Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Nalezeno 27 mrtvých psů
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 .
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 18:51
- Nahlásit

xjita
čus,hele,ted v sobotu je v Praze Sen zvířat...co když někdo poje do Prahy směrem od momentálního výskytu těch pséků?Nešlo by to třá nějak pořešit?

xjita
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 19:50
- Nahlásit

Na Sen zvířat se chystám, tak jsem si právě i říkala jestli tam nebude i tenhle útulek, ale co jsem koukala, tak tam jede ten druhý Olomoucký...možná jsou ale nějak spřátelené, takže by to šlo třeba domluvit...
Ještě jsem se chtěla zeptat, kdyby to fakt klaplo...mojí favoritkou je ta fenečka, ale mám doma psa...
1)Tuhle jsem něco četla a tam při soužití pes-fena radili kastrovat spíše fenu, tak jsem se chtěla zeptat jak to je...kdyby to fence mělo nějak uškodit jdu do pejska...
2)Jednou se k nám zaběhlo nějaký starší štěndo taky fenka a pesan měl tendenci ji "otravovat", tak nevím jestli mám doma sexuálního nevybitce nebo jestli je to normální...aby pak tu fenečku furt neotravoval...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 19:55
- Nahlásit

xjita
Tuhle jsem něco četla a tam při soužití pes-fena radili kastrovat spíše fenu,
tak určitě se najde spousta odpůrců kastrace jak feny tak psa.Já osobně se mezi ně řadím též,ale v tomhle případě to moc neplatí,za těhle okolností bych kastrovala fenu docela bez výčitek...ale je to na tobě.
S těmi útulky se domluv,určitě to půjde,doufám,že se tam někde uvidíme

rendik
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 09:24
- Nahlásit

utulek LOZ Olomouc
Můžu se zeptat jak to dopadlo s tím placením? Kdo nakonec platí pobyt štarnováků v útulku?

xjita
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 11:10
- Nahlásit

Tak jsem koukala dneska na stránky útulku a štěňátka v nabídce dneska už nemají...doufám tedy, že je to tím, že našla nový domov, což jim moc přeji

dejavu
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2008 05:53
- Nahlásit

Domluvila jsem 3 utulky, kam mel Sternberk nektere psy zavezt, melo se tak dit v utery, lec pan se utulkum neozyva, tak nevim, kde to vazne a jestli o to tam jeste vubec stoji.

hluchomurka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2008 09:44
- Nahlásit

A EFAS zase zmenil adresu svého webu, jestlipak v tom nebude mít ta Šíblová prsty.....ale tím se dámy nezabývejte, hlavně si užijte své emoce.

dejavu
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2008 18:25
- Nahlásit

Takze vsechny zbyvajici psy si ze Sternberka vzala pani Maskulanisova do utulku Repnice.

Houšková
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2008 20:12
- Nahlásit

Paní Maskulanisová je výborný člověk. Naopak místostarosta je grázl a zajímalo by nás, zda bude potrestán. Už jenom to, že to nechali tak daleko dojít, nemusela se stát tragedie.

dejavu
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 16:29 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

Prekvapil mne Ing. Kluka ze Sternberka, kteremu jsem nabizela 16 mist pro Starnovaky v utulcich zdarma a ted se desne divil, ze to bylo zdarma, protoze v Repnici to platil. Prestoze mu to i ty utulky potvrzovaly telefonicky. Po pravde receno, tomu radeji ani rozumet nechci. Pokud maji ve Sternberku dost penez, tak je to jedno a problem je vyreseny.

dejavu
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 18:58 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

Takze dalsi Starnovaci dorazili do utulku Decin (8), Kralupy (6)

Pokud by se tedy mezi vami v techto koncinach nasli lidi, kteri by se jim chteli venovat nebo jinak vypomoci, je to vitano, potrebuji kontaktu s clovekem.

Pokud byste nekdo chtel pomoci alespon inzerci, i to je vitano.

dejavu
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 20:11
- Nahlásit

Pokud byste se chtěly, milé dámy, nějak složit na kastrace štarnovských čubin, bylo by to velmi potřebné, jsou úpně vyčerpané ustavičnými porody a některé gravidní, ale rodit další pejsky není účelem útulků, navíc by byli deprivovaní stejně jako maminky, protože to od ní pochytí a v neposlední řadě by to ty feny nemusely vůbec přežít, neb jsou vysílené porody předchozími.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 20:12
- Nahlásit

dejavu
a jak jako?Je nějakej oučet nebo bude?

dejavu
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 20:27 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

davidkova renata

cislo uctu na Kralupy je zde http://www.utulek-kralupy.estranky.cz/

a na Decin zde http://www.utulek-decin.estranky.cz/stranka/kontak t

ja posilam dva tisice na Kralupy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 20:29
- Nahlásit

dejavu
dobrá dobrá

sarax
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 21:39 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit

dejavu
a peníze jen na účet bo i osobně v Kralupech??

dejavu
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 21:57
- Nahlásit

sarax
ja myslim, ze oboji je mozne a vitane, aspon je uvidis.

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 21:58 - Změnil/a: WhiteWolf
- Nahlásit

Pořád sleduju toho Kralupského 15 let starého pointra, je mi ho líto... Takový pes asi má pramalou šanci na umístění, co?

sarax
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 22:12
- Nahlásit

dejavu
aspon je uvidis.
jj nebyl vůbec časzavolám jim v sobotu

sarax
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 22:13
- Nahlásit

WhiteWolf
myslíš toho z Hněvic???se obávám že nemá..je to škoda...

dejavu
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 06:56
- Nahlásit

Je to boží pes ten pointr, velice laskavý, milý, klidný, ale má ještě radost ze života, takže určitou šanci, že si ho někdo vyhlídne, určitě má, občas se takové zázraky stávají. Nedávno jsem zažila, jak si lidi vzali 11ti letou pointřici z útulku v Tróji nebo 12 letou kříženku s rakovinou na dožití z Děčína. Loni si vzali asi 10 letého ohaře s rakovinou varlat na dožití z Olomouce.

Pokud se tak nestane, tak dožije v klidu a pohodě u Mirka Mrhala ve Hněvicích. I když se nic nevyrovná komfortu, co psu je schopen dát jednotlivý člověk, Mirek má své psy rád.

dejavu
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 07:01
- Nahlásit

Mimochodem, Mirek Mrhal si dva Štarnováky k sobě taky vezme, aby odehčil přetíženým Kralupům, od vichřice si tyhle dva útulky vzorně pomáhají.

On špatně chodí, po borelióze, která nerozpoznaná přešla do jeho nervů, má ochrnutou nohu a jeho manželka má vysokou kyčelní protézu. Oba jsou na to sami, takže pokud byste měl někdo přebytek elánu venčit nebo kartáčovat psy, byli byste v těchto končinách vítaní.

dejavu
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 07:23
- Nahlásit

Pokud byste chtěl někdo pomoci materiálně, v útulku Kralupy je nyní rovněž třeba přípravek Pangamin (volně k zakoupení ve kterékoliv lékarně) pro psy - nežravce, pro povzbuzení jejich chuti k jídlu. Jsou tam teď dva,kterým moc nechutná a jsou hubenější, než bychom chtěli - Largo a Bax, ty přijaly Kralupy, když pomáhaly na jaře Chebu a vzaly pět psů od nich, a Štarnováčci to budou potřebovat taky.

S inzercí Larga rovněž můžete pomoci, je to krásný pes, ale nevím proč, nikdo ho nechce Na Baxíka jsou zájemci, co ho chodí navštěvovat a vezmou si ho za měsíc, tak doufám, že mu to vyjde.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání