet,jo a na jiným foru měla eště dalšího nějak se jí na nepejskařku dost kumulí psi teda(pak eště fur měnila počet dědetí a jejich věk)divný divný nejdivnější

Eninka
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 20:00
- Nahlásit

Sízra Milanová

je teda škoda že si ho u sebe nemohla nebo nechtěla nechat než si ho někdo vezme a musel do útulku....snad si ho vezme někdo kdo ho zas po chvíli nevrátí

tohle mě na ni taky mrzí, čekala jsem, že pokud se rozhodne, že si jej nenechá, že to udělá, jak říkáš, ale lidé se zachovávají různě, no... Já, kdybych neměla obavu kvůli mému zatím křehkému příměří doma, ihned bych si pro něj jela, moc se mi líbí..

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 20:02
- Nahlásit

Eninka
Mě je jedno,jestli to radila žumpa nebo pumpa, to není věc jen cz-psa, na různejch forech se člověk může dočíst,jak někdo najde psa,chce ho udata a slítnou se tihle magoři a vykreslí člověku,jak pejsek bude úžasnej,vděčnej a člověk převelice štastnej a dotyčnej se nechá ukecat,protože si naivně myslí,že to tak bude. Ale ve skutečnosti je pro nepřipravenýho člověka vlastnictví psa pěknej voser,notabene puberťáka nebo dospělýho psa s nějakou minulostí a zkušenostma...

Samozřejmě to,že čokla strčila do útulku,padá na její hlavu...

Eninka
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 20:02
- Nahlásit

Pakunobecny

s tím psem, co skočil přes plot to bylo tak, že její známí se rozváděli a chtěli jej nechat utratit a jí ho bylo líto, tak si jej vzala, aspoň takhle to znám já, ten příběh...A kde měla jinýho psa na fóru? To vůbec nevím, máš odkaz?

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 67 . 68 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání