Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Utracení 9měs. pitbullky - spěchá
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Autor Zpráva
Mika
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 12:20
- Nahlásit

Psíček

a co je teba do toho?

impact
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 12:25
- Nahlásit

mac1
Hele tomu nevěř. Oni si ji přivezli odněkud od Prostějova, přistěhovali se i s ní. Podle mě je ta varianta o tom, že si ji pořídil kluk a pak utek pravdivá. A oni už ji nechtěli živit, taxi vymysleli tohle.

Psíček
Aaaaa, jsem čekala, kdy tady začneš plakat dojetím a urážet všechny, kdo se tu vyjadřují. Nezklamal jsi.

impact
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 12:26 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Mika
Hele odpovídám na straně dvě a na straně tři někdo píše totéž, co já.

Mika
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 13:08
- Nahlásit

Psíček

zato tvoje slova teda maju vahu....

Mika
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 13:10
- Nahlásit

Psíček

Ja tady placu dojetim? Kde?

tady:
parááááádaaaaaaaaaaa .... úplně tu bulím a třesu se dojetím.

ale uz mlcim, moje slova nemaju vahu

Mika
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 13:14
- Nahlásit

Psíček

viem ze si to myslel ironicky... ale ked si si nevsimol tak toto:
Aaaaa, jsem čekala, kdy tady začneš plakat dojetím ... bola taky ironie...

Aisha
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 13:17
- Nahlásit

Impact
super! není co dodat. Vše Míšovi referuju a posílám mu zprávy co je tady nového. To si zase dneska počte jinak v bližžší době plánujeme domeček, aby ty naše torpéda měli pořádný výběh a už jsem Míšu upozornila, že musíme mít o 2 kotce víc. Pro takovéhle případy. pak ti budu referovat jeho reakci.
jinak se přidávám k ostatním - kloubouk dolů.

impact
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 13:20
- Nahlásit

Aisha
Lol, jen stavte. Já vám to budu posílat.

to @LL
Jsem naprosto prdlá. Zapomněla jsem, že si to z mobilu můžu poslat na mejl. Takže jedna fotka s hlavou v misce a jdu písnout Lukymu, ať pošle ještě ze dvě MMS.

impact
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 13:22 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Díky.

impact
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 13:47
- Nahlásit

Mika
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 13:48
- Nahlásit

impact

ten pelech tak rozcupovala ona? inak fenecka krasna drzim jej palce nech ju uz nic zle necaka

argosek
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 13:49
- Nahlásit

stahovak na krku - zavolejte nekdo kubisovou, at ji tamodtad dostane! ja se na to nemuzu divat.

PeKrato
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 13:52
- Nahlásit

impact
Krásná moooc Tu nebude problém umístit, jakmile se srovná. Teď už jí jen najít ty správné lidi

impact
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 14:00
- Nahlásit

Argosku na ten stahovak musi Lukas sehnat kleste. Ma ho zaseklej tak, ze nejde dolu. Od pani majitelky, tak bud v klidu.

PeKrato sikofna, vid?

argosek
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 14:02
- Nahlásit

impact

marto, mas u me motlitbu :-*

impact
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 14:12
- Nahlásit

argosek
No, i když jak koukám teď z PC, tak ten se širokýma okama je od Lukáše.

argosek
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 14:13
- Nahlásit

impact

lukase dame zavrit

impact
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 14:14
- Nahlásit

argosek
Ne-e. Lukáš ví, co má v ruce, to se nebojím.

arwen
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 14:59
- Nahlásit

impact
ten kukuč...

Aisha
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 16:24
- Nahlásit

Impact
Je krásná, škoda, že bydlíme v bytě.

Dines
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 16:47
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
Ty máš asi psů na socializaci, odst, ale kdybys chtěla i nějakýho cizího, tak se klíďo ozvi

Steph
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 17:06
- Nahlásit

Skvela prace!!!!!! vcera jsem byla na netu jen do obeda, takze jsem s napetim cekala co se dneska doctu. A ten vet by ji fakt utratil bez mrknuti oka, kdyby to nemelo tehle happy end? To je teda desny, nas vet vzdycky hned vola do utulku, jestli ho nevezmem, pac majitel chce injekci, je to levnejsi nez poplatek za prijeti v utulku. Je to krasna kravicka, tak doufam, ze brzo doplnis i dalsi happy end s nejakyma fajn panikama. Tak at holka seka dobrotu a brzo zapomene na to silenstvi z minulosti.

Steph
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 18:18
- Nahlásit

Ve smyslu zákona na ochranu zvířat proti týrání „nikdo nesmí bez důvodu usmrtit zvíře“ (§5 odst. 1). Tímto zákonným ustanovením jsou vyjmenovány důvody k usmrcení zvířete, z nichž pouze jediný by mohl přicházet v daném případě a za určitých okolností v úvahu. Takovým důvodem by bylo jen bezprostřední ohrožení člověka zvířetem. Není tedy myšleno jakékoli domnělé ohrožení v budoucnosti, ale konkrétní, bezprostřední ohrožení na daném místě a v dané době. Jedině za takové situace by bylo usmrcení zvířete důvodné.

impact
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 18:30
- Nahlásit

Steph a kdo jim to dokaze, ze to bylo jinak? Nehlede na to, ze tu fenu, i kdyby ji prispali a odvezli do utulku, tak ji utrati!

A konkretne k tomu vetovi. Me prekvapil. Znam ho pres psy temer 20 let a absolutne me prinutil zmenit nazor na nej tim, ze Saru nechal v tom odchytovem kotci a vzal si den cas na to, aby nekoho sehnal...

Steph
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 18:52
- Nahlásit

Nikdo jim nic nedokaze, to je jasny, do zpravy se napise to co se hodi, tu vyjimku ze zakona jsem sem kopirovala jen pro info. Stejne uz se tim nic nezmeni, hlavne ze jste to stihli vcas .o) Ikdyz nas Reno RTW v utulku, ktery pokousal 8leteho kluka(samozrejme za to mohl ten kluk a hlavne jeho matka alkoholicka) musel byt tyden na pozorovani, nez se rozhodlo jestli se utrati nebo nam ho daji, vzdycky je to na danem uradu nebo vetovi. A Sara teda pojede na prevychovu do CB a pak se bude hledat panicek? Kazdopadne drzim palce, at to vsechno klapne.

impact
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 18:59
- Nahlásit

Reno? Ten byl z te hospody, ne?

Jinak ano, Sara odcestuje do CB, tam se da do kupy a bude se hledat panecek. Myslim, ze to pujde rychle. Neni totiz vubec agresivni.

Steph
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 21:09
- Nahlásit

jj ten z hospody ve Stetkovicich, taky neni agresivni, ze zacatku trochu vrkal, ale spis byl rozhozenej z toho co se s nim deje, ted je naprosto v klidu, ma zakladni poslusnost, miluje aport a je z nej veselej pes. Sara je mlada, urcite to hrave zvladne a jeste nekomu udela velkou radost a bude stastna

impact
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2009 11:11
- Nahlásit

Ta nějaké nové poznatky. Lukáš ji byl venčit s Aaronem a trochu cvakala. Taky cvakala po kolemjdoucích, co si ji chtěli pohladit. Ale podle něj je to spíš z nejistoty a z toho, že takové situace nezná. Nic, co by nevyřešily korekce na stopce a samozřejmě opožděná socializace.

Pro ty, co nekoukli na předchozí straně.

PS: Někdo jste se ptal, jestli tu matraci rozškubala ona, tak Lukáš vzkazuje, že ne, že je to kotec Delinky. A stahovák má proto, aby se nevyvlíkla a nevzala čouda. Což by byl konec.

Steph
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2009 14:12
- Nahlásit

a jak vychazi s Aaronem?

impact
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2009 15:27
- Nahlásit

Steph
Cvakala po něm, ale nic co by se nedalo zvládnout stopkou, korekcí a socializací.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání