Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Nalezeno 27 mrtvých psů
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2008 11:14
- Nahlásit

dejavu
Taky jsem právě volala paní Synkové a hned jsem ti poslala sovu. Tož nevím, buď už jsem úplně blbá, nebo přes noc změnila názor. Včera jsem ji fakt pochopila tak, že chce do Prahy odvézt ty svoje psy. Dneska mě zase prosila ať odvezem ty ze Šternberka a od Šíblové, že na ně Šíblová nemá podmínky. Rovnou jsem jí řekla, že Šíblová nikdy nechtěla psy vydávat a že mě je určitě nedá a ona prohlásila "no vám ne, když se spolu nebavíte, ale jiným třeba jo" .
No tak nevím. Dneska možná bude spravené to auto (dá-li pánbůh) tak to zkusím znova v tom Šternberku.

dejavu
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2008 11:41
- Nahlásit

tak se zablesklo na lepsi casy, mesto je samo ochotno psy dovezt

Takze jsem predala kontakty na utulky a doufam, ze se jiz dohodnou spolu.

Pokud chce nekdo na psy prispet, prispejte, prosim, primo utulkum, ktere se jich ujaly nebo ujmou, info mailem, pokud mate nekdo zajem coracos@seznam.cz

utulek LOZ Olomouc
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2008 12:09
- Nahlásit

Dnes dodám zbytek Štarnovských, kteří jsou u nás na naše stránky, dvě fenky z první várky se již podařilo osvojit, myslím, že i psové z těch co jsou podobní pinčům by mohli mít šanci na rychlé osvojení.
Díky všem co se snaží pomoci takové množství je fakt problém

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2008 12:12
- Nahlásit

Třikrát sláva, Amálka je spravená. Snad. Teď je na zkušební jízdě.
dejavu
Chápu správně, že město Šternberk poveze ty psy po těch útulcích?? Jestli jo tak jdu teda do kolen.

utulek LOZ Olomouc
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2008 12:39
- Nahlásit

POKUD JSEM DOBŘE ROZUMNĚLA TAK ANO

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2008 12:45
- Nahlásit

utulek LOZ Olomouc
Hani, přijedu v pátek odpoledne, přivezu ty deky a hadry. Zkusím pár těch pinčíků socializovat a protáhnout venku. Budu mít s sebou obě děcka - ta starší je přínosem, ta už se psama leccos zvládne. Ta mladší bohužel ne, ale zkusím ji upíchnout u tchýně na hlídání. Když se nepodaří tak ji zavřu do některého volného kotce
Mám si vzít vodítka a obojky, nebo tam máte? Úplně nejlepší by byli kšíry, z obojků se jim může podařit vyvlíknout.

utulek LOZ Olomouc
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2008 12:48
- Nahlásit

Co to je volný kotec?
kšíry jsou i vodítka ale pozor koušou já tu nebudu jsem na dovči ale dám instrukce jen tu budeš muset podepsat nějaké papíry když tak mi na e-mail pošli jméno, adresu a tak ať to můžu nachystat
Díky

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2008 13:06
- Nahlásit

utulek LOZ Olomouc
Co to je volný kotec?

Sovu s nacionálema posílám

utulek LOZ Olomouc
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2008 13:55
- Nahlásit

zatím nedolétla

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2008 19:02
- Nahlásit

Biluška
Myslím, že názor nezměnila přes noc, ona ho má takhle nastavený pořád.
Jezevčík tam asi taky shnije, já to prdím.

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2008 21:44
- Nahlásit

utulek LOZ Olomouc
zatím nedolétla
Poněvadž jsem ji ještě neposlala. Sem byla v tom Šternberku pro psy. Ale už to posílám.

Mucholabka
Jezevčík tam asi taky shnije, já to prdím.
Jezevčíka má prý zamluveného nějaká manželka ředitele elektrárny, nebo tak něco. Do soboty, poněvadž opravuje byt. Jestli tam zkysne tak se vážně naštvu.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2008 21:59
- Nahlásit

Biluška
S jezevčíkem je to tak, že by si ho jedna paní vzala, ale až bude naučený čůrat (což je v tom prostředí nemyslitelné), občas si ho prý půjčí a vzala by si ho za rok. Do té doby se paní zalíbí jiné štěňátko. Takových lidí už tam měla stovky.

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2008 22:04
- Nahlásit

Mucholabka
Tak to značně mění situaci Začnu prudit hned

dejavu
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 09:29
- Nahlásit

Fotky z lahůdkového odchytu ve Štarnově

http://www.utulky.estranky.cz/clanky/pripady-tyran ych-zvirat/otraveni-psi-ze-starnova

brut
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 11:44
- Nahlásit

dejavu
myslím, že byl nejen pro otrlé ale i řádně očkované

Ebony
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 15:05
- Nahlásit

Mucholabka
občas si ho prý půjčí a vzala by si ho za rok
to si děláš kozy...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 15:27
- Nahlásit

dejavu
tak to je hustý..

gabifi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 18:06
- Nahlásit

se nedivim že si v tom bordelu těch prvních 40 psů baba nevšimla

Jimmi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 19:12
- Nahlásit

gabifi
podle toho co má na dvorku, je to už zavedená sběratelka, kde čeho...bohužel i psů

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 19:19
- Nahlásit

Jimmi
O tu Zorku máš furt zájem?

gabifi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 19:56
- Nahlásit

tady na těch stránkách furt někdo škemrá o malé plemeno zadara: URL

I když, mám-li být úpřimná, cca 2 ze 3 inzerentů se mi jeví jako polodementní.....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 20:01
- Nahlásit

gabifi
cca 2 ze 3 inzerentů se mi jeví jako polodementní
spíš bych řekla 4 ze 3...hlavně mám dojem,že to píšou spíš nějaký děti,ale třeba se tam najde něco slušnýho.Nebudu tu prudit,ale co řikáte na tendle?
Věnuji ročního pejska křížence dinga (otec papírový)a NO do dobrých rukou.. Pes vhodný k hlídání, vyžaduje hodně pohybu a zkušenějšího chovatele... Mám pejska v paneláku a to není dobře... Pes se nejvíc podobá Australské kelpii

Jimmi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 20:05
- Nahlásit

Mucholabka
bohužel si jí vzít nemůžu, strašně se mi líbí, takže někoho ukecávám, ale ona je tak hezounká, že určitě někoho najde

navíc asi bude potřebovat někoho, kdo se bude věnovat jenom jí, a to já bych nezvládla

gabifi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 20:07
- Nahlásit

davidkova renata
ten z 26.8. na am. bidbula s PP je taky jedlej

Daruji tam píšou dospělí a kdo daruje většinou děti. Ale občas se tam dá něco použít.

brut
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 20:08
- Nahlásit

davidkova renata
Věnuji ročního pejska křížence dinga (otec papírový)a NO do dobrých rukou.. Pes vhodný k hlídání, vyžaduje hodně pohybu a zkušenějšího chovatele... Mám pejska v paneláku a to není dobře... Pes se nejvíc podobá Australské kelpii
ježíšmarjá, co to je? Od kdy tu máme papírovýho dinga ... vždyť dingo je jen v zoo.... a ten konec "pes se nejvíc podobá Australské kelpii"

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 20:10
- Nahlásit

gabifi
na am. bidbula s PP je taky jedlej
no jo,tak dáme do línijí pitbula s PP a dinga taky s PP ,biluše bude mít radost.
A už du..

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 20:24
- Nahlásit

dejavu

xjita
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 17:28
- Nahlásit

Koukala jsem na pejsky za stránek sear Olomouc a naprosto mě dostala Karamelka, Hopínek, Buráček či Lex ...myslím, že kdybych doma zaprosila, měla bych pro jednoho volnej pelíšek , Ale je to pro mě strašně daleko...Prosím mohla bych se zeptat, kteří pejsci by měli být převezeni a kam? Nějak jsem to z diskuze nepochopila ...

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 17:30
- Nahlásit

xjita
kam je potřebuješ dovézt?

xjita
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 17:35
- Nahlásit

Biluška
Pro mě by byla nejlepší Praha nebo nějaký okolí...Včera už jsem trochu přemlouvala a vypadá to docela slibně, ale konečný verdikt ještě nepadl...ale mylím, že jedno štěndo by naše rodina ještě unesla...stejně jsem přemýšlela o nějakém kamarádovi pro našeho pejska..

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání