Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Utracení 9měs. pitbullky - spěchá
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Autor Zpráva
evka
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 20:27
- Nahlásit

Lukáši díky!!!

aren
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 20:53
- Nahlásit

To je nádherný příběh moc díky všem

evka
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 21:19
- Nahlásit

Opravdu nádherný.Díky všem za tak pohotovou a skvělou práci.Tady šlo o minuty a díky několika lidem se může jedna fenečka radovat ze života.
Good job

Dana a Day
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 21:42
- Nahlásit

Teda mám neskutečnou radost, že to tak dobře dopadlo!!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 21:44
- Nahlásit

impact
No happy end jak cip

dík za něj

Majdalenka
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 21:49
- Nahlásit

Foto, foto!

impact
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 22:01
- Nahlásit

Ja myslim, ze se bude radovat jeste dlouho. Kdyz se dostane k nekomu, kdo ji bude milovat, tak mu to vrati. Je to proste picbum - miluje lidi. A za pohlazeni udela treba stojku na usich. Verim tomu, ptz jak z ni spadla ta hruza, tak byla fakt typicky bulloidne milounka. A taky zladovala ten kabanos. V kotci se ho ani netkla. Dokonce i na Moulu se tvarila pratelsky. Jen psal Luky, ze kocky a slepice zatim moc e-e a zitra ji zkusi se psama.

Akorat mam dojem, ze me to muze potkat casteji. Sestricka od toho veta se ptala, kdyby se zas objevil nejakej bull, jestli se muze ozvat. Pry se to tam stava. Dojdou se psem a utratte nebo ho uvazem v lese.

Budu muset postavit ten kotec.

Foto snad bude. Luky ji fotil.

impact
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 22:11
- Nahlásit

Jeste jsem chela, ze mi hrozne pripomela Mordora. Jak hystercila po te tycce, tak mi on hystercil po ruce, kdyz jsem ho chytla za obojek a chtela za neco sprdnout. A ted se necha klidne vyvesit a jeste z toho ma bzundu. A dobry je, ze se Sara nepocurava. Ja mam od Morda pochcany nohy co chvili.

aren
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 23:10
- Nahlásit

Jak s ní asi zacházela ta majitelka, že byla pejsinka "agresivní"

arwen
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 07:22
- Nahlásit

impact
Díky tobě i Lukášovi...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 07:46
- Nahlásit

jsem ráda že to takle dopadlo
impact
a vy si paní pořidtě nějméně 5 kotců

žanda
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 07:51
- Nahlásit

to je jak z pohádky, konec dobré, všechno dobrý- asi s ní hnusně zacházeli,když vyjíždí -evidentně ze strachu.....klobouk smekám)

ankaras
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 08:17
- Nahlásit

impact
Taky smekám a přeju feňulce už jenom to dobrý.

PeKrato
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 08:54
- Nahlásit

impact
Dostala jsem se sem až dnes a nestačím koukat. Jste skvělí!!!! Díky za záchranu jedné vystresované holčičky, co jen potřebovala ruku ke hlazení. Kdyby bylo víc takových lidí, svět by byl hned hezčí. Fakt super happyendový příběh.

impact
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 09:11
- Nahlásit

Smarja diky za kazde diky.

Ty jo, mela bych aj nejaky zajemce na trvalo, ale nechce se mi do toho. Nikoho z nich totiz neznam osobne, tak bych nerada slysela za tyden "hele on se nesnese s mym psem, vrci na mamku, odvezte si ho" nebo tak neco. Tak vsem rikam, ze dle puvodniho planu jede do CB a k adopci bude nabizena pozdeji. Co myslite?

Jinak vrci u misky a rano Lukymu vybehla z kotce. Ten si myslel, ze bude hromadna vrazda drubeze, ale Sara prej jen litala jak sibnuta a uzivala si.

ankaras
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 09:14 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

impact
Tak vsem rikam, ze dle puvodniho planu jede do CB a k adopci bude nabizena pozdeji. Co myslite?
- to je těžký, ale já bych to taky tak řekla A kdy jede do ČB? jestli tam tedy nakonec jede. Máš nějakou fotku? Urob . Jinak to vrčení u misky se dalo čekat, co tam s ní proboha ta baba dělala? To si jí koupila jako štěně?

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 09:20
- Nahlásit

impact
strašně moc gratulujem, honem fotku!
zas jeden zachráněnej živůtek...nádhera.

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 09:36
- Nahlásit

impact
Sara prej jen litala jak sibnuta a uzivala si

chůdě malý. Vždycky si říkám, jakej to pro takovýho psa musí být pocit úlevy, když se nemusí bát.

Taky chci fotku!!Dáš?

Na Tvým místě bych to s umístěním udělala stejně- chtělo by to najít někoho, kdo bude záruka, že se jí osud zas nezkomplikuje.

PeKrato
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 09:38
- Nahlásit

impact
nejdřív bych ji do těch ČB zavezla, ať se před novýma lidma zklidní a taky ji někdo natolik pozná, aby byl schopnej říct, co jo a co ne (další pes, fena, speicifika povahy atak). už teď je jí dobře a tu dobu, než se dostane k novým majitelům, je možný využít pro její dobro.
ta ženská tam s ní musela dělat věci, když teď je to veselý psisko

impact
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 10:00
- Nahlásit

Tak jsem mluvila s Dagmar a uděláme to podle původního plánu. Do ČB odjede během týdne. Musí se sehnat auto.

Jinak já mám fotku jen jednu v mobilu a zbytek má v mobilu Lukáš a to se musí počkat, až dojede pawLINka z tábora a natahá to sem. Já bych tu z toho mobilu sem dát mohla, ovšem kdyby mi šňůra k mobilu neležela doma na stole.

No a k jejímu dosavadnímu žití těžko říct. Petra (policistka) říkala, že jí tvrdili, že k nim do domu vběhla a že ji manžel uvázal a volali policii, ať ji odvezou. jenže to je kec, ptž fena by se od cizího sotva nechala, navíc tam byly po dvoře hovna všude, tže tam byla dýl jak chvíli a k tomu Petra objevila v chlívku pelech na paletě a psí misky. Takže těžko říct, co má za sebou. Jinak rodina se sem přistěhovala před měsícem a podle mě se dá předpokládat, že do té doby fena na řetěze určitě nebyla, ptž by vypadala jinak. Spíš ji tam dali až teď a to ji zlomilo. No, ale bita byla určitě.

PeKrato
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 10:09
- Nahlásit

impact
Mi to připomíná příběh mladýho NO, kterýho si do kotce pořídila moje babička ve svých téměř 70ti letech, aniž by se s někým poradila, protože před tím přece měli taky NO nee Absolutně veselej a hyperaktiv pes, nádhernej, ale ne pro staroušky. Vůbec ho nezvládali, takže byl pořád zavřenej v kotci a jednou denně ho pustili a divili se, že tak lítá Skončilo to nenávistí na straně babičky vůči psovi, bitím za cokoliv a podobný hrůzy. Po dlouhých průpovídkách se psa vzdala a dala ho mladýmu páru, u kterýho je teď psisko šťastný.
Nejen tímto jsme s bábi skončila bo je mimo realitu a nechápe nic. Pevně doufám, že v tom kotci nemají zavřenýho dalšího psa
A k těm lidem od pitky. Když psa neměli a zatoulal se k nim, kde vzali kotec? Nebývá to úplně běžným vybavením dvorků a zahrad, ne?

impact
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 10:12
- Nahlásit

PeKrato
Oni kotec neměli. Sára byla na řetěze, když tam měšťáci dojeli a v chlívku byl nějakej pelech s miskama. V kotci byla u měšťáků.

PeKrato
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 10:16
- Nahlásit

impact
aha, tak to jsem špatně pochopila, to se omlouvám.

impact
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 10:22
- Nahlásit

PeKrato
No on to byl hlavně zpočátku děsnej zmatek. jsem nevěděla pořádně co a jak, takže spousta dezinformací sem přišla tak, jak se ke mě dostala. Až po včerejší večeru vím co a jak.

mac1
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 10:22
- Nahlásit

původně se říkalo, že ji u paní nechal syn po té, co odjel , ne že tam náhodně vběhla. Ale co když třeba jo, nemohla by to pak být nějaká z těch, co se před časem ztratily ? Nemámk přehled, kdo všechno se tenkrát ztratil.

PeKrato
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 10:26
- Nahlásit

impact
taky to byl fofr, jak jste to všechno zařídili a pro tu malou udělali všechno. je dost možný, že se pravdu o ní nikdy nedozvíš ani. hlavně že už je z nejhoršího venku a teď už ji snad čeká jen ta dobrá část života

impact
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 10:32
- Nahlásit

PeKrato
No fofr to byl. Já jsem totiž takový máčo, co naskakuje na podobný věci. Jsem schopna se vším švihnout, a nepřestat řešit, dokud věc nevyřeším.

Jinak věřím tomu, že ji čeká jen to dobré. Už jen proto, že ona je fakt milá a hodná. Není zlá, že by chtěla ubližovat.

PeKrato
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 10:40
- Nahlásit

impact
No ještě že takový lidi jako ty jsou na světě, jinak by to tady bylo fakt hrozný, když by každej všechno jen máslil a nic neřešil

Je to pitka, na lidi určitě zlá nebude, tak moc ji dle dalšího vývoje nezlomili. No přeju jí jen to nej!

A za fotky se taky hlásím

Mika
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 12:07
- Nahlásit

Psíček

som s napatim cakala, kedy sa tu objavis a pripojis sa... opat si nesklamal

mac1
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 12:11
- Nahlásit

Nebulím a netřesu se dojetím, ale je fajn, že jeden pes dostal další šanci, třeba to vyjde a třeba ne, ale šanci má a za tu dík.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání