Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Utracení 9měs. pitbullky - spěchá
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Autor Zpráva
impact
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 11:19
- Nahlásit

Fenka, údajně "agresívní", má být dnes odpoledne utracena. Pokud se nenajde někdo, kdo by si ji vzal.

Moc nevěřím tomu, že se tu někdo najde, ale nedá mi to nezkusit.

žanda
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 11:27
- Nahlásit

To má být uděláno u veterináře??????????????Kdo to je, že to udělá? Vím,že nemá cenu se rozčilovat a že když se budou chtít psa zbavit, nějak si poradí,ale ..............

nemůžeš to dát i na stafordy? (pokud už není)
snad to dobře dopadne

impact
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 11:29
- Nahlásit

žanda
Asi to tam není. Klidně to tam dej. A ano, on ji utratí. Bohužel...

impact
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 11:55
- Nahlásit

Z mejlů:

........Jsi moje poslední šance, teda ani ne moje, ale spíš jednoho 9 měsíčního piťáska. Jedná se o fenku. Černou. Nemám skoro žádné informace, jen vím, že je prý lehce? agresivní, a má čas dnes do odpoledne. Momentálně je v záchytném kotci. Bylo by možné ji vyzvednout na veterině v kroměříži lehce obluzenou sedalinem. Ty se znáš se spoustou chovatelů, myslíš že by bylo možné sehnat někoho kdo by si ji byl ochotný vzít a převychovat? Nebo ji alespoň někam umístit než se najde někdo kdo si ji vezme.

Včera ji policajti odchytli a dali do kotce, tam se chovala agresivne, nikdo k ní nějak nemá odvahu vlízt. Na druhou stranu jestli byla jenom vystresovaná, může to být lepší. Je to fenka bez pp. Měla ji nějaká ženská se synem, syn odjel do zahraničí a fenu nechal doma, paní jí asi nezvládla. Volala odchytovku, že má cizího psa na zahradě, ta byla na delším řetězu a zamotaná do stromu, omylem, odchytli ji na tyč a umístili do kotce. Nakonec však zjistili, že je její, paní to nakonec přiznala a řekla ať jí vet utratí........

žanda
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 12:19
- Nahlásit

impact
ráda bych to tam dala,ale nemám už v tom novém "kabátě" přihlášení......přeci jen tam chodí víc lidí "ujetých" na tyhle hafíky....je tu někdo,kdo může???

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 12:47
- Nahlásit

Ted je tedy umistena kde? Kontakt je?

impact
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 12:56 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
Teď je tedy v Kojetíně, okr. Přerov. Je stále u majitelky. Odpolko k ní má jet vet M.O. a utratit ji. Jsme v kontaktu se sestrou od druhého veterináře K.CH., kterému M.O. volal, jestli neví kam ji umístit, aby ji utratit nemusel.

Největší fór je na tom to, že ji mám asi 10minut od domu. A sedím na druhé straně okresu v práci a nemůžu s tím nic udělat.

Pokud chceš úplně kontakty na všechny, napiš mi na mejil i.impact@seznam.cz a já Ti je zašlu. Zatím je to ve fázi, že se kámoš zkouší urvat z práce a jet se na ni podívat. Ale to ještě netuší, že je až v Kojetíně. Na houby všechno.

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 13:08
- Nahlásit

Ted mi muz sdelil, ze jet nemohu- spatny technicky stav obou aut. Kdyby ji ke mne nekdo dopravil, tak tu mam jeden kotec volny. Tak mozna poresit tu dopravu do Budejovic

impact
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 13:13
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
Do Budějovic? Tak to vůbec nemám představu, kdo by byl ochotný ji teď naložit a odvézt.

impact
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 13:15
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
Ale byla by tu možnost, že by si ji Lukáš od pawLINky vzal domů do kotce a tím bychom získali pár dní. Nemáš možnost si u vás nějaké auto půjčit?

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 13:18
- Nahlásit

impact
Já jet můžu a můžu ji dočasně ubytovat. Ale pak musíš sehnat někoho kdo si ji vezme, picbula nechci, mě tyhle plemena nijak neoslovují. Vyrazit můžu hned, hodím děcko do auta a jedu.

arwen
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 13:19
- Nahlásit

impact
jsem na tom podobně jako Dagmar. Mohla by být na čas u nás, ale nemám možnost pro ni jet. Jsem pražská. A opravdu jen na čas. Nejhorší je, že v pátek jedem na dovču. Ale myslím, že by si ji někdo určitě vzal. je mladá. byla by jí škoda.

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 13:33
- Nahlásit

Tak ji nejak stahnete k sobe, ziska se cas a pak doresim dopravu- urco do konce tydne.

impact
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 13:34
- Nahlásit

Tak sestra od veta je momentálně u zubaře, takže to chvíli bude viset na místě. Jinak zatím to vypadá, že ji snad fakt uvidí Lukáš, zhodnotí a podle toho se budeme řídit dál. já se pokusím vzít čouda z práce. Ale jestli jo nebo ne budu vědět za půl hodiny. V tom případě bych tam jela s Lukášem. A pokud by to šlo, snad by ji vzal domů on nebo já a pak by se řešilo, kam s ní. Nejlepší varianta pro ni.

impact
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 13:36
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
Jo, to se mi jeví jako nejschůdnější. Dám mu vědět.

impact
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 13:55
- Nahlásit

Tak. Lukáš po práci sedá do auta a jede tam. Pokud bude pitbullka aspoň trochu schopná komunikace, tak ji vezme domů. Pokud by to bylo hodně špatný, tak asi utracení... U Lukáše pár dní být může, ale problém je, že nemá místo v kotci, tže bude muset jednoho psa vypustit a ji dát tam. Takže nejlepší by bylo, kdyby si ji Dagmar pak odvezla.

Dagmar Fišerová
Máš nějaký ten mejl. Pošlu ti tam foun na mě a na Lukáše.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 14:05
- Nahlásit

impact
Super takže pohotovost můžu zrušit a můžu pokračovat v uklízení chlívku, jo?

impact
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 14:07
- Nahlásit

Biluška
No mě to vyšlo akorát. Musím jít mezi děcka makat, jinak by mě kolegové sežrali. Uffffff.

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 14:16
- Nahlásit

impact
Jen telefon 723724672

impact
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 14:17
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
Mám.

impact
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 15:12 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Ufff, budu tam taky alespoň na moment.

impact
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 16:20
- Nahlásit

Pani majitelka si to tak prala a vet pry agresivniho psa utratit muze. Chteli to po nem asi ti mestaci, co ji odchytli. Btw. dostat se do utulku, kam spadame, tak je stejne uspana.

Newim, neresim. Podstatne je, ze zatim zije.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 16:31
- Nahlásit

impact
vet pry agresivniho psa utratit muze
Může, na přání majitele. Zcela legálně. Mají na to jakousi vyjímku v zákoně.

impact
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 18:57
- Nahlásit

No hodinu jsme ji dostavali z kotce. Lezela stocena v rohu, klepala se a na kazdy pokus o kontakt reagovala vyjizdenim. Nakonec ji Lukas vzal na odchytovou tyc a pomalu vytahl ven. Tam s ni krouzil po place a Sara upe hystericky a vydesene vyjizdela po tyci. Pak tam stali a me prislo, ze upe hleda, kdo by ji zachranil. Tak jsem sla k nim a rikam "Sari ty chudacku, ten zlej strejda te tejra na tyci" a bylo zavrteni ocasem a hup mi do klina. A bylo vyhrano. Upe jsem musela jit ke kotci pro kabanos, jinak bych bulela jak zelva... Nechala si ode me nandat kos, furt me pres nej muckala, pak obojek s voditkem a jak jsem sundala i tyc, tak hupla do naruci i Lukymu. No happy end jak cip. Jinak ted bude par dni tady a pak jede na prevychovu do Budejc. A je pekna, moc. Ma tak rok az dva, dobrou postavu, akorat ta hlava vypada, ze je necim smrncla. Jo a je bila s hnedyma flekama.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 19:03
- Nahlásit

impact
chudák,třá byla jen zoufalá a neštastná,doufejme,že to s ní jen vůbec neuměli a nezvrtne se to časem nějak blbě

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 19:19
- Nahlásit

Chudinka,vyděšená k smrti. Ty lidi jsou takový idioti. Přejeme jí jen ty nej nový páníčky a ať všechno dobře dopadne

evka
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 19:35
- Nahlásit

impact
Patří Ti veliký dík !!!
Ani se to nedá popsat slovy,jak jsou lidi hnusný,že vůbec může tohle někdo udělat a ještě majitelka,hnus...zrůda!!! Na to by měl bejt paragraf,aby už nikdy neměla možnost pořídit si psa.Kdoví co s ní dělala...chudinka malá,hlavně že unikla smrti.Moc ji přeji aby se dostala do dobrých rukou,určitě si to zaslouží.

impact
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 19:55
- Nahlásit

Tak ona se hlavne strasne bala a neverila nam. Ted mi Lukas psal, ze je to "pusena mazliva", takze verim tomu, ze to bude dobre. Fakt z toho mam ohromnou radost. A hlavni dik patri Lukasovi, ze byl ochotny ji vzit hned domu.

mac1
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 19:56
- Nahlásit

impact
chudinka, musela být tak vyděšená , je logické, že se bránila , kéž se jí podaří dostat k někomu znalému a dobrému

Apollo
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 20:24
- Nahlásit

impact
patří ti můj obdiv a samozdřejmě všem, kteří se záchrany zůčastnili

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání