Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Utracení 9měs. pitbullky - spěchá
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Autor Zpráva
impact
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 17:07
- Nahlásit

pawLINka
Měl si ji nechat.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 17:19
- Nahlásit

impact
No k tomu moc nechybělo.

impact
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 17:55 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

pawLINka

nerosekdas
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 06:45
- Nahlásit

Jedna je sice zachráněná...ale tady třeba máš jak dopadl prozměnu jiný pes...

URL

je to převzatý z jinýho fora...

Steph
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 07:37
- Nahlásit

do prdele na co cekal ten kreten s voditkem.....chudak pes, nemam slusnych slov

žanda
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 08:37
- Nahlásit

strašný((((((((((majitel IQ nula.........

impact
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 10:41
- Nahlásit

nerosekdas
Snesu hodně, ale tohle bylo moc i na moje nervy....

žanda
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 11:28
- Nahlásit

impact
blbé je, že toto diskuze je na dvou diskuzích tady - teprve teď tomu vím hlavu a patu............

impact
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 12:23
- Nahlásit

žanda
Tady bych to nechala Sárince, ju?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 12:26
- Nahlásit

Taky bych to tady nezaplácávala ničím jiným.

Už se těším na další zápis z deníčku. (Teda těší se hlavně Lukáš )

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 12:28
- Nahlásit

ale tady třeba máš jak dopadl prozměnu jiný pes...
nedokoukala sem to do konce ,ale to hovado s vodítkem stojící jak zapíchlý vidle v hnoji byl majitel?????????????????????????????????????????????

impact
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 12:29
- Nahlásit

Do tématu "kolem dokola, hnus" prosím... Ať to tady zůstane Sáře.

žanda
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 13:17
- Nahlásit

impact
tak nějak jsem to myslela)

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 23:07
- Nahlásit

Denicek hodim zitra - letim makat se Sarou, pak s fousem a pak s AST a dofam ze zbyde hodka na moji smecku.

Steph
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2009 08:36
- Nahlásit

Impact - ja uz to tam vcera rano presoupla, prave z toho duvodu co pises

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2009 10:42
- Nahlásit

4.srp
4.00-6.30
Jdu pro Sáru do kotce, S skáče jak divá – moje korekce, vyzkoušela malou kousací hloupost – nepovedlo se jí to, pak po mém ostrém „houknutí“ vzorně sedla, nasazení náhubku a krátké venčení bez pravidel – S příliš táhla a bylo po veškerých pravidlech, tak jsem nastolila znovu řád jinak by měla urvanou hlavu a já vytahanou ruku až ke kotníkům , vysílání na povel volno – přivolávačky střídavě s povelem k noze – korekce skákání byla třeba jen 2x – krátký nácvik chůze u nohy – sem tam dává na jevo, že si chce hrát, přistoupila jsem jen na oko na její hravou výzvu, S ke konci jde do agresivního hraní – mé okamžité přerušení jejího chování korekcí,
Jednou si myslela, že si může vyskočit do mé náruče, šli jsme tedy na rozbahněný měký trávní na louce, imitování situace, abych jí motivovala k podobnému výskoku, ve vteřině, kdy si myslela, že jí zachytí moje ruce jsem prudce ustoupila a S přistála v trávě – byla z toho „paf“ a nevěděla kde je a kde jsem já, když se rozkoukala, tak jsem navodila opět stejnou situaci – opět Sářin let vzduchem a dopad do bažiniště v trávě , při třetím mém hereckém výkonu, aby se o to pokusila znovu, přišla ke mně a mazlila se dole na zemi. Návrat do kotce a granulování – lehnutí na druhý pokus a bez hysterie, můj odchod z kotce – nechávám jí vodítko a náhubek.
Po celý den venčení mým mužem, který dělá před S. že je vzduch – nevšímá si jí, S neútočí, sem tam se otřela o jeho nohu náhubkem
21.20-23.00
Venčení S, potkali jsme psa – S agresivně píská, napíná vodítko, štěkání, snaha zaútočit na psa – korekce chování, odpoutání pozornosti vodítkem a hrou, přisednutí k noze a obrovská pochvala – S po pochvale hledala psa – ten tam však už nebyl – mé trhnutí vodítkem, přivolání k noze – sednutí S a hned volno za odměnu na šňůře.
Jinak opakování přivolání, chůze u nohy, rozehrání a uklidnění, sedání…… Sára velmi hezky poslouchá. Návrat a odvedení S do kotce, 3x granulování ošizené o lehnutí, sejmutí náhubku a vodítka, nasypání granulek do misky a můj odchod z kotce s pochvalou – zacvakání S zubama nad miskou což jsem zaslechla, vrazila jsem do kotce jak „torpédo“, Sáru jsem přitlačila dveřmi k boudě, na což kousek couvla ale uvízla mezi boudou a dveřmi – zajistila jsem dveře nohou slovní okomentování situace klidným hlasem „To je viď?“ , přisypávání granulek na což koukala jak „jelito“ – čekala úplně jinou reakci – trest, stejnou rychlostí jakou jsem přilétla jsem zmizela, zavřela kotec a s hlasovým projevem, že nemám čas na její kraviny jsem začala manipulovat s věcmi kolem kotce, jako připravovat krmení pro ostatní psy,…. Na což S. reagovala vesele a skoro si vykroutila ocas – já dělala, že vůbec o ní nevím, sem tam šla do misky, sem tam se zajímala co dělám, ve chvíli kdy stála nad miskou jsem jí pochválila hlasově a odešla.
5.srp
5.00-6.30
Nasazení náhubku a vodítka, provenčení S – Sára je svatá jak Dalila, jen jednou chtěla v kotci, když jsem přišla od radosti skočit – povel „Ne“ – poslechla a dál neskákala – přisedla a v klidu si nechala nasadit náhubek …., venku táhla, dala jsem jí na dlouhou šňůru a nechala jí běhat – už netahala, sem tam přivolání, podrbání a zase volno, až na konci granulování 15 min v leže – lehá na první povel a mírný tah vodítka k zemi.
Přes den pět venčí muž – S se chová normálně.
23.15 – 01.00 venčení s fouskem, S píská a hystericky se snaží na něj vrhat – tvrdší korekce chování, přesun na louku, nasazení haltiny, provlečení vodící šňůry mezi nohama Sáry, vypuštění fouska a nechání S vyběhnout agresivně po fouskovi, v největší rychlosti S zalemování šňůry, obrovské salto S. flákla s sebou do bahna na louce – nezvedla se S, ale ubahněné prasátko koukající jak jelito , uši nazad, ocas dole – není ale mezi nohama, fous lítal dál kolem, S o něj už nejeví zájem, na zavolání přiběhla pod mezi mé nohy a mazlení – nenápadné sundání haltiny, pak se vrátila zpět na místo kde letěla vzduchem a hledala, co jí dostalo k zemi. Připnutí fouska na vodítko a šli jsme venčit – S si psa už nevšímala. V kotci sejmutí vodítka a náhubku
6. srp
Plán – návyk na stresory a méně jemnější manipulaci a tresty – návyk na to co nemá ráda – zavedení mírně nátlakových metod za účelem jí vštípit, že ani takové chování jí neohrozí. S. nechce přijímat tresty – musí se i toto naučit, nemá ráda ani manipulaci s jejím tělem – „nátlakovky“.
5.30-6.35
Nasazení náhubku a venčení na zahradě na volno, mazlení, sem tam přivolání, mazlení, sednutí, sečkání v sednutí na místě, …… po tomto odpočinku návrat do kotce, připnutí vodítka, rozhození většího množství granulek po zemi i na koberečku – místo mezi mříží a boudou – jakoby v koutě – viz na fotkách – více vnímá své ohrožení nemožností utéct (tzv. zahnání do kouta), povel sedni a pak tah vodítkem k zemi – držím S druhou rukou za obojek zespoda, tím se cítí maximálně ohrožená, brání se, ječí, snaha o kousnutí, kdykoliv zmírňuje agresivitu, mírně povoluji, setrvá-li po povolení vteřinu v klidu, chválím a uklidňuji, vzápětí zvyšuji tah vodítka k zemi, S. opět hysterií, stejné metody povolení, zklidnění, pochválení a na potřetí maximální tah k zemi a chtě nechtě se S dostává na zem S. ječí jak šílená - okamžitě povoluji jen co je na zemi a dávám povel zůstaň, S hází uši dozadu, oční pohled, mé jemné láskyplné pohlazení po hlavě, pochválení hlasem, odstoupení, po pár vteřinách přivolání, radostné přiběhnutí S, mazlení. – návrat na kobereček a opakování cviku – bránila se jen pár sekund, pak zalehla, obrovská pochvala a můj odchod z kotce. S. se „tlemí“ od ucha k uchu, že jsem jí nezakousla . Za chvilku se vracím s buřtem, sejmutí náhubku a odměnění odhozením buřta do kotce a můj odchod.
Přes den venčí muž – Sára je prý svatá. Další záznam přepíši zítra – nedostatek času psát do PC.

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2009 10:44
- Nahlásit

ted jsem odeslala 11 várek fotek impact ), tak snad je sem brzy hodí.

impact
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2009 12:33
- Nahlásit

Dagmar
Hodí. Jen se mi to v práci musí trochu uklidnit.

impact
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2009 15:26
- Nahlásit

Galerie Sárky.

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2009 15:53
- Nahlásit

impact
Diky

impact
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2009 16:00
- Nahlásit

Dagmar
Já díky.

žanda
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2009 10:00
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
A jak je to dál?????)

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2009 13:44
- Nahlásit

Dagmar Fišerová

makrel
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 08:27
- Nahlásit

A jak to vypadá se Sárou teď?

malinka
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 11:03
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
podlaha je betonová? Čím je natřená ?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2009 10:16
- Nahlásit

Mám nové info:
Sára má nové majitele!!!!!

Je to mladý pár někde u Českých Budějovic, takže bude Sárinka pod dohledem.
Jinak se z ní prý stala bezproblémová a poslušná psí slečna.

Jsem táááááááák šťastnáááá, že to takhle dopadlo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2009 10:25
- Nahlásit

pawLINka
Sára má nové majitele!!!!!

ty brďo, tak paráda, fakt paráda!!

Steph
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2009 10:38
- Nahlásit

skvely, tak at se ma holka dobre a dela radost

impact
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2009 14:27
- Nahlásit

Tak to byl ten telefonát. Sry, nebyl čas to zvednout.

Gratuluju.

žanda
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2009 14:37
- Nahlásit

)

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání