Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Zajímaví darovací psi :o)
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 67 . 68 . >>
Autor Zpráva
stetisek123
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2011 12:35
- Nahlásit

tak jo, díky za odpovědi. Každopádně jsou za kačku, tak se do téhle rubriky hodí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2011 16:41
- Nahlásit

stetisek123
hele voni mezi nima jsou fakt propastný rozdíly,taky jsem čuměla,číhni třeba semka
http://vanourek-bordercollie.cz/cesky.htm
někde možná vyhrabu ještě linka,kde jsou prostě hrubosrstý

stetisek123
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2011 16:54
- Nahlásit

No, já si přečetla standard a jsou tam dvě verze: středně dlouhá a krátká srst. V podstatě jediný, co je tam zdůrazněný je kvalitní podsada. Dokonce i na barvě jim moc nezáleží, snad jen moc bílé vadí. ale u prioritně pracovního plemene to chápu.
Já Vám mám pocit, že jsem sto let za vopicema

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2011 16:56
- Nahlásit

stetisek123
Já Vám mám pocit, že jsem sto let za vopicema
tak to já nemám pocit,ale jistotu)))
hele tam je prostě rozhodující tah na branku,to docela chápu a to i přesto,že bych takovou borderu prostě vůbec nepoznala a vypadala jako debil tim pádem

stetisek123
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2011 18:44
- Nahlásit

davidkova renata
mě pak napadaj takový pitomosti, jako proč se to prostě nenazve "patevecký pes" a nahrnou se tam i další kolie, australáci, kelpie a pod. Člověk by si pak vybíral už je podle nějaký kmenový linie, aby dostal pracovního psa na určitou specializaci, když mu na exteriéru nezáleží.
V dobách, kdy já začínala se psema, bylo v Čechách pár plemen a ostatní jsem znala jen z obrázků, kreslených. Fotky nebyly, net taky ne. Tenkrát jsem studovala ty tři knížky, co u nás byly k prodeji. Nejvíce vedla taková do kapsy: Vyberte si pejska a o výcviku bylo: 400 rád pre milovnikov psov. Obě mám dodnes

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2011 19:49
- Nahlásit

stetisek123
Vyberte si pejska a o výcviku bylo: 400 rád pre milovnikov psov.

tak to byla moje bible )) páč nic jinýho tehdy fakt nebylo..ve vyberte si pejska sem bezchybně poznala každý plemeno tam nakreslený,byla to krásná doba,dneska některý plemena nedokážu ani vyslovit.-))) natož poznat
jako mě to zas tak nedrásá s těma pracákama,já jsem ten typ co upřednostnuje jednoznačně povahu před exteriérem a pohled na skvěle pracujícího psa,at už podniká v jakýmkoli oboru.-)))) je pro mě osobně úžasnej

stetisek123
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2011 19:51
- Nahlásit

davidkova renata
tak to byla moje bible )) páč nic jinýho tehdy fakt nebylo..ve vyberte si pejska sem bezchybně poznala každý plemeno tam nakreslený,byla to krásná doba
si můj člověk

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2011 20:23
- Nahlásit

stetisek123
davidkova renata
Mám obě zmiňované knížky . A taky ještě Mikulicovo Poznej svého psa, kteroužto jsem asi v osmi letech vyrazila z babičky ve zveráku a následujících deset let v ní nepochopila ani slovo . Ale MĚLA jsem ji a byla O PSECH .

Z té kapesní Vyberte si pejska si dodnes pamatuju text u šarpeje "o cenách štěňat se vyprávějí legendy". Když tak někdy koukám na Lilátko tak to i chápu

stetisek123
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2011 20:34
- Nahlásit

Biluška
Vyberte si pejska je v mé knihovně pevně zabydlená. Dostala jsem jí v 7. třídě a znala ji zpaměti. Mamka se se mnou na sídlišti chlubila, že poznám všechny psy a pokaždý, když jsme nějakého potkaly, zastavila se, zeptala se mě, co to je, když jsem odpověděla, zkontrolovala si to u majitele. Jednou ale nastal problém, páč já cizojazyčné názvy komolila (to mám dodnes). Takže jsme u řeznictví potkaly pani s bóxervilskou dogou a majitelka se velmi naštvala.
Dneska si ji občas se sentimentem prohlížím, už je celá ohmataná a "nablýskaná" od dětských prstů. Prostě bible

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2011 20:47
- Nahlásit

stetisek123
Dostala jsem jí v 7. třídě a znala ji zpaměti
Já ji dostala asi o rok dřív a nazpaměť ji znám možná dodnes . Taky jsem sbírala pohledy psů (ty mám taky dodnes, něco kolem tisícovky), každý ten pes měl jméno a fšechny ty jména jsem si pamatovala. To jsem ještě netušila, že je to v podstatě trénink na budoucí život

LucieS
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2011 21:10
- Nahlásit

jako proč se to prostě nenazve "patevecký pes" a nahrnou se tam i další kolie, australáci, kelpie a pod.
To co jmenuješ jsou ovčáčtí psi , pastevci stádo hlídají, nepracují s ním.

hele voni mezi nima jsou fakt propastný rozdíly,taky jsem čuměla,číhni třeba semka
http://vanourek-bordercollie.cz/cesky.htm

Tak tohle je super stránka, díky, početla jsem si.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2011 23:26
- Nahlásit

Biluška
Z té kapesní Vyberte si pejska si dodnes pamatuju text u šarpeje "o cenách štěňat se vyprávějí legendy".
Pravdu díš pani, tenkrát v ní psali o Argentině, že tohle plemeno u nás zřejmě nikdy nepotkáte řeknu dozám, ať zalezou někam do koutku, že je nechcu potkávat

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 23:26 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Eldoguero
ech tenhle smajl sem chtela dat.. kuk
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/11513019/Argentins ka-doga.php

zajda007
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 15:13
- Nahlásit

Měla bych tu jednoho jezefca http://www.cz-pes.cz/inzerat-64277-q-SOS-pro-7lete ho-jezevcika

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 20:30
- Nahlásit

Kdyby někdo věděl o mladé fence NO nebo její křížence,dejte mi vědět. Nejlíp ústecký kraj nebo kraje přilehlé,prostě na dojezd. Kamarád včera přišel o feňulku,ale určitě si pro novou nepojede na Moravu. Odkazy na útulky,sbazary atd. sem prosím nedávejte,to si umím najít sama. Dík

stetisek123
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 20:39 - Změnil/a: stetisek123
- Nahlásit

jana33
Č. Lípa je daleko?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 21:53
- Nahlásit

Fifi
ach jo 4 letá zvyklá doma a důvod je stěhování
jana33
musí to být fenka? věděla bych o psovi

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 09:43
- Nahlásit

Eldoguero
No,radši jo.
stetisek123
O tom vím,jak jsem psala,co je na stánkách útulků,mám v merku. Tady se ptám pro sichr,kdyby někdo o něčem věděl

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 09:51
- Nahlásit

jana33
tak o fence momentálně nevím

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 10:34
- Nahlásit

Dvouletý, čistokrevný rotvík bez PP. Prý "cvičený". Jak je na tom s jinými psy se neví, s lidmi vychází v pohodě. Důvod druhý nejčastější - stěhování Fotky dodám co nejdřív, musím tam skáknout vyfotit ho

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 12:11
- Nahlásit

jana33
co tohle
Daruji fenku křížence vlčáka do dobrých rukou.Je vychovaná a částečně cvičená.Zn:Spěchá
Možnost i odvozu zateplené psí boudy.

Jméno:
Telefon:

Vlastimil Štrupl
420604116996

Lokalita: 431 91 Chomutov

Cena:
Zdarma

LucieS
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 14:55 - Změnil/a: LucieS
- Nahlásit

4letý středoasiat k darování. Déletrvající chyby ve výchově vyústily až k napadení 18 leté dcery. Zkušený člověk by si s ním měl poradit.

URL

stetisek123
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 14:58
- Nahlásit

jana33
teď mi zrovna přišel emil s darovacím NO, ale je to pes. Hádejte důvod? .... ano správně, stěhování! A nechybí ani výhružka utracením

stetisek123
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 13:11
- Nahlásit

VESTIK W. TERIER DARUJI DO DOBRYCH PODM. KRASNOU FENKU S PP 7 LET HODNA ZDRAVA ZVYKLA VENKU I DOMA PLZENSKO 774 813 555

stetisek123
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 13:16
- Nahlásit

Bordeauxská doga. Jen hodným lidem!!! Daruji 7letou bordeauxskou dogu, hodnou, klidnou a zvyklou na děti. Vážní zájemci mohou volat na tel. 607 207 882.

E-mail: simonecek8@seznam.cz

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2011 12:00
- Nahlásit

Dnes ráno na Vítkově v Praze nalezena fenka menšího vzrůstu i s očkovákem, uvázaná u lavičky, očkování poslední 14/7 u mvdr Blažkové (podle googlu pracuje v Čerčanech), slyší velmi dobře na jméno Lusy, kontaktní, umí si sednout, když se jí řekne, aby si sedla...) datum narození 27/4 2011 - podle očkováku. Zde fotočky:

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2011 18:06
- Nahlásit

Gerda
to je vona? tyjo ta je krásná
asi si jí přivezli vod babičky z venkova z prázdnin
u koho ted je ? nevemem jí f sobotu na vořecha?

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2011 18:16
- Nahlásit

davidkova renata
Teď je u kolegy, jehož přítelkyně jí ráno našla, vezme ji k vetoj doočkovat ten program, nabízej tu všichni z práce po svejch lajnách, zvážim, jestli ji vzít na vořecha, von si jí možná nechá, už se na něj docela slušně stihla navázat...uvidíme...v nabídce samozřejmě je pořád, určitě by byl rád, kdyby si jí někdo od něj vzal.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2011 18:49
- Nahlásit

Gerda
von si jí možná nechá, už se na něj docela slušně stihla navázat

to by bylo ideální,je fakt krásná,takovej kaštánek veselej

Tinta76
# Zasláno: 15 Zář 2011 18:54
- Nahlásit

Gerda
von si jí možná nechá, už se na něj docela slušně stihla navázat
no esi se na ní nenavázal spiš von jako vůbec bych se nedivila, páč je naprosto rozkošná

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 67 . 68 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání