| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 20:02
- Nahlásit
jana33
No já myslím,že tenhle průser je primárně způsobenej pseudozachráncema,co se každýho snaží přesvědčit,ať si psa nechá,že to bude to nej nej.Kdyby takových nebylo,mohl mít pes novej domov už dávno,pokud si teda dobře pamatuju a nepletu si zachránce a diskuzi
Co to meleš?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 20:05
- Nahlásit
Eninka
Ahoj. Jak jsi na tom s DPH?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 20:11
- Nahlásit
Vlčáčková
Co to meleš?
přínosnej příspěvek
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 20:11
- Nahlásit
jana33
Mě je jedno,jestli to radila žumpa nebo pumpa,
to mně samozřejmě taky...
Ale ve skutečnosti je pro nepřipravenýho člověka vlastnictví psa pěknej voser,notabene puberťáka nebo dospělýho psa s nějakou minulostí a zkušenostma...
souhlas
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 20:12
- Nahlásit
jana33
přínosnej příspěvek
Tak to ona umí.viz...Eninka
Ahoj. Jak jsi na tom s DPH? .
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 20:14
- Nahlásit
Jebloň
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 20:43
- Nahlásit
jana33
přínosnej příspěvek
Neméně co ten Tvůj.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 20:51
- Nahlásit
Vlčáčková
můj byl aspoň k věci
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 21:38
- Nahlásit
jana33
můj byl aspoň k věci
Ke které?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 12:53
- Nahlásit
s tím psem, co skočil přes plot to bylo tak, že její známí se rozváděli a chtěli jej nechat utratit a jí ho bylo líto, tak si jej vzala
Hm ... a Bena jí bylo taky líto, tak si ho samozřejmě taky vzala, čímž, jak napsala tuším Vlčáčková jí pes vděčí za život (asi by jí to měl nějak splatit, že jo ), no a po dvou měsících (!) ji přestal bavit, přestala ho zvládat, přibyl nový pes, který potřeboval nutně zachránit, přibylo nějaké dítě, po silnici, po který normálně nic nejezdí začaly nečekaně jezdit kamiony ... či co já vím jaký byl důvod k tomuto rozhodnutí, v konečné fázi ale pes putoval do útulku, což je, jak to nedávno zaznělo, vůči psu dost nefér počínání nezdá se vám záchranářky?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 13:05
- Nahlásit
Eldoguero
nezdá se vám záchranářky?
nezdá
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 13:50
- Nahlásit
Eninka
nezdá
napadá mě přísloví o potrefené huse
Jinak tobě konkrétně se zdá vůči psu fér dva měsíce ho mít doma a chovat se k němu jako k vlastnímu (pokud to tak bylo) a pak ho šoupnout do útulku?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 13:53
- Nahlásit
Eldoguero
se zdá vůči psu fér dva měsíce ho mít doma a chovat se k němu jako k vlastnímu (pokud to tak bylo) a pak ho šoupnout do útulku?
mně se zdá fér postarat se o bezprizorního psa. Podle mě je určitě pro psa lepší se jej ujmout a pak jej event. předat do jiné péče, než jej nechat na pospas osudu
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 13:56
- Nahlásit
Eninka
mně se zdá fér postarat se o bezprizorního psa.
¨TOHLE ty nazýváš postaráním se o bezprizorního psa?
Podle mě je určitě pro psa lepší se jej ujmout a pak jej event. předat do jiné péče, než jej nechat na pospas osudu
A podle mě je určitě lepší ho předat do útulku IHNED pokud si ho nechci nechat TRVALE - tedy nafurt.
To je totiž ten hlavní problém, plus teda těch dalších ikx nesrovnalostí ...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 13:59
- Nahlásit
Eldoguero
A podle mě je určitě lepší ho předat do útulku IHNED pokud si ho nechci nechat TRVALE
jenže kdyby se nálezkyně tady nezaregistrovala a nenechala se ovlivnit diskutujícími, jak to všechno zvládne, tak tam už dávno byl, víš? Ona hledala nového i původního pána, na obecním úřadu byla hned po nálezu a pak se nechala zviklat, ať to s ním zkusí, není jen její vinou jak to nakonec skončilo.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 14:00
- Nahlásit
Eninka
Že Tě to s ní pořád baví...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 14:07
- Nahlásit
Eninka
nenechala se ovlivnit diskutujícími,
Ona je nálezkyně nesvéprávná?
víš?
No nevím ...
není jen její vinou jak to nakonec skončilo.
A čí tedy?
Promiň, ale mě přijde dost divný ta snůška nesrovnalostí, která tady ohledně oné paní vyplula, je-li to pravda pochopitelně.
Že pes nakonec skončí, tak jak skončil mě osobně nijak zvlášť neirituje (jelikož by v útulku skončil tak jako tak), jde mi spíš o princip jako takový - neprve ta fena, která se zabila za podivných okolností, protože jí bylo paní Evě líto, pak Ben ...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 14:12
- Nahlásit
Eldoguero
nechci tady pořád dokola polemizovat o tom, co udělala nebo neudělala špatně... dala jsem sem Beníka do tohodle tématu, protože už o něm bylo povědomí a je to pěknej psík, o jiných, tady inzerovaných se taky nevedou zpětně zbytečný diskuze, proč jsou k mání
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 14:14
- Nahlásit
Eninka
o jiných, tady inzerovaných se taky nevedou zpětně zbytečný diskuze, proč jsou k mání
No to bde zřejmě tím, že tady jiní takoví nejsou, že?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 14:15
- Nahlásit
Baico
já myslela, že jde hlavně o psy, ne o lidi kolem
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 14:18
- Nahlásit
Eninka
já myslela, že jde hlavně o psy, ne o lidi kolem
Nerozumím řeči tvého kmene.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 14:22
- Nahlásit
Baico
přeložím do řeči tvého kmene:
No to bde zřejmě tím, že tady jiní takoví nejsou, že?
zjednodušeně řečeno, nabízí se zde různí psi a neřeší se, proč tu jsou v nabídce, jen ten Beník. Nebo kdo jiný podle tebe tady není? Asi nerozumím v tom případě odpovědi, kterou cituju.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 14:25
- Nahlásit
Eninka
zjednodušeně řečeno, nabízí se zde různí psi a neřeší se, proč tu jsou v nabídce, jen ten Beník.
Ještě jednodušeji řečeno - tohle není pravda, jen ne vždy má zadavatel dost informací, aby o tom mohlo vzniknout samostané téma. I když ...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 14:25
- Nahlásit
Eninka
zjednodušeně řečeno, nabízí se zde různí psi a neřeší se, proč tu jsou v nabídce
To ano, ale neuvědomuji si , že by se nějaký tady nabízel znovu. Možná o nějakém víš ty.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 14:28
- Nahlásit
Baico
ok, napsala jsi to ještě jednoduššeji
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 14:31
- Nahlásit
Baico
Eldoguero
no tak baby, nezlobte
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 14:32
- Nahlásit
Eldoguero
napsala jsi to ještě jednoduššeji
No víc polopaticky to snad ani nešlo. ALe vypadá to,že Eninku to zaměstná na dost dlouho, když bde dohledávat ty znovudarovací psy
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 15:04
- Nahlásit
Baico
a tak třeba, když založí téma Pro majitele znovudarovacích psů, tak se někdo přihlásí
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 15:10
- Nahlásit
Eldoguero
Baico
založte si vy téma: třeba VOSÍ HNÍZDO
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 15:19